Η απορία μου από την πρώτη στιγμή ήταν πώς θα μπορέσω πλέoν να χρησημοποιήσω τον αριθμό μου με την καινούρια micro sim στο παλιό μου iPhone 3G ή ακόμη να μετατρέψω και τον δεύτερο αριθμό μου σε micro sim αλλά ταυτόχρονα να έχω και 2 micro sim και 2 iPhone διαφορετικής γενιάς;
Παρατηρόντας τις 2 SIM μπορόυμε να προσέξουμε πως η χάλκινη επιφάνεια των επαφών της micro sim είναι μεν μικρότερη σε εμβαδόν αλλά το κόψιμο των συνδέσεων παραμένει στο ίδιο μέγεθος:
Θα χρειαστούμε:
1 micro sim
1 SIM που δεν σας χρειάζεται ή ακόμη και πλαστικό σαν αυτό της κάρτας SIM (που μπορείτε να κόψετε από το σημείο που ειναι οι κωδικοί PIN & PUK).
1 χαρτοκόπτη
1 κομματάκι σελοτέιπ
πολύ προσοχή να μην κοπείτε
και τέλος, θάρος!!!!
Στην ουσία εμείς τώρα θα βγάλουμε το παλιό τσιπάκι της sim card για να ενσοματόσουμε την micro sim, ένα πράγμα σαν αντάπτορας δηλαδή. Στην περίπτωσή μας θα χρησημοποιήσω το σενάριο ότι έχω ήδη μια παλιά sim. Αλλιώς θα πρέπει να κόψετε ένα κομμάτι πλαστικού στο σχήμα μιας sim card.
Καταρχάς βάζουμε την micro sim πάνω στην κανονική SIM και σημαδεύουμε με έναν μαρκαδόρο τα σημεία που θα κόψουμε:
Το αποτέλεσμα:
Αφού αφαιρέσουμε το παλιό τσιπάκι, κολάμε από την πίσω πλευρά της sim ένα μικρό κομματάκι σελοτέιπ ώστε να κρατάει την micro sim. Το αποτέλεσμα θα είναι περίπου παρόμοιο:
Μετά ενσωματόνουμε την micro sim μέσα στον καινούριο μας αντάπτορα:
Τοποθετούμε την καινούρια sim στο slot για το παλιό iPhone:
Και τέλος όλα μαζί τα βάζουμε στο τηλέφωνο:
Το αποτέλεσμα; Σε μένα δούλεψε με την πρώτη!!!!
Για απορίες και ερωτήσεις θα χαρώ πολύ να σας τις απαντήσω σε PM!
Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 06/11/2010 - 22:31
διόρθωση φωτογραφικού υλικού