Η ανρτηση αυτη ειναι προχτεσινη και δεν αναφερει τιποτα για πουλημενα ασπρα iphone..
Ακριβώς.. Αυτό ρώτησα και 'γω πριν.. Για πουλημένα λευκά..
Δημοσίευση 27/10/2010 - 20:07
αυτο με το φλας μπορουν να μας το επιβεβαιωσουν τα παιδια που εχουν αλλαξει τα καπακια?
Δημοσίευση 27/10/2010 - 20:17
εαν εισαι σε τελειως σκοτεινο δωματιο και βαλεις να τραβηξει με φλας το εχεις δοκιμασει?Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα και δεν παρατήρησα διαφορές με το όταν είχα τα μαύρα. Επίσης υπάρχουν άσπρα παρτίδες μάλιστα που κυκλοφόρησαν. Και απόδειξη και το γεγονός ότι και εγώ αυθεντικά εξωτερικά έχω. Υπήρξαν αρκετά κομμάτια που ολοκληρώθηκαν στην παραγωγή και πάρα πολλά που παρέμειναν στην συναρμολόγηση χωρίς αποτέλεσμα.
Δημοσίευση 27/10/2010 - 20:32
εαν εισαι σε τελειως σκοτεινο δωματιο και βαλεις να τραβηξει με φλας το εχεις δοκιμασει?
Δημοσίευση 27/10/2010 - 20:42
Τελευταία επεξεργασία από: ntsili, 27/10/2010 - 20:42.
Δημοσίευση 27/10/2010 - 20:59
Δημοσίευση 27/10/2010 - 21:07
αυτο με το φλας μπορουν να μας το επιβεβαιωσουν τα παιδια που εχουν αλλαξει τα καπακια?
Δημοσίευση 27/10/2010 - 21:37
Εσυ φιλε μου που εχεις λευκο 4αρι και το αναγραφεις ξεκαθαρα...ειναι λευκο μαμισιο απο την apple η εσυ απλα αλλαξες τα καπακια μπρος και πισω? Απλα το εχω απορια. Και σου εβγαλε φουσκες κατω απο την οθονη εκει που ενωνετε με το σασι του κινιτου?με το flash κανενα προβλημα, εχω κανει απειρες δοκιμες...
το προβλημα βρησκετε στο μπορστα panel, εκει που ειναι κολλημενο το τζαμι, με το πλαστικο γυρο γυρο( το frame), σε μερικα σημεια, φαινεται λες και εχει φουσκαλες απο κατω... αυτο γινεται μετα απο κανα μηνα χρησης..
εκανα αντικατασταση, και σημερα μου ηρθε με καινουριο panel.. αντε να δουμε αν και αυτο θα γινει ετσι....
Δημοσίευση 27/10/2010 - 21:47
Δημοσίευση 27/10/2010 - 23:48
το εκανα εγω προφανως.. απλα πηρα μαμιασι καπακια, και τα εβαλα....
το προβημα παντος σιγουρα δεν ειναι στο flash...
Δημοσίευση 28/10/2010 - 00:36
Δημοσίευση 28/10/2010 - 01:03
Το ότι πωλούνται ως "γνήσια" δεν τα κάνει γνήσια, ούτε άλλωστε υπάρχουν στον επίσημο κατάλογο replacement parts της Apple.Απορια...απο την στιγμη που βγαζουν γνησια-μαμισια της Apple λευκα καπακια..και υπαρχουν στο εμποριο και δεν μιλω για ψευτικα αλλα για γνησια...
Δημοσίευση 28/10/2010 - 11:17
Δημοσίευση 28/10/2010 - 11:32
Τα λευκα Iphone στα βιντεο για οσους δεν το παρατηρησαν ΔΕΝ ηταν απο την apple. ηταν απο μια εταιρια η οποια απλα τα εβαφε ασπρα σε ιδιωτες που θα στελναν τα τηελφωνα του τους σε αυτη. εν τουτης εγω δε καταλαβενω το εξης. τι σχεση εχει η λειτουργηκοτητα, το τσιπσετ και η αποδοση της συσκευης με το χρωμα της?
δλδ για να σοβαρευτουμε τετοιες δηλωσεις δε πρεπει να γινονται. Το μαυρο κυκλοφορει και ειναι οκ ενω τ οασπρο εχει προβλημα στη καμερα.. ειναι αστειο νομιζω ετσι? απλα για λογους μαρκετινκ και για να κρατησει οσο το δυνατον τον μυθο και το ενδιαφερων γυρω απο το ασπρο ( ή το iphone γενικοτερα) η apple μπαινει σε αυτα τα "παιχνιδακια" στρατιγικης.
Δημοσίευση 28/10/2010 - 11:34
Τα λευκα Iphone στα βιντεο για οσους δεν το παρατηρησαν ΔΕΝ ηταν απο την apple. ηταν απο μια εταιρια η οποια απλα τα εβαφε ασπρα σε ιδιωτες που θα στελναν τα τηελφωνα του τους σε αυτη. εν τουτης εγω δε καταλαβενω το εξης. τι σχεση εχει η λειτουργηκοτητα, το τσιπσετ και η αποδοση της συσκευης με το χρωμα της?
δλδ για να σοβαρευτουμε τετοιες δηλωσεις δε πρεπει να γινονται. Το μαυρο κυκλοφορει και ειναι οκ ενω τ οασπρο εχει προβλημα στη καμερα.. ειναι αστειο νομιζω ετσι? απλα για λογους μαρκετινκ και για να κρατησει οσο το δυνατον τον μυθο και το ενδιαφερων γυρω απο το ασπρο ( ή το iphone γενικοτερα) η apple μπαινει σε αυτα τα "παιχνιδακια" στρατιγικης.
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες