Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 3GS στην Ελλάδα

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
745 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#481   ApoelAndreas

ApoelAndreas

iPH Enthousiast

• 469 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 24/07/2009 - 00:03

τετοία τιμή μου είπαν και εμένα σήμερα στον γερμανό,μου ειπε ο υπάληλος πως η τιμή του θα είναι όσο είταν και του 3G

Δεν θα ειναι και ασχημα. Να το αναμενουμε στα 620 ευρω και να το δουμε 569, αν και εγω προσωπικα το περιμενω ανετα πανω απο 600. 13 χρονων ειμαι, αν μου μεινουν 50 ευρω περισσοτερα δεν μου ερχεται και ασχημα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#482   Tillter

Tillter

iPH Contributor

• 1.271 μηνύματα
  • Twitter:@Till773
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:Kajuku

Δημοσίευση 24/07/2009 - 00:12

Συγνώμη, 13 χρονών, τι ακριβώς θα το κάνεις το iPhone των 600 ευρώ?

#483   hostolis

hostolis

iPH Enthousiast

• 429 μηνύματα

Δημοσίευση 24/07/2009 - 00:19

Πολύ καλή ερώτηση. Καλύτερα να πάρει iPod touch

Τελευταία επεξεργασία από: hostolis, 24/07/2009 - 00:19

#484   revod

revod

iPH newbie

• 35 μηνύματα

Δημοσίευση 24/07/2009 - 00:22

:lol: :lol: :lol:

#485   Tillter

Tillter

iPH Contributor

• 1.271 μηνύματα

Δημοσίευση 24/07/2009 - 00:34

Συγνώμη κιόλας δηλαδή, μπορεί εγώ να είμαι λάθος, μπορεί να με πήραν τα χρόνια και να μην αντιλαμβάνομαι πλέον τις ανάγκες τις νεολαίας, αλλά όταν βλέπω ένα παίδι 13 χρονών, μαθητής πρώτης Γυμνασίου δηλαδή, να έχει ήδη ένα Samsung i900 Omnia (εκτός κι αν δεν το έχει, αλλά απλά το αναφέρει ως συσκευή στο προφίλ του), να λέει πως με 570 ευρώ απλά γλυτώνει 50 ευρώ στην αγορά του 3GS και δεν του έρχεται άσχημα, ε αυτό μου φαίνεται κάπως...

Δηλαδή εντάξει, καλά να θες τηλέφωνο, καλά να θες sms και mms, καλά να θες φωτογραφική μηχανή και αναπαραγωγή μουσικής στα 13 σου χρόνια, αλλά απο εκεί και πέρα τι; να πεις οτι οδηγάς και θες GPS; να πείς ότι είσαι corporate user και θες push notifications; να πεις ότι είσαι επιχειρηματίας και θες cloud computing και MobileMe; Να πεις τέλος ότι είσαι οικονομικά αυτόνομος και παίρνεις μοναχός σου ότι γουστάρεις και λογαριασμό δεν δίνεις σε κανέναν; Αμφιβάλλω για όλα τα παραπάνω...

Τι να πω, δεν ξέρω, νομίζω πως έχουμε ξεφύγει σε κάποια πράγματα... Ακόμα και το iPod Touch που έχει 4 κατοστάρικα, και αυτό τραβηγμένο το βλέπω για αυτή την ηλικία... Εδώ και εγώ ακόμα που έχω σχεδόν τα τριπλά σου χρόνια, και πάλι οριακά το βλέπω για μένα το iPhone, και να σκεφτείς ότι χρειάζομαι το 90% των δυνατοτήτων του, και έχω και λεφτά να διαθέσω...

Συγνώμη αν στην λέω, αλλά πραγματικά έφαγα φλασιά με το σκηνικό. Και σοβαρά θα ήθελα πάρα πολύ να μάθω τι ακριβώς χρειάζεσαι μια τέτοια συσκευή που δεν στο δίνει ήδη το Omnia (αν το έχεις) ή κάποια άλλη φτηνότερη συσκευή...

#486   harishadji

harishadji

iPH newbie

• 64 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 24/07/2009 - 00:43

Συγνώμη κιόλας δηλαδή, μπορεί εγώ να είμαι λάθος, μπορεί να με πήραν τα χρόνια και να μην αντιλαμβάνομαι πλέον τις ανάγκες τις νεολαίας, αλλά όταν βλέπω ένα παίδι 13 χρονών, μαθητής πρώτης Γυμνασίου δηλαδή, να έχει ήδη ένα Samsung i900 Omnia (εκτός κι αν δεν το έχει, αλλά απλά το αναφέρει ως συσκευή στο προφίλ του), να λέει πως με 570 ευρώ απλά γλυτώνει 50 ευρώ στην αγορά του 3GS και δεν του έρχεται άσχημα, ε αυτό μου φαίνεται κάπως...

Δηλαδή εντάξει, καλά να θες τηλέφωνο, καλά να θες sms και mms, καλά να θες φωτογραφική μηχανή και αναπαραγωγή μουσικής στα 13 σου χρόνια, αλλά απο εκεί και πέρα τι; να πεις οτι οδηγάς και θες GPS; να πείς ότι είσαι corporate user και θες push notifications; να πεις ότι είσαι επιχειρηματίας και θες cloud computing και MobileMe; Να πεις τέλος ότι είσαι οικονομικά αυτόνομος και παίρνεις μοναχός σου ότι γουστάρεις και λογαριασμό δεν δίνεις σε κανέναν; Αμφιβάλλω για όλα τα παραπάνω...

Τι να πω, δεν ξέρω, νομίζω πως έχουμε ξεφύγει σε κάποια πράγματα... Ακόμα και το iPod Touch που έχει 4 κατοστάρικα, και αυτό τραβηγμένο το βλέπω για αυτή την ηλικία... Εδώ και εγώ ακόμα που έχω σχεδόν τα τριπλά σου χρόνια, και πάλι οριακά το βλέπω για μένα το iPhone, και να σκεφτείς ότι χρειάζομαι το 90% των δυνατοτήτων του, και έχω και λεφτά να διαθέσω...

Συγνώμη αν στην λέω, αλλά πραγματικά έφαγα φλασιά με το σκηνικό. Και σοβαρά θα ήθελα πάρα πολύ να μάθω τι ακριβώς χρειάζεσαι μια τέτοια συσκευή που δεν στο δίνει ήδη το Omnia (αν το έχεις) ή κάποια άλλη φτηνότερη συσκευή...

Φιλε μάλλον πίσω έχεις μείνει όπως και γω...
Εγω το πρώτο μου κινητό το είχα πάρει στα 18α γενεθλιά μου και μάλιστα με τη συνδρομή 10 συμμαθητών μου! Nokia 5110 το 1999!!! :)
Το παιδι μάλλον έχει κινητό απ' τα 8 του, όπως και ένα κοριτσακι που είδα προχθες στο Ψυχικό με ενα iPhone 3G και ήταν δεν ήταν 7 χρονων! Άλλαξαν οι εποχές! :) :o

#487   Kostantis

Kostantis

iPH newbie

• 96 μηνύματα

Δημοσίευση 24/07/2009 - 00:46

@Tillter +1

Δεν εχω παρα να συμφωνησω μαζι σου.Πρεπει να σκεφτουμε και τη περιπτωση πως ο μικρος θα αγορασει την συσκευη για να πουλησει μουρη στην παρεα του.
Διαφορετικα απλα λεει οτι θα την αγορασει για να πει απλα...
Δεν μπορω να καταλαβω τον λογο αγορας μιας τετοιας συσκευης και οποιασδηποτε αλλης παρομοιας συσκευης(smartphone,ppc κλπ) απο ενα παιδι της ηλικιας του εφοσον δεν προκειτε στην ουσια να το εκμεταλλευτει(gps,mails,push notifications αχρησιμοποιητα ετσι απλα)

Απο την αλλη αν το καλοσκεφτεις..θα διαπιστωσεις πως εχουνε αλλαξει και οι εποχες...
Μια χαρα την εβγαζα και ημουνα και τρισευτυχισμενος στα 13 μου με το GX25 :P

Τελευταία επεξεργασία από: Kostantis, 24/07/2009 - 00:48

#488   epaminos

epaminos

iPH Contributor

• 1.546 μηνύματα
  • Twitter:@epaminos
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:epaminos

Δημοσίευση 24/07/2009 - 00:47

Κι ύστερα μου λένε δεν φταίνε οι γονείς...

#489   Tillter

Tillter

iPH Contributor

• 1.271 μηνύματα

Δημοσίευση 24/07/2009 - 00:53

Φιλε μάλλον πίσω έχεις μείνει όπως και γω...
Εγω το πρώτο μου κινητό το είχα πάρει στα 18α γενεθλιά μου και μάλιστα με τη συνδρομή 10 συμμαθητών μου! Nokia 5110 το 1999!!! :)
Το παιδι μάλλον έχει κινητό απ' τα 8 του, όπως και ένα κοριτσακι που είδα προχθες στο Ψυχικό με ενα iPhone 3G και ήταν δεν ήταν 7 χρονων! Άλλαξαν οι εποχές! :) :o

Κοίτα, σίγουρα ο κόσμος πάει μπροστά και τα γεγονότα μας προσπερνάνε. Κάποια πράγματα όμως απλά δεν έχουν λογική. Εντάξει, και εγώ είδα προχτές ένα εξάχρονο στην τράπεζα που είχε 4 κινητά μαζί του. Κανένα δεν είχε πάνω sim, και τα 4 του τα είχαν δώσει οι γονείς του για να παίζει, μιας και αυτοί είχαν πάρει άλλα. και δεν αμφιβάλλω ότι όντως είδες προχτές ένα εφτάχρονο με 3G. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το εφτάχρονο χρειαζόταν όντως ένα 3G...

Απο την άλλη, και εγώ στα 20 μου πήρα το πρώτο μου κινητό, ένα τούβλο Erisccon, και 2 χρόνια μετά το Nokia 8210 (το πιο όμορφο και στυλάτο κινητό που είχα ποτέ, το οποίο το παράτησα μόνο και μόνο επειδή τα έπαιξε η οθόνη). Και σήμερα τα παιδιά έχουν κινητό απο το δημοτικό, να μην πω απο το νηπιαγωγείο. Και λοιπόν; Τι έχει να λέει αυτό με την ίδια την συσκευή; Η μόνη λογική εξήγηση που μπορώ να δώσω, είναι ότι κανείς πλέον δεν δίνει σημασία στο τι αγοράζει, απλά στην αγορά αυτή καθεαυτή. Γιατί το θεωρώ εξωφρενικό να είσαι 13 χρονών και να έχεις ανάγκη απο το 3GS την στιγμή που το 5800 κάνει τα ίδια σχεδόν πράγματα στην μισή τιμή, εκτός πια κι αν η μόστρα στην παρέα έχει γίνει αυτοσκοπός (όχι το 5800 δεν είναι και αυτό υποερβολή, αλλά λέμε τώρα)... Απο την άλλη βέβαια τι να πει κανεις σε αυτό το παιδί όταν οι γονείς του (και οι συνομίλικοι των γονιών του) προτιμούν να αγοράσουν ένα θηρίο 4x4 για να κυκλοφορούν στην πόλη (το υπέρτατο status symbol της εποχής μας) απο ένα οικολογικό οικογενειακό;

Τελευταία επεξεργασία από: Tillter, 24/07/2009 - 00:59

#490   Kostantis

Kostantis

iPH newbie

• 96 μηνύματα

Δημοσίευση 24/07/2009 - 00:59

Ο 13 χρονος σαφως και δεν εχει αναγκη ενα 3GS αλλα μπορει να την βγαλει και με ενα φθηνο κινητο με παρομοιες δυνατοτητες.
Ξες ομως τι ωθει τον 13 χρονο να αγορασει το 3GS απο το αλλο κινητο με παρομοιες δυνατοτητες?

1) Μοδα
2) Διαφημισεις-ΜΜΕ
3) Αδιαφορια/αγνοια γονιων(οχι παντα)
Οι 3 παραπανω λογοι ναμιζω τα λενε ολα..και ισχυουν απολυτα...

Τελευταία επεξεργασία από: Kostantis, 24/07/2009 - 01:04

#491   Tillter

Tillter

iPH Contributor

• 1.271 μηνύματα

Δημοσίευση 24/07/2009 - 01:06

Ο 13 χρονος σαφως και δεν εχει αναγκη ενα 3GS αλλα μπορει να την βγαλει και με ενα φθηνο κινητο με παρομοιες δυνατοτητες.
Ξες ομως τι ωθει τον 13 χρονο να αγορασει το 3GS απο το αλλο κινητο με παρομοιες δυνατοτητες?

1) Μοδα
2) Διαφημισεις-ΜΜΕ
3) Αδιαφορια/αγνοια γονιων(οχι παντα)
Οι 2 παραπανω λογοι ναμιζω τα λενε ολα..και ισχυουν απολυτα...

Ναι ρε φίλε, δε θα διαφωνήσω, αλλά εδώ μιλάμε για 600-700 ευρώ. 600-700 ευρώ είναι ΕΝΑ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ. Όσο μόδα και να είναι, όσο και να πιέζει η διαφήμισει και τα MME, όσο και να αδιαφορούν οι γονείς, τα 600-700 ευρώ δεν παύουν να είναι ένας μήνας δουλειάς. Με αυτά τα λεφτά παίρνεις inverter air-condition, πως διάολο παίρνει ο άλλος κινητό των 600 ευρώ στον 13χρονο γιό του; θα μου πεις, όπως παίρνει και το 4χ4: Δάνειο, πιστωτική, και 72 δόσεις...

#492   Tillter

Tillter

iPH Contributor

• 1.271 μηνύματα

Δημοσίευση 24/07/2009 - 01:09

Πάντως σοβάρα, αν ο ApoelAndreas διαβάζει ακόμα αυτό το post: βρε φίλε σε παρακαλώ πολύ, έτσι για να μου λυθεί η απορία και να μου φύγει η περιέργεια, τι ακριβώς το χρειάζεσαι το 3GS; Τι είναι αυτό που έχει και το έχεις τόσο πολύ ανάγκη ώστε να δώσεις 6 κατοστάρικα; Τι παραπάνω κάνει απο το κινητό που έχεις τώρα;

#493   harishadji

harishadji

iPH newbie

• 64 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 24/07/2009 - 01:11

Κοίτα, σίγουρα ο κόσμος πάει μπροστά και τα γεγονότα μας προσπερνάνε. Κάποια πράγματα όμως απλά δεν έχουν λογική. Εντάξει, και εγώ είδα προχτές ένα εξάχρονο στην τράπεζα που είχε 4 κινητά μαζί του. Κανένα δεν είχε πάνω sim, και τα 4 του τα είχαν δώσει οι γονείς του για να παίζει, μιας και αυτοί είχαν πάρει άλλα. και δεν αμφιβάλλω ότι όντως είδες προχτές ένα εφτάχρονο με 3G. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το εφτάχρονο χρειαζόταν όντως ένα 3G...

Απο την άλλη, και εγώ στα 20 μου πήρα το πρώτο μου κινητό, ένα τούβλο Erisccon, και 2 χρόνια μετά το Nokia 8210 (το πιο όμορφο και στυλάτο κινητό που είχα ποτέ). Και σήμερα τα παιδιά έχουν κινητό απο το δημοτικό, να μην πω απο το νηπιαγωγείο. Και λοιπόν; Τι έχει να λέει αυτό με την ίδια την συσκευή; Η μόνη λογική εξήγηση που μπορώ να δώσω, είναι ότι κανείς πλέον δεν δίνει σημασία στο τι αγοράζει, απλά στην αγορά αυτή καθεαυτή. Γιατί το θεωρώ εξωφρενικό να είσαι 13 χρονών και να έχεις ανάγκη απο το 3GS την στιγμή που το 5800 κάνει τα ίδια σχεδόν πράγματα στην μισή τιμή...

Ίσως δεν έχεις καταλάβει, μάλλον ώντας computer freak like me :) , ότι το 90% και πλέον των γύρω μας δεν πάιρνουν κάτι γιατί το χρειάζονται και πόσο μάλλον να το χρειάζονται στο 90% που θα το χρειαζεσαι εσυ κι εγω...Εχω ένα Treo 650 από το 2005 και δεν το άλλαξα γιατι με βόλευε μέχρι τώρα. Και χρησιμοποιώ τις δυνατότητές του σχεδόν στο 100%. Απλά πιστευω ότι πλέον χρειάζομαι κάτι πιο καινουργιο 4 χρονια μετά :lol:
Και άμα περάσεις τη μέρα σου σε ένα καταστημα κινητης θα καταλάβεις ότι και το κινητό πλέον είναι και για τη γιαγια μου ένας τρόπος έκφρασης.

Offtopic...λες και τα αλλα είναι ontopic :)

Τον Ιουλιο του 2007 ήμουν στις ΗΠΑ και συνομιλώντας με μια ηλικιωμένη κυρία μου επεδειξε το καινούργιο της iPhone 2G τοτε με περισση χαρα λέγοντας μου "Look I can take pictures of my grandchildern and then store them for later view...That's the only thing I want form a phone!"
Τα συμπεράσματα δικά σας...

#494   Tillter

Tillter

iPH Contributor

• 1.271 μηνύματα

Δημοσίευση 24/07/2009 - 01:19

ΟΚ τότε, πάω πάσο, και να το πάρω απόφαση ότι ο κόσμος που ζούμε είναι πολλάκις πιο παράλογος απο ότι αρχικά πίστευα... Και μπράβο στον Jobs που έχει κάνει τις γιαγιάδες και τα 13χρονα να παραμιλλούν. Μήπως να αρχίσω να μουτζώνω τελικά τον εαυτό μου, που παράτησα τα Windows (τώρα που όλοι ψήνονται για τα Windows 7) και έβαλα Linux, για να γλιτώσω τα λεφτά απο το λειτουργικό, τα antivirus και τις εφαρμογές που ακουμπούσα κάθε τόσο;

#495   Darkomen

Darkomen

iPH newbie

• 10 μηνύματα

Δημοσίευση 24/07/2009 - 03:01

Το οτι είναι 13 χρονών δεν σημαίνει οτι δεν θα χρησιμοποιήσει το mail,το im,το mobile internet.Δεν σημαίνει οτι δεν θα παίξει παιχνίδια,δεν θα πειραματιστεί με apps και δεν θα του χρειαστούν τα push notifications!Σας βρίσκω λιγο υπερβολικούς! :)
Η τεχνολογία όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται όλο και πιο προσιτή για τους πάντες!Τα παιδια που ζουν αυτη την εποχή μεγαλώνουν με το msn, τα τορεντ,τα mp3,τα smartphones κτλ.
Τωρα το αν αξίζει να δώσει οποιοσδήποτε τόσα λεφτα για το iphone,αυτο χρειάζεται αρκετη συζήτηση! :)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες