Θα μας κάνουν Vodafone/Cosmote τη χάρη να μας πούν τιμές επιτέλους;;;
Οτι θα το πάρουμε, θα το πάρουμε... το θέμα είναι για να χαρούμε και εμείς πόσο θα κάνει για να ξέουμε γιατί χαιρόμαστε;
Για 16g ή για 32g;;....
Έχουν προς διάθεση ένα τρελό προϊον, και αντι να κάνουν πανικό, promo adds κλπ... το μόνο που έκαναν απο τότε μου βγήκε στην Αμερική ήταν να βάλουν ένα 'ΕΡΧΕΤΑΙ Σύντομα' και μετά απλα να το αλλάξουν με μια ημερομηνία...
Βγάλε φωτο, προγράμματα συμβολαίου, προσφορές κανε λίγο ΠΑΝΙΚΟ!!!
... ούτε mail στους 'βλάκες' που συμπλήρωσαν τη φόρμα ενδιαφέροντος απο την πρώτη μέρα....
Ουτε κάν ο ανταγωνισμός μεταξύ τους δεν έσκασε ακόμα...
Τι να πω...
Ας περιμένουμε λοιπόν... (και άλλο....)
Καταρχήν να ξεκινήσω απο το πιο σημαντικό τον ανταγωνισμό. Πραγματικά χωρίς δόση ειρωνείας έπιασα την κοιλιά μου απο τα γελια μόλις το διάβασα. Στην Ελλάδα ο όρος υγιής ανταγωνισμός είναι προς κατανάλωση των πολιτικών στους "ΘΑ" λόγους τους.
Πάμε παρακάτω. Τρελό προιόν δεν είναι σε σύγκριση βασικά πάντα με το μπαμ που έκανε το 3G για αυτό και δεν το προμοτάρουν κατ'εμέ. Επίσης σύμφωνα με τα πιστεύω μου το προϊόν θα είναι στους καταναλωτές κατα τις 6 Αυγούστου οπότε είναι νωρίς για promo.
Mail στους βλάκες γιατί να στείλουν. Ίσως να το έκαναν για να δουν περίπου στο που θα κινηθούν τις πρώτες μέρες για να έχουν το στόκ. Προγράμματα συμβολαίου λογικά θα είναι τα ίδια που είχαν βγάλει με το 3G.
Όσο για τον kaloutsikos τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ειδικά Θεσσαλονίκη θα το έχεις πιο πριν;