Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

δεν μπορω να περασω το lmera1n στο i phone 4 4.1

• Please log in to reply
28 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   goldenboy

goldenboy

iPH newbie

• 48 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 14/11/2010 - 13:03

διαβαζα και τα προηγουμενα σχολια αλλα για να ειμαι ηλικρινης δεν βοηθηθηκα κ πολυ..συνδεσα την συσκευη οπωσ λεει στις οδηγιες,ειχα τιν εκδοση απο την μανα του την 4.1 το iphone 4 Που αγορασα,εκανε reboot η συσκευη και μου εβγαλε το εικονιδιο στο κινητο που εδειχνε την συσκευη να συνδεεται στο i tunes και αναγκαστηκα να κανω restore απο την αρχη γιατι ειχε μπλοκαρει το κινητο,εκανα και δευτερη προσπαθεια αλλα τπτ...οποιος μπορει ας με βοηθησει....απλα δεν θελω μετα την ενεργοποιηση του limera1n να κανω για 3η φορα restore...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19,675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 14/11/2010 - 13:07

διαβαζα και τα προηγουμενα σχολια αλλα για να ειμαι ηλικρινης δεν βοηθηθηκα κ πολυ..συνδεσα την συσκευη οπωσ λεει στις οδηγιες,ειχα τιν εκδοση απο την μανα του την 4.1 το iphone 4 Που αγορασα,εκανε reboot η συσκευη και μου εβγαλε το εικονιδιο στο κινητο που εδειχνε την συσκευη να συνδεεται στο i tunes και αναγκαστηκα να κανω restore απο την αρχη γιατι ειχε μπλοκαρει το κινητο,εκανα και δευτερη προσπαθεια αλλα τπτ...οποιος μπορει ας με βοηθησει....απλα δεν θελω μετα την ενεργοποιηση του limera1n να κανω για 3η φορα restore...

μην ψαρονεις οταν βλεπεις αυτα τα σηματα οτι πρεπει να το συνδεσεις στο itunes εσυ συνεχιζεις κανονικα...την πατησες σαν και μενα ακριβως που οταν τα ειδα το αφησα και μετα εκανα και εγω restore.προχωρα και ακολουθα ακριβως τις οδηγιες και οτι και να γραφει αγνοησε το και θα δεις οτι θα το καταφερεις...αν οχι ξαναποσταρε.. 8)

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#3   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7,215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 14/11/2010 - 13:08

τι δεν παει καλα
βαζεις το κινητο σε dfu mode
ανοιγεις το limera1n και πατας το ενα και μοναδικο κουμπι του
οταν σου πει οτι ολα ειναι οκ το αποσυνδεεις απο τον υπολογιστη σου
και βρισκεις στην sb σου το εικονιδιο του εργαλειου ή ενα λευκο εικονίδιο
συνδεεσε στο ιντερνετ και το πατας για να κανει εγκατασταση το cydia
μετα τρεχεις το cydia το κινητο θα μπουταρει μερικες φορες
και ολα καλα
τι δεν σου πετυχαινει?

#4   mantzas

mantzas

iPH Addict

• 692 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2010 - 13:09

Το μηνυμα για συνδεση στο itunes εξαφανιζεται μολις τελιειωσει το jb. Απλα περιμενε και κανε οτι σου λεει.

#5   DINFUN

DINFUN

-

• 16,182 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2010 - 13:13

Βάζεις την συσκευή σου σε recovery γι αυτό έχεις πρόβλημα.. Για μπει σε dfu η οθόνη πρέπει να είναι ολομαυρη .. Δες εδώ πως γίνεται..

http://www.iphonehel...ne-σε-dfu-mode/

#6   mantzas

mantzas

iPH Addict

• 692 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2010 - 13:16

Νομιζω οτι καλα το κανει απλα δεν αγνοει το itunes. Και οταν του λεει οτι βρηκε συσκευη σε recovery κλπ παταει για restore.

#7   goldenboy

goldenboy

iPH newbie

• 48 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2010 - 15:18

εγω το εχω το τηλεφωνο κανονικα ανοιχτο κ το itunes ανοιχτο επισης κ μολισ παταο το κουμπι να ξεκινησει η διαδικασια μου βγαζει ενα μηνυμα με κιτρινο σαν alert οτι το κινητο θελει restore κ βλεπω στο itunes να λεει στην αρχικη σελιδα με το iphone να ειναι ολα n/a κ μετα παταω restore αναγκατικα..δηλαδη να πατισω ενω εχω συνδεδεμενο το κινητο τα δυο κουμπια κ μολισ βγαλει το μηλαρακι αφηνω το κουμπι του κεντρικου μενου?κ ποτε παταω να ξεκινησει η διαδικασια?

#8   mantzas

mantzas

iPH Addict

• 692 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2010 - 15:21

Παραβλεπεις το itunes. Αστο να λεει.Ακολουθα τις οδηγιες που γραφει το limerain.Πατας πρωτα και τα δυο μαζι, μετα αφηνεις το πανω(sleep) και οτα σου βγαλει μηνυμα entered dfu (η καπως ετσι) ασε και το κατω.
Δηλαδη οταν ανοιξει το itunes εσυ συνεχισε να πατας τα κουμπια οπως τα πατουσες.

Τελευταία επεξεργασία από: mantzas, 14/11/2010 - 15:21.

#9   goldenboy

goldenboy

iPH newbie

• 48 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2010 - 15:21

και κατι αλλο,αργει πολυ η διαδικασια?και ποτε αποσυνδεο το κινητο απο τον υπολογιστη?

#10   goldenboy

goldenboy

iPH newbie

• 48 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2010 - 15:23

Παραβλεπεις το itunes. Αστο να λεει.Ακολουθα τις οδηγιες που γραφει το limerain.Πατας πρωτα και τα δυο μαζι, μετα αφηνεις το πανω(sleep) και οτα σου βγαλει μηνυμα entered dfu (η καπως ετσι) ασε και το κατω.
Δηλαδη οταν ανοιξει το itunes εσυ συνεχισε να πατας τα κουμπια οπως τα πατουσες.

το μυνημα αυτο μου το βγαζει στο itunes?και ποτε παταω να ξεκινισει το limera1n?

#11   mantzas

mantzas

iPH Addict

• 692 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2010 - 15:23

Οχι δεν αργει πολυ. 1-2 λεπτα.. Μολις τελιεωσει το κινητο θα κλεισει. Και μετα θα πρεπει να το ανοιξεις (κανονικα απ'το sleep button)

#12   goldenboy

goldenboy

iPH newbie

• 48 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2010 - 15:26

Οχι δεν αργει πολυ. 1-2 λεπτα.. Μολις τελιεωσει το κινητο θα κλεισει. Και μετα θα πρεπει να το ανοιξεις (κανονικα απ'το sleep button)

το εκανα ενω ηταν συνδεδεμενο με τον υπολογιστη κ δε χρειαστηκε να πατισω το sleep button ανοιξε μονο του..

#13   mantzas

mantzas

iPH Addict

• 692 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2010 - 15:27

Και; Ολα ενταξει; Βλεπεις την εφαρμογη limerain;

#14   goldenboy

goldenboy

iPH newbie

• 48 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2010 - 15:29

Και; Ολα ενταξει; Βλεπεις την εφαρμογη limerain;

το limerain δε το πατισα...ποτε το παταω πριν κανω αυτο η την ωρα που διχνει το μηλαρακι?να εχω το itunes ανοιχτο?

#15   mantzas

mantzas

iPH Addict

• 692 μηνύματα

Δημοσίευση 14/11/2010 - 15:32

Την εφαρμογη limerain μεσα στο κινητο.Οταν τελειωσει το jb και ανοιξει το κινητο.
Βασικα διαβασε εδω
δες και αυτο http://www.youtube.com/watch?v=aGXMmzXq2hQ
Και αν εχεις ακομα αποριες εδω ειμαστε.

Τελευταία επεξεργασία από: mantzas, 14/11/2010 - 15:33.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες