Η Καστομ που εφτιαξες θυμάσαι ΗΤΑΝ hactivated? αν όχι πρέπει να ΕΙΝΑΙ unlock έκανες;Iphone 4 από Γαλλία. Αρχικά είχε την 4.0.1 και ήταν locked στην Bouygues Telecom. Μου ήρθε ήδη JB αλλά τα Carrier Settings ήταν ακόμα στην Bouygues, το κινητό έχανε το σήμα χωρίς καμιά προειδοποίηση και βασικά μου ζήταγε και pin (τελικά αναγκάστηκα να αφαιρέσω το pin για να μην μου σπάει τα νεύρα). Το συζήταγα με τον ensgr γιατί είχε παρόμοιο πρόβλημα και εκείνου λύθηκε με upgrade σε 4.1 με το PwanageTool. Κάποια στιγμή μέσα στη εβδομάδα το κινητό κόλλησε και δεν γινόταν αλλιώς. Φτιάχνω το ipws και κάνω και restore από backup που του είχα κρατήσει. Το κινητό όχι μόνο δεν έφτιαξε αλλά έγινε και χειρότερα. Carrier settings δεν είχα κανένα, το σήμα έρχεται και φεύγει τώρα ακόμα πιο συχνά (βασικά φεύγει και ξέχνα να έρθει) και το κερασάκι στη τούρτα είναι να τρώει τη μπαταρία μέσα σε ένα 8ωρο... (την μπαταρία την τρώει γιατί ψάχνει διαρκώς για σήμα. Αν το βάλω το κινητό σε plane mode δεν έχω κανένα θέμα)... Any suggestions?
Set up as new για να μην μεταφερθούν προβλήματα ΜΕΣΩ backup
Τελευταία επεξεργασία από: geORGIOSb, 21/11/2010 - 10:23