Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 3GS στην Ελλάδα

• Το θέμα είναι κλειδωμένο This topic is locked
745 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#361   lkalatz3

lkalatz3

iPH User

• 163 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 09/07/2009 - 18:55

Δική σου η αποψη σεβαστη
αλλά δεν θα συμφωνήσω γιατί
οι πληροφορίες αφορούσαν μέσα Ιουλίου
ακόμη και σήμερα σε κατάστημα.
στην δουλεία δίνω υπεύθυνες απαντήσεις!!!!!!!!

Δεν χρειάζεται να υπερβάλλουμε.

Είχε δοθεί ο Ιούλιος ως μήνας κυκλοφορίας, και αυτό ίσχυσε. Το iPhone 3GS θα έρθει στην χώρα μας, με ελάχιστη καθυστέρηση 1 1/2 μήνα. Πράγματι, δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό που ενοχλεί τόσο πολύ στην ημερομηνία 31/07; Αν ήταν 10/7 ή 17/07 ο κόσμος θα ήταν τόσο διαφορετικός; Οι μερικές εβδομάδες κλέψαν όλη μας τη χαρά;

Επίσης μην βιαζόμαστε να χαρακτηρίσουμε τις εταιρείες, λες και έχουν το goahead από την Apple από τις 19/06 και περιμένουν για κάποιο μυστηριώδη λόγο (να βγάλουν λεφτά ;) ... Η Apple καθορίζει λίγο πολύ την ημερομηνία, και νομίζω πρέπει να είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε δύο εταιρείες μεγάλου βεληνεκούς ικανές να φέρουν το iPhone 3GS στην Ελλάδα (για τα προϊόντα της Apple δεν ισχύει το ίδιο, μόλις τώρα αλλάζει το τοπίο με την InfoQuest).

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#362   mbaklagin

mbaklagin

iPH newbie

• 24 μηνύματα

Δημοσίευση 10/07/2009 - 09:50

Μήπως ξέρει κάποιος πότε θα έρθει το 3gs στο Πλαίσιο, δεν με βολεύει η vodafone και η cosmote :unsure: . ευχαριστώ.

#363   R@fti$

R@fti$

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 10/07/2009 - 14:20

γεια σας παιδεια και απο εμενα!!!

μια ερωτηση σχετικα με το 3gs εχει αναφερθει σε διαφορα forum οτι το καινουργιο iphone 3gs υπερθερμενεται με αποτελεσμα να μην δουλευει κανονικα το τηλεφωνo και να τρωει κολληματα!!!

ξερει κανεις κατι γι'αυτο?

#364   spyridon4s

spyridon4s

iPH User

• 123 μηνύματα

Δημοσίευση 10/07/2009 - 14:21

Μήπως ξέρει κάποιος πότε θα έρθει το 3gs στο Πλαίσιο, δεν με βολεύει η vodafone και η cosmote :unsure: . ευχαριστώ.

ποτε....

#365   Yannis

Yannis

Rebuilding

• 2,681 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:GC

Δημοσίευση 10/07/2009 - 14:27

^^

μην είσαι και τόσο σίγουρος για αυτό (ότι δεν θα το φέρει ποτέ το Πλαίσιο)

Good things come to those who wait...

#366   mbaklagin

mbaklagin

iPH newbie

• 24 μηνύματα

Δημοσίευση 10/07/2009 - 14:43

ποτε....

το 3g έφεραν, γιατί οχι το 3gs??? :blink:

#367   Meowth

Meowth

iPH newbie

• 81 μηνύματα

Δημοσίευση 10/07/2009 - 15:07

Παντος ο Γερμανός το εχει στο site του, και για προπαραγγελία

#368   dpap

dpap

iPH User

• 156 μηνύματα

Δημοσίευση 10/07/2009 - 15:16

γεια σας παιδεια και απο εμενα!!!

μια ερωτηση σχετικα με το 3gs εχει αναφερθει σε διαφορα forum οτι το καινουργιο iphone 3gs υπερθερμενεται με αποτελεσμα να μην δουλευει κανονικα το τηλεφωνω και να τρωει κολληματα!!!

ξερει κανεις κατι γι'αυτο?

Η αλήθεια όπως την παρουσιάζουν άσχετοι δημοσιογράφοι που το μόνο που ξέρουν είναι να κάνουν copy/paste τα sci/tech news του Reuters και να προσθέτουν μπόλικη σάλτσα κατά την μετάφραση:

To νέο iPhone 3GS υπερθερμαίνεται σε σημείο να τηγανίζεις αυγό επάνω του. Προκαλεί έγκαυμα πέμπτου βαθμού στο δέρμα, ακτινοβολεί ραδιενέργεια, ακτίνες Χ, ακτίνες Γ και σύντομα θα εκραγεί σε σουπερνοβα δημιουργώντας μαύρη τρύπα. Ο σώζων εαυτόν σωθήτω.

Η πραγματική αλήθεια: Σε κάποιες περιπτώσεις, υπό κάποιες (αδιευκρίνιστες?) περιστάσεις, όχι συνεχώς και όχι σε όλες τις συσκευές παρατηρείται υπερθέρμανση κατά την φόρτιση ή υπερκατανάλωση ενέργειας από την μπαταρία η οποία μετατρέπεται σε θερμότητα. Δεν είναι για αστείο σίγουρα, μια συσκευή χεριού η οποία ανεβάζει θερμοκρασίες 40-50-60 βαθμών σίγουρα μπορεί να γίνει επικίνδυνη.

Φαίνεται ότι το κάνει και στα 3G και στα 3GS και μάλλον είναι θέμα software bug της 3.0. Ένα reboot συνήθως αρκει για να στρώσει και δεν το ξανακάνει ή το ξανακάνει παλι σε ανύποπτο χρόνο. Αναμένουμε bugfix έκδοση.

Λίγο offtopic αλλά θέλω καιρό να το ρωτήσω:

Ξέρει κάποιος (φυσικός/μηχανικός?) να μας εξηγήσει από που μπορεί να οφείλεται το φαινόμενο? Με κίνδυνο να φανώ γραφικός και ημιμαθής θα πω το εξής και συγχωρέστε με αλλά είμαι έξω από τα νερά μου:

Άνοδος θερμοκρασίας = κατανάλωση ενέργειας και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που η προσφερόμενη ενέργεια για τη φόρτιση να είναι μικρότερη από την ενέργεια που καταναλώνει η συσκευή = ακόμα και να το έχεις στην πρίζα αδειάζει!

Αλλά ποιος είναι αυτός που τραβάει την ενέργεια από την μπαταρία? Τα τρανζίστορ και τα ηλεκτρονικά της συσκευής ή οι πομποδέκτες? Να ανησυχώ μήπως έχω έναν μίνι φούρνο μικροκυμάτων στην τσέπη μου που όποτε του καπνίσει λόγο bug στο software αρχίζει να ακτινοβολεί σε επικίνδυνα επίπεδα?

Υπάρχουν κόφτες στους πομποδέκτες ώστε να μην εκπέμπουν ενέργεια μεγαλύτερη από την επιτρεπόμενη (δείκτες SAR κλπ) ή αν τους πεις "βγάλε τώρα όλη την μπαταρία στον αέρα μέσα σε ένα λεπτό" θα το κάνουν ασυζητητή?

Τελευταία επεξεργασία από: dpap, 10/07/2009 - 15:17.

#369   iSt4ri

iSt4ri

iPH newbie

• 61 μηνύματα

Δημοσίευση 10/07/2009 - 17:10

Πάντως παιδιά πήγα στoν Γερμανό χθες μετά την ανακοίνωση της cosmote για την ημερομηνία κυκλοφορίας του 3Gs για να κάνω προκράτηση και μου είπαν πως δεν γίνεται να μου κρατήσουν ένα καθώς δεν ξέρουν πότε θα κυκλοφορήσει και τους είπα για την ημερομηνία και μου λένε μην πιστεύεις και ότι διαβάζεις στο internet!!!!!!Oτι να 'ναι όμως έτσι??Να μην πιστεύω το site τους?? :o

Τελευταία επεξεργασία από: iSt4ri, 10/07/2009 - 17:15.

#370   hostolis

hostolis

iPH Enthousiast

• 429 μηνύματα

Δημοσίευση 10/07/2009 - 18:59

Αχαχαχαχαχα άθλιοι ανίδεοι αδαείς πωλητές.

#371   Kaloutsikos

Kaloutsikos

iPH Member

• 291 μηνύματα

Δημοσίευση 10/07/2009 - 19:16

Hostolis θα συμφωνισω ρε φιλε μαζι σου.
Θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε με τον καθε βλακα!!!

#372   epaminos

epaminos

iPH Contributor

• 1,546 μηνύματα
  • Twitter:@epaminos
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:epaminos

Δημοσίευση 10/07/2009 - 19:31

Ρε παιδιά, δουλεύουν όλη μέρα!

Πού να προλάβουν να ενημερωθούν; :lol:

#373   ted

ted

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 10/07/2009 - 19:52

καλησμερα παιδια! κανα νεο για την τιμη του 3GS εχουμε?

#374   Alk1S

Alk1S

iPH Enthousiast

• 1,098 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Alk1S

Δημοσίευση 10/07/2009 - 19:53

Σύντομα θα ανακοινωθούν..από Cosmote και Vodafone..Είμαι σίγουρος πως θα γίνει άμεση ενημέρωση και εδώ..

Τελευταία επεξεργασία από: alkis, 10/07/2009 - 19:54.

#375   ted

ted

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 10/07/2009 - 20:02

λετε να ειναι 619ευρο ---> 16GB
719ευρο ---> 32GB

?

Ad

Ad

Team