Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* - - - - 1 ψήφοι

PwnageTool 4.1

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
229 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#151   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 21/11/2010 - 10:21

Iphone 4 από Γαλλία. Αρχικά είχε την 4.0.1 και ήταν locked στην Bouygues Telecom. Μου ήρθε ήδη JB αλλά τα Carrier Settings ήταν ακόμα στην Bouygues, το κινητό έχανε το σήμα χωρίς καμιά προειδοποίηση και βασικά μου ζήταγε και pin (τελικά αναγκάστηκα να αφαιρέσω το pin για να μην μου σπάει τα νεύρα). Το συζήταγα με τον ensgr γιατί είχε παρόμοιο πρόβλημα και εκείνου λύθηκε με upgrade σε 4.1 με το PwanageTool. Κάποια στιγμή μέσα στη εβδομάδα το κινητό κόλλησε και δεν γινόταν αλλιώς. Φτιάχνω το ipws και κάνω και restore από backup που του είχα κρατήσει. Το κινητό όχι μόνο δεν έφτιαξε αλλά έγινε και χειρότερα. Carrier settings δεν είχα κανένα, το σήμα έρχεται και φεύγει τώρα ακόμα πιο συχνά (βασικά φεύγει και ξέχνα να έρθει) και το κερασάκι στη τούρτα είναι να τρώει τη μπαταρία μέσα σε ένα 8ωρο... (την μπαταρία την τρώει γιατί ψάχνει διαρκώς για σήμα. Αν το βάλω το κινητό σε plane mode δεν έχω κανένα θέμα)... Any suggestions?

Η Καστομ που εφτιαξες θυμάσαι ΗΤΑΝ hactivated? αν όχι πρέπει να ΕΙΝΑΙ unlock έκανες;
Set up as new για να μην μεταφερθούν προβλήματα ΜΕΣΩ backup

Τελευταία επεξεργασία από: geORGIOSb, 21/11/2010 - 10:23

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#152   zlife

zlife

iPH User

• 105 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 24/11/2010 - 15:23

παιδια καποιος εμπειρος απο jailbreak να μου πει αγορασα προσφατα iphone 4 με ενσωματωμενη την 4.1 μπορω να του περασω την σπασμενη jailbreak 4.1 η θα εχω προβλημα με το baseband που βλεπω ?
εχει ηδη την εκδοση 02.10.04 θα μπορω να την περασω την σπασμενη 4.1 η θα εχω προβλημα ?
ευχαριστω

#153   basketikos

basketikos

iPH Member Leacher

• 965 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2010 - 15:27

ελληνικο ειναι το τηλεφωνο?κανε j/b με greenpois0n η αν εχεις mac με το pwnage tool και δεν θα εχεις κανενα προβλημα

#154   zlife

zlife

iPH User

• 105 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2010 - 15:29

ναι απο wind αγορασμενο... εχω mac οποτε σιγουρα δεν θα χω προβλημα ε? επειδη θελω να περασω κατι programms και δεν μπαινουν αν δεν ειναι jailbreak :(

#155   basketikos

basketikos

iPH Member Leacher

• 965 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2010 - 15:33

μια χαρα εισαι φτιαξε την custom οπως λεει ο οδηγος θα σου ζητησει να τη σωσεις και μολις τελειωσει περνα την με πατημενο alt+restore αφου το εχεις βαλει σε dfu που θα σου λεει το pwnage tool

#156   zlife

zlife

iPH User

• 105 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2010 - 15:34

αλλοσ τροπος να βαλω σπασ.... προγραματακι δεν παιζει ε? πρεπει να το κανω jailbreak ?

#157   basketikos

basketikos

iPH Member Leacher

• 965 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2010 - 15:35

ναι μονο με j/b

#158   giorgiog13

giorgiog13

iPH Member

• 342 μηνύματα

Δημοσίευση 01/12/2010 - 15:50

Παιδια λιγη βοηθεια. Εχω iPhone 4 απο αμερικη στην 4.0.2 με baseband 1.59.00. Το κινητο ειναι ενεργοποιημενο αλλα δεν ειναι ουτε jailbroken ουτε unlocked. Για να το παω στην 4.1 κρατωντας την baseband ποια custom πρεπει να κατεβασω; την actevated ή un-activated;; ευχαριστω!!!!!

#159   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα

Δημοσίευση 01/12/2010 - 16:00

Παιδια λιγη βοηθεια. Εχω iPhone 4 απο αμερικη στην 4.0.2 με baseband 1.59.00. Το κινητο ειναι ενεργοποιημενο αλλα δεν ειναι ουτε jailbroken ουτε unlocked. Για να το παω στην 4.1 κρατωντας την baseband ποια custom πρεπει να κατεβασω; την actevated ή un-activated;; ευχαριστω!!!!!

μην κανεις τιποτα. ειναι jailbroken? αν ναι περνα του απο το σιντια το ultrasnow. εισαι τυχερος γιατι αυτη η bb στα 4 ξεκλειδωνει.
αααα οκ. τωρα το προσεξα. μπορεις να το κανεις jailbroken με pwnage custom ipsw on 4.1 activated or hactive χωρις να αναβαθμιστει η bb

#160   giorgiog13

giorgiog13

iPH Member

• 342 μηνύματα

Δημοσίευση 01/12/2010 - 16:07

μην κανεις τιποτα. ειναι jailbroken? αν ναι περνα του απο το σιντια το ultrasnow. εισαι τυχερος γιατι αυτη η bb στα 4 ξεκλειδωνει.
αααα οκ. τωρα το προσεξα. μπορεις να το κανεις jailbroken με pwnage custom ipsw on 4.1 activated or hactive χωρις να αναβαθμιστει η bb

To ξερω οτι αυτη η baseband ξεκλειδωνει. Aπλα θελω να καταλαβω απο τι εξαρταται ποια custom πρεπει να επιλεξουμε. Δηλαδη εγω γιατι να βαλω την activated και οχι την un-activated?

Thnx Geo...

#161   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα

Δημοσίευση 01/12/2010 - 16:12

To ξερω οτι αυτη η baseband ξεκλειδωνει. Aπλα θελω να καταλαβω απο τι εξαρταται ποια custom πρεπει να επιλεξουμε. Δηλαδη εγω γιατι να βαλω την activated και οχι την un-activated?

Thnx Geo...

αν ειχες καρτα σιμ at&t θα μπορουσες και με την unactive. το λεει και ο τιτλος. δεν το ενεργοποιει. η hactive or active or hactivated απλα το ενεργοποιει χωρις τη at&t sim
παρεπιτοντως καποιος χθες ανεβασε ενα τοπικ (απο το ηρακλειο ηταν) που ζηταγε at&t και βρηκε και το εκλεισε μετα. βρες με το search το τοπικ και επικοινωνησε μαζι του αν μπορει να σε βοηθησει με την sim, εναλλακτικα απο το site www.sinfuliphone.com κατεβασε μια εκτος κι αν εχεις mac or hac ή μπορεις και με το snowbreeze λενε. ειναι λενε αυτο το αντιστοιχο pwnage για windows. δεν το ξερω δεν το εχω δοκιμασει ποτε.
καλη τυχη

#162   giorgiog13

giorgiog13

iPH Member

• 342 μηνύματα

Δημοσίευση 01/12/2010 - 16:22

Εχω καρτα της ΑΤ&Τ αλλα βαριεμαι να την κοβω για να την κανω Microsim. Οποτε θα βαλω την activated να τελειωνω. Ευχαριστω συνονοματε....καταλαβα!! :)

#163   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα

Δημοσίευση 01/12/2010 - 16:26

ακομα και σε μαγαζι να πας να στην κοψουν να εισαι επιφυλακτικος. θα σου πουν προφανως οτι δεν πετυχε δικη σου η ευθυνη θα την πεταξουν και καλα
και μετα θα την παρουν να την εχουν εκεινοι για να ενεργοποιουν κινητα ευκολα.
ακομα και ετσι να σου πουν παρτη πισω. δικη μου πες ειναι τι θελω.
προσπαθησε εσυ να την κοψεις αν εισαι σιγουρος για ο,τι κανεις.
εχεις στα χερια σου θησαυρο που αν μη τι αλλο για 3γ 3γς ειναι υπερπολυτιμος.
ευτυχως εγω εχω μικροσιμ και ανταπτορα

#164   giorgiog13

giorgiog13

iPH Member

• 342 μηνύματα

Δημοσίευση 01/12/2010 - 16:32

Απο ebay την πηρα 5$ νομιζω. Εχω παραγγειλει εδω και 1.5 μηνα το μηχανημα που τις κοβεις με ανταπτορες αλλα ακομα τιποτα...γ@μ τα υπουργεια μου. Τελος παντων. Ευχαριστω για τις συμβουλες Τζορτζ.

#165   vejitto

vejitto

iPH newbie

• 51 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 02/12/2010 - 13:38

Εχω iphone 4 Locked σε AT&T. Φοράει 4.01 και το έχω unlocked με ultrasnow. Εσωσα shsh με tinyumbrella μέχρι και την 4.1. Επίσης έχω windows. Ποιο ipsw να κατεβάσω για να κάνω restore σε 4.1 και να ΜΗΝ αναβαθμιστεί το Baseband Μου; Τέλος όταν κατεβάσω ένα ipsw που φτιάχτηκε με Pwnage tool για MAC, το cydia θα είναι περασμένο όταν τελειώσει το restore?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

OK. Έκανα το shift-restore μέσω itunes. IPSW custom κατεβασμένη acivated. Το κινητό ξεκινάει, μπήκα cydia, κατέβασα ultrasnow 1.2 και NO ΣΗΜΑ!
Εκανα αρκετά restart, όλα λειτουργούν, εκτός από το σήμα. Καμία ιδεά κανείς; Είμαι στα πρόθυρα του freaking out...

Ευχαριστώ πολύ

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3