εγω παιδια το μονο που εχω να πω ειναι πως η apple μας κοροιδευει μεσα στα μουτρα! και καλα καινιυριο iphone 3gs. Με βελτιωσεις που εχουν κινητα 3ετιας! Ελεος θα παμε να σκασουμε παλι 500αρα για μια καινουρια συσκευη που στην ουσια αυτα που δινει το καινουριο iphone θα μπορουσαν να ειναι ενα απλο update version (η νοκια κανει αναβαθμισεις στα παντα φτιαχνει την καμερα μικροφωνα και bugs μονο με ενα απλο update). Τι να πω! σαν να βαφω το μεταχειρισμενο αμαξι μου και να το πουλαω καινουριο....
Ρε παιδιά αφού δεν το 'χετε με το iPhone γτ ασχολείσται;
Κράζετε την Apple γιατί;
Επειδή κυκλοφόρησε μια palm συσκευή-τηλέφωνο για πρώτη φορά πριν 2 χρόνια και είναι καινούρια σε αυτή την κατηγορία;
Επειδή δεν νοιάζεται για τα killer features όσο για το UI μίας συσκευής;
Επειδή αναβαθμίζει και δίνει δυνατότητες ακόμα και στο πρώτο iPhone που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του '07;
Και στην τελική ποιος μίλησε για κινητό σκέτο..
Είναι smartphone. Ούτε καν δλδ.
Είναι μια συσκευή που όμοια της δεν είχε κυκλοφορήσει ποτέ.
Και 1 χρόνο αφού κυκλοφόρησε τρέχαν όλοι οι άλλοι να το αντιγράψουν χωρίς ικανοποιητικά αποτελέσματα.
Ξεκολλάτε με τη nokia και τα 10 κινητά που κυκλοφορεί το μήνα..
Και επειδή αυτή επέλεξε να κυκλοφορεί κινητά με 52Mpixel κάμερα, σημαίνει οτι όλοι πρέπει να το κάνουν;
Γιατί αγοράσατε το iPhone; Για να το κράζετε; Πάρτε ένα Sony Ericsson και κράχτε με την ησυχία σας..
Και κάτι τελευταίο.
Ξεκολλάτε πια με το bluetooth.
Το κοινό του iPhone δεν είναι τα παιδιά της πρώτης λυκείου που στέλνουν τα καινούρια σουξεδάκια της Lady Gaga μεταξύ τους.
Πιάστε λοιπόν ένα Motorola που κάνει τη δουλεία του σαν τηλέφωνο και κανα windows7 και αφήστε το iPhone για άλλους.