HTC desire HD ηταν αναγκη να βγει τωρα ?
Δημοσίευση 20/11/2010 - 07:45
οχι τιποτε αλλο τους εχω κανει και ολους στην παρεα με iphone που να φυγω ?? θα με φανε..
ηταν αναγκη να βγει αυτο το μοντελο δεν ηταν μια χαρα η αγορα με τα iphone να ειναι κορυφη και τα android να lagαρουν και να εχουν σημαντικες ελλείψεις ?
γιατι το επαθα αυτο
πολυ ρολο επαιξε η μερα που δεν θα ξεχναγα ποτε ... ξερετε αυτη με τους Beattles ....και πανω που ο imac ηταν στον στοχο πιανω τον εαυτο μου να βλεπει το HTC desire HD με καλο ματι που σημαινει οτι και ο imac μετα θα κανει φτερα ....
γνωμες παιδια ....
ευχαριστω..
Ad
Δημοσίευση 20/11/2010 - 08:47
Δημοσίευση 20/11/2010 - 09:05
Καλο ειναι το hd , αλλα νομιζω οτι αρχιζει να ξεφευγει απο την κατηγορια smartphone και παει στα tablet.
χμ!!!
δεν εχεις και αδικο.... πρεπει να ειναι πραγματικα τεραστιο...
Δημοσίευση 20/11/2010 - 09:26
Δημοσίευση 20/11/2010 - 09:29
Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 20/11/2010 - 09:29
Δημοσίευση 20/11/2010 - 09:58
Δημοσίευση 20/11/2010 - 10:00
Δεν ξερω ποσα χρωματα εχουν , τουλαχιστον το desire που χρησιμοποιω , αλλα η οθονη του ειναι πολυ καλυτερη απο αυτη του 3g 3gs. Για το iphone 4 δεν το εχω δει αλλα ακουω οτι εχει πολυ καλη οθονη , καλυτερη απο των htc.ενας λογος που δεν θα επερνα HTC ειναι τα 65000 χρωματα στην οθονη... εκτος και εαν το εχουν αλλαξει πλεον που δεν νομιζω...
Δημοσίευση 20/11/2010 - 10:19
Θελω να ειμαι αντικειμενικος...αν δεις την οθονη του 4...θα χαζεψεις...τα προηγουμενα μηλαρακια...φαινονται λες και ειναι απο την εποχη των flinstones!Δεν ξερω ποσα χρωματα εχουν , τουλαχιστον το desire που χρησιμοποιω , αλλα η οθονη του ειναι πολυ καλυτερη απο αυτη του 3g 3gs. Για το iphone 4 δεν το εχω δει αλλα ακουω οτι εχει πολυ καλη οθονη , καλυτερη απο των htc.
Δημοσίευση 20/11/2010 - 10:24
Αλλά και πάλι μόνο σαν δεύτερο κινητό θα το έπαιρνα λόγω του android.
Πρόσφατα ασχολήθηκα με ένα android κινητό και πραγματικά απογοητεύτηκα...καμία σχέση με iOS !! Ακόμα και οι ίδιες ακριβώς εφαρμογές είναι πολύ καλύτερες στο iphone !!
Δημοσίευση 20/11/2010 - 10:34
Δημοσίευση 20/11/2010 - 10:38
Αυτο λενε ολοι οποτε σιγουρα θα ειναι αρκετα καλη.Θελω να ειμαι αντικειμενικος...αν δεις την οθονη του 4...θα χαζεψεις...τα προηγουμενα μηλαρακια...φαινονται λες και ειναι απο την εποχη των flinstones!
Οταν εχεις συνηθησει σε iphone , σιγουρα πολλοι απογοητευονται μολις δουν το android. Ισχυει ομως και το αντιθετο. Θεμα συνηθειας ειναι περισσοτερο. Και σε μενα στην αρχη δεν μου πολυ αρεσε αλλα αυτο αλλαζει οταν το χρησιμοποιησεις για καποιο καιρο και καταλαβεις τις δυνατοτητες του. Σε θεμα εφαρμογων δεν νομιζω οτι πλεον υπαρχουν διαφορες . Ισως εξακολουθει να ειναι πισω σε ελληνικες εφαρμογες.Πρέπει όντως να είναι πολύ καλό το desire hd.
Αλλά και πάλι μόνο σαν δεύτερο κινητό θα το έπαιρνα λόγω του android.
Πρόσφατα ασχολήθηκα με ένα android κινητό και πραγματικά απογοητεύτηκα...καμία σχέση με iOS !! Ακόμα και οι ίδιες ακριβώς εφαρμογές είναι πολύ καλύτερες στο iphone !!
Δημοσίευση 20/11/2010 - 10:45
Αυτο λενε ολοι οποτε σιγουρα θα ειναι αρκετα καλη.
Οταν εχεις συνηθησει σε iphone , σιγουρα πολλοι απογοητευονται μολις δουν το android. Ισχυει ομως και το αντιθετο. Θεμα συνηθειας ειναι περισσοτερο. Και σε μενα στην αρχη δεν μου πολυ αρεσε αλλα αυτο αλλαζει οταν το χρησιμοποιησεις για καποιο καιρο και καταλαβεις τις δυνατοτητες του. Σε θεμα εφαρμογων δεν νομιζω οτι πλεον υπαρχουν διαφορες . Ισως εξακολουθει να ειναι πισω σε ελληνικες εφαρμογες.
Φίλε μου δεν νομίζω ότι είναι θέμα συνήθειας...όταν πρωτοχρησιμοποίησα το iphone έπαθα πλάκα από το πρώτο δευτερόληπτο !! όταν πρωτοχρησιμοποίησα android, τίποτα...
Αν δεν είχα δει ποτέ το iOS και είχα μείνει σε symbian, windows mobile κλπ, σίγουρα θα ενθουσιαζόμουν με το android. Όσοι έχουν δει το iOS όμως, δεν νομίζω να το αλλάζουν με τίποτα !!
δεν μπορουσα την φιλοσοφια του με τιποτα,και εμεινα με ενα hd
Δημοσίευση 20/11/2010 - 10:47
ενας λογος που δεν θα επερνα HTC ειναι τα 65000 χρωματα στην οθονη... εκτος και εαν το εχουν αλλαξει πλεον που δεν νομιζω...
Type LCD capacitive touchscreen, 16M colors
Size 480 x 800 pixels, 4.3 inches
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες