Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Πως να ενεργοποιήσετε το 'Find My iPhone'


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
67 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   AlexK

AlexK

    iPH Contributor

  • 1.440 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:Alexkdef

Δημοσίευση 23/11/2010 - 03:07

Κοίτα έτσι και αλλιώς αν στο κλέψουν το κινητό, πάει άκλαυτο. Γιατί Δεν πιστεύω ότι μπορείς να το πάρεις πίσω ... Καλό όντως αυτό με τον αριθμό της νέας Sim. Δεν το είχα σκεφτεί έτσι. Για το τελευταίο που ρώτησα γνωρίζεις κάτι σχετικό ?

Βασικά το έχω απορία. Η υπηρεσία είναι Bound με το S/N της συσκευής? ή με το Apple ID ?



Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   nsxbass

nsxbass

    iPH Guru

  • 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 23/11/2010 - 03:15

Αν μιλάς για το find my iphone δεν γνωρίζω καθόλου. Για το itracker φαντάζομαι με το S/N.

#33   Tom 3g

Tom 3g

    iPH User

  • 165 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:BobberRider

Δημοσίευση 23/11/2010 - 03:20

Εμενα πάντως που μολις γράφτηκα στο mobile me λειτουργεί κανονικα το
find my iphone σε 4.1 jailB.

Κατι αλο, ποσο καιρο κραταει η δωρεαν συνδρομη στο mobileme πριν σε χρεωσουν 79 $ ???

#34   iLuxus

iLuxus

    iPH Hero

  • 5.344 μηνύματα
  • Twitter:@iLuxus
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:apw_Ultra

Δημοσίευση 23/11/2010 - 05:24

Η εφαρμογή είναι δωρεάν (όσο ξέρουμε μέχρι σήμερα τουλάχιστον) και για να ενεργοποιηθεί όπως προανέφερε και ο @sepsis στην προηγούμενη σελίδα, χρειάζεται δυο συσκευές κατάλληλες (iPhone 4, iPod touch 4 & iPad) με εγκατεστημένο το iOS 4.2

Δεν μου ήρθε mail για verification, πάραυτα λειτούργησε μια χαρά. (δείτε φωτό) Εγώ προσωπικά ακολούθησα της οδηγίες του τοπικ (σελίδα 1) έφτιαξα έναν επιπλέον λογαριασμό στο mobileme με τους ίδιους κώδικες που χρησιμοποιώ και στο AppStore δέχεσαι τους όρους (κάπου εδώ λογικά σου έρχεται το mail?) και μετά μέσα από το mobileme που μόλις δημιουργήσατε στο iPhone 4, το κάνετε 'αποδοχή' και το θέτετε σε λειτουργιά. (περνώντας το απλά σε on )

Στην συνέχεια πήγα με το iPad πλέον στο AppStore, και κατέβασα την εφαρμογή mobileme για iPad. Ανοίγοντας τώρα την εφαρμογή, δίνοντας τα ίδια στοιχεία που έχω για το mobileme, μου εμφάνισε κατευθείαν το τηλέφωνο, και μετά από 1 λεπτάκι πειραματισμών (εκεί κατάλαβα ότι δουλεύει μόνο με localisation on) με βρήκε με σχεδόν απόλυτη ακρίβεια.


ps: Σε αντίθεση με τα νέα της αρχικής ...''ότι η συσκευή θα πρέπει να είναι συνδεδεμένη με κάποιο δίκτυο (EDGE, GPRS, 3G ή WiFi) ώστε να δίνει στίγμα.'' εγώ παρατήρησα ότι για να λειτουργήσει πρέπει να έχετε συνέχεια στο on το location services, γιατί αλλιώς εύρεση δεν παίζει? Επιβεβαίωση ως προς τα αναφερόμενα, είναι ότι μόλις πάτε να βάλετε στο off το location services, σας βγάζει αυτόματα ένα pop windows ότι κλείνοντας αυτή την εφαρμογή (εύρεση) δεν θα είναι πλέον δυνατός ο εντοπισμός του τηλεφώνου σας..

Τελευταία επεξεργασία από: mikexs, 23/11/2010 - 09:01
Changed "localization" to "location services"

∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼


#35   Researcher

Researcher

    iPH Hero

  • 3.615 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 23/11/2010 - 05:36

Εμένα μου λειτουργεί μια χαρά! Απώλεια στο χάρτη 10 μέτρα!

#36   CybeRTroN

CybeRTroN

    iPH Contributor

  • 1.249 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:KyriakosThess

Δημοσίευση 23/11/2010 - 05:53

Ερωτηση...αν εχω 2 συσκευες ενα 4αρι και ενα 3gs..που οπως αναφερθηκε παραπανω αν ενεργοποιθει μια φορα το find my iphone στο 4αρι μετα δουλευει ανετα χωρις πληρωμη περα απο το 4αρι και σε οποιαδηποτε αλλη idevice ( 3G, 3GS ) που ενδεχομενος να εχουμε , αρκει αυτη η συσκευη να φορα την 4.2.1 και να εχει data plan...αυτο Αληθευει ??

#37   iLuxus

iLuxus

    iPH Hero

  • 5.344 μηνύματα
  • Twitter:@iLuxus
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:apw_Ultra

Δημοσίευση 23/11/2010 - 06:05

H δωρεάν εφαρμογή του mobileme αν παρατήρησες στο πρώτο ποστ, είναι μόνο για συσκευές τέταρτης γενιάς με iOS 4.2 (iPhone 4, iPod touch 4 & iPad)

Αν τώρα κάποιος είχε πληρώσει ήδη το mobileme τότε και μόνο τότε μπορεί να την χρησιμοποιήσει για όλες της συσκευές της Apple.

∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼


#38   Cyberakos

Cyberakos

    iPH newbie

  • 30 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/11/2010 - 06:26

Θεωρητικά έχεις δίκιο.Παρόλα αυτά επειδή στο σπίτι υπάρχουν 2 συσκευές,δοκιμάστηκαν κ λειτουργεί κ το 3Gs χωρίς χρέωση.Φυσικά εγω εχω ενα λογαριασμό iTunes k ενα λογαριασμό mobile me και για τις 2 συσκευές.

#39   KostasRodos29

KostasRodos29

    iPH Intergalactic Leader

  • 19.675 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 23/11/2010 - 07:09

Και με restore δηλαδή να κάνει κάποιος στην συσκευή εμείς θα μπορούμε ακόμα να βρούμε το τηλέφωνο μας?

                                                                                                                ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!


#40   cyberwalker

cyberwalker

    iPH newbie

  • 61 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 23/11/2010 - 08:06

Επειδή τον τελευταίο καιρό ασχολούμαι αρκετά με το θέμα επειδή έκλεψαν το iPhone του πατέρα μου (3G[S]) πριν ενάμιση μήνα στο Σείριος (τα μάτια σας λοιπόν όσοι περνάτε από εκεί :blink: ) σας παραθέτω την εμπειρία μου.

Είτε βάλετε iLocalis, είτε iTracker (που τα θεωρώ κορυφή στο χώρο προς το παρόν!) είτε ακόμα χειρότερα Find My iPhone της Apple, το μόνο από το οποίο θα επωφεληθείτε με βεβαιότητα είναι το 'privacy', που στην τελική για κάποιους είναι τα Α και το Ω. Κοιτάξτε λοιπόν η εφαρμογή που θα βάλετε να υποστηρίζει Remote Lock και μάλιστα ΚΑΙ μέσω SMS εντολής καθώς και Remote Wipe.

Να σημειώσω επίσης ότι το tracking είναι χρήσιμο (σαν γενικό concept) όχι μόνο για την περίπτωση της κλοπής αλλά και την περίπτωση που το χάνετε και δεν ξέρετε που το αφήσατε... τρέχουν και τέτοια σενάρια.

Επίσης ενθαρρυντικό προς την κατεύθυνση της χρήσης κάποιας tracking εφαρμογής είναι και το γεγονός ότι ο κλέφτης (ειδικά αν το έχει κάνει 'επάγγελμα') είναι πολύ πιθανό να θέλει να το ξεφορτωθεί το ταχύτερο δυνατό και έτσι να το 'σκοτώσει' για καμιά 100στή ευρώ σε κάποιον ανυποψίαστο μόλις μερικές ώρες μετά (χωρίς Restore, χωρίς τίποτα, το πολύ πολύ να το κλείσει)! Αν είναι έτσι τότε υπάρχουν ακόμα μεγαλύτερες πιθανότητες να βρεθεί ο κλεπταποδόχος. Και αυτά τα σενάρια παίζουν.

Η αστυνομία (για όσους έχουν εναποθέσει εκεί τις ελπίδες τους) ΔΕΝ βοηθά ΚΑΘΟΛΟΥ! Ούτε και άλλοι φορείς! Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι 'φραγή' εξερχομένων κλήσεων (για να μπορείτε έστω να στέλνετε εσείς εντολές ελέγχου). Μη περιμένετε πάντως να έρθει ο αστυνομικός και να ψάξει το σπίτι που του παρουσιάσατε ως το λημέρι του υπόπτου. Αυτό είναι μεγάλη ιστορία και έχει τρέξιμο. Γίνεται αλλά.... θέλει γερά νεύρα! Έχετε υπόψη σας ότι αν δε βρεθεί κάτι έρχεστε αντιμέτωποι με πιθανές αυταπάγγελτες κατηγορίες από την ίδια την αστυνομία για παρακώληση του έργου της. (Σοφό, διότι αλλιώς θα είχαμε γεμίσει συκοφαντίες) - Αν μάλιστα το επιθυμεί ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μπορεί και αυτός να σας ασκήσει κατηγορίες για συκοφαντίες... Γενικά, αν μπλέξει στη μέση αστυνομία... ας έχετε οπλιστεί με γερά νεύρα όπως προείπα.

Επίσης (σημαντικό!) : Αν σας κλέψουν τη συσκευή, οι μόνες υπηρεσίες που κάνουν κάτι της προκοπής σε ότι αφορά το IMEI tracking (κατά τη διαδικασία αγοροπωλησιών και ΜΟΝΟ, πχ στο ebay!) είναι εκτός Ελλάδας. Εντός Ελλάδας υπάρχουν κάποιες ιδιωτικές εταιρίες που υπόσχονται να διαδώσουν το IMEI της κλεμμένης συσκευής σας σε όλους τους αρμόδιους φορείς. Σόρρυ, αλλά επειδή το έψαξα, και ας με διαψεύσει κάποιος, αυτοί οι τύποι πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και αφαιμάσσουν ότι απέμεινε από τα θύματα της κλοπής εκμεταλλευόμενοι τον πόνο των τελευταίων. Προσπάθησα μάλιστα να έρθω και σε επικοινωνία μαζί τους αλλά κάνουν τα κουνέλια. Αν κάποιος επιθυμεί να διαδώσει το ΙΜΕΙ της κλεμμένες συσκευής του προς τέτοιες υπηρεσίες (κυρίως Αγγλικές που είναι από τις ελάχιστες που ασχολούνται σοβαρά) σας να ξέρει ότι μπορεί να το κάνει ΤΣΑΜΠΑ (όπως είναι και το αυτονόητο άλλωστε διότι δεν κάνει tracking αλλά απλά δημιουργεί μια blacklist που την βλέπουν μόνο όσοι δεν θέλουν να πέσουν θύματα κλεπταποδοχής). Μάλιστα αν το ψάξετε λίγο θα καταλάβετε πολύ γρήγορα ότι αυτή η ΤΣΑΜΠΑ υπηρεσία γίνεται από εσάς τους ίδιους πιο εύκολα και πιο αποδοτικά απ'ότι μπορεί να την κάνει κάποιος που μισθώσατε.

Επειδή πολλοί ρωτάνε τι συμβαίνει με το Restore (η το DFU ή το Recovery mode) :
Εάν χρησιμοποιήσετε το Remote Lock (δεν το παρέχουν όλες οι εφαρμογές) τότε ΔΕΝ μπορεί να κάνει κάποιος restore μέσα από iTunes αλλά μόνο μέσω DFU ή Recovery. Κάτι είναι κι αυτό.

Δεν ξέρω τι παίζει με το iPhone 4 και εάν έχει build-in κάποιον τρόπο με τον οποίο 'κλειδώνει' για πάντα (αυτό θα ήταν γαμάτο!) αλλά το θεωρώ απίθανο και μόνο για το γεγονός ότι κάποιος μπορεί να το κλειδώσει κατά λάθος και μετά να ψάχνει iSquare και τα συναφή... Έστω κι έτσι, καλό θα ήταν να γίνεται.

ΥΓ 1 : Έχετε υπόψη σας ότι ακόμα και το ΙΜΕΙ του iPhone αλλάζει. Άρα, αν πέσετε σε επαγγελματία, να εύχεστε να το διώξει από τα χέρια του το συντομότερο σε κάποιον ανυποψίαστο. Διότι αν γυρίσει σπίτι και έχει τις απαραίτητες γνώσεις ή έστω ένα laptop, τότε την κάτσαμε!

ΥΓ 2 : Ένα πολύ γαμάτο feature του iLocalis είναι το "Alarm". Αν έχετε βρει το στίγμα του κλέφτη και έχετε αφήσει τη συσκευή σας με ενεργό 3G/EDGE (ή και Wi-Fi...λέμε τώρα!) τότε μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Alarm και να βρείτε εύκολα τον κλέφτη ακούγοντας το κινητό σας. Να σημειώσω ότι το Alarm δεν κλείνει με τίποτα (δεν λειτουργούν τα κουμπιά σίγασης) παρά μόνο αν το κλείσετε. Όταν ξανανοίξει το κινητό συνεχίζει να βαράει, και θα βαράει για πάντα μέχρι να του δώσετε την εντολή να σταματήσει (αν είστε ο κάτοχός του) ή να το κάνετε Restore (DFU, Recovery) αν είστε ο κλέφτης. Αυτά! :rolleyes:

Τελευταία επεξεργασία από: cyberwalker, 23/11/2010 - 08:10


#41   cyberwalker

cyberwalker

    iPH newbie

  • 61 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 23/11/2010 - 09:16

Ξέχασα να σημειώσω ότι όταν σου στέλνουν SMS με τον αριθμό της νέας SIM κάρτας δε σου στέλνουν το τηλέφωνο του κλέφτη/κλεπταποδόχου αλλά το IMSI.
Από εδώ μπορείτε να βρείτε τον πάροχο (πχ. COSMOTE) και μετά να τους ζητήσετε τον αριθμό αφού τους εξηγήσετε τι συμβαίνει. Πάλι όμως θέλει στη μέση αστυνομία ή έστω ένα 'φιλαράκι' (ή επαγγελματία detective = χρήματα) που να έχει κάτι τέτοιο. :P

Είναι αυτό που λέμε... καλύτερα να μη σου τύχει! :excl:

Α! Να σημειώσω (αν και θα πρέπει να είναι προφανές) ότι πρέπει να κλειδώσετε τις ρυθμίσεις του κινητού (για το localization, 3G, Wi-Fi) καθώς και ό,τιδήποτε σχετικό που μπορεί να άρει τις επιλογές σας όπως το iTerminal, AppStore, Installous, Cydia, αλλά και τις ίδιες τις tracking εφαρμογές με κωδικό! :mellow:

#42   tasos53

tasos53

    iPH newbie

  • 43 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 23/11/2010 - 17:54

Εστω και ετσι ειναι πολυ καλο παντως δοκιμασα με το 4αρι φυσικα με τον λογαριασμο μου ολα κομπλε το βρηκε ουτε σε μισο λεπτο, απο αλλη συσκευη ,στον χαρτη.

Απενεργοποιησα τα location services επιτηδες και ναι το χανει απο τον χαρτη αλλα μυνηματα οπως επισης και κλειδωμα αλλα και γενικη διαγραφη μπορεις να το κανεις κανονικα.

Απο το τιποτα κατι ειναι και αυτο αμα στο παρουν θα του γινει εφιαλτης αχαχαχαχαχα

Ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποια χρεωση οταν το βρισκει στον χαρτη οπως επισης και τα μυνηματα που ερχονται ποιος χρεωνεται?

#43   KostasRodos29

KostasRodos29

    iPH Intergalactic Leader

  • 19.675 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 23/11/2010 - 18:06

νομιζω οτι ο φιλος παραπανω παιδια εχει δικιο,φανταστειτε να σας κλεψουν το τηλεφωνο τι θα κανετε θα γινετε ο αστυνομος σαινης?χιχιχι απλα πιστευω οτι η εφαρμογη αυτη βοηθαει αν το ξεχασουμε καπου και δεν θυμομαστε που να το εντοπισουμε.

                                                                                                                ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!


#44   biliou

biliou

    iPH User

  • 148 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 24/11/2010 - 03:57

Απενεργοποιησα τα location services επιτηδες και ναι το χανει απο τον χαρτη αλλα μυνηματα οπως επισης και κλειδωμα αλλα και γενικη διαγραφη μπορεις να το κανεις κανονικα.


Tι, πρεπει να εχουμε το gps συνεχεια αναμενο δηλαδη?? Δηλαδη αν ο κλεφτης απλα απενεργοποιησει το Gps, παπαλα το iphonaki??

#45   tasos53

tasos53

    iPH newbie

  • 43 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 24/11/2010 - 10:19

Φιλε εγω το location services το εχω ουτως η αλλως παντα ενεργο οχι για τπτ ιδιαιτερο αλλα ετσι το ειχα παντα ... βεβαια οπως ειπα αυτο δεν εχει να κανει με τις λειτουργιες για κλειδωμα/μυνημα/σβησιμο που μπορεις να κανεις ειτε εχεις ανοιχτο ειτε κλειστο το gps.

Το παληκαρι πιο πανω ειπε πολυ σωστα οτι πρεπει να τα εχουμε με κωδικο και εχει δικιο αλλα πιο βαζει καθε φορα κωδικο για να παρει τηλ ή να απαντησει ειναι λιγακι δυσκολο να τα προλαβεις ολα ;)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες