Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Πρόβλημα με ειδοποιήσεις Calendar,

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
84 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#61   xtreme84

xtreme84

iPH User

• 102 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 02/11/2010 - 11:54

Εγω διαπιστωσα οτι το προβλημα δεν ειναι μονο στο ξυπνητηρι αλλα σε οποια διεργασια εχει να κανει με το ρολοι του τηλεφωνου. Σημερα για παραδειγμα ειχα μια κληση στις 8:30 και στο μητρωο φαινοτανε σαν να εγινε στις 9:30 :blink:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#62   Athan

Athan

iPH Member

• 280 μηνύματα

Δημοσίευση 02/11/2010 - 11:59

Κανα προγραμμα που να αντικαθηστα επαξια το built-in alarm εχετε κατα νου?

Δεν νομίζω πως αξίζει να βάλεις εφαρμογή alarm τη στιγμή που μέσα στις αμέσως επόμενες ημέρες κυκλοφορεί η 4.2 η οποία ανάμεσα στα υπόλοιπα διορθώνει και το συγκεκριμένο bug. Άλλωστε υπάρχει προσωρινή λύση. Καθημερινή επανάληψη του alarm, όχι δηλαδή συγκεκριμένες μόνο ημέρες, και λειτουργεί μια χαρά.
Πάντως αυτό που έθιξε και ο φίλος προηγουμένως πως η Apple τα έκανε μαντάρα ακόμα μια φορά είναι αλήθεια. Ένα μήνα σχεδόν γνώριζε το πρόβλημα, δεν μπορούσε να βγάλει ένα απλό patch του τύπου π.χ. 4.1.1;

#63   biliou

biliou

iPH User

• 148 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 03/11/2010 - 09:40

Εγω εχω τη 4.0.1 και ενω χθες η ωρα ηταν σωστη, σημερα αντι να χτηπησει 9:45 χτυπησε 8:45 και μαλιστα το ρολοι ειχε αλαξει και ελεγε 9:45. Μολις μπηκα στις ρυθμισεις και εκλεισα το auto αλλαξε μονη της η ωρα πισω στη σωστη. :blink:

#64   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3.248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 03/11/2010 - 21:52

Πάντως επίσημα η apple λέει

Resolution

To resolve this behavior for existing alarms, set the repeat interval to Never. You will need to reset these alarms for each day you need them.

After November 7th, 2010, you can set your alarms to repeat again.
Τι εννοεί με το τελευταίο? Το bug τελειώνει στις 7 του μηνός, ή θα κυκλοφορήσει η επίσημη 4.2 τότε?

#65   tsapardas

tsapardas

iPH newbie

• 22 μηνύματα

Δημοσίευση 03/11/2010 - 22:49

να ρωτησω κατι σχεδον ασχετο..οταν ειναι κλειστο το κινητο το ξυπνητηρι χτυπαει;;εμενα δεν χτυπησε ποτε...

#66   soiramk

soiramk

iPH Enthousiast

• 524 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:soiramk

Δημοσίευση 04/11/2010 - 01:33

να ρωτησω κατι σχεδον ασχετο..οταν ειναι κλειστο το κινητο το ξυπνητηρι χτυπαει;;εμενα δεν χτυπησε ποτε...

Όχι.
Μόνο σε airplane mode.

#67   teriparatide

teriparatide

iPH Member

• 332 μηνύματα

Δημοσίευση 04/11/2010 - 22:11

εγω που εκανα restore στην 4.1 χθες για αλλο λογο (την ειχα κ πριν βεβαια την 4.1) ειμαι λογικα ενταξει εε???

εννοω ενταξει μεχρι το μαρτη που αλλαζει παλι η ωρα κ τοτε το ξυπνητηρι θα βαραει 1 ωρα νωριτερα..

Τελευταία επεξεργασία από: teriparatide, 04/11/2010 - 22:11

#68   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3.248 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2010 - 10:37

Πάντως επίσημα η apple λέει
After November 7th, 2010, you can set your alarms to repeat again.
Τι εννοεί με το τελευταίο? Το bug τελειώνει στις 7 του μηνός, ή θα κυκλοφορήσει η επίσημη 4.2 τότε?

Παιδιά κατάλαβα τι παίζει. Όταν ρυθμίζουμε ένα επαναλαμβανόμενο ξυπνητήρι (που οι περισσότεροι από εμάς το έχουν Δευτέρα με Παρασκευή μονίμως) το λειτουργικό αποθηκεύει την ώρα που θα πρέπει να ενεργοποιηθεί. Με την αλλαγή της ώρας στην χειμερινή, το λειτουργικό δεν παίρνει υπ' όψιν αυτήν την αλλαγή και χτυπάει σε αυτήν που είχε (την παλιά).
Αν με το που αλλάξει η ώρα κάνουμε reset τα ξυπνητήρια και ξαναθυμίσουμε τα ξυπνητήρια από την αρχή, τότε το λειτουργικό αποθηκεύει την σωστή ώρα και άρα τα επαναλαμβανόμενα ξυπνητήρια συνεχίσουν να δουλεύουν κανονικά.
Αυτό εξηγεί γιατί κάποια παιδιά ανέφεραν ότι σε αυτούς δουλεύει κανονικά. Είναι γιατί τα σετάρισαν μετά την αλλαγή της ώρας.
Οπότε αν υποθέσουμε ότι δεν το λύσει η 4.2 (πολύ απίθανο), τότε με την αλλαγή της ώρας την άνοιξη, θα έχουμε το ίδιο φαινόμενο, μόνο που θα χτυπάνε 1 ώρα νωρίτερα.

#69   vagsta

vagsta

iPH newbie

• 41 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 08/11/2010 - 10:23

Λυθηκε το προβλημα η μου φαινεται;

#70   Gregpap

Gregpap

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2010 - 14:32

σημερα το ξυπνητηρι χτυπησε κανονικα! το ειχα βαλει να χτυπησει στις 8 δηλαδη με το προβλημα που υπηρχε στις 9! τελικα ομωσ χτυπησε στις 8 κανονικοτατα! περιεργο...

#71   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3.248 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2010 - 14:34

σημερα το ξυπνητηρι χτυπησε κανονικα! το ειχα βαλει να χτυπησει στις 8 δηλαδη με το προβλημα που υπηρχε στις 9! τελικα ομωσ χτυπησε στις 8 κανονικοτατα! περιεργο...

Δεν είναι καθόλου περίεργο...
Διάβασες το post#68?

#72   Stzagos

Stzagos

iPH newbie

• 37 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2010 - 09:52

Με το προβλημα με την αυτοματη ρυθμιση της ωρας τι γινεται? Εμενα οταν το βαζω στο αυτοματο παει μια ωρα πισω. Οταν βγαζω το αυτοματο γραφει την σωστη ωρα. Εγινε χθες ξαφνικα ενω ηταν οκ τοσο καιρο και τελικα πηγα δουλεια απο τις 8....

Τελευταία επεξεργασία από: Stzagos, 10/11/2010 - 09:52

#73   WoodyAllen

WoodyAllen

iPH Contributor

• 1.116 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2010 - 09:55

Υπομονή να βγει η 4.2. Λύνει όλα τα προβλήματα με την αλλαγή της ώρας.

Λίγες μέρες ακόμα...

#74   giannis19902008

giannis19902008

iPH newbie

• 93 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2010 - 13:58

Παιδιά Καλησπέρα τελικά εμένα έστρωσε το πρόβλημα και σήμερα το Είχα ρυθμίσει στις εφτά για να χτυπήσει οκτώ αλλα χτύπησε ρφτα!!!!! Ελπίζω να έχει λυθεί το προβλημα

#75   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3.248 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2010 - 14:06

Παιδιά Καλησπέρα τελικά εμένα έστρωσε το πρόβλημα και σήμερα το Είχα ρυθμίσει στις εφτά για να χτυπήσει οκτώ αλλα χτύπησε ρφτα!!!!! Ελπίζω να έχει λυθεί το προβλημα

Εφ΄όσον τα ξαναρύθμισες ΜΕΤΑ την αλλαγή της ώρας, λογικό είναι. Διάβασε τι γράφω λιγάκι παραπάνω στο post#68

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες