Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 3GS στην Ελλάδα

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
745 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#436   Tsopanos

Tsopanos

iPH Honoured Member

• 595 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 17/07/2009 - 21:40

Αβασιμος και υποκειμενικος συναισθηματισμος είναι να πιστεύει κάποιος ότι όλες οι εταιρίες θα συρωνταν πίσω απο το άρμα της βασιλησας apple! Αντιθέτως το να θεωρούμε οτι κάποιος βγάζει κέρδος είναι ψυχρή λογική

Είτε τον θεωρείς αβάσιμο είτε όχι, έτσι είναι.

Και η T-Mobile και η Vodafone Group (με 220εκ συνδρομητική βάση) χορεύουν στον ρυθμό της Apple. Ό,τι θέλει η Apple γίνεται, όταν το θέλει. Οι εταιρείες κινητής ποντάρουν σε έσοδα από χρήση data.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#437   mixail

mixail

iPH User

• 177 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 17/07/2009 - 21:47

Θα δείτε ευρεία γκάμα τιμών.

Όσο και να το ψάξετε, συμπέρασμα δεν θα βγάλετε. Αφήνοντας στην άκρη αβάσιμους και υποκειμενικούς συναισθηματιμούς του τύπου "πάντα υπάρχει κέρδος" θα φτάσετε κάποτε στο συμπέρασμα ότι η συσκευή σκέτη δεν φέρνει κέρδος. Όπως έχουμε ξαναπει, το ότι οι δύο εταιρείες εδώ το δίνουν ακριβώς την ίδια μέρα σε ακριβώς την ίδια τιμή (ενώ σε σχεδόν όλες τις άλλες περιπτώσεις προϊόντων σφάζονται και η μια προηγείται της άλλης) θα έπρεπε να σας πείσει ότι η ημερομηνία διάθεσης αλλά και η τιμή καθορίζονται σχεδόν αποκλειστικά από την Apple.

Και, φυσικά, αυτά που σας μεταφέρουμε δεν είναι ούτε υποθέσεις εργασίας ούτε εκτιμήσεις, είμαστε πάντα πολύ καλά ενημερωμένοι.

Να σου υποδείξω ευθύς αμέσως λάθη στον συλλογισμό σου. Υποθέτεις
α) Ότι η αγορά στο Βέλγιο και στην Ιταλία είναι ταυτόσημες
β) Ότι η Apple πουλάει το iPhone σε σταθερή τιμή σε όλη τγην Ευρώπη.
γ) Ότι η Mobistar και η Vodafone πουλάνε το iPhone ακριβότερα από ό,τι το αγοράζουν.

Φιλικά
Tsopanos

Απλά απάντησα στην "διάγνωσή" σου.......περί αβάσισμου συναισθηματισμού...κανείς δεν έχει κανέναν συναισθημαιτισμό για καμία εταιρία ....απλά απαντάμε με ψυχρη λογική..όπως θα έπρεπε...και χωρίς παροπίδες..

Φιλικά πάντα

Τελευταία επεξεργασία από: mixail, 17/07/2009 - 21:52

#438   LeBo

LeBo

iPH newbie

• 70 μηνύματα

Δημοσίευση 17/07/2009 - 22:09

Σήμερα το πρωί διαβάζοντας το φλυτζάνι του καφέ η θειά μου, μου αποκάλυψε οτι οι τιμές του 3GS στην Ελλάδα θα είναι...
iPhone 3GS 16GB = 599€
iPhone 3GS 32GB = 699€

Και μιας και ποτέ δεν έχει πέσει έξω, την πιστεύω. :P

Τελευταία επεξεργασία από: LeBo, 17/07/2009 - 22:17

#439   Tsopanos

Tsopanos

iPH Honoured Member

• 595 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 17/07/2009 - 23:58

Απλά απάντησα στην "διάγνωσή" σου.......περί αβάσισμου συναισθηματισμού...κανείς δεν έχει κανέναν συναισθημαιτισμό για καμία εταιρία ....απλά απαντάμε με ψυχρη λογική..όπως θα έπρεπε...και χωρίς παροπίδες..

Φιλικά πάντα

Αγαπητέ mixail

όλες οι εκτιμήσεις που έχω διαβάσει εδώ και επιχειρηματολογούν υπέρ του ότι οι εγχώριες εταιρείες βγάζουν (υπέρ)κέρδη εις βάρος μας δεν είναι παράλογες, και μερικές φορές και με εμπεριστατωμένη επιχειρηματολογία.

Αυτό που θέλω να περάσω είναι ότι χωρίς πρόθεση να ανταλλαγούν απόψεις ή επιχειρήματα (όπως συνήθως και καλά κάνουμε), η πληροφόρησή μας είναι ότι και Cosmote και Vodafone έχουν ελάχιστα ως μηδαμινά περιθώρια κέρδους επί των σκέτων συσκευών και βασιζόμενος στην εγκυρότητα της μέχρι στιγμής πληροφόρησής μας, θεωρώ αυτή την είδηση ως εξαιρετικά βάσιμη.

Τώρα, αν ο όποιος άλλος θεωρεί το γεγονός αυτό αβάσιμο για τον x ή y λόγο, δικαίωμά του, δημοκρατία έχουμε. Μη μιλάμε όμως για παροπίδες και συναισθηματισμούς, δεν εκπροσωπώ καμία γνώμη αλλά σκέτη πληροφορία.

#440   Meowth

Meowth

iPH newbie

• 81 μηνύματα

Δημοσίευση 18/07/2009 - 08:07

Σήμερα το πρωί διαβάζοντας το φλυτζάνι του καφέ η θειά μου, μου αποκάλυψε οτι οι τιμές του 3GS στην Ελλάδα θα είναι...
iPhone 3GS 16GB = 599€
iPhone 3GS 32GB = 699€

Και μιας και ποτέ δεν έχει πέσει έξω, την πιστεύω. :P

Kαι εγώ κάπου εκεί πιστεύω πως θα είναι οι τιμές. Συμφωνώ με την θεία σου :) ::)

#441   macgalileo

macgalileo

iPH Member

• 310 μηνύματα

Δημοσίευση 18/07/2009 - 08:56

αυτή τη στιγμή είμαι στο αεροδρόμιο της ρώμης και στα κατασ΄τηματα της τιμ που δίνουν το IPHONE 3gs ξεκλείδωτο και σκέτη συσκευή μου είπαν τα όμορφα και πάντα πρόθυμα κοριτσάκια (για εξυπηρέτηση) ότι είναι sold out (όπως και οι ίδιες :) :) :) )

#442   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3.100 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 18/07/2009 - 09:52

στην αρχή σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι λόγω ΦΠΑ αλλά η Ιταλία σύμφωνα με τα λίγα που έψαξα έχει 20% έναντι 21% στο βέλγιο.

Αν δείτε όμως προσεκτικότερα στο AppleStore Ιταλίας λέει ότι το 16GB έχει 499+100=599 (λόγω φόρου). Στο Βέλγιο όμως γράφουν 475+100=575. Τώρα, τι να πω...δεν νομίζω το AppleStore Ιταλίας να το αγοράζει ακριβότερα :P Μάλλον το Βέλγιο κάνει κάποια λαμογιά και το πλασάρει φθηνότερα ίσως για να πουλήσει τώρα στην αρχή. Αν δείτε κιόλας στα ψιλά γράμματα γράφει μέχρι εξαντλήσεως του stock (?) Tώρα για τη Vodafone IT δεν ξέρω τί γίνεται.

Α, επίσης, η "3" -ο τρίτος παροχέας στην Ιταλία- τα πουλάει 599 και 699 αντίστοιχα ;)

εδώ είσαι λάθος,δν το κάνει για να πουλήση τώρα στην αρχή...οταν προτοβγείκε το 3g στο βελγίο ειχε τις αντοίστιχες τιμές.

575 8 G
675 16 G

απλά έχουν και μαμώ τις πολιτικές...δεν θελω να πενευτώ επειδή είμαι απο το βέλγιο,αλλα γενικά σαν κράτος δεν πέζετε...

#443   djmanosv

djmanosv

iPH Addict

• 615 μηνύματα
  • Twitter:@m_vogiatzis
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini +4G
  • GameCenter:djmanosv

Δημοσίευση 18/07/2009 - 11:16

αυτή τη στιγμή είμαι στο αεροδρόμιο της ρώμης και στα κατασ΄τηματα της τιμ που δίνουν το IPHONE 3gs ξεκλείδωτο και σκέτη συσκευή μου είπαν τα όμορφα και πάντα πρόθυμα κοριτσάκια (για εξυπηρέτηση) ότι είναι sold out (όπως και οι ίδιες :) :) :) )

Τα ιδια και απο αεροδρομιο μιλανου , καθώς και απο κατανια και παλέρμο,
σε 3-4 μαγαζια μπήκα και ρώτησα για σκέτη συσκευή και οι ιταλιδες μου λέγανε οτι ήθελαν προπαραγγελία...

#444   iliaszoy

iliaszoy

iPH User

• 135 μηνύματα

Δημοσίευση 18/07/2009 - 12:05

Καλησπέρα παιδιά. Ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Όταν έρθει το iPhone 3GS θέλω να το αγοράσω με δόσεις (12μηνο). Αυτό γίνεται από την vodafone? Επίσης επειδή ο πατέρας μου και η αδερφή μου έχουν επιδότηση μέσα αυγούστου γίνετε να βάλω τις επιδοτήσεις πάνω στην δόση για το iPhone? Ευχαριστώ.

#445   kws25mi

kws25mi

iPH Member

• 262 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 18/07/2009 - 12:55

Τα ιδια και απο αεροδρομιο μιλανου , καθώς και απο κατανια και παλέρμο,
σε 3-4 μαγαζια μπήκα και ρώτησα για σκέτη συσκευή και οι ιταλιδες μου λέγανε οτι ήθελαν προπαραγγελία...

Απο γνωστο μου στο Μιλανο που του ζητησα να μου στειλει εινα 16αρι,εψαξε σε αρκετα καταστηματα VODA και ΤΙΜ και δεν υπαρχει τπτ...μονο με παραγγελια κ 15-20 μερες περιπου...
Μαλλον θα το παρω απο Γαλλια-Τουλουζη...και χωρις να ειμαι 100% σιγουρος,η τιμη που μου ειπε ο φιλος μου εκει ειναι 500ευρω....αλλα θα μου πει Δευτερα ακριβως

Τελευταία επεξεργασία από: kws25mi, 18/07/2009 - 12:56

#446   phaethon

phaethon

iPH User

• 107 μηνύματα

Δημοσίευση 20/07/2009 - 08:46

Καλημερα!Ειμαι καινουργιος εδω&θα ηθελα τη βοηθεια σας.Δικο μου ατομο βρισκεται στις ΗΠΑ&ατομοδικο μου εχει αγορασει για εμενα το iphone 3g s 16gb .Θα ηθελα τη βοηθεια σας σχετικα με το αν μπορω να ξεκλειδωσω εκει τη συσκευη(σε καποιο apple store) η αν μπορει να γινει αυτο εδω&που προτεινετε εσεις...Μπορει να γινει unlock η πρεπει να γινει& jailbreak.Επηρεαζει τη συσκευη σε κατι?Ευχαριστω εκ των προτερων&ευελπιστω σε βοηθεια σας

#447   kws25mi

kws25mi

iPH Member

• 262 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 20/07/2009 - 09:46

Official unlock δεν υπαρχει.... για εμενα κακως το πηρες απο την Αμερικη, αλλα εστω και ετσι,οταν στο φερεις θα κανεις ο ιδιος Activate, Unlock, Jailbrake, πλεον ειναι μια διαδικασια πανευκολη.

Θα βρεις τα παντα στους οδηγους εδω μεσα. Καλη αρχη σου ευχομαι

#448   Kaloutsikos

Kaloutsikos

iPH Member

• 291 μηνύματα

Δημοσίευση 20/07/2009 - 13:57

Καμοια επισιμη ανακοινωση για την τιμη ξερει κανεις αν εχουμε?

#449   Avrohis

Avrohis

iPH newbie

• 97 μηνύματα

Δημοσίευση 20/07/2009 - 17:48

Καμοια επισιμη ανακοινωση για την τιμη ξερει κανεις αν εχουμε?

Γιατί ? . Είναι σήμερα Παρασκευή 31/07/2009 και η ώρα Ελλάδος είναι 23.59 και 59 δεύτερα ?
:lol: :lol:

Τελευταία επεξεργασία από: Avrohis, 20/07/2009 - 17:48

#450   Avrohis

Avrohis

iPH newbie

• 97 μηνύματα

Δημοσίευση 20/07/2009 - 18:06

Τείνω να πιστεύω ότι τα 2 + 2 κοντέινερ , ήταν τελικά 2+2 μεγάλες κούτες και ότι για την αργοπορία της ενημερώσεως , (το είπα κομψά ?) , δεν φταίνε οι δικοί μας.
Φταίμε εμείς , που δεν δηλώσαμε αρκετό ενδιαφέρον και τα κανάλια που δεν θα έχουν τσάμπα τηλεοπτικό χρόνο (και τις ανάλογες διαφημίσεις) όταν θα έδειχναν και θα ξανά έδειχναν και θα ξανά – ματα – έδειχναν τις ‘’ουρές’’ έξω από τα καταστήματα , με το γνωστό τοις πάσι , βλαμμένο σπικάζ των ματσουκοφώρων ‘’δαιμονίων’’ ρεπόρτερς , οι οποίοι έχοντας 5 στραγάλια στην γλώσσα και γνώσεις Ελληνικών 2ας Δημοτικού , θα εξυμνούσαν την apple και θα ειρωνεύονταν τον ‘’κόσμο’’ ο οποίος θα συμμετείχε.
Α ρε , χάθηκαν τα ‘’γλέντια’’ (και οι ανάλογες διαφημίσεις).
Φτώχια . Καταραμένη.
:P

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;