Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

"Απαιτείται αποκατάσταση: Το iPhone δεν μπορεί να πραγματοποιήσει ή να λάβει κλήσεις..."

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
39 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 15/11/2010 - 11:05

Κάλεσα εκεί, αλλά δυστυχώς δε μπορούν να με εξυπηρετήσουν γιατί λέει εξυπηρετούν μόνο όσους αγόρασαν από κατάστημα Vodafone... :mad: :unsure: :blink:

Οπότε ΓΕΡΜΑΝΟΣ και άγιος ο Θεός...

μια ιδεα σου ριχνω ρωτα τους αν γινεται
μια τεχνικη εκθεση να σου κανουν? να το δουν κι αυτοι πες οφ δι ρεκορντ ή επί πληρωμη
αφου δεν βγαζεις ακρη και στο γερμανο

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   minovg

minovg

iPH Member

• 276 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2010 - 11:08

Μίλησα μαζί τους, δεν δέχονται αγορασμένα από ΓΕΡΜΑΝΟ.

Δεν είπα ότι δεν έβγαλα άκρη με ΓΕΡΜΑΝΟ, είπα ότι το πήγα μία φορά και απλά έχασα 15 μέρες για να μου κάνουν απλά μια... αναβάθμιση, γιατί λέει δε βρήκαν κάποια βλάβη. :blink: Χαίρω πολύ, κι εγώ κάνω restore και λειτουργεί 1-2 ώρες, μπορεί να πάει έως και 2-3 μέρες. Μετά πάλι τα ίδια. Αυτό θεωρείται επισκευή; :mad:

Τελευταία επεξεργασία από: minovg, 15/11/2010 - 11:08

#33   minovg

minovg

iPH Member

• 276 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2010 - 13:01

Ενημερώθηκα από το τοπικό κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ ότι μου έγινε αντικατάσταση συσκευής... Θα πάω σε λίγο να την παραλάβω. Οι αντικασταστάσεις στην Ελλάδα πώς γίνονται; Refurbished ή «του κουτιού»;

#34   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2010 - 13:04

Ενημερώθηκα από το τοπικό κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ ότι μου έγινε αντικατάσταση συσκευής... Θα πάω σε λίγο να την παραλάβω. Οι αντικασταστάσεις στην Ελλάδα πώς γίνονται; Refurbished ή «του κουτιού»;

refurbished(εγω ειμαι ικανοποιημενος με το 3g που μου δωσαν, φημολογειται οτι περναν πιο ποιοτικο ελεγχο. Τα refurbished ειναι ανακατασκευασμενα απο την apple και οχι απο Γερμανο ή vodafone αυτοι δεν εχουν την γνωση)
σου ευχομαι καλοριζικο θα το παραλαβεις μεσα σε σακουλακι και θα θελει ενεργοποιηση..με το καλο φιλε μου :)
καποιοι ισως σου πουν οτι δεν εχει την ιδια μεταπωλητικη αξια, αλλα αυτα ειναι μπουρδες γιατι εχει ακριβως την ιδια

Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 24/11/2010 - 13:07

#35   hercules

hercules

iPH Master

• 6.248 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 24/11/2010 - 13:05

δεν ειμαι 100% σιγουρος αλλα νομιζω Refurbished :(

#36   minovg

minovg

iPH Member

• 276 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2010 - 21:08

To έλαβα στα χέρια μου και το συνοδευτικό χαρτί του ΓΕΡΜΑΝΟΣ λέει: ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΛΟΓΙΚΟΥ ( ? ? ? ) ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΝΕΟ ΙΜΕΙ: ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΜΕ S/N ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ. Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ACTIVATE ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ SIM ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ITUNES.

Τελευταία επεξεργασία από: minovg, 24/11/2010 - 21:13

#37   hercules

hercules

iPH Master

• 6.248 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 24/11/2010 - 21:21

To έλαβα στα χέρια μου και το συνοδευτικό χαρτί του ΓΕΡΜΑΝΟΣ λέει: ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΛΟΓΙΚΟΥ ( ? ? ? ) ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΝΕΟ ΙΜΕΙ: ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΜΕ S/N ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ. Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ACTIVATE ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ SIM ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ITUNES.

πες μας νεα οταν το ενεργοποιησεις . ;)

#38   minovg

minovg

iPH Member

• 276 μηνύματα

Δημοσίευση 24/11/2010 - 21:29

Ειχε την 4.0.1 πανω, ειναι 32ης εβδομαδας του 2010. Εκανα restore στην 4.1 μεσω cydia αφου κρατησε ρωτωντας με make my life easier κλπ shsh 4.1, 4.2b3. Και εκανα ευκολα restore from backup οταν το ειχα δωσει στο service. Απλως περασα τις εφαρμογες του cydia, αφου για αυτα δεν εχω δοκιμασει ακομα το μπακαπ για cydia.

Τελευταία επεξεργασία από: minovg, 24/11/2010 - 21:30

#39   omokas

omokas

iPH Contributor

• 1.188 μηνύματα
  • Twitter:@orestismokas
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 24/11/2010 - 21:41

Και εγω ειχα δωσει στον Γερμανο ενα Sony Ericsson C905 που ειχε προβλημα με την καμερα και αφου περασαν οι 2 μηνες οπου τους επερνα τηλεφωνο ανα 2-3 μερες μου εδωσαν καινουργιο/ανακατασκευασμενο με την ιδια αιτιολογια ;)

Αναρτημένη εικόνα

Τελευταία επεξεργασία από: omokas, 24/11/2010 - 21:46

#40   minovg

minovg

iPH Member

• 276 μηνύματα

Δημοσίευση 25/11/2010 - 15:28

Αρα αυτο σημαινει καινουριο/ανακατασκευασμενο δηλαδη... Μαλιστα. Ομως βλεπω μετα απο πολλη παρατηρητικοτητα οτι στην οθονη εχει ενα ελαχιστο πολυ μικρο σκουπιδακι ή καμμένο πιξελ (δε μπορω να το διαχωρισω τι ειναι). Ενταξει δεν το παρατηρεις καθολου ευκολα, αλλα δε ξερω τι να κανω. Με εχουν βαρεθει στον ΓΕΡΜΑΝΟ... Κι εγω αυτους φυσικα...

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες