iPhone 3GS στην Ελλάδα
Δημοσίευση 09/07/2009 - 10:34
χθες το πρωί με πήραν από τη βονταφον ανήσυχοι που δεν εξαργύρωσα ακόμη την επιδότηση μου !!!
τους είπα ότι περιμένω το καινούριο iphone και ρώτησα πότε θα έρθει. Τότε με συνέδεσαν με άλλο τμήμα και μου είπαν οτι έρχεται σε 1 και 1/2 εβδομάδα δηλαδή την παρασκευή 17-7.
Τελικά το απόγευμα βγήκε η ανακοίνωση για 31-7. !!!!
Άβυσσος ....
Ad
Δημοσίευση 09/07/2009 - 10:43
αλγόριθμοΩραία, και με ποιόν νόμο το υπολογίζεις;
Γιατί μου φαίνεται δεν ισχύει τίποτα από ό,τι λες!
Δημοσίευση 09/07/2009 - 10:50
αλγόριθμο
Άρα καμία σχέση με τους νόμους της αγοράς!
Εξήγησέ μου, ποιό το νόημα του μέσου όρου και του γινομένου!
Γιατί από τέτοιους αλγόριθμους, ο καθένας μας μπορεί να φτιάξει όσους θέλει!
Κι όταν επιβεβαιωθούν οι ιταλικές τιμές, είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα πεις;
Δημοσίευση 09/07/2009 - 11:39
Δημοσίευση 09/07/2009 - 11:43
Άρα καμία σχέση με τους νόμους της αγοράς!
Εξήγησέ μου, ποιό το νόημα του μέσου όρου και του γινομένου!
Γιατί από τέτοιους αλγόριθμους, ο καθένας μας μπορεί να φτιάξει όσους θέλει!
Κι όταν επιβεβαιωθούν οι ιταλικές τιμές, είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα πεις;
αλγόριθμοΩραία, και με ποιόν νόμο το υπολογίζεις;
Γιατί μου φαίνεται δεν ισχύει τίποτα από ό,τι λες!
περιλαμβάνει κόστος - περιθώριο κέρδους - εκτίμηση ανταγωνισμού - πρόβλεψή με δυναμική των προπαραγγελειών
αυτά πηγαίνουν στο μαρκετινγκ και στο εμπορικό και μπαίνει ο στόχος της συγκεκριμένης ενέργειας και βγαίνει η τιμή
αυτό που θέλω να επισημάνω είναι ότι την κάθε εταιρεία δεν την ενδιαφέρει τόσο η τιμή μονάδος της συσκευής αλλά σε τι τιμές θα το βγάλουν με τα εκάστοτε προγράμματα
εδώ υπάρχει κάτι πολύ πολύ σημαντικό
οι εταιρείες έχουν επενδύσει πάρα πολλά χρήματα στις data υπηρεσίες που μέχρι και πριν το iphone δεν είχαν καταφέρει με καμία άλλη συσκευή να τις περάσουν στους πελάτες.
τώρα με το iphone και σιγά σιγά με android αυτή η αγορά (dataplans) θα έχει αύξηση
άρα ένας βασικός στόχος είναι όσοι περισσότεροι χρείστες να έχουν iphone ή αλλο andorid κινητό
και αυτό επηρεάζει αρκετά τις τιμές που αποφασίσουν με συμβόλαιο
Δημοσίευση 09/07/2009 - 11:46
σχετικά με την άφιξη του τηλεφώνου:
χθες το πρωί με πήραν από τη βονταφον ανήσυχοι που δεν εξαργύρωσα ακόμη την επιδότηση μου !!!
τους είπα ότι περιμένω το καινούριο iphone και ρώτησα πότε θα έρθει. Τότε με συνέδεσαν με άλλο τμήμα και μου είπαν οτι έρχεται σε 1 και 1/2 εβδομάδα δηλαδή την παρασκευή 17-7.
Τελικά το απόγευμα βγήκε η ανακοίνωση για 31-7. !!!!
Άβυσσος ....
σωστός είσαι...ένας φίλος μου δουλεύει σε κατάστημα voda,και μου ειπε 17/7 θα έχω τη συσκευή στα χέρια μου...κανονικά λένε 31/7 αλλά αυτό είνι μχρι να παει η συσκευή κ στο πιο ξεχασμενο μερος,και να ολοκληρωθουν οι διαδικασίες..στα καταστήματα θα υπάρχει,ειδικά αν μιλάμε για αθηνα ΑΛΛΑ οχι για πωληση επισημα
Δημοσίευση 09/07/2009 - 11:51
Δημοσίευση 09/07/2009 - 11:55
μιλάμε φίλε μου για μια συσκευή η οποία είναι μια <<αγορά>> από μόνη της, δηλαδή σχεδόν μονοπώλιο, έτσι σιγά μη σκάσουν για τις 1-2-3 εβδομάδες καθυστέρηση εδώ δεν ήρθε ποτέ το το 1g...Εγω απλα θελω να πω οτι κατα την γνωμη μου ειναι εξευτελιστικη η ημερομηνια αυτη,δεν μπορει ολοι να το εχουν νωριτερα (10/7 σε αλλες χωρες)και εμεις με την νοοτροπια που υπαρχει και με τα κολληματα καθε εταιριας να το περνουμε τοσο αργα...δεν ειμαι fanboy,ουτε εχω καμια ψυχωση ειδικα για το 3GS,αλλα η ημερομηνια αυτη ειναι ακυρη τελειως
Δημοσίευση 09/07/2009 - 12:17
Δημοσίευση 09/07/2009 - 13:04
Εάν έως τις 17 που μου είπαν στο τηλέφωνο δεν έχω τις συσκευές και υπό του γεγονότος ότι στις 20 θα είμαι εκτός Ελλάδος , θα τις αγοράσω εκεί.
Θα μου πει κάποιος ‘’χ@στηκε η φοράδα στ΄ αλώνι ’’ για την Vodafone και θα έχει δίκιο.
Όμως , δεν έχω άλλη λύση…
Άκου ....31 Ιουλίου….
Δημοσίευση 09/07/2009 - 13:08
Όχι ρε man.... απλή λειτουργία είναι .... Όχι θάυμα!!!!!!!!!!
Δεν το είχε στην αρχή για τον χ ψ λόγο Οκ... αλλά με ένα τόσο μεγάλο OS update πάλι να μην το δίνει?
απλά έλεος....
Δεν ζητάμε θάυματα, απλά κάτι που και τα πρώτα Third generation κινητά έχουν!!!!!!!!!
Μα έχεις δει πχ από cycorder video recording? Η ποιότητα δεν είναι κ η καλύτερη.
Η Apple δε το βαλε για 2 λογους... 1 φυσικα για να λανσαρει το 3GS και 2 επειδή, όταν βάζει κάποιο feature, θέλει η συσκευή να το υποστηρίζει πλήρως, όχι απλά να το έχει για να λέμε "έχει και βίντεο".. Ξέρεις πόσα "σπασίματα" κάνει το video recording στο 3G? Ενώ του 3GS, αγγίζει την τελειότητα.
Δημοσίευση 09/07/2009 - 13:21
iphone 3gs και από την Cosmote στις 31 Ιουλίου. Ανακοινώθηκε στο site επισήμως
Και πλέον το μεγάλο ερώτημα είναι; Από ποιον από τους δύο θα πρέπει να το πάρω σε περίπτωση που και οι δύο με έχουν ενημερώσει για την διαθεσιμότητα του, αν απλά με ενδιαφέρει σαν συσκευή; Από Cosmote ή Vodafone;
Τελευταία επεξεργασία από: Lykos1986, 09/07/2009 - 13:22.
Δημοσίευση 09/07/2009 - 13:39
Δημοσίευση 09/07/2009 - 13:46
Καλά της Vodafone το logo δε θα το έλεγα αντιαισθητικό....
Aν δεν ήταν και logo της Κου Κλουξ Κλαν ίσως και να μ'αρεσε.
Δημοσίευση 09/07/2009 - 13:54
Εγω εχω εταιρικο,με μεγαλη επιδοτηση που λήγει σε λιγες μερες,ε θα παρω 3 Ιphone που θελω απο Ιταλια,και θα χασουν απο εμενα 3 συσκευες,και αυτο επειδη καθυστερουμε επειδη δεν εχουμε οργανωση αλλα και νομιζουμε οτι ημαστε αναντικαταστατοι εδω στο Ελλαδα...
Μην τα βλέπεις τόσο απαισιόδοξα, τότε μπορούν τα παλικάρια μας να το φέρουν τότε το φέρνουν. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι εσύ να φερθείς πιο έξυπνα. Τι εννοώ. Έχει βουήξει ο τόπος, εδώ και τρεις/τέσσερις μήνες, ότι τον Ιούνιο περιμένουμε το νέο iPhone. Οπότε αν θέλεις το iPhone περιμένεις και δεν υπογράφεις τα χαρτιά της ανανέωσης του συμβολαίου σου. Συνεχίζεις να είσαι συνδρομητής αλλά δεν δεσυμεύεσαι!Όποτε θέλεις φεύγεις όποτε θέλεις ανανεώνεις και παίρνεις την επιδότηση γιατί ως γνωστόν την επιδότηση την παίρνεις μόνο όταν ανανεώσεις-υπογράψεις και κρατάει πάνω κάτω 3 μήνες. Όταν κυκλοφορήσει λοιπόν το νέο iPhone σου εγκρίνουν νέα επιδότηση(ανάλογα με τους πρόσφατους λογαριασμούς) την "παίρνεις" εσύ και πας και παίρνεις ό,τι iPhone θέλεις.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12
0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες