Νέο περιβάλλον στο Gmail web app
Από
sepsis
, 28/10/2010 18:57
6 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 28/10/2010 - 18:57
To web app του Gmail έχει πλέον ένα νέο περιβάλλον με δύο βασικές βελτιώσεις σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση του.
Εάν πάτε στο gmail.com από το iPhone ή το iPad σας και κάνετε login θα παρατηρήσετε δύο βασικές αλλαγές σε σχέση με πριν. Καταρχάς, η ταχύτητα στο scrolling είναι δραματικά βελτιώμενη αντικατοπτρίζοντας την κίνηση swipe του δαχτύλου. Επίσης, η toolbar μένει διαρκώς στο πάνω μέρος προσφέροντας άμεση πρόσβαση σε οποιοδήποτε σημείο της σελίδας βρίσκεστε.
Μπορείτε εάν θέλετε να τοποθετήσετε το Gmail στο SpringBoard πατώντας το "+" και μετά την επιλογή Προσθήκη στην Αφετηρία.
Εάν πάτε στο gmail.com από το iPhone ή το iPad σας και κάνετε login θα παρατηρήσετε δύο βασικές αλλαγές σε σχέση με πριν. Καταρχάς, η ταχύτητα στο scrolling είναι δραματικά βελτιώμενη αντικατοπτρίζοντας την κίνηση swipe του δαχτύλου. Επίσης, η toolbar μένει διαρκώς στο πάνω μέρος προσφέροντας άμεση πρόσβαση σε οποιοδήποτε σημείο της σελίδας βρίσκεστε.
Μπορείτε εάν θέλετε να τοποθετήσετε το Gmail στο SpringBoard πατώντας το "+" και μετά την επιλογή Προσθήκη στην Αφετηρία.
Follow me on twitter
Ad
Δημοσίευση 28/10/2010 - 19:54
Λίγο άσχετο αλλά έχει να κάνει με την πλατφόρμα της google. Ξέρει κανείς πως γίνεται να κάνεις chat μέσα από το google latitude? Μου δείχνει κανονικά το που βρίσκονται οι επαφές μου αλλά δεν μπορώ να κάνω chat όταν πατάω πάνω τους....
Δημοσίευση 28/10/2010 - 20:14
+1
Δημοσίευση 28/10/2010 - 20:52
Μια χαρα η νεα σελιδα!!!
Δημοσίευση 29/10/2010 - 09:43
Επίσης στο google search, έχει προστεθεί "iPhone apps" κατηγορία στις επιλογές αναζήτησης. Είναι διαθέσιμο με την official Google Mobile app και την Google web interface στον mobile Safari.
google.jpg 26,9KB 2 λήψεις
google.jpg 26,9KB 2 λήψεις
Δημοσίευση 29/10/2010 - 09:48
exει βελτιωθει και το gmail application?
Δημοσίευση 03/11/2010 - 02:12
Δυστυχως το google talk μεσω του Lattitude δεν υποστηριζεται μεσω της συγκεκριμενης εφαρμογης.Αν ειχες android κατι θα γινοταν..Λίγο άσχετο αλλά έχει να κάνει με την πλατφόρμα της google. Ξέρει κανείς πως γίνεται να κάνεις chat μέσα από το google latitude? Μου δείχνει κανονικά το που βρίσκονται οι επαφές μου αλλά δεν μπορώ να κάνω chat όταν πατάω πάνω τους....
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες