Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

"Απαιτείται αποκατάσταση: Το iPhone δεν μπορεί να πραγματοποιήσει ή να λάβει κλήσεις..."

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
39 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   minovg

minovg

iPH Member

• 276 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 08/11/2010 - 13:08

Επανέρχομαι στο θέμα... Σήμερα μου ήρθε μήνυμα ότι το iPhone είναι έτοιμο. Προς έκπληξή μου όμως μου είπαν ότι το κινητό δεν είχε απολύτως κανένα πρόβλημα και ότι απλά το κάνανε μια αναβάθμιση... Δυστυχώς έγινα μάντης, είχα διαισθανθεί ότι αυτό θα γίνει... >:(

Καλά τωρα παει το εστειλα. Αυτο που φοβαμαι ειναι να καταφερουν τελικα με καποιο τροπο να το κανουν restore, να δουν οτι λειτουργει καλα (μιση-μια μερα κραταει οκ) και να μου το δωσουν ετσι... Οποτε θα χασω παλι αλλες 15 μερες για να το ξαναστειλω στο σερβις...

Προς το παρόν δουλεύει καλά, αλλά όπως είπα και σε προηγούμενα ποστ για 1-2 μέρες καλά πάει. Μετά εμφανίζει το μήνυμα ότι απαιτεί αποκατάσταση... Έτσι και χρειαστεί να το ξαναπάω και να ξαναπεριμένω άλλες 15 μέρες δε ξέρω κι εγώ τι έχει να γίνει αν και τα παιδιά στον Γερμανό δεν φταίνε σε τίποτα... Αυτοί απλά το μεταφέρουν στο σέρβις που ούτε που ξέρω πού είναι... >:( >:(

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3.100 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 08/11/2010 - 13:14

έχω μία απορία η γλώσσα του κινητού είναι ελληνικά,κάτο στο ξεκλείδωμα γτ τα γράφει στα ξένα? :P

#18   minovg

minovg

iPH Member

• 276 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2010 - 14:06

Σε όλες τις γλώσσες μάλιστα γυρνάει, ακόμα και Κινέζικα!! Επειδή βρίσκεται σε emergency κατάσταση υποτίθεται...

#19   minovg

minovg

iPH Member

• 276 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2010 - 22:31

Παιδια φτου φτου φτου τοσες μερες μια χαρα παει... Αυτοι μου ειπαν οτι καναν απλα μια "αναβαθμιση". Ειναι διαφορετικη απο το restore που κανουμε εμεισ απο το pc μας;

#20   goose1992

goose1992

iPH Member

• 315 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2010 - 22:34

μπορει να ειχε προβλημα το software που εβαζες εσυ(χαμενα πακετα κατα το κατεβασμα η κατι αλλο)

#21   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 12/11/2010 - 22:36

Παιδια φτου φτου φτου τοσες μερες μια χαρα παει... Αυτοι μου ειπαν οτι καναν απλα μια "αναβαθμιση". Ειναι διαφορετικη απο το restore που κανουμε εμεισ απο το pc μας;

ισως εκαναν και κατι αλλο που απλα δεν το ειπαν.
μακαρι να μην εχεις προβλημα γιατι εμενα που ειχε χαλασει εγινε ακριβως η ιδια
διαδικασια με την διαφορα οτι μετα ξαναχαλασε και καταλαβαινεις τα νευρα μου που
εφθασαν.τελικα μου εστειλαν καινουριο. 8)

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#22   minovg

minovg

iPH Member

• 276 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2010 - 22:55

μπορει να ειχε προβλημα το software που εβαζες εσυ(χαμενα πακετα κατα το κατεβασμα η κατι αλλο)

Δυσκολο αυτο αφου εχω κανει κι αλλα restore με το ιδιο software μετα σε δευτερο iphone που αγορασα. Απροβληματιστα φυσικα.

Τελευταία επεξεργασία από: minovg, 12/11/2010 - 22:55

#23   minovg

minovg

iPH Member

• 276 μηνύματα

Δημοσίευση 13/11/2010 - 20:46

Τι ήθελα και το είπα.....

ΞΑΝΑ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ....

Τι κάνουμε τώρα; Το ξαναέκανα restore, δούλεψε για λίγο, ξανά ζήτησε αποκατάσταση χάνοντας το σήμα... «Καμία υπηρεσία» Τώρα το ξαναέκανα restore για 235487458ή φορά και λειτουργεί. Ε δεν είναι φυσιολογικό αυτό... Αλλά οι στόκοι στον Γερμανό αν το πάω, θα το κάνουν πάλι restore και θα μου πουν οκ, δουλεύει, δεν είχε τίποτα... Δεν αντέχω να περιμένω άλλες 15 ημέρες... ΑΠΑΙΤΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Τώρα λειτουργεί και αν λειτουργεί ως Δευτερα πρωί (χλωμό αλλά λέμε αν), θα το πάω έτσι και θα απαιτήσω να μου το αλλάξουν. Το iphone είναι προβληματικό, δε το έχουν πάρει χαμπάρι; :mad: :mad:

#24   minovg

minovg

iPH Member

• 276 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2010 - 09:49

Aυτό το πράμα που συμβαίνει είναι απίστευτο... Όλο το Σ/Κ έμεινα χωρίς τηλέφωνο και μάλιστα ήμουν και πολύ μακριά με ταξίδι κλπ... Σήμερα το πρωί τηλεφωνώ στον ΓΕΡΜΑΝΟ, του τα ψάλλω, μου λέει φέρτο ξανά να το στείλουμε πίσω κλπ... Αντικατάσταση επί τόπου δε γίνεται, πρέπει να το στείλουν ξανά και να περιμένω άλλες 15 μέρες... Μετά από αυτό το τηλεφώνημα λέω ας το δοκιμάσω να το ανοίξω πάλι. Και μαντέψτε τι; Λειτουργεί.........

Πώς να αποδείξω εγώ τώρα ότι δεν είμαι ελέφαντας; 1 μέρα δουλεύει και 3 δε δουλεύει ζητώντας συνεχώς αποκατάσταση (restore). Το έχω ανοιχτό τώρα «εκλιπαρώντας» να χαλάσει παλι. Μα τι πράματα είναι αυτά... Έχω τρελαθεί...

#25   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 15/11/2010 - 10:02

Aυτό το πράμα που συμβαίνει είναι απίστευτο... Όλο το Σ/Κ έμεινα χωρίς τηλέφωνο και μάλιστα ήμουν και πολύ μακριά με ταξίδι κλπ... Σήμερα το πρωί τηλεφωνώ στον ΓΕΡΜΑΝΟ, του τα ψάλλω, μου λέει φέρτο ξανά να το στείλουμε πίσω κλπ... Αντικατάσταση επί τόπου δε γίνεται, πρέπει να το στείλουν ξανά και να περιμένω άλλες 15 μέρες... Μετά από αυτό το τηλεφώνημα λέω ας το δοκιμάσω να το ανοίξω πάλι. Και μαντέψτε τι; Λειτουργεί.........

Πώς να αποδείξω εγώ τώρα ότι δεν είμαι ελέφαντας; 1 μέρα δουλεύει και 3 δε δουλεύει ζητώντας συνεχώς αποκατάσταση (restore). Το έχω ανοιχτό τώρα «εκλιπαρώντας» να χαλάσει παλι. Μα τι πράματα είναι αυτά... Έχω τρελαθεί...

τους το αφηνεις μερικες μερες να το παρακολουθουν με μια καρτα προπληρωμενη (καρτοκινητο)
αλλη λυση δεν εχεις. θα μπλεξεις κι εσυ με δικαστικους αγωνες και πρασινα αλογα.
τηλεφωνο πηρες την αρβατο? καντο καλου κακου.
λενε οτι ειναι πολυ εξυπηρετικη η κα που μιλαει με τους πελατες. η κα Μασσουρα νομιζω.
καλα ξεμπερδεματα και υπομονη. οχι βιαστικες κινησεις και ασκοπες.
το δικιο ειμαι μαζι σου, μην το χασεις.
υγ χωρις τζιμπι το αφησες να δεις πως παει?

Τελευταία επεξεργασία από: geORGIOSb, 15/11/2010 - 10:02

#26   minovg

minovg

iPH Member

• 276 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2010 - 10:55

Εννοείται. Χωρίς jb το έχω. Παρόλα αυτά έχει πρόβλημα. Με γκουγκλάρισμα διαβάζω (όπως έχουν πει άλλωστε και εδώ κάποια παιδιά) ότι είναι πρόβλημα hardware, πιθανότατα στο gsm chip που δε λύνεται με αναβαθμίσεις και restore... Εγώ το ξέρω, το γκουγκλ το ξέρει, οι μόνοι που δε το ξέρουν όμως είναι στο σέρβις...

Στο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ για να λέω και την αλήθεια τα παιδιά δε φταίνε σε τίποτα. Το στέλνουν στα κεντρικά, γιατί σέρβις δε γίνεται στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ για iPhone. Αν δε χαλάσει μέχρι το μεσημέρι θα το πάω έτσι όπως είναι τώρα και λειτουργεί. Θα επισυνάψω και εκτυπωμένο το πρόβλημα.
Αναρτημένη εικόνα Αναρτημένη εικόνα

Ούτε κλήση ανάγκης δε κάνει σε αυτή την κατάσταση.

Τελευταία επεξεργασία από: minovg, 15/11/2010 - 10:58

#27   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 15/11/2010 - 10:57

Εννοείται. Χωρίς jb το έχω. Παρόλα αυτά έχει πρόβλημα. Με γκουγκλάρισμα διαβάζω (όπως έχουν πει άλλωστε και εδώ κάποια παιδιά) ότι είναι πρόβλημα hardware, πιθανότατα στο gsm chip που δε λύνεται με αναβαθμίσεις και restore... Εγώ το ξέρω, το γκουγκλ το ξέρει, οι μόνοι που δε το ξέρουν όμως είναι στο σέρβις...

Στο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ για να λέω και την αλήθεια τα παιδιά δε φταίνε σε τίποτα. Το στέλνουν στα κεντρικά, γιατί σέρβις δε γίνεται στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ για iPhone. Αν δε χαλάσει μέχρι το μεσημέρι θα το πάω έτσι όπως είναι τώρα και λειτουργεί. Θα επισυνάψω και εκτυπωμένο το πρόβλημα.
Αναρτημένη εικόνα Αναρτημένη εικόνα

με την αρβατο αν λεγεται ετσι μιλησες? καποιος σου εχει ποσταρει εδω και τηλεφωνο.
ασε το γερμανο. αμα τα χεις καλα με το θεο τι μιλας με αγιους?
παρε τους ενα τηλεφωνο να βγαλεις ακρη

#28   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 15/11/2010 - 10:59

φιλε καλημερα γιατι δεν το στελνεις στο σερβις στην arvato κατευθειαν εσυ ο ιδιος?
το τηλ.213 0165550 και μιλας με την κυρια μαρουσα σβαρνα.
ευχομαι να λυσεις το προβλημα σου. 8)

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#29   minovg

minovg

iPH Member

• 276 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2010 - 10:59

Ποια είναι αυτή η άρβατος; :huh:

εντιτ: απαντήθηκε, οκ.

Τελευταία επεξεργασία από: minovg, 15/11/2010 - 11:00

#30   minovg

minovg

iPH Member

• 276 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2010 - 11:04

φιλε καλημερα γιατι δεν το στελνεις στο σερβις στην arvato κατευθειαν εσυ ο ιδιος?
το τηλ.213 0165550 και μιλας με την κυρια μαρουσα σβαρνα.
ευχομαι να λυσεις το προβλημα σου. 8)

Κάλεσα εκεί, αλλά δυστυχώς δε μπορούν να με εξυπηρετήσουν γιατί λέει εξυπηρετούν μόνο όσους αγόρασαν από κατάστημα Vodafone... :mad: :unsure: :blink:

Οπότε ΓΕΡΜΑΝΟΣ και άγιος ο Θεός...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5