Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 3GS στην Ελλάδα

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
745 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#151   dpap

dpap

iPH User

• 156 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 22/06/2009 - 22:26

Και κατι ευχάριστο οσον αφορά το cycorder... Απο το twitter του saurik:

@fiddlerelf AWESOME! I'll add DCIM support very soon, then. I'm /very/ excited to not get any more "how do I get my videos" support e-mails!

10:58 PM Jun 19th from web in reply to fiddlerelf

Σχεδιάζει να σωζει τα video στο DCIM του τηλέφωνου ωστε να τα περνουμε με τον ιδιο τρόπο που παίρνουμε τις φωτο απο το camera roll ή μου φαίνεται?  ;D ;D

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#152   Kostas75

Kostas75

iPH Addict

• 735 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 23/06/2009 - 02:18

Οτί θα έρθει κάποια στιγμή σχετικά σύντομα αυτό είναι σίγουρο. Το θέμα είναι ότι δεν γίνεται JB και αυτό φαίνεται να είναι μεγάλο και δύσκολο πρόβλημα με την αλλαγή του iBoot... οπότε και να έρθει εγώ θα το σκεφτώ πολύ να αλλάξω το δικό μου iPhone 3G με αυτό...

#153   macgalileo

macgalileo

iPH Member

• 310 μηνύματα

Δημοσίευση 23/06/2009 - 23:02

έχουμε κατι νεότερο για την ημερομηνία?
σήμερα μίλησα με ένα μεσαίο στέλεχος της vodafone στην περιφέρεια και μου είπε ότι αρχικά ήταν για περίπου 15 ιουλίου αλλά κάτι ακούγεται για τελευταίο 10ήμερο αυγουστου
μπορεί να επιβεβαίωσει κάποιος τα παραπάνω?
επίσης το 16gb έχει εξαντληθεί και μένουν λίγια κομμάτια από 8gb
αυτό σημαίνει ότι φυσικά δεν έχουν παραλάβει 16gb με os3, Λογικό...

#154   epaminos

epaminos

iPH Contributor

• 1.546 μηνύματα
  • Twitter:@epaminos
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:epaminos

Δημοσίευση 23/06/2009 - 23:18

Eγώ εξακολουθώ να πιστεύω πως θα έρθει την άλλη Παρασκευή 3/7...

#155   tsip

tsip

iPH newbie

• 21 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 24/06/2009 - 12:30

ρωτησα εναν υπαλληλο της cosmote και μου ειπε οτι το νεο iphone ειναι να ερθει σε 2 εβδομαδες περιπου κατι που ταιριαζει και  με την επισιμη ημερομηνια που εχει ανακοινωσει η apple δηλαδη 9 ιουλιου....παντως ειναι γεγονος πως τιποτα δεν ειναι σιγουρο........

ξερετε αν θα ειναι διαθεσιμο ως σκετη συσκευη η θα ειναι απαραιτητο να γινει συνδεση για να το αποκτησει καποιος??????????????????????????????????

#156   LeBo

LeBo

iPH newbie

• 70 μηνύματα

Δημοσίευση 24/06/2009 - 13:40

ρωτησα εναν υπαλληλο της cosmote και μου ειπε οτι το νεο iphone ειναι να ερθει σε 2 εβδομαδες περιπου κατι που ταιριαζει και  με την επισιμη ημερομηνια που εχει ανακοινωσει η apple δηλαδη 9 ιουλιου....παντως ειναι γεγονος πως τιποτα δεν ειναι σιγουρο........

ξερετε αν θα ειναι διαθεσιμο ως σκετη συσκευη η θα ειναι απαραιτητο να γινει συνδεση για να το αποκτησει καποιος??????????????????????????????????

Λίγο χλωμό μου φαίνεται να το φέρει η cosmote σε 2 βδομάδες. Η vodafone  θα είναι η πρώτη που θα το φέρει και όλοι ελπίζουμε ότι θα είναι διαθέσιμο τον Ιούλιο (αρχές κατα προτίμηση). Και ναι θα μπορείς να το πάρεις και χωρίς σύνδεση.

#157   mixalisss

mixalisss

iPH newbie

• 97 μηνύματα

Δημοσίευση 24/06/2009 - 14:59

ρωτησα κατι γνωστους απο cosmote και μου ειπαν οτι θα το φερουν κ αυτοι ιουλιο τωρα θα δειξει

#158   frostman

frostman

iPH User

• 126 μηνύματα

Δημοσίευση 24/06/2009 - 18:56

Παιδια το καινουργιο ερχεται Αυγουστο και μαλλον μεσα Αυγουστου. Απο εγκυρη πηγη!!

#159   AlexisGon

AlexisGon

iPH Contributor

• 842 μηνύματα

Δημοσίευση 24/06/2009 - 18:58

Τι γίνεται ?
Έχετε πηγές vodafone cosmote???  χαχαχαχα ;)

#160   jedispooky

jedispooky

iPH newbie

• 1 μηνύματα

Δημοσίευση 24/06/2009 - 19:00

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση απο την cosmote προς τα καταστήματα-συνεργάτες της σήμερα:

Σας ενημερώνουμε ότι, προς το τέλος Ιουλίου, εκτός από το iPhone 3G με το νέο software 3.0, θα είναι διαθέσιμες και δύο εκδόσεις του νέου iPhone 3GS.
Συγκεκριμένα το νέο iPhone 3GS θα διατίθεται σε δύο χωρητικότητες 16G και 32G και η κάθε μία σε δύο χρώματα Μαύρο και Άσπρο.
Τα επιπλέον πλεονεκτήματα του νέου iPhone 3GS είναι:
• Καλύτερη κάμερα (3MP με auto focus)
• Καταγραφή video
• Πλήρης υποστήριξη ελληνικής γλώσσας (μενού και γραφή)
• Φωνητικές εντολές
• Ενσωματωμένη ψηφιακή πυξίδα
• Μεγαλύτερη ταχύτητα επεξεργαστή
• Μεγαλύτερη ταχύτητα Internet (7,2Mbps), HSDPA
• Μεγαλύτερη αυτονομία μπαταρίας

Υπάρχει και ενημερωτικό έντυπο.http://uploading.com...ne 3GS.pdf.html

#161   LeBo

LeBo

iPH newbie

• 70 μηνύματα

Δημοσίευση 24/06/2009 - 19:10

Παιδια το καινουργιο ερχεται Αυγουστο και μαλλον μεσα Αυγουστου. Απο εγκυρη πηγη!!

Με το iΠόδια να έρθει το 3GS μέχρι τα τέλη Ιουλίου θα έχει φτάσει. ;D
Είναι θέμα ημερών η επίσημη ανακοίνωση της Vodafone για την ημερομηνία διάθεσης του νέου iPhone η οποία κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι μετά το 2ο 10ήμερο του Ιούλη.  ;)

#162   mor187

mor187

iPH newbie

• 34 μηνύματα

Δημοσίευση 25/06/2009 - 00:37

χθες ρωτησα σε ενα καταστημα γερμανος και το μονο που ξερανε ειναι οτι η τιμη θα ειναι πανω απο 700ε και μολις βγει το παλιο θα πεσει στη μιση τιμη.

#163   desolatorgr

desolatorgr

iPH newbie

• 21 μηνύματα

Δημοσίευση 25/06/2009 - 07:40

Δεν νομιζω να ειναι τοσο ψηλα η τιμή .. ειδικα τωρα που το ανακοινωσε και η cosmote η λογικη λεει οτι η τιμη θα παει προς τα κατω. Οι τιμες που ξέρουμε απο τη vodafone  ιταλιας ειναι τιμες μονοπωλείου ετσι δεν είναι? Ισος εδω το δουμε και λιγο φθινότερα.
Πιστευω οτι μεχρι το τελος της 1ης βδομαδας του Ιουλιου θα εχουν βγει οι τιμες τουλαχιστον απο τη vodafone

#164   Drake19

Drake19

iPH User

• 195 μηνύματα
  • GameCenter:Drake1986

Δημοσίευση 25/06/2009 - 08:19

Παντος αν στην ελλαδα βγει το 16GB στην τιμη τον 177ευρο(199 δολλαρια) θα παρω 3 τετοια αλλα επειδει ειμαστε ελλαδα το 400αρι το βλεπω σιγουρο εδω :( :( :(

#165   RIOTSHIELD

RIOTSHIELD

iPH Member

• 344 μηνύματα

Δημοσίευση 25/06/2009 - 10:03

Έχω μιλήσει με 2-3 διαφορετικούς υπαλλήλους της Vodafone και όλοι μου έχουν πει ότι το iPhone 3GS θα είναι διαθέσιμο περίπου στα μέσα Ιουλίου. Αρχικά θα είναι διαθέσιμη μόνο η έκδοση 16Gb και η τιμή του θα είναι περίπου ή ίδια με αυτή του iPhone 3G 16Gb πάνω κάτω 560 ευρώ δηλαδή.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12

0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες