δεν σε υποχρεωνεις κανεις να παρεις 4 5 σαρανταοχταρι ο,τι θελεις.Μάλλον εκεί στη Β. Ελλάδα σας τρέχουν τα λεφτά από τα μπατζάκια... Και επειδή είσαι σε ηλικία (αν ισχύει το 1986 που έχεις ημερομηνία γέννησης) που μπορεί να σε ζει ο μπαμπάς έχει δεν σημαίνει ότι όλοι έχουν την ίδια άνεση με εσένα να σκορπίζουν έτσι για πλάκα χρήματα. Αλλά και στην περίπτωση που δεν σε τρέφει ο μπαμπάς σου και τα δουλεύεις, και πάλι το να δίνεις έτσι απλά 650€ το χρόνο για ένα τηλέφωνο είναι too much! 650€ είναι για κάποιους μηνιάτικο! Ναι, δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά κάποιοι πλέον τόσα παίρνουν!...
Δεν μπορώ να καταλάβω λοιπόν γιατί για να έχω μερικούς ήχους στα μηνύματα κλήσης για παράδειγμα να πρέπει να πάρω το 4! Το 3GS που πήρα πριν 6 μήνες δεν μπορεί να τους παίξει; Έχει μειωμένο hardware και δεν μπορούν τα ηχεία του να αντέξουν την επιπέδου Dolby Digital ποιότητα των ήχων; Αυτό λοιπόν φίλε μου που με εκνευρίζει είναι η κοροϊδία και το ότι μια εταιρεία με κοιτάει πρώτα (και κάποιοες φορές μόνο) στο πορτοφόλι μου! Και ιδιαίτερα σε μια περίοδο που το πορτοφόλι μου "αδυνάτισε" επικίνδυνα! Δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να αγοράσει το 4άρι αν δεν θέλει, αλλά δεν γίνεται να με "πιέζει" μέσα σε ένα εξάμηνο να προχωρήσω, όπως είπες, από το 3GS στο 4άρι και μετά στο 5άρι, στο 6άρι κλπ... Το περίφημο after sales service της Apple που πήγε; Α ναι, ξέχασα, πρέπει να προχωρήσω... Να προχωρήσω σε νέα μοντέλα και να δώσω άλλα 650€... Και το καλοκαίρι να προχωρήσω πάλι με κανά 700άρι€ αυτή τη φορά μιας και η "μαμά" θα δώσει στα iPhone 5 και αναφορά παράδοσης!!! Η οποία δεν θα είναι δυνατό να παίξει στα προηγούμενα, έτσι, για να προχωρήσουμε... Καλά κάνουν λοιπόν, αφού εμείς έτσι απλά προχωράμε, χωρίς να μιλάμε, καλά κάνουν! Περιμένω εν έτει 2010 την έκδοση 4.2.1 για να στείλω 160 χαρακτήρες σε μήνυμα!... Έλεος!
Να σε δω όταν η Apple θα "παροπλήσει" και το 4αράκι σου... Θα γκρινιάξεις εσύ καθόλου; Μπα, μάλλον θα προχωρήσεις...
Sorry προκαταβολικά αν σe στεναχώρησα!
Φιλάκια! (και όχι φυλάκια όπως έγραψες... φυλάκια μόνο στα στρατόπεδα)
κι εσυ δεν μπορεις να υποχρεωσεις την καθε εταιρια το τι θα κανει με τα προϊοντα της.
αμα θελεις σκαστα αν δεν θελεις........................... ομοιως.
ετσι παει.
παρε ενα τουοτα χιχιχιιιι και πες εγω εχω μια σελίκα ταδε μοντελο και θελω να βγαζει όσα και η εκδοση καρλος σαϊνθ απλα και μονο γιατι εχω τουοτα σελικα.
να δω τι θα σου πουν αν μπουν στον κοπο να σου απαντησουν δηλαδη.
στο κατω κατω 160 χαρακτηρες φροντισε ο φιλος που εκανε το σχετικο ρεπο να μας δωσει.
και αφου οπως λες προχωραμε χωρις να μιλαμε προτεινω στους υπευθυνους να κανουμε μια πορεια στα προπυλαια ετσι μιας και ειναι και της μοδος με αιτηματα προς την απλ να δωσει τα παντα στο λαο (3γ και 3γς)
κατα πως λες κι εσυ φιλαράκο (χωρίς υποννοούμενα αυτο) έλεος
εγω θα πω
ΗΜΑΡΤΟΝ
ΥΓ σε μια εποχη που η τεχνολογια παει με την ταχυτητα του φωτος εσεις αγορασατε 3γ μεταχειρισμενο ή 3γς ενώ ξέρατε οτι επικειται η έλευση του 4 και ζητατε και ρέστα εεεεεε
ΗΜΑΡΤΟΝ δις που λεει και ο Γεωργίου
Τελευταία επεξεργασία από: geORGIOSb, 23/11/2010 - 13:51