Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Πρόβλημα με το ZorroGPS Pro Greece

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
85 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#46   dimitrisxalkideos

dimitrisxalkideos

iPH User

• 149 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 16/11/2010 - 10:34

Οπως κ να χει παιδια τουλαχιστον το κατεβασαμε free κ ισως σε κανα ενδεχομενο update που μαλλον θα κανουνε αφου φαγανε κραξιμο στο appstore να εχουν διορθωθει ολα
(εκτος αν ανηκεις στους ψυχακηδες που θα το εγκαθιστουν κ διαγραφουν καθε φορα που θα το χρησιμοποιουν)
πρεπει να ειναι θεμα εφαρμογης...
δε νομιζω να το δινουν free για να σε βαλουν να το αγορασεις για να δουλεψει...too much..

Εγώ παιδιά το αγόρασα και μάλιστα και στηνάλλη έκδοση την ακρινή που έχει χάρτες της ευρώπης και δεν δουλεύει και στις δύο εκδόσεις! Πάνε χαμένα τα χρήματα μου δυστυχώς. Εστειλα ενημέρωση στο Ipunes και εκ των υστέρων διάβασα τις αναφορές που είχαν κάνει άλλοι χρήστες.
Κρίμα που η Apple επιτρέπει να πωλούνται εφαρμογές από το Itunes οι οποίες δεν τρέχουν τελικα! Κλαίω τα χρήματα που έδωσα! Προσοχή λοιπόν να μην την πατήσουν και άλλοι.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#47   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα
  • Twitter:@mikexst
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 16/11/2010 - 10:43

Απο τη στιγμη που υπαρχουν και τοσες αναφορες, ειμαι σιγουρρος οτι θα μπορεις να παρεις τα χρηματα σου πισω.

#48   dimitrisxalkideos

dimitrisxalkideos

iPH User

• 149 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2010 - 10:56

Απο τη στιγμη που υπαρχουν και τοσες αναφορες, ειμαι σιγουρρος οτι θα μπορεις να παρεις τα χρηματα σου πισω.

Μπας και ξέρεις την διαδικασία πως μπορώ να ζητήσω πίσω τα χρήματα μου? Ήδη το Itunes μου τα πήρε από την πιστωτική μου κάρτα!!

#49   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2010 - 11:07

Στο mail που σου ηρθε για την αγορα, εχει ενα link pου λεει report a problem. θα το πατησεις, θα σε παει στο itunes και θα επιλεξεις τη εφαρμογη και μετα θα επιλεξεις: "This application does not function as expected". Θα ζητησεις refund και θα εξηγησεις τους λογους σου.

Τελευταία επεξεργασία από: mikexs, 16/11/2010 - 11:13

#50   nikolis9

nikolis9

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2010 - 11:42

παιδια ειδη η νεα version δοθηκε στη apple εντος 2 με 3 εβδομαδων θα μπορειτε να κανετε update που διορθωνει το bug την πληρη εληνοποιηση του προγραμματος δοθηκε σε μενα και θα γινει σε επομενο update αναμενετε..

το e-mail που μου ηρθε:

Dear Nikos,

Thank you very much for your email. The problem has been fixed last Thursday and the new version has been uploaded last Sunday. Now, this new version is following the iTunes process and it might be available on iTunes in less than 3 weeks.

Thank you so much for your trust and we stay available for any question.

Cordially yours,
Richard

Τελευταία επεξεργασία από: nikolis9, 16/11/2010 - 11:51

#51   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2010 - 12:00

Ωραια, λοιπον. Ευχαριστα νεα.

Μια ερωτηση, μιας και ανελαβες τη μεταφραση, αν γνωριζεις. Η γλωσσα του προγραμματος θα ειναι default Ελληνικα, θα εχει και επιλογη για Αγγλικα ή θα μπορει να αλλαξει με βαση τη γλωσσα που τρεχει το λειτουργικο?

#52   nikolis9

nikolis9

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2010 - 12:00

Εχει αποσυρθει απο το Ελληνικο AppStore. Ας ελπισουμε οτι θα βγει η νεα εκδοση συντομα.

Μην αργησεις με τη μεταφραση... :P

Η μεταφραση αρχισε σιγα σιγα ειναι πανω απο 40 σελιδες υπομονη..

#53   nikolis9

nikolis9

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2010 - 12:01

Μια ερωτηση, μιας και ανελαβες τη μεταφραση, αν γνωριζεις. Η γλωσσα του προγραμματος θα ειναι default Ελληνικα, θα εχει και επιλογη για Αγγλικα ή θα μπορει να αλλαξει με βαση τη γλωσσα που τρεχει το λειτουργικο?

θα το ρωτησω και θα σου πω...

#54   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2010 - 12:02

θα το ρωτησω και θα σου πω...

Οκ, thanks! Αναμένω...

#55   CptPrice

CptPrice

iPH newbie

• 51 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2010 - 14:29

Στο δικό μου iPhone 4 δούλεψε μια φορά μόνο ( την πρώτη) και φυσικά πήρε δρόμο μετά. Φαινότανε αρκετά καλό για free με πολλές επιλογές αλλά δύσχρηστο και ακαταλαβίστικο μενου. Μάλλον ήταν κράχτης η free έκδοση με auto-destroy, για να ακολουθήσει η stable αλλά με πληρωμή έκδοση.

Τελευταία επεξεργασία από: CptPrice, 16/11/2010 - 14:30

#56   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2010 - 14:42

Στο δικό μου iPhone 4 δούλεψε μια φορά μόνο ( την πρώτη) και φυσικά πήρε δρόμο μετά. Φαινότανε αρκετά καλό για free με πολλές επιλογές αλλά δύσχρηστο και ακαταλαβίστικο μενου. Μάλλον ήταν κράχτης η free έκδοση με auto-destroy, για να ακολουθήσει η stable αλλά με πληρωμή έκδοση.

Δεν αναφερει πουθενα οτι ειναι καποια free ή αν θες lite εκδοση. Η κανονικη εκδοση ηταν η οποια βγηκε σε προσφορα δωρεαν.
Μετα το περας της προσφορας στοιχιζε 30 €. Τωρα αποσυρθηκε μεχρι το update προφανως.

Απο τη στιγμη που την κατεβασες δωρεαν, ειτε ειναι με πληρωμη ειτε οχι, παλι μπορεις να την κατεβασεις δωρεαν ή να την κανεις update.

Τελευταία επεξεργασία από: mikexs, 16/11/2010 - 14:42

#57   dimitrisxalkideos

dimitrisxalkideos

iPH User

• 149 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2010 - 14:44

Στο mail που σου ηρθε για την αγορα, εχει ενα link pου λεει report a problem. θα το πατησεις, θα σε παει στο itunes και θα επιλεξεις τη εφαρμογη και μετα θα επιλεξεις: "This application does not function as expected". Θα ζητησεις refund και θα εξηγησεις τους λογους σου.

Σε ευχαριστω οιλυ! Να είσαι καλα!

#58   nikolis9

nikolis9

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 17/11/2010 - 09:18

και η απαντηση που σου υποσχεθηκα στο email που πηρα:

Dear Nikos,

Thank you very much for your email. ZorroGPS provide customers an option for their languages, they can choose the language they want in the software. The default language is based on the country map you are using. You can choose the language you want in the page which pops up when you run the software first time. Of course, you can also change the language in the “Preferences”.

Thank you so much for your trust.

Best regards,
Richard

#59   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα

Δημοσίευση 17/11/2010 - 09:19

και η απαντηση που σου υποσχεθηκα στο email που πηρα:

Dear Nikos,

Thank you very much for your email. ZorroGPS provide customers an option for their languages, they can choose the language they want in the software. The default language is based on the country map you are using. You can choose the language you want in the page which pops up when you run the software first time. Of course, you can also change the language in the “Preferences”.

Thank you so much for your trust.

Best regards,
Richard

Οκ! Σ'ευχαριστω!

#60   dimitrisxalkideos

dimitrisxalkideos

iPH User

• 149 μηνύματα

Δημοσίευση 17/11/2010 - 21:07

μας περνάνε για κουτορνίθια φαίνεται.....
Βάζουν free μια έκδοση που δεν δουλεύει (την κατεβάζουν εκατοντάδες χρήστες, γίνεται τόσος ντόρος γύρω από την εφαρμογή, τζάμπα διαφήμιση δηλαδή, οι περισσότεροι τη σβήνουν) και από την επομένη βάζουν τιμή την παίρνει ένας φίλος και δουλεύει κανονικά!

δεν είναι έστι παιδία! Εγω την αγόρσα κανονικά και πάλι δεν δουλεύει και αισθάνομαι ότι με εξαπάτησαν. Και το κακο είναι ότι την αγόρσα και στις δυο εκδόσεις, δηλαδη την έκδοση για Ελλάδα και την έκδοση για Ευρώπη και καμία δεν δουλευει και το τηλέφωνο μου (Iphne 4) είναι απείραχτο και ολοκαίνουργο! Θα μου πείς τα ήθελε και εμένα ο πωπός μου..... Αλλά ας όψεται το γεγονός ότι έχω τρέλα με τα προγ΄ρμμματα πλοήγησης και μόλις δω έν ακαινούργιο, τρέχω και το αγοράζω!!! Το Zorro πάντως κρασάρει και επομένως είναι παντελώς άχρηστο! Εχω μια μικρη ελπίδα μήπως γίνει καποια στιγμη κανένα update και δουλεψει.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες