Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Κανένα DΟΑ από την Apple! Έχω τρελαθεί...

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
121 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#91   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 03/11/2010 - 18:42

Συμφωνώ καλύτερα να μιλήσεις με το σέρβις της αρβατο. Εγώ που είχα παρόμοιο πρόβλημα μου έστειλαν καινουριο

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#92   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.751 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 03/11/2010 - 18:44

Δες και το post νουμερο 88 φιλε μου.Σου εχω βαλει δυο Link.

#93   Balema

Balema

iPH Enthousiast

• 427 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 03/11/2010 - 18:45

Συμφωνώ καλύτερα να μιλήσεις με το σέρβις της αρβατο. Εγώ που είχα παρόμοιο πρόβλημα μου έστειλαν καινουριο

Δε στέλνουν καινούρια φίλε μου αλλά refburnished!

#94   Balema

Balema

iPH Enthousiast

• 427 μηνύματα

Δημοσίευση 03/11/2010 - 18:49

Δες και το post νουμερο 88 φιλε μου.Σου εχω βαλει δυο Link.

Eυχαριστώ και πάλι, τώρα θα τους κανονίσω καλά στη Vodafone!

Τελευταία επεξεργασία από: Balema, 03/11/2010 - 18:49

#95   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.751 μηνύματα

Δημοσίευση 03/11/2010 - 18:50

Μονο κανε το με ηρεμια για να εχεις καλυτερα αποτελεσματα.

Εγω ετσι λειτουργησα με το OTE Shop και δεν μου πηρε πανω απο δυο ωρες ολη η διαδικασια αντικαταστασης.

#96   Balema

Balema

iPH Enthousiast

• 427 μηνύματα

Δημοσίευση 03/11/2010 - 19:06

Μονο κανε το με ηρεμια για να εχεις καλυτερα αποτελεσματα.

Εγω ετσι λειτουργησα με το OTE Shop και δεν μου πηρε πανω απο δυο ωρες ολη η διαδικασια αντικαταστασης.

Ήρεμα τα λέω φίλε αλλά όπως και αν το λες αυτοί σου λένε ότι είναι καινούριο αυτό που δίνουν στο service...ε απλά θα φύγω από τη vodafone και θα ζητήσω επιστροφή χρημάτων με τη καταγγελία και θα πάω στη Cosmote! Α και μου είπαν αν θέλω να κινηθώ νομικά κατά της Vodafone αν πιστεύω ότι κάνουν κάτι παράνομο...

Τελευταία επεξεργασία από: Balema, 03/11/2010 - 19:15

#97   Gianniskaz

Gianniskaz

iPH Enthousiast

• 575 μηνύματα
  • GameCenter:Gianniskaz

Δημοσίευση 03/11/2010 - 19:55

What is NOT an Apple DOA, The following are not valid DOA reasons

• Damaged finished goods boxes(Κατεστραμενα κουτια τελικων προιόντων;Τι μπορει να σημαινει αυτο;)
• Refurbished product
• Refurbished , Demonstration, or second hand stock

και οσο για τα 2 τελευταια...!
Ενα εχω να πω...!
ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ;Δηλαδη σου δινουν ελλατωματικο προιον(το οποιο δεχεσαι να στο αντικαταστησουν με Refurbished product) και αν εχει προβλημα και το Refurbished στο βαζουν στην εγγυηση(δηλαδη θα περιμενεις κιολας να στο περασουν εγγυηση καποιες μερες;Η για το Ελλαδισταν που ζουμε να σου στειλουν φωτογραφιες οτι εχει υγρασια;);
Κατσε ρε φιλε...εσυ δεν μου ειπες οτι ειναι καινουργιο...?αρα πρεπει να εχει και DOA!Σωστα δεν τα λεω...?
Εσεις τι πιστευετε;

#98   Agnwristos

Agnwristos

iPH Contributor

• 926 μηνύματα
  • GameCenter:Agnwristos

Δημοσίευση 03/11/2010 - 20:00

• Damaged finished goods boxes(Κατεστραμενα κουτια τελικων προιόντων;Τι μπορει να σημαινει αυτο;)
• Refurbished product

Ενα εχω να πω...!
ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ;Δηλαδη σου δινουν ελλατωματικο προιον(το οποιο δεχεσαι να στο αντικαταστησουν με Refurbished product) και αν εχει προβλημα και το Refurbished στο βαζουν στην εγγυηση(δηλαδη θα περιμενεις κιολας να στο περασουν εγγυηση καποιες μερες;Η για το Ελλαδισταν που ζουμε να σου στειλουν φωτογραφιες οτι εχει υγρασια;);
Κατσε ρε φιλε...εσυ δεν μου ειπες οτι ειναι καινουργιο...?αρα πρεπει να εχει και DOA!Σωστα δεν τα λεω...?
Εσεις τι πιστευετε;

Οτί μπορεί να ακολουθήσει τον νόμο ο οποίος δέν λέει για doa κάποιων ημερών αλλα γενικότερα το δικαίωμα του αγοραστή στην αποζημίωση ή απαίτηση αντικατάστασης του πράγματος με καινούργιο ;)

#99   zvrikos

zvrikos

iPH Addict

• 668 μηνύματα
  • Twitter:@zvrikos

Δημοσίευση 03/11/2010 - 20:02

Νομιζω οτι αυτο θα σε βοηθησει.

Πάρη εξαιρετικό το λινκ. απίστευτο..
Μιας και το διάβασα θα ήταν χρήσιμο να ξεκαθαρίσουμε:
1) Την προέλευση του εγγράφου. Είναι σημαντικό όταν το επικαλείσαι.
2) Κάποιες από την συντμήσεις ΔΕΝ τις γνωρίζω. φαντάζομαι πάντως πως θα υπάρχουν και άλλα τέτοια κείμενα - οδηγίες που είναι καλό να γνωρίζουμε

#100   zvrikos

zvrikos

iPH Addict

• 668 μηνύματα

Δημοσίευση 03/11/2010 - 20:06

• Refurbished product

Ενα εχω να πω...!
Εσεις τι πιστευετε;

Αυτό που ευλόγως λόγω Ελληνικής ¨συνήθειας" αγνοείς είναι πως στην Αμερική όταν αγοράζεις refurbished μηχάνημα στο δηλώνουν και το αγοράζεις εν γνώσει σου με έκπτωση.. Δεν σου πουλάνε τρέλα. Γνωρίζεις ότι είναι ανακατασκευσμένο και έχει περιορισμένη εγγύηση και καταβάλεις λιγότερα χρήματα για να τα αγοράσεις..

#101   Agnwristos

Agnwristos

iPH Contributor

• 926 μηνύματα
  • GameCenter:Agnwristos

Δημοσίευση 03/11/2010 - 20:09

Αυτό που ευλόγως λόγω Ελληνικής ¨συνήθειας" αγνοείς είναι πως στην Αμερική όταν αγοράζεις refurbished μηχάνημα στο δηλώνουν και το αγοράζεις εν γνώσει σου με έκπτωση.. Δεν σου πουλάνε τρέλα. Γνωρίζεις ότι είναι ανακατασκευσμένο και έχει περιορισμένη εγγύηση και καταβάλεις λιγότερα χρήματα για να τα αγοράσεις..

Κάτι που ενισχύει το από κάτω post μου εφόσον το refurbished product δέν αποτελεί πλήρης αντικατάσταση που προστάζει ο νόμος επομένως το αρνείσαι και κάνεις καταγγελία.

Οτί μπορεί να ακολουθήσει τον νόμο ο οποίος δέν λέει για doa κάποιων ημερών αλλα γενικότερα το δικαίωμα του αγοραστή στην αποζημίωση ή απαίτηση αντικατάστασης του πράγματος με καινούργιο ;)

#102   Gianniskaz

Gianniskaz

iPH Enthousiast

• 575 μηνύματα
  • GameCenter:Gianniskaz

Δημοσίευση 03/11/2010 - 20:10

Καλα σιγουρα αυτο παιζει παντα!
Αλλα το θεμα ειναι η υπολοιπη πολιτικη.
Εχεις προβλημα, σου δινω 'Καινουργιο' (για αυτους) aka refurbished (για εμας) αρα αφου ΕΣΥ μου λες οτι ειναι 'ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ' γιατι δεν δινεις και DOA για 14 μερες οπως δινει για τα καινουργια που πουλας;
Δηλαδη μου φαινεται τελειως τρελη η λογικη της πολιτικης αυτης.!

Συγγνωμη αν δεν εγινα σαφης αλλα δεν μιλαω για αγορα αλλα για αντικατασταση λογω DOA.
Oταν εισαι εκτος εγγυησης(με κοστος) ή εντος εγγυησης(χωρις κοστος) σου δινουν refurbished συσκευη αυτο δεν ειναι λογικο;

Υ.Γ.:Αν εισαι εντος εγγυηση και πας σε αντικατασταση με refurbished ποση εγγυηση παιρνεις ή δεν παιρνεις ή απλως συνεχιζει η δικη σου;

Τελευταία επεξεργασία από: Gianniskaz, 03/11/2010 - 20:19

#103   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.751 μηνύματα

Δημοσίευση 03/11/2010 - 20:13

Πάρη εξαιρετικό το λινκ. απίστευτο..
Μιας και το διάβασα θα ήταν χρήσιμο να ξεκαθαρίσουμε:
1) Την προέλευση του εγγράφου. Είναι σημαντικό όταν το επικαλείσαι.
2) Κάποιες από την συντμήσεις ΔΕΝ τις γνωρίζω. φαντάζομαι πάντως πως θα υπάρχουν και άλλα τέτοια κείμενα - οδηγίες που είναι καλό να γνωρίζουμε

Mολις πας να ανοιξεις το αρχειο σου βγαζει μια διευθυνση μεσω της οποιας μπορεις να βρεις για διαφορες εταιριες πληροφοριες.

#104   zvrikos

zvrikos

iPH Addict

• 668 μηνύματα

Δημοσίευση 03/11/2010 - 20:23

1) Το συγκεκριμένο λινκ αφορά την εξαίρεση από τα DOA όταν ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ refurbished. όχι όταν σου δίνουν σε αλλαγή τέτοιο.
2) Με το που σου κάνουν αντικατάσταση συσκευή, ισχύει - ξεκινάει ΝΕΑ εγγύηση. Αλλιώς θα ηταν ανακόλουθο το όλο σύστημα...

Καλα σιγουρα αυτο παιζει παντα!
Αλλα το θεμα ειναι η υπολοιπη πολιτικη.
Εχεις προβλημα, σου δινω 'Καινουργιο' (για αυτους) aka refurbished (για εμας) αρα αφου ΕΣΥ μου λες οτι ειναι 'ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ' γιατι δεν δινεις και DOA για 14 μερες οπως δινει για τα καινουργια που πουλας;
Δηλαδη μου φαινεται τελειως τρελη η λογικη της πολιτικης αυτης.!

Συγγνωμη αν δεν εγινα σαφης αλλα δεν μιλαω για αγορα αλλα για αντικατασταση λογω DOA.
Oταν εισαι εκτος εγγυησης(με κοστος) ή εντος εγγυησης(χωρις κοστος) σου δινουν refurbished συσκευη αυτο δεν ειναι λογικο;

Υ.Γ.:Αν εισαι εντος εγγυηση και πας σε αντικατασταση με refurbished ποση εγγυηση παιρνεις ή δεν παιρνεις ή απλως συνεχιζει η δικη σου;

Τελευταία επεξεργασία από: zvrikos, 03/11/2010 - 20:26

#105   zvrikos

zvrikos

iPH Addict

• 668 μηνύματα

Δημοσίευση 03/11/2010 - 20:26

Mολις πας να ανοιξεις το αρχειο σου βγαζει μια διευθυνση μεσω της οποιας μπορεις να βρεις για διαφορες εταιριες πληροφοριες.

O mac μου δεν με βοηθάει σε αυτό.. Δυστυχώς... στο ινφο που του ζητάω μου στέλνει ένα λινκ που δεν οδηγεί πουθενά..
Τεσπα..
Εγώ ψάχνω να δω τι γίνεται με το δικό μου που χάλασε σε λιγότερο από 50 μέρες... Γι αυτό..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13

0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες