Καταρχήν καλησπέρα σας,
Μόλις έκανα εγγραφή στο φόρουμ σας.
Σήμερα τηλεφώνησα στην εξυπηρέτηση εταιρικών πελατών της Cosmote και μου είπαν οτι αύριο 17-Ιουνίου θα υπάρχει πληροφόρηση για το αν θα διαθέσει μέσα Ιουλίου η Cosmote το iPhone 3G-S και εφόσον το διαθέσει σε τι τιμές. Οπότε υπομονή μέχρι τότε.
Καλησπέρα Σε Όλους !
Μόλις τώρα έκανα register, γιατί είναι πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά που μαθαίνω για το καινούργιο iphone 3GS, και για τα iphone γενικά.Και να φανταστείτε ότι το σνόμπαρα αυτό το τηλέφωνο πριν έναμησι χρόνο ο βλάκας, και έκανα την μαμακία και πήγα και αγόρασα το Omnia 16GB της Samsung.....το σκυλο-μετάνιωσα γιατί τα windows mobile κολλανε συνεχώς και τα προγράμματα για αυτό το λειτουργικό αν θέλεις να τα αγοράσεις, κοστίζουν μια περιουσία !!! Χώρια όλων των άλλων προβλημάτων που έχουν τα windows mobile.....
Κάλεσα σε cosmote shop πριν από 2 ώρες περίπου και μου είπαν ότι το iphone 3GS θα είναι διαθέσιμο στις αρχές Ιουλίου !!! Τιμές δεν ξέρουν όμως ακόμα...Θα ξέρουν σίγουρα όμως στις αρχές του Ιούλιου, μου είπαν.
Παιδιά, αυτό ήταν.
Μόλις μπορώ θα το χτυπήσω αμέσως, χωρίς σύνδεση.Έχω εταιρικό πρόγραμμα και έχω ήδη φροντίσει για 5GB δωρεάν όγκου δεδομένων από την cosmote, με 16 Ευρώ + Φ.Π.Α.......
Εγώ και τα windows mobile τελειώσαμε.Ζήτω το iphone !!!