Κοίτα, σίγουρα ο κόσμος πάει μπροστά και τα γεγονότα μας προσπερνάνε. Κάποια πράγματα όμως απλά δεν έχουν λογική. Εντάξει, και εγώ είδα προχτές ένα εξάχρονο στην τράπεζα που είχε 4 κινητά μαζί του. Κανένα δεν είχε πάνω sim, και τα 4 του τα είχαν δώσει οι γονείς του για να παίζει, μιας και αυτοί είχαν πάρει άλλα. και δεν αμφιβάλλω ότι όντως είδες προχτές ένα εφτάχρονο με 3G. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το εφτάχρονο χρειαζόταν όντως ένα 3G...
Απο την άλλη, και εγώ στα 20 μου πήρα το πρώτο μου κινητό, ένα τούβλο Erisccon, και 2 χρόνια μετά το Nokia 8210 (το πιο όμορφο και στυλάτο κινητό που είχα ποτέ). Και σήμερα τα παιδιά έχουν κινητό απο το δημοτικό, να μην πω απο το νηπιαγωγείο. Και λοιπόν; Τι έχει να λέει αυτό με την ίδια την συσκευή; Η μόνη λογική εξήγηση που μπορώ να δώσω, είναι ότι κανείς πλέον δεν δίνει σημασία στο τι αγοράζει, απλά στην αγορά αυτή καθεαυτή. Γιατί το θεωρώ εξωφρενικό να είσαι 13 χρονών και να έχεις ανάγκη απο το 3GS την στιγμή που το 5800 κάνει τα ίδια σχεδόν πράγματα στην μισή τιμή...
Ίσως δεν έχεις καταλάβει, μάλλον ώντας computer freak like me
, ότι το 90% και πλέον των γύρω μας δεν πάιρνουν κάτι γιατί το χρειάζονται και πόσο μάλλον να το χρειάζονται στο 90% που θα το χρειαζεσαι εσυ κι εγω...Εχω ένα Treo 650 από το 2005 και δεν το άλλαξα γιατι με βόλευε μέχρι τώρα. Και χρησιμοποιώ τις δυνατότητές του σχεδόν στο 100%. Απλά πιστευω ότι πλέον χρειάζομαι κάτι πιο καινουργιο 4 χρονια μετά
Και άμα περάσεις τη μέρα σου σε ένα καταστημα κινητης θα καταλάβεις ότι και το κινητό πλέον είναι και για τη γιαγια μου ένας τρόπος έκφρασης.
Offtopic...λες και τα αλλα είναι ontopic
Τον Ιουλιο του 2007 ήμουν στις ΗΠΑ και συνομιλώντας με μια ηλικιωμένη κυρία μου επεδειξε το καινούργιο της iPhone 2G τοτε με περισση χαρα λέγοντας μου "Look I can take pictures of my grandchildern and then store them for later view...That's the only thing I want form a phone!"
Τα συμπεράσματα δικά σας...