Wozniak: To Android θα κυριαρχήσει τελικά
Δημοσίευση 18/11/2010 - 16:11
O Steve Wozniak, συνιδρυτής της Apple, αναφερόμενος στο Android δήλωσε ότι θα πιθανότατα θα είναι αυτό το λειτουργικό που θα κυριαρχήσει στην αγορά, όπως και τα Windows κυριάρχησαν στον κόσμο των PC. Ανέφερε, βέβαια, ότι το iPhone έχει ελάχιστα αδύναμα σημεία χωρίς σοβαρά προβλήματα και γκρίνιες με κυρίαρχο σημείο την ποιότητα στην οποία δεν υπάρχει αντίπαλος. Ωστόσο, σημείωσε ότι τα Android τηλέφωνα έχουν περισσότερα χαρακτηριστικά και προσφέρουν ένα μεγαλύτερο εύρος επιλογών για τους καταναλωτές με συνέπεια κάποια στιγμή η ποιότητα και η ικανοποίηση των χρηστών να συμβαδίσουν με αυτά του iOS. Όσον αφορά τη Nokia δήλωσε ότι πρόκειται για μια εταιρεία παλαιάς γενιάς και ότι επείγει να παρουσιάσει κάτι καινούργιο για τη νέα γενιά.
Ένα άλλο σημείο άξιο αναφοράς είναι ότι παραδέχτηκε δημοσίως το γεγονός της συνεργασίας της Apple με γνωστή Γιαπωνέζικη εταιρεία ηλεκτρονικών συσκευών το 2004 για την κατασκευή ενός καινοτόμου τηλεφώνου. Η Apple αργότερα ακύρωσε το project επειδή δεν ήταν κάτι το επαναστατικό που θα εξέπληττε τον κόσμο χωρίς, όμως, να υπολείπεται της ποιότητας. Όπως όλοι γνωρίζουμε το 2007 η Apple παρουσίασε το iPhone και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.
Follow me on twitter
Ad
Δημοσίευση 18/11/2010 - 16:21
Δημοσίευση 18/11/2010 - 16:22
Δημοσίευση 18/11/2010 - 16:26
Δημοσίευση 18/11/2010 - 16:30
Ω ρε ξυλο που θα φαει απο τον jobs... Κακα τα ψεματα αν η Apple δεν αλλαξει καποια πραγματα στην επομενη και παει λεγοντας γενιας iPhone δεν βλεπω να κραταει πολυ ως project 1ης κατηγοριας που ειναι τωρα. Απο την αλλη τα Android phones ειναι ποιο ελευθερα σε σχεση με της Apple κατι που θελει πολυ ενας καταναλωτης να εχει. Ελπιζω μην μας απογοητευσουν τον ιουνιο με καμια εξτρα μπουρδα που θα θυμιζει iPhone 4.
Ερώτηση .. τι ακριβώς λείπει από το iPhone εκτός του Bluetooth - που ξέρουμε το ιδιάζον χαρακτήρα της Apple όσον αφορά αυτό ? Ίσως ένα καλύτερο Lockscreen ... Εγώ δν θεωρώ ότι θα άλλαζε κανείς το iPhone από άποψη ποιότητας και μόνο !Γιατί πάνω απόλα θέλεις το κινητό σου να τρέχει σφαίρα.. και όχι να κολλάει και όλα τα άλλα που έχουν τα άλλα κινητά ...
Δημοσίευση 18/11/2010 - 16:33
Follow me on twitter
Δημοσίευση 18/11/2010 - 16:35
Αν κάτι πρέπει να φοβάται η Apple είναι μήπως και το Android marketplace υπερισχύσει σε τέτοιο βαθμό του App Store που να οδηγήσει σε μείωση υποστήριξης από τους developers (ίσως τραβηγμένο σενάριο).
Δημοσίευση 18/11/2010 - 16:37
Δημοσίευση 18/11/2010 - 16:38
Αν κάτι πρέπει να φοβάται η Apple είναι μήπως και το Android marketplace υπερισχύσει σε τέτοιο βαθμό του App Store που να οδηγήσει σε μείωση υποστήριξης από τους developers (ίσως τραβηγμένο σενάριο).
Σε αυτό συμφωνώ και επαυξάνω ! +10000. Επίσης καιρός να καθαρίσει το AppStore από την σαβούρα..
Δημοσίευση 18/11/2010 - 16:48
Ερώτηση .. τι ακριβώς λείπει από το iPhone εκτός του Bluetooth - που ξέρουμε το ιδιάζον χαρακτήρα της Apple όσον αφορά αυτό ? Ίσως ένα καλύτερο Lockscreen ... Εγώ δν θεωρώ ότι θα άλλαζε κανείς το iPhone από άποψη ποιότητας και μόνο !Γιατί πάνω απόλα θέλεις το κινητό σου να τρέχει σφαίρα.. και όχι να κολλάει και όλα τα άλλα που έχουν τα άλλα κινητά ...
bluetooth προσωπικα εγω δεν θελω γιατι δεν το χρησιμοποιουσα οταν ειχα αλλο κινητο. Σε αυτο που λες οτι δεν θα αλλαζες κινητο ναι συμφωνω. Ουτε εγω προκειται να αλλαξω κινητο. Lockscreen φυσικα και χριαζεται καλυτερο απο την στιγμη που το iPhone σταματαει να ειναι ενα απλο κινητο. Π.χ ο αδερφος μου εχει το LG cookies (παλιο κινητο ξερω) και μπορει να κανει στο Lockscreen οτι θελει. Το θεμα δεν ειναι τι θελω εγω η τι θες εσυ . Το θεμα ειναι τι ζηταει ο κοσμος. Πολλα ειναι τα ατομα που ερχονται απο κινητα τα οποια τα εκανες οτι "γουσταρες" εσυ , κατι το οποιο στο iPhone αλλαζει εντελως με αποτελεσμα ενας νεος χρηστης να το βαρεθει η να βρεθει σε αδιεξοδο και απο απελπισια η νευρα επηδει δεν καταφερε να κανει κατι να παει σε αλλη μαρκα με ποιο ελευθερο λειτουργικο οπως ειναι τα Android.
Τελευταία επεξεργασία από: kamberis, 18/11/2010 - 16:49
Δημοσίευση 18/11/2010 - 16:53
Δημοσίευση 18/11/2010 - 16:55
Δημοσίευση 18/11/2010 - 17:05
http://www.telegraph...ing-system.html
Αλλά καθώς δεν αναφέρθηκε σε κανένα xxxxxMACxxxxx.com αξιόπιστο και αμερόληπτο site δεν έπαιξε ούτε εδω η είδηση.
Δημοσίευση 18/11/2010 - 17:14
Δημοσίευση 18/11/2010 - 17:14
Ήδη κυριαρχεί το android και βρίσκεται στη δεύτερη θέση πίσω από το symbian,
http://www.telegraph...ing-system.html
Αλλά καθώς δεν αναφέρθηκε σε κανένα xxxxxMACxxxxx.com αξιόπιστο και αμερόληπτο site δεν έπαιξε ούτε εδω η είδηση.
http://www.iphonehel...s-market-share/
Follow me on twitter
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες