Τις τελευταίες μέρες μου εμφανίζει το iPhone 4 το παρακάτω μήνυμα. Ήμουν στην 4.0.1 με jailbreakme. Τις πρώτες 1-2 φορές απλά το σύνδεσα στο itunes και ήταν οκ. Την τελευταία φορά όμως αναγκάστηκα να κάνω restore και πήγα στην 4.1 γιατί δε με άφηνε να κάνω τίποτα. Μπλόκαρε εντελώς το τηλέφωνο. Επισυνάπτω τις παρακάτω φωτο.
Και στην 4.1 όμως μου το κάνει αυτό... Γιατί συμβαίνει αυτό; Φταίει το jailbreak ή είναι κάποιο πρόβλημα που θέλει αποκατάσταση συσκευής (δηλαδή σέρβις); :confused: Το έπαθα σε περιοχή που δεν έχω καλό σήμα. Κάνει αναζήτηση, λέει κάποια στιγμή Καμιά υπηρεσία και κολλάει εκεί. Και μετά εμφανίζει τα παρακάτω μηνύματα... Ευτυχώς βρήκα λύση και αποφεύγω το restore, ξανατρέχοντας απλά το limera1n.exe... Αλλά δε μπορεί να γίνεται αυτό καθημερινά!!! Και επίσης δε μπορώ να έχω συνεχώς ένα λαπτοπ παραμάσχαλα... Γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω;
φιλε καλη σπυ μερα.χωρις να θελω να σε τρομαξω αλλα ακριβως το ιδιο μου ειχε βγαλει και εμενα
και τελικα μου αντικατεστησαν την συσκευη.ειχε καποια δισλειτουργια στο hardware μου ειπαν.
το σερβις στην ελλαδα το εχει η εταιρεια arvato και μπορεις να το στειλεις και μονος σου
με κουριερ με δικη τους χρεωση.το τηλ αν θες ειναι 2130165550 και με εξυπηρετησε η κυρια μαρουσα σβαρνα.
ελπιζω να σε βοηθησα.οσο ποιο γρηγορα το στειλεις τοσο ποιο καλα θα κανεις.