Κάνετε άσκοπα post χωρίς κανένα λόγο....γεμίσατε 2 σελίδες με κάτι εντελώς ανούσιο μιας και οι admin πρώτοι απο όλους θα φτιάξουν με το που βγει η 3.0 ένα τοπικ με την έκδοση,τον τρόπο να την περάσουμε,την διαδικασία jailbreak κλπ...
Μην περνάτε non-final εκδόσεις και μην συζητάτε για κάτι που θα βγάλει η μαμα apple σε λίγες ώρες και θα είναι εύκολο να το περάσετε
ΠΡΩΤΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ... OS 3 ΤΕΛΙΚΟ !!!!!!
Από
insidergr
, 17/06/2009 08:20
37 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 17/06/2009 - 10:13
Ad
Δημοσίευση 17/06/2009 - 10:14
Γρήγορα... Γρήγορα....
δεν έχουμε υπομονή!!!!!!
xxx...!!!
δεν έχουμε υπομονή!!!!!!
xxx...!!!
Δημοσίευση 17/06/2009 - 10:18
Καλημέρα ακι από εμένα.Την συγκεκριμένη version την έχω περάσει εδώ και μια βδομάδα στο τηλ. και λειτουργεί
άψογα.Στο itune από τότε μου εμφανίζει ότι η version είναι η 3 και μάλιστα στο check for updates μου γράφει ότι θα
ξαναψάξει αυτόματα για καινούρια στις 26 -6-2009.
Την πέρασα χωρίς να έχω jailbreak με shift-control-update και έχω την εντύπωση ότι τώρα που θα βγει το update από
apple δεν θα μου δείξει τίποτα στα update αφού μου λέει ότι η 3 είναι η current version.
άψογα.Στο itune από τότε μου εμφανίζει ότι η version είναι η 3 και μάλιστα στο check for updates μου γράφει ότι θα
ξαναψάξει αυτόματα για καινούρια στις 26 -6-2009.
Την πέρασα χωρίς να έχω jailbreak με shift-control-update και έχω την εντύπωση ότι τώρα που θα βγει το update από
apple δεν θα μου δείξει τίποτα στα update αφού μου λέει ότι η 3 είναι η current version.
Δημοσίευση 17/06/2009 - 10:20
το εβγαλαν αυτο..ουτε εμενα βγαζει τν ενδιξει.ποιο σταθερη μπορει..αλλα καινουργια χαρακτηριστικα οχι..υποτιθεται την βγαλαν για να την δοκιμασουν οι προγραματιστες πριν την δωσουν στο κοινο.δεν ειναι BETA αρα οι δυνατοτητες το ιδιο θα ειναι με την public
Δημοσίευση 17/06/2009 - 10:47
καλημέρα παιδιά.
το έχουμε γονατίσει σημερα το site απο την ανυπομονησία μας για την 3.0.
δίαβασα σε ένα ξένο site ότι στις 8 το βραδυ θα΄είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα το update.
(βασικα έλεγε οτι στην Σουδία θα είναι στις 7 ωρα Σουηδιάς, οποτε μια ώρα πισω πάει απο εμας, άρα στις 8 εμείς)
δεν ξέρω τώρα κατα πόσο ειναι έγκυρο...
το έχουμε γονατίσει σημερα το site απο την ανυπομονησία μας για την 3.0.
δίαβασα σε ένα ξένο site ότι στις 8 το βραδυ θα΄είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα το update.
(βασικα έλεγε οτι στην Σουδία θα είναι στις 7 ωρα Σουηδιάς, οποτε μια ώρα πισω πάει απο εμας, άρα στις 8 εμείς)
δεν ξέρω τώρα κατα πόσο ειναι έγκυρο...
Δημοσίευση 17/06/2009 - 10:49
οντος το σιτε σερνετε...χιχι
ειναι 12 η ωρα και υπαρχουν 450 χρηστες ονλινε...αντε να σπασουμε και το ρεκορ τον 700
ειναι 12 η ωρα και υπαρχουν 450 χρηστες ονλινε...αντε να σπασουμε και το ρεκορ τον 700
Δημοσίευση 17/06/2009 - 11:18
Ρε παιδια που θα παμε χωρις jailbrake Αυτό είναι που πρέπει να προσμένουμε !
Η 3.0 θα βγει απόψε αλλά ποιος απο μας εδω μπορει να δουλέψει χωρίς το jailbrake ?
Υπομονή λοιπόν ...
Η 3.0 θα βγει απόψε αλλά ποιος απο μας εδω μπορει να δουλέψει χωρίς το jailbrake ?
Υπομονή λοιπόν ...
Δημοσίευση 17/06/2009 - 12:40
not another guys
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες