Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* - - - - 1 ψήφοι

PwnageTool 4.1

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
229 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#136   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3.248 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 08/11/2010 - 15:21

So, το cydia θα είναι περασμένο μόνο του;

ναι κανονικά

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#137   graikas

graikas

iPH newbie

• 56 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2010 - 18:01

Καλησπέρα παιδιά! Εμένα δεν μου δούλεψε το pwnage tool. Έκανα jailbreak κανονικά αλλά δεν έβρησκε σήμα... Με το limera1n όλα κανονικά!

#138   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 08/11/2010 - 18:03

Ευχαριστώ kdelios για το link. Δεν είμαι total noob georgiosb, απλά δεν χρειάστηκε ποτέ να μπλέξω με mac tools. Στις οδηγίες που έχω διαβάσει Online Λέει πως μπορώ απλά να κάνω restore μέσω itunes. So, το cydia θα είναι περασμένο μόνο του;

απο καστομ ναι.
γι αυτο αν κανεις χρηση του redsnow για περασμα μην ξεχασεις να ξετσεκαρεις την σχετικη επιλογη.

#139   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 08/11/2010 - 18:05

Καλησπέρα παιδιά! Εμένα δεν μου δούλεψε το pwnage tool. Έκανα jailbreak κανονικά αλλά δεν έβρησκε σήμα... Με το limera1n όλα κανονικά!

μηπως εκανες χρηση του ακτιβεισον ενω το κινητο σου ειναι ανλοκ και αγορασμενο ελλαδα?
αν ναι τοτε ξανακαντο αν θελεις κι εχεις χρονο και διαθεση και μην τσεκαρεις το hactivation

Τελευταία επεξεργασία από: geORGIOSb, 08/11/2010 - 18:05

#140   mikeare

mikeare

iPH Enthousiast

• 427 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2010 - 13:02

Παιδιά καλημέρα , έψαξα στο forum αλλά δεν βρήκα ακριβώς αυτο που ψάχνω..

Λοιπόν, μια φίλη αγόρασε απο το internet ένα iphone 4, me ios 4.01 και μου έιπε πως δουλεύει κανονικά. Μου είπε πως το itunes της κάνει update στην 4.1 και της είπαι είναι οκ ασε το να κάνει, χωρίς να σκευτώ πως είναι locked το τηλ.

Τώρα που πέρασε την 4.1 μπαίνει στο menu κανονικά αλλά δεν της βρίσκει παροχέα...

Υπάρχει κάποιος τροπος να γίνει unlock?
Διάβασα στο internet πως μπορώ να το κάνω με ultrasn0w η pwnagetool ,
Μπορείτε να με βοηθήσετε παρακαλώ ?

Ναστε καλά

#141   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3.248 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2010 - 13:28

Παιδιά καλημέρα , έψαξα στο forum αλλά δεν βρήκα ακριβώς αυτο που ψάχνω..

Λοιπόν, μια φίλη αγόρασε απο το internet ένα iphone 4, me ios 4.01 και μου έιπε πως δουλεύει κανονικά. Μου είπε πως το itunes της κάνει update στην 4.1 και της είπαι είναι οκ ασε το να κάνει, χωρίς να σκευτώ πως είναι locked το τηλ.

Τώρα που πέρασε την 4.1 μπαίνει στο menu κανονικά αλλά δεν της βρίσκει παροχέα...

Υπάρχει κάποιος τροπος να γίνει unlock?
Διάβασα στο internet πως μπορώ να το κάνω με ultrasn0w η pwnagetool ,
Μπορείτε να με βοηθήσετε παρακαλώ ?

Ναστε καλά

Δυστυχώς δεν γίνεται τίποτε αυτή την στιγμή. Έχει αναβαθμιστεί και η baseband.
Η έκδοση της baseband τώρα είναι η 02.10.04 (της 4.1) για την οποία δεν υπάρχει unlock αυτή την στιγμή (το ultrasn0w δεν την υποστηρίζει).
Κατά πάσα πιθανότητα στις 12 του μηνός θα κυκλοφορήσει η επίσημη 4.2 από την apple, και μερικές μέρες αργότερα το αντίστοιχο εργαλείο jailbreak, και ευελπιστούμε & unlock.
Απλά περιμένει...

Τελευταία επεξεργασία από: kdelios, 10/11/2010 - 13:29

#142   giorgiog13

giorgiog13

iPH Member

• 342 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2010 - 13:37

Δυστυχώς δεν γίνεται τίποτε αυτή την στιγμή. Έχει αναβαθμιστεί και η baseband.
Η έκδοση της baseband τώρα είναι η 02.10.04 (της 4.1) για την οποία δεν υπάρχει unlock αυτή την στιγμή (το ultrasn0w δεν την υποστηρίζει).
Κατά πάσα πιθανότητα στις 12 του μηνός θα κυκλοφορήσει η επίσημη 4.2 από την apple, και μερικές μέρες αργότερα το αντίστοιχο εργαλείο jailbreak, και ευελπιστούμε & unlock.
Απλά περιμένει...

Αν εχει κρατημενα τα SHSH δεν μπορει να επιστρεψει σε παλιοτερη εκδοση; Οταν κανεις μεσω SHSH downgrade δεν αλλαζει ξανα και η baseband;

#143   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3.248 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2010 - 14:04

Αν εχει κρατημενα τα SHSH δεν μπορει να επιστρεψει σε παλιοτερη εκδοση; Οταν κανεις μεσω SHSH downgrade δεν αλλαζει ξανα και η baseband;

Μακάρι να γινόταν αυτό, δυστυχώς δεν...

#144   giorgiog13

giorgiog13

iPH Member

• 342 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2010 - 14:10

Οποτε φιλε mikeare απλα λιγη υπομονη να βγει η 4.2 και λιγη ακομα για το unlocκ tool.

#145   manolosx

manolosx

iPH newbie

• 10 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 10/11/2010 - 14:52

Χαιρεται φιλοι θα ηθελα να κανω μια ερωτιση (συγνωμη αν εχει ιδη απαντιθει)!Εχω ενα iPad 3G αγορασμενο απο Γερμανια με εκδοση 3.2.2(7Β500)!Μπορω να το κανω Jailbreak?θα χρειαστει unlock ??Ευχαριστω κ συγνομη αν ιδη εχει απαντιθει!

#146   juantso

juantso

iPH newbie

• 10 μηνύματα

Δημοσίευση 11/11/2010 - 11:52

Iphone 4 από Γαλλία. Αρχικά είχε την 4.0.1 και ήταν locked στην Bouygues Telecom. Μου ήρθε ήδη JB αλλά τα Carrier Settings ήταν ακόμα στην Bouygues, το κινητό έχανε το σήμα χωρίς καμιά προειδοποίηση και βασικά μου ζήταγε και pin (τελικά αναγκάστηκα να αφαιρέσω το pin για να μην μου σπάει τα νεύρα). Το συζήταγα με τον ensgr γιατί είχε παρόμοιο πρόβλημα και εκείνου λύθηκε με upgrade σε 4.1 με το PwanageTool. Κάποια στιγμή μέσα στη εβδομάδα το κινητό κόλλησε και δεν γινόταν αλλιώς. Φτιάχνω το ipws και κάνω και restore από backup που του είχα κρατήσει. Το κινητό όχι μόνο δεν έφτιαξε αλλά έγινε και χειρότερα. Carrier settings δεν είχα κανένα, το σήμα έρχεται και φεύγει τώρα ακόμα πιο συχνά (βασικά φεύγει και ξέχνα να έρθει) και το κερασάκι στη τούρτα είναι να τρώει τη μπαταρία μέσα σε ένα 8ωρο... (την μπαταρία την τρώει γιατί ψάχνει διαρκώς για σήμα. Αν το βάλω το κινητό σε plane mode δεν έχω κανένα θέμα)... Any suggestions?

#147   juantso

juantso

iPH newbie

• 10 μηνύματα

Δημοσίευση 11/11/2010 - 17:12

και το υπερκορυφαιο....

Συνημμένο αρχείο  IMG_0308.PNG   793,91KB   5 λήψεις

δεν εχω κανεναν απο τους 2 που σχολιασαν φιλους στο facebook....

#148   eleven

eleven

iPH newbie

• 32 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2010 - 20:18

3g lailbreak 3.1 base 05.11.07 se mac pawen 4.1 εχω κρατηση sshh
αλλα οταν απο ιτυνς εβαλα το αρχειο που ειχε φτιαξει
μου ειπε οτι δεν ειναι συμβατο

#149   mfous

mfous

iPH newbie

• 5 μηνύματα

Δημοσίευση 21/11/2010 - 02:28

Μου κάνει εντύπωση που κανένας δεν αναφέρει την 4.0.2.
Anyway εγώ έκανα κανονικά custom firmware και unlock με ultrasn0w με baseband 01.59.
Εννοείται σε Mac.

#150   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 21/11/2010 - 09:44

Χαιρεται φιλοι θα ηθελα να κανω μια ερωτιση (συγνωμη αν εχει ιδη απαντιθει)!Εχω ενα iPad 3G αγορασμενο απο Γερμανια με εκδοση 3.2.2(7Β500)!Μπορω να το κανω Jailbreak?θα χρειαστει unlock ??Ευχαριστω κ συγνομη αν ιδη εχει απαντιθει!

Μπορείς να το κανείς jailbreak κανονικά .. Unlock δεν χρειάζεται καθώς τα ipads δεν έρχονται κλειδωμενα σε κάποιον πάροχο

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες