Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 3GS στην Ελλάδα

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
745 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#406   Smaug

Smaug

iPH Contributor

• 1.771 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:smaug.gr

Δημοσίευση 14/07/2009 - 14:34

Θα μας κάνουν Vodafone/Cosmote τη χάρη να μας πούν τιμές επιτέλους;;;
Οτι θα το πάρουμε, θα το πάρουμε... το θέμα είναι για να χαρούμε και εμείς πόσο θα κάνει για να ξέουμε γιατί χαιρόμαστε;
Για 16g ή για 32g;;....

Έχουν προς διάθεση ένα τρελό προϊον, και αντι να κάνουν πανικό, promo adds κλπ... το μόνο που έκαναν απο τότε μου βγήκε στην Αμερική ήταν να βάλουν ένα 'ΕΡΧΕΤΑΙ Σύντομα' και μετά απλα να το αλλάξουν με μια ημερομηνία...

Βγάλε φωτο, προγράμματα συμβολαίου, προσφορές κανε λίγο ΠΑΝΙΚΟ!!!

... ούτε mail στους 'βλάκες' που συμπλήρωσαν τη φόρμα ενδιαφέροντος απο την πρώτη μέρα....

Ουτε κάν ο ανταγωνισμός μεταξύ τους δεν έσκασε ακόμα...
Τι να πω...
Ας περιμένουμε λοιπόν... (και άλλο....)

Καταρχήν να ξεκινήσω απο το πιο σημαντικό τον ανταγωνισμό. Πραγματικά χωρίς δόση ειρωνείας έπιασα την κοιλιά μου απο τα γελια μόλις το διάβασα. Στην Ελλάδα ο όρος υγιής ανταγωνισμός είναι προς κατανάλωση των πολιτικών στους "ΘΑ" λόγους τους.
Πάμε παρακάτω. Τρελό προιόν δεν είναι σε σύγκριση βασικά πάντα με το μπαμ που έκανε το 3G για αυτό και δεν το προμοτάρουν κατ'εμέ. Επίσης σύμφωνα με τα πιστεύω μου το προϊόν θα είναι στους καταναλωτές κατα τις 6 Αυγούστου οπότε είναι νωρίς για promo.
Mail στους βλάκες γιατί να στείλουν. Ίσως να το έκαναν για να δουν περίπου στο που θα κινηθούν τις πρώτες μέρες για να έχουν το στόκ. Προγράμματα συμβολαίου λογικά θα είναι τα ίδια που είχαν βγάλει με το 3G.

Όσο για τον kaloutsikos τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ειδικά Θεσσαλονίκη θα το έχεις πιο πριν;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#407   Kaloutsikos

Kaloutsikos

iPH Member

• 291 μηνύματα

Δημοσίευση 14/07/2009 - 15:29

κάποιος πρέπει να μιλήσει στον kaloutsiko για τα proofing tools, μου έχει βγει το μάτι!!! :-)

Εξηγησε μου εσυ... για να καταλαβω.

Πηστευω πως στη θεσσαλονικη επειδη ειναι μεγαλη πολη θα μας ερθει σχετικα νωρις,
ιδια ημερομινια δηλαδη θα παει και στον Εβρο για παραδειγμα???

#408   desolatorgr

desolatorgr

iPH newbie

• 21 μηνύματα

Δημοσίευση 14/07/2009 - 15:53

Έχω ρωτήσει σε δύο πόλεις Άρτα και Ρόδο. και από τα δύο καταστήματα μου είπαν ότι 31/7 θα είναι στις αποθήκες. Ίσως σε Αθήνα/Θεσσαλονίκη επειδή οι αποθήκες είναι δίπλα να βγει 31/7 με 1/8 στις υπόλοιπες πόλεις θα πάει τις επόμενες μέρες ανάλογα με την απόσταση. Βέβαια σε κάποια καταστήματα όπως αυτό τις ρόδου την πρώτη παρτίδα δεν θα την διαθέσουν στο κοινό γιατί έχουν γίνει κρατήσεις (στην Άρτα δεν δέχονταν κρατήσεις ). και ως ενδεικτικό μέγεθος παρτίδας το παιδί από τη ρόδο μου λέει έχουν κρατήσει 30 μάλλον δεν θα πάρουν όλοι με την πρώτη παρτίδα.

#409   Avrohis

Avrohis

iPH newbie

• 97 μηνύματα

Δημοσίευση 14/07/2009 - 18:57

Μεγάλη εντύπωση μου έχει κάνει η στάση των αθανάτων στελεχών ..
Οι περισσότεροι θνητοί καταναλωτές / υποψήφιοι αγοραστές , θα έχουμε ξοδέψει τα χρήματα του δώρου αδείας σε κάποιο ρουχαλάκι των εκπτώσεων , των εξόδων διακοπών μας , ή έστω θα κλείσουμε καμιά τρύπα του – από χρόνια - ελλειμματικού μας προϋπολογισμού.
Φαντάζομαι ότι Αυγουστιάτικα , λίγοι Έλληνες θα μπορούν να εκταμιεύσουν 600-700 ευρά για συσκευή τηλεφώνου , την ώρα που το μυαλό τους κάνει μακροβούτια σε καθαρές παραλίες και στα αβυσσαλέα ντεκολτέ των - ολόσωμα ανύπαρκτων- γυναικείων μαγιό.
Όταν επιστρέψουν , απλά η σαρξ θα είναι πρόθυμος (και ο νους τους επίσης) , ο λογαριασμός τους στην τράπεζα όμως θα είναι τόσο κόκκινος όσο ο κ@λος της δυσκοίλιας μαϊμούς.
Για το ότι δεν απέστειλαν ακόμη εμαιλ μαζικό στους εκδηλόσαντες ενδιαφέρον , υπάρχει λογική εξήγηση.
Δεν γούσταραν.
Απλό. !!
:D

#410   Alk1S

Alk1S

iPH Enthousiast

• 1.098 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Alk1S

Δημοσίευση 14/07/2009 - 19:01

Έχω ρωτήσει σε δύο πόλεις Άρτα και Ρόδο. και από τα δύο καταστήματα μου είπαν ότι 31/7 θα είναι στις αποθήκες. Ίσως σε Αθήνα/Θεσσαλονίκη επειδή οι αποθήκες είναι δίπλα να βγει 31/7 με 1/8 στις υπόλοιπες πόλεις θα πάει τις επόμενες μέρες ανάλογα με την απόσταση. Βέβαια σε κάποια καταστήματα όπως αυτό τις ρόδου την πρώτη παρτίδα δεν θα την διαθέσουν στο κοινό γιατί έχουν γίνει κρατήσεις (στην Άρτα δεν δέχονταν κρατήσεις ). και ως ενδεικτικό μέγεθος παρτίδας το παιδί από τη ρόδο μου λέει έχουν κρατήσει 30 μάλλον δεν θα πάρουν όλοι με την πρώτη παρτίδα.

[offtopic] Άρτα ε?? Εγώ το 3G πήρα από Άρτα αφού από εκεί γύρω είμαι...Θα τους το πάω μεθαύριο για service..

Τελευταία επεξεργασία από: alkis, 14/07/2009 - 19:01

#411   macgalileo

macgalileo

iPH Member

• 310 μηνύματα

Δημοσίευση 14/07/2009 - 19:06

ένα πράγμα θα σας πω

η εσωτερική ενημέρωση στη vodafone για τη διάθεση του iphone 3gs στις 31 Ιουλίου έγινε με e-mail εχθές, ενώ στο site είναι μέρες πριν......

!!!!

τα συμπεράσματα δικά σας

#412   Avrohis

Avrohis

iPH newbie

• 97 μηνύματα

Δημοσίευση 14/07/2009 - 19:17

ένα πράγμα θα σας πω

η εσωτερική ενημέρωση στη vodafone για τη διάθεση του iphone 3gs στις 31 Ιουλίου έγινε με e-mail εχθές, ενώ στο site είναι μέρες πριν......

!!!!

τα συμπεράσματα δικά σας

Σσσσσσσσσσσσσςςςςςςςς
17σφράγιστο μυστικό.
B)

#413   Smaug

Smaug

iPH Contributor

• 1.771 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:smaug.gr

Δημοσίευση 14/07/2009 - 19:56

ένα πράγμα θα σας πω

!!!!

τα συμπεράσματα δικά σας

Ντάξει ψιλουπερβολικό ακούγεται αυτό. Αλλά κρατάω κ μια επιφύλαξη γιατί Έλληνας είσαι, είσαι ικανός για όλα.
Απο σένα περιμένω να επιβεβαιωθείς για το 700 - που είπες για το 32άρι γιατί εγώ για 720-730 το κόβω.

#414   Tsopanos

Tsopanos

iPH Honoured Member

• 595 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 14/07/2009 - 23:08

Καταρχήν να ξεκινήσω απο το πιο σημαντικό τον ανταγωνισμό. Πραγματικά χωρίς δόση ειρωνείας έπιασα την κοιλιά μου απο τα γελια μόλις το διάβασα. Στην Ελλάδα ο όρος υγιής ανταγωνισμός είναι προς κατανάλωση των πολιτικών στους "ΘΑ" λόγους τους.

Τα έχουμε πει πολλές φορές.

Από την συσκευή οι εταιρείες δεν βγάζουν cent τσακιστό, η έννοια ανταγωνισμός δεν υφίσταται καν. Το ίδιο ισχύει και για τις ημερομηνίες διάθεσης, τις οποίες ορίζει η Apple.

Μην μας παρασύρει το κλασικό ελληνικό δαιμόνιο του παραπόνου... Προγράμματα θα δούμε.

#415   Kostas75

Kostas75

iPH Addict

• 735 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 15/07/2009 - 00:01

Καλά με τόσα λεφτά που το δίνει το 24/7 εγώ εννοείται θα έμενα με το 3G και ας το !*!^%^! εκεί που ξέρουν!! Συγγνώμη δηλαδή!... Είπαμε, δεν είμαστε και μαλ..ες!!..
Ελπίζω ότι δεν θα γίνει κάτι τέτοιο πάντως, είναι παράλογο...

#416   macgalileo

macgalileo

iPH Member

• 310 μηνύματα

Δημοσίευση 15/07/2009 - 10:48

Τα έχουμε πει πολλές φορές.

Από την συσκευή οι εταιρείες δεν βγάζουν cent τσακιστό, η έννοια ανταγωνισμός δεν υφίσταται καν. Το ίδιο ισχύει και για τις ημερομηνίες διάθεσης, τις οποίες ορίζει η Apple.

Μην μας παρασύρει το κλασικό ελληνικό δαιμόνιο του παραπόνου... Προγράμματα θα δούμε.

πέστα βρε τσοπάνε γιατί μάλιασε το πληκτρολόγιο μου

ο ανταγωνισμός θα παιχτεί στα προγράμματα

και εκεί η vodafone κάτι καλό έχει να μας πει........

#417   kinakos

kinakos

iPH newbie

• 90 μηνύματα

Δημοσίευση 15/07/2009 - 11:08

Άραγε θα δημιουργηθούν νέα προγράμματα, ή θα μείνουν τα υπάρχοντα με τις ίδιες επιδοτήσεις που υπήργαν για το 3g?

#418   iSt4ri

iSt4ri

iPH newbie

• 61 μηνύματα

Δημοσίευση 15/07/2009 - 12:01

λογικα τα ίδια

#419   AnKi

AnKi

iPH Member

• 243 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 15/07/2009 - 13:33

Δε νομίζω να κρατήσουν τα ίδια προγράμματα. Το πιο πιθανό είναι να κάνουν 18μηνα τα συμβόλαια ώστε να υπάρχει υγιής ανταγωνισμός γιατί όταν είχε μπεί η Cosmote στο παιχνίδι κ έβγαλε τις διαφημίσεις για το iPhone με τα €99 η Vodafone επίσης έριξε την τιμή στα €99 σε αντίστοιχο πρόγραμμα συμβολαίου για αυτούς που δεν ψάχνονται πολύ απλά βλέπουν μόνο τιμές κ προγράμματα! Ίσως τα κάνει η Cosmote 12μηνα πάντως πιστεύω ότι θα είναι στα ίδια κ οι δύο.

#420   Avrohis

Avrohis

iPH newbie

• 97 μηνύματα

Δημοσίευση 16/07/2009 - 18:26

No news is good news ?
Οι παιάνες παιανίζουν , οι σαλπιγκτές σαλπίζουν , τα βόδια μουγκανίζουν (άσχετο) τα παιδία παίζει με το νευρικό μας σύστημα (Αττική διάλεκτος , αλλά σχετικότατο) τα 2 κοντέινερ βγάζουν την μπέμπελη στα τελωνεία με 55 υπό ήλιον και η θάλασσα μας καλεί δια μέσου του Ποσειδώνα , ο οποίος αναφωνώντας «το βασίλειό μου για ένα άλογ.. εεεε για ένα iphone» είναι έτοιμος να εκτοξεύσει την τρίαινα που κρατά…..
:D

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5