Χαιρετω την παρεα των iphone Θα ηθελα την βοηθεια σας παιδια εχω ενα iphone 2g και ψαχνω αγωνιωδως για ενα σωστο tutorial για το πως θα αποκτησει το καημενο iphone μου internet(εστω και το φριχτο gprs) . Eχω διαβασει απο τα διαφορα ελληνικα forum που ασχολουνται ολους τους οδηγους και φυσικα απο αυτο το forum. Θα ηθελα λοιπον καποιος με cosmote καρτοκινητο(cosmoκαρτα, what's up) να με βοηθησει να αποκτησω gprs internet. Προκαταβολικα ευχαριστω τον καθενα ξεχωριστα για την οποια βοηθεια δωσει. Εχω τρελαθει να προσπαθω να βρω τροπο να κανω το gprs να δουλεψει αλλα μεχρι στιγμης τζιφος. Θελω μια βοηθεια επιγοντως!!!!!! :'(
Cosmote what's up gprs
Από
aggelos81
, 15/06/2009 12:46
6 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 15/06/2009 - 12:46
Ad
Δημοσίευση 15/06/2009 - 14:29
Χαιρετω την παρεα των iphone Θα ηθελα την βοηθεια σας παιδια εχω ενα iphone 2g και ψαχνω αγωνιωδως για ενα σωστο tutorial για το πως θα αποκτησει το καημενο iphone μου internet(εστω και το φριχτο gprs) . Eχω διαβασει απο τα διαφορα ελληνικα forum που ασχολουνται ολους τους οδηγους και φυσικα απο αυτο το forum. Θα ηθελα λοιπον καποιος με cosmote καρτοκινητο(cosmoκαρτα, what's up) να με βοηθησει να αποκτησω gprs internet. Προκαταβολικα ευχαριστω τον καθενα ξεχωριστα για την οποια βοηθεια δωσει. Εχω τρελαθει να προσπαθω να βρω τροπο να κανω το gprs να δουλεψει αλλα μεχρι στιγμης τζιφος. Θελω μια βοηθεια επιγοντως!!!!!! :'(
πρέπει να πάρεις τηλέφωνο στην cosmote και να τους πεις τι ακριβώς θέλεις να κάνεις και θα στα ενεργοποιήσουν όλα εκείνοι...
Δημοσίευση 15/06/2009 - 14:36
Μα τους πηρα ηδη τηλεφωνο και μου ειπαν πως με καρτα δεν μπορω να μπω θα πρεπει να κανω συνδεση
Δημοσίευση 15/06/2009 - 14:39
ε πάρε μια cu τότε από vodafone και έλυσες το πρόβλημά σου...μάλλον η cosmote ειναι πολύ πίσω ακόμα...
Δημοσίευση 15/06/2009 - 17:04
Κατι θα πρεπει να γινεται και με cosmote. Help ρε παιδια!!! :'(
Δημοσίευση 16/06/2009 - 02:32
γιναιτε...
ειναι ενα Stocked Topic Που ουτε ΚΑΝ κανεις search !!(μηδενικο Search εκανες)!!
----> Ρυθμίσεις Internet (APN, User, Pass) [iPhone - iPhone 3G]
ειναι ενα Stocked Topic Που ουτε ΚΑΝ κανεις search !!(μηδενικο Search εκανες)!!
----> Ρυθμίσεις Internet (APN, User, Pass) [iPhone - iPhone 3G]
Δημοσίευση 16/06/2009 - 09:40
Οπως ανεφερα και στο αρχικο μου ποστ εχω δοκιμασει ολες τις μεθοδους στο forum αυτο και σε αλλα, αλλα κανενα δεν μου δουλεψε
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες