Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iOS 4.2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
349 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#286   PrisonBreak-7-

PrisonBreak-7-

iPH Contributor

• 1.650 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 23/11/2010 - 11:06

Τα παιδιά που αναφέρουν ότι είναι ικανοποιημενα απο μπαταρία ας μας πούνε και τι έχουν ανοικτά...

π.χ. WiFi-3G κτλ.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#287   ipacbros

ipacbros

iPH Contributor

• 1.158 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2010 - 11:09

Λοιπόν για να αναβαθμίσουμε στο νέο iOS4.2.1, ποια είναι η διαδικασία;

Συνδέουμε το iPhone με καλώδιο στον υπολογιστή (πρέπει να είναι ανοιχτό ή κλειστό το iPhone) και ανοίγουμε το iTunes10.1
Που κάνουμε κλικ για να βρει το iOS4.2.1
Μετά πως κάνουμε back up για να μην χαθούν Επαφές και Μηνύματα;
Μετά πατάμε Update και εφόσον τελειώσει, πως επαναφέρουμε το back up μας, με τις Επαφές και τα Μηνύματα;
Aς βοηθήσει κάποιος με αναλυτικά τα βηματάκια στο iTunes...
Ευχαριστώ!

#288   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 23/11/2010 - 11:11

Απο χθες παρακολουθώ την οποία αναφορά στην 42 σε οποίο φορουμ για οποίο είδος και Μοντέλο
Ακόμα κανένα ασφαλές ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Δεν λέω ότι δεν πρόσεξε το ΑΥΤΟ
Ασφαλές ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ κανένα άλλωστε ΕΙΝΑΙ πολυ νωρίς
Όποτε είμαι αναγκασμένος όταν απανταω να λέω 313 που ΕΙΝΑΙ σίγουρη
Μακάρι να ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ τα λες και περιμένουμε γιατί θα ανακουφιστούν πολλοί κάτοχοι 3g

και εγω νομιζω οτι ο φιλος παιδια εχει δικιο εκ του ασφαλους η λυση ειναι 3.1.3. 8)

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#289   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2010 - 11:18

Τα παιδιά που αναφέρουν ότι είναι ικανοποιημενα απο μπαταρία ας μας πούνε και τι έχουν ανοικτά...

π.χ. WiFi-3G κτλ.

3g μονιμα ανοιχτο,οθονη στο μισο για φωτισμο,push notification κλειστο και wifi συνδεδεμενο οταν ειμαι σπιτι(γενικοτερα το εχω ανοιχτο)

#290   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 23/11/2010 - 11:19

Λοιπόν για να αναβαθμίσουμε στο νέο iOS4.2.1, ποια είναι η διαδικασία;

Συνδέουμε το iPhone με καλώδιο στον υπολογιστή (πρέπει να είναι ανοιχτό ή κλειστό το iPhone) και ανοίγουμε το iTunes10.1
Που κάνουμε κλικ για να βρει το iOS4.2.1
Μετά πως κάνουμε back up για να μην χαθούν Επαφές και Μηνύματα;
Μετά πατάμε Update και εφόσον τελειώσει, πως επαναφέρουμε το back up μας, με τις Επαφές και τα Μηνύματα;
Aς βοηθήσει κάποιος με αναλυτικά τα βηματάκια στο iTunes...
Ευχαριστώ!

παμε λοιπον.
ανοιχτο το κινητο.
πριν αναβαθμισεις θα κανει μονο του μπακαπ αλλα κανε κι εσυ ενα καλου κακου χειροκινητα και κανε και συχρονισμο ολων.
τωρα αν δεν εισαι σε jb κινητο και σιγουρα ελληνικο ετσι πατα update.
αν εισαι σε κλειδωμενο κινητο ή υπάρχει φοβος να κλειδωσει μην κανεις τιποτα. δεν εχουμε ακομα unlock και δεν ξερουμε τι γινεται με το unlock της 4.2
αν στο itunes πατησεις restore θα χαθουν τα παντα και θα πρεπει με μπακαπ (δεν στο συνιστω) ή μέσω συγχρονισμου να περαστουν ξανα ολα. προτιμοτερο αυτο.
άρα επαναλαμβανω αν εισαι σε καθαρο όχι jailbroken κινητο πατα update δεν θα χασεις τιποτα.
κάθε επιτυχια. να ξερεις οτι η baseband σου θα αναβαθμιστει αλλα εφόσον το κινητο σου ειναι factory unlocked δεν θα εχεις κανενα προβλημα.

#291   kosnic

kosnic

iPH Member

• 319 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/11/2010 - 11:21

και εγω νομιζω οτι ο φιλος παιδια εχει δικιο εκ του ασφαλους η λυση ειναι 3.1.3. 8)

εγω παντως που εχω την 4.1 και jailbrake μια χαρα ειμαι.ουτε αργει ουτε πιο γρηγορη νιωθεις την 3.1.3!μην επιμενετε στην 3.1.3!

#292   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2010 - 11:25

εγω παντως που εχω την 4.1 και jailbrake μια χαρα ειμαι.ουτε αργει ουτε πιο γρηγορη νιωθεις την 3.1.3!μην επιμενετε στην 3.1.3!

δεν επιμενουμε ουτε προσπαθουμε ντε και καλα να πεισουμε κανενα.
στο κατω κατω δεν εχουμε καν 3γ. ειμαστε σε ποιο προηγμενες τεχνολογιες. χιιχιχιχχχ αστειευομαι
το θεμα δεν ειναι τι λεμε εμεις αλλα τι λεει η πλειονοτητα των 3γ χρηστων και τα περισσοτερα ειδικα φορουμ.
δεν το βγαλαμε απο την κουτρα μας και επειδη δεν το βγαλαμε απο την κουτρα μας δεν μπορουμε να λεμε στο καθε παιδι που ζηταει γνωμη τι
να κανει ετσι γιατι μας αρεσει η νεοτερη εκδοση.
εγω προσωπικα σε ενα 3γ που ειχα φτιαξει δεν πηγαινε καθολου καλα με καμια απο 4.0 και πανω.
μολις του περασα ξανα 3.1.3 μου ειπε κι ευχαριστω.
αλλα ας ληξει εδω ή ας μεταφερθουν στο αναλογο νημα. εδω το θεμα ειναι η 4.2.......

#293   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα
  • Twitter:@mikexst
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 23/11/2010 - 11:31

Φίλε mikexs, με την διαφορά ότι εγώ το πόσταρα στις 8:18 PM, ενώ στο link που δίνεις ήταν "ΗΔΗ" όπως λές στις 8:34 PM από τον sepsis...
Μην λέμε ότι θέλουμε...

Φίλε δεν κατάλαβα γιατί αρπάζεσαι. Δεν κάθομαι να κοιτάζω με ακρίβεια λεπτού αυτά που κάνει ποστ ο καθένας.

Εξάλλου δεν αναφερόμουν στην λύση που έδωσες, όσον αφορά το ΗΔΗ.

Αναφερόμουν στον χρήστη LiKBeAsT, ο οποίος έγραψε το παρακάτω και απλά του ΕΙΠΑ ότι δεν χρειάζεται να μπει σε κάποιο FAQ γιατί ήδη υπάρχει αντίστοιχο topic.

ωπ! ενδιαφερον αυτο...
Δοκιμασμένο και λειτουργεί μια χαρα? Αν ναι ας μπει και σε κανα FAQ ή κάτι τετοιο!

Το ότι άνοιξε ολοκληρωμένο topic ο sepsis μερικά λεπτά μετά τη σημασία έχει? Πήρε τη δόξα? Η μήπως ανακαλύψατε όλοι τον τροχό?

#294   kirileman

kirileman

iPH newbie

• 21 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/11/2010 - 11:51

Είχα 4.0.1 και χθες πέρασα την 4.2.1. Ξέρουμε ότι το iPhone 4 δίνει προτεραιότητα στο data έναντι των κλήσεων όταν είσαι σε 2G. Στα προηγούμενα firmwares έπρεπε να περάσει ένα λεπτό περίπου από μια data σύνδεση (πχ ενημέρωση καιρού) για να μπορέσει να δεχθεί εισερχόμενη κλήση το κινητό, σήμερα βλέπω ότι με το που σταματάει να κατεβάζει/ανεβάζει, χτυπάει κανονικά. Όποιος έχει όρεξη ας το δοκιμάσει.

#295   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2010 - 12:07

Είχα 4.0.1 και χθες πέρασα την 4.2.1. Ξέρουμε ότι το iPhone 4 δίνει προτεραιότητα στο data έναντι των κλήσεων όταν είσαι σε 2G. Στα προηγούμενα firmwares έπρεπε να περάσει ένα λεπτό περίπου από μια data σύνδεση (πχ ενημέρωση καιρού) για να μπορέσει να δεχθεί εισερχόμενη κλήση το κινητό, σήμερα βλέπω ότι με το που σταματάει να κατεβάζει/ανεβάζει, χτυπάει κανονικά. Όποιος έχει όρεξη ας το δοκιμάσει.

δεν το ειχα προσεξει αυτο. σε βονταφον data plan που εχω δεν εχω διαπιστωσει κατι τετοιο.

#296   psyhack

psyhack

iPH User

• 134 μηνύματα
  • GameCenter:psyhack

Δημοσίευση 23/11/2010 - 12:18

βαρέθηκα να ακούω από κατόχους 3g k 3gs γτ κ γτ!!!!!!!! γτ κλάνει το γατη πρέπει να προχωρήσουμε άμα θέλετε υπάρχει το 4 αλλιώς android

σε όλα τα topic ακούω μονό γρίνια δεν μπορώ άλλο!

sorry προκαταβολικά αν σας στεναχώρησα!

φυλάκια πολλά !

Τελευταία επεξεργασία από: psyhack, 23/11/2010 - 12:26

#297   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 23/11/2010 - 13:25

Εμένα με στεναχώρησες <_< -_- >:( :(

#298   georgis2145

georgis2145

iPH newbie

• 72 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2010 - 13:39

παιδια εχω 3g ελληνικο θα αντιμετοπισω καποιο προβλιμα αν περασω τιν 4.2? εχει διαφορα απο τιν 4.1 π εχω?

#299   AlexK

AlexK

iPH Contributor

• 1.440 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:Alexkdef

Δημοσίευση 23/11/2010 - 13:42

παιδια εχω 3g ελληνικο θα αντιμετοπισω καποιο προβλιμα αν περασω τιν 4.2? εχει διαφορα απο τιν 4.1 π εχω?

Βασικά ακούγεται ότι τρέχει καλύτερα από ότι με την 4.1. Όντας χρήστης και iPhone 3G δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, αν και λέω να το κάνω κάποια στιγμή. Αν και είναι γεγονός ότι από την 4.x και έπειτα το 3G δεν υποστηρίζεται πλήρως. Ακόμα και σε επίπεδο εφαρμογών.

Αν θέλεις δοκίμασέ το. Εξάλλου σύντομα θα γίνεται και έυκολα το Jailbreak Untethered.

#300   GeroStef

GeroStef

iPH newbie

• 69 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 23/11/2010 - 13:43

βαρέθηκα να ακούω από κατόχους 3g k 3gs γτ κ γτ!!!!!!!! γτ κλάνει το γατη πρέπει να προχωρήσουμε άμα θέλετε υπάρχει το 4 αλλιώς android

σε όλα τα topic ακούω μονό γρίνια δεν μπορώ άλλο!

sorry προκαταβολικά αν σας στεναχώρησα!

φυλάκια πολλά !

Μάλλον εκεί στη Β. Ελλάδα σας τρέχουν τα λεφτά από τα μπατζάκια... Και επειδή είσαι σε ηλικία (αν ισχύει το 1986 που έχεις ημερομηνία γέννησης) που μπορεί να σε ζει ο μπαμπάς έχει δεν σημαίνει ότι όλοι έχουν την ίδια άνεση με εσένα να σκορπίζουν έτσι για πλάκα χρήματα. Αλλά και στην περίπτωση που δεν σε τρέφει ο μπαμπάς σου και τα δουλεύεις, και πάλι το να δίνεις έτσι απλά 650€ το χρόνο για ένα τηλέφωνο είναι too much! 650€ είναι για κάποιους μηνιάτικο! Ναι, δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά κάποιοι πλέον τόσα παίρνουν!...
Δεν μπορώ να καταλάβω λοιπόν γιατί για να έχω μερικούς ήχους στα μηνύματα κλήσης για παράδειγμα να πρέπει να πάρω το 4! Το 3GS που πήρα πριν 6 μήνες δεν μπορεί να τους παίξει; Έχει μειωμένο hardware και δεν μπορούν τα ηχεία του να αντέξουν την επιπέδου Dolby Digital ποιότητα των ήχων; Αυτό λοιπόν φίλε μου που με εκνευρίζει είναι η κοροϊδία και το ότι μια εταιρεία με κοιτάει πρώτα (και κάποιοες φορές μόνο) στο πορτοφόλι μου! Και ιδιαίτερα σε μια περίοδο που το πορτοφόλι μου "αδυνάτισε" επικίνδυνα! Δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να αγοράσει το 4άρι αν δεν θέλει, αλλά δεν γίνεται να με "πιέζει" μέσα σε ένα εξάμηνο να προχωρήσω, όπως είπες, από το 3GS στο 4άρι και μετά στο 5άρι, στο 6άρι κλπ... Το περίφημο after sales service της Apple που πήγε; Α ναι, ξέχασα, πρέπει να προχωρήσω... Να προχωρήσω σε νέα μοντέλα και να δώσω άλλα 650€... Και το καλοκαίρι να προχωρήσω πάλι με κανά 700άρι€ αυτή τη φορά μιας και η "μαμά" θα δώσει στα iPhone 5 και αναφορά παράδοσης!!! Η οποία δεν θα είναι δυνατό να παίξει στα προηγούμενα, έτσι, για να προχωρήσουμε... Καλά κάνουν λοιπόν, αφού εμείς έτσι απλά προχωράμε, χωρίς να μιλάμε, καλά κάνουν! Περιμένω εν έτει 2010 την έκδοση 4.2.1 για να στείλω 160 χαρακτήρες σε μήνυμα!... Έλεος!

Να σε δω όταν η Apple θα "παροπλήσει" και το 4αράκι σου... Θα γκρινιάξεις εσύ καθόλου; Μπα, μάλλον θα προχωρήσεις...

Sorry προκαταβολικά αν σε στεναχώρησα!

Φιλάκια! (και όχι φυλάκια όπως έγραψες... φυλάκια μόνο στα στρατόπεδα)

Τελευταία επεξεργασία από: GeroStef, 23/11/2010 - 13:49

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2