Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 3GS στην Ελλάδα

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
745 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#496   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 24/07/2009 - 06:54

Δεν θα ειναι και ασχημα. Να το αναμενουμε στα 620 ευρω και να το δουμε 569, αν και εγω προσωπικα το περιμενω ανετα πανω απο 600. 13 χρονων ειμαι, αν μου μεινουν 50 ευρω περισσοτερα δεν μου ερχεται και ασχημα.

απο τι στιγμη που εχεις το οκ απο τους γονεις σου και φυσικα θα το εχεις αλλωστε απο εκει εχεις τα λεφτα, καλα κανεις και περνεις.εγω θα επερνα και 2 μαλιστα.1 16gb και ενα 32gb θα ποσταρα και 1 videaki εδω μεσα ετσι να δω τα γκαζια να ανεβαινουν.μαζι σου εγω.:)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#497   mdspell

mdspell

iPH User

• 196 μηνύματα

Δημοσίευση 24/07/2009 - 09:56

Λόγω του ψευδώνυμου του παιδιού καταλαβαίνω ότι είναι από Κύπρο και επειδή ξέρω πώς την έχουν δει στην Κύπρο όλοι δεν παραξενεύομαι(είμαι από Κύπρο). Ο αδερφός μου είναι 15 χρόνων και εδώ και 3 χρόνια μου λέει για το HTC και iphone των φίλων του. Εγώ εδώ και 2 χρόνια ήθελα ένα smartphoe και ας είναι καλά οι άνθρωποι της marfin που μου έδωσαν το iphone 3g τον Φεβράρη(το κέρδισα σε διαγωνισμό :Ρ) αλλά ειλικρινά ποτέ δεν θα έδινα πάνω από 200 ευρώ για κινητό (σκέφτομαι να πουλήσω το 3g κύπρο 450 ευρώ μεταχειρισμένο αφού πάει 650 καινούριο για να αγοράσω το 3gs από ελλάδα και πάλι λυπάμαι τα λιγότερα από 200 ευρώ που θα δώσω(στην Κύπρο το 3gs διαφημίζεται στα 1000 ευρώ)). Είμαι 24 χρόνων και δουλεύω παράλληλα με τις σπουδές μου εδώ και 4 χρόνια και πάλι το σκέφτομαι γιατί ξέρω πόσο δύσκολα θα βγάλω εκείνα τα λεφτά. Ας όψεται ο νεοπ[λουτισμός κάποιον Κυπρίων (τεράστια δάνεια στις τράπεζες για να κάνουν μόστρα στους άλλους. Τα E-class και τα 5-series έγιναν τα πιο συνήθη αυτοκίνητα :()

#498   iSt4ri

iSt4ri

iPH newbie

• 61 μηνύματα

Δημοσίευση 24/07/2009 - 10:00

Το οτι είναι 13 χρονών δεν σημαίνει οτι δεν θα χρησιμοποιήσει το mail,το im,το mobile internet.Δεν σημαίνει οτι δεν θα παίξει παιχνίδια,δεν θα πειραματιστεί με apps και δεν θα του χρειαστούν τα push notifications!Σας βρίσκω λιγο υπερβολικούς! :)
Η τεχνολογία όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται όλο και πιο προσιτή για τους πάντες!Τα παιδια που ζουν αυτη την εποχή μεγαλώνουν με το msn, τα τορεντ,τα mp3,τα smartphones κτλ.
Τωρα το αν αξίζει να δώσει οποιοσδήποτε τόσα λεφτα για το iphone,αυτο χρειάζεται αρκετη συζήτηση! :)

Συμφωνω απολύτως!!!Τι παθατε βρε ολοι σας και τρεξατε να ορμησετε κατευθειαν στο παιδι επειδη θελει να αγορασει το iphone???Εχει δηλαδη όριο ηλικίας??Ειναι μονο για ενηλικες το προιον??Εχει σημα που να λεει μονο ανω των 18???Σοβαρευτείτε λιγο!!!Οι εποχες εχουν αλλαξει!!Σημερα τα παιδια ειναι πανεξυπνα και πολυ καλα πληροφορημενα διοτι εχουν στη διαθεση τους ανεξαντλητες πηγες πληροφοριων και μεγαλυτερη το ιντερνετ.Πειτε μου βρε ενας απο εσας που ειστε μεγαλυτερης ηλικιας ,στα 13 σας μπαινατε σε forums??Εξαλλου μην ξεχνατε οτι οι μεγαλυτεροι hackers δεν ειναι 40 και 50 χρονων αλλα 18-25.Και μην ξεχνατε τον Geo Hotz που εξυμνητε σε αυτο to forum μιας και σας ξεκλειδωνει τα κινητακια σας ωστε να κανετε πραγματα που ουτε τα φανταζοσασταν ποτε και το παληκαρι ειναι μολις 20 (αν θυμαμαι καλα).Αρα και αυτος αρχισε πολυ μικρος να ασχολειται για να μπορει τωρα να κανει τετοια πραγματα..Το ιδιο μπορει να εξελιχτει και αυτος ο 13χρονος (ποτε δεν ξερεις!!).Και μην νομιζετε οτι ολα γινονται μονο με βαση προφιλ και οτι θελει να πουλησει μουρη στους φιλους του.Ειμαι σιγουρος οτι πλην το gps και τα notifications ολα τα υπολοιπα τα χρησιμοποιει στο full γιατι αν διαβασετε στο site της apple προτεινει την αγορα του iphone γιατι ειναι ειναι ενα πολυ καλο τηλεφωνο,μια συσκευη για surf στο internet και ενα πολυ καλο ipod!!(οτι δηλαδη χρησιμοποιουν οι νεοι και τα παιδια σημερα).Οποτε σταματηστε να ασκειτε κριτικη.Αν το παιδι θελει το κινητο και οι γονεις του μπορουν να του το παρουν εσας δεν σας πεφτει κανενας λογος!!!Δεν ανηκουμε ολοι στην ιδια οικονομικη ταξη.Καποιοι εχουν πολλα και καποιοι λιγα και για αυτο δινουν προτεραιοτητα αλλου!!Και μην νομιζετε οτι επειδη τα λεω ολα αυτα ειμαι κανενας πλουσιος!!Ειμαι 20 χρονων και μεχρι τα 17 μου χρησιμοποιουσα τηλεκαρτες...

#499   revod

revod

iPH newbie

• 35 μηνύματα

Δημοσίευση 24/07/2009 - 10:18

Μήπως να μεναμε on topic?

#500   DSOdysseas

DSOdysseas

iPH Enthousiast

• 470 μηνύματα

Δημοσίευση 24/07/2009 - 10:19

Και εγώ συμφωνώ με iSt4ri και Darkomen.. αν και πιστεύω ότι εμείς (είμαι 29) ήμασταν μια από τις τελευταίες γενιές που παίζαμε σε αλάνες και σπάγαμε τα μούτρα μας.. Πλέον βλέπω άδεια τα γήπεδα και γεμάτα τα internet cafe..κρίμα.. καλή η εξέλιξη, αλλά όχι να λιώνουμε από τα 8 στους υπολογιστές και στα κινητά.. όλα θέλουν ένα μέτρο.. Σ'έναν μήνα θα γίνω πατέρας και ελπίζω να μεγαλώσω την κόρη μου όπως μεγάλωσα και εγώ με την αδερφή μου, παίζοντας στην αυλή και όχι με το psp..

#501   Avrohis

Avrohis

iPH newbie

• 97 μηνύματα

Δημοσίευση 24/07/2009 - 10:20

Ως το απολύτως σύνηθες στα Φόρα , χάθηκε η μπάλα…
:rolleyes:

#502   DSOdysseas

DSOdysseas

iPH Enthousiast

• 470 μηνύματα

Δημοσίευση 24/07/2009 - 10:24

Δεν είναι κακό να πηδάμε που και που από το ένα θέμα στο άλλο...ε? έτσι είναι πιο ζωντανή η συζήτηση! :P

#503   ApoelAndreas

ApoelAndreas

iPH Enthousiast

• 469 μηνύματα

Δημοσίευση 24/07/2009 - 10:29

@Tillter +1

Δεν εχω παρα να συμφωνησω μαζι σου.Πρεπει να σκεφτουμε και τη περιπτωση πως ο μικρος θα αγορασει την συσκευη για να πουλησει μουρη στην παρεα του.
Διαφορετικα απλα λεει οτι θα την αγορασει για να πει απλα...
Δεν μπορω να καταλαβω τον λογο αγορας μιας τετοιας συσκευης και οποιασδηποτε αλλης παρομοιας συσκευης(smartphone,ppc κλπ) απο ενα παιδι της ηλικιας του εφοσον δεν προκειτε στην ουσια να το εκμεταλλευτει(gps,mails,push notifications αχρησιμοποιητα ετσι απλα)

Απο την αλλη αν το καλοσκεφτεις..θα διαπιστωσεις πως εχουνε αλλαξει και οι εποχες...
Μια χαρα την εβγαζα και ημουνα και τρισευτυχισμενος στα 13 μου με το GX25 :P

Να πουλησω μουρη? Εδω αγορασα το Omnia και δεν το ειπα σε κανενα φιλο μου. :P Επισης, θα παω 3 γυμνασιου και οχι πρωτη. Δεν λεω πολλα ειναι τα λεφτα. Επισης, δεν ξερεις ποσο επριξα τους γονεις μου για το Iphone... Και το Omnia με δικες μου οικονομιες το αγορασα. Τωρα ηρθα και ειδα ολααα αυτα τα ποστς αλλα δεν προλαβαινω να τα διαβασω, θα λειπω μεχρι Κυριακη και απο Δευτερα μεχρι Τεταρτ... Οσο για τους λογους που θελω το Iphone να σου τους πει καποιος αλλος. Και εγω εχω πολλους φιλους που εχουν Iphone και αλλα Smartphones, ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος ειμαι. Και αν δεις στο youtube, review και πραγματα, να δεις ποσοι απο αυτους ειναι ανηλικοι... ;)

Τελευταία επεξεργασία από: ApoelAndreas, 24/07/2009 - 10:34

#504   Tillter

Tillter

iPH Contributor

• 1.271 μηνύματα
  • Twitter:@Till773
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:Kajuku

Δημοσίευση 24/07/2009 - 10:42

K, πάω πάσο, δικαίωμα του καθενός να κάνει ότι του αρέσει. Και πάλι όμως αγαπητέ Ανδρέα δεν καταλαβαίνω τι παραπάνω θα σου προσφέρει το iPhone απο το Ommia που είδη έχεις, εφόσον αποκλείεις τους λόγους μόστρας και παραδέχεσαι ότι είναι πολλά τα λεφτά. Τί είναι δηλαδή αυτό το τόσο σημαντικό σε αυτή τη συσκευή ώστε να αξίζει για χάρη της να δώσεις 600 ευρώ αφήνοντας στην άκρη μια άλλη συσκευή της ίδιας οικονομικής κλάσης που ήδη έχεις;

#505   Tsopanos

Tsopanos

iPH Honoured Member

• 595 μηνύματα

Δημοσίευση 24/07/2009 - 11:18

Παιδιά νομίζω ότι η συζήτηση δεν έχει μεγάλη σχέση με το τίτλο του νήματος.

Παρακαλώ να επανέλθουμε στο θέμα, και αν θέλετε να ξεκινήσετε καινούριο νήμα με θέμα την εξέλιξη των αναγκών της σύγχρονης νεολαίας σε όρους τερματικών συσκευών κινητής τηλεφωνίας.

#506   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 24/07/2009 - 12:09

Και πάλι όμως αγαπητέ Ανδρέα δεν καταλαβαίνω τι παραπάνω θα σου προσφέρει το iPhone απο το Ommia που είδη έχεις, εφόσον αποκλείεις τους λόγους μόστρας και παραδέχεσαι ότι είναι πολλά τα λεφτά. Τί είναι δηλαδή αυτό το τόσο σημαντικό σε αυτή τη συσκευή ώστε να αξίζει για χάρη της να δώσεις 600 ευρώ αφήνοντας στην άκρη μια άλλη συσκευή της ίδιας οικονομικής κλάσης που ήδη έχεις;

απλα το παιδι καταλαβε οτι δεν πρεπει να δουλευει windows mobile και πρεπει να περασει σε mac os:D

#507   Tillter

Tillter

iPH Contributor

• 1.271 μηνύματα
  • Twitter:@Till773
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:Kajuku

Δημοσίευση 24/07/2009 - 12:16

Παιδιά νομίζω ότι η συζήτηση δεν έχει μεγάλη σχέση με το τίτλο του νήματος.

Παρακαλώ να επανέλθουμε στο θέμα, και αν θέλετε να ξεκινήσετε καινούριο νήμα με θέμα την εξέλιξη των αναγκών της σύγχρονης νεολαίας σε όρους τερματικών συσκευών κινητής τηλεφωνίας.

Σωστός, μάλλον παρασυρθήκαμε (και εγώ λίγο παραπάνω). Οπότε ας επενάλθουμε στο θέμα:

Μόλις γύρισα απο τον Γερμανό της γειτονιάς μου (Πετράλωνα), και ο γνωστός πωλητής που με εξυπηρετεί συνήθως μου έδωσε τις εξής σημαντικότατες πληροφορίες: Δεν έχει ιδέα για το αν η Cosmote έχει εκτελωνίσει συσκευές ή όχι, δεν έχουν ενημερώσει το κατάστημα για το αν θα αρχίσουν απο εβδομάδα τις αποστολές στα καταστήματα, δεν ξέρει αν θα έχουν διαθέσιμες συσκευές την Παρασκευή στις 31 του μήνα, δεν γνωρίζει καν πόσες συσκευές θα παραλάβει το κατάστημα, δεν διατηρεί λίστα κρατήσεων - προπαραγγελιών ακριβώς επειδή δεν ξέρει πόσες συσκευές θα παραλάβει και πότε, και φυσικά δεν έχει ιδεά για τιμές... Αφού τον ευχαρίστησα για την ενημέρωση, γύρισα σπίτι, για να βρώ στο γραμματοκιβώτιο να με περιμένει η Install Shield και η θήκη απο την Proporta που είχα παραγγείλει για το 3GS...

#508   iSt4ri

iSt4ri

iPH newbie

• 61 μηνύματα

Δημοσίευση 24/07/2009 - 14:23

Σωστός, μάλλον παρασυρθήκαμε (και εγώ λίγο παραπάνω). Οπότε ας επενάλθουμε στο θέμα:

Μόλις γύρισα απο τον Γερμανό της γειτονιάς μου (Πετράλωνα), και ο γνωστός πωλητής που με εξυπηρετεί συνήθως μου έδωσε τις εξής σημαντικότατες πληροφορίες: Δεν έχει ιδέα για το αν η Cosmote έχει εκτελωνίσει συσκευές ή όχι, δεν έχουν ενημερώσει το κατάστημα για το αν θα αρχίσουν απο εβδομάδα τις αποστολές στα καταστήματα, δεν ξέρει αν θα έχουν διαθέσιμες συσκευές την Παρασκευή στις 31 του μήνα, δεν γνωρίζει καν πόσες συσκευές θα παραλάβει το κατάστημα, δεν διατηρεί λίστα κρατήσεων - προπαραγγελιών ακριβώς επειδή δεν ξέρει πόσες συσκευές θα παραλάβει και πότε, και φυσικά δεν έχει ιδεά για τιμές... Αφού τον ευχαρίστησα για την ενημέρωση, γύρισα σπίτι, για να βρώ στο γραμματοκιβώτιο να με περιμένει η Install Shield και η θήκη απο την Proporta που είχα παραγγείλει για το 3GS...

Ε καλα αυτα συμβαινουν.Παντως στον Γερμανο που παω εγω (Τσιμισκη) ειναι ενημερωμενοι εκτος βεβαια απο την τιμη!!

#509   Babis_ECE

Babis_ECE

iPH newbie

• 34 μηνύματα

Δημοσίευση 24/07/2009 - 17:12

Ελπίζω να ισχύσει η τιμή που αναφέρθηκε 2 σελίδες πριν, τα 569 ευρώ δηλαδή για το 3GS 16B. Αρκετά καλύτερα από τα 619 που περιμέναμε.
Προσωπικά ακόμα το σκέφτομαι για την αγορά του πάντως.. Έχω επιδότηση 315 ευρώ για iPhone από την Cosmote, οπότε θα πρέπει να δώσω ακόμα ~250 ή 300 ευρώ.. Δεν είναι και μικρό ποσό, και δεν ξέρω αν το αξίζει όταν με 400 ευρώ πλέον παίρνεις πολλά πράγματα.. (πχ 32" Full HD τηλεόραση..)

Περιμένω βέβαια και την επίσημη ανακοίνωση με τον τιμοκατάλογο και τα προγράμματα για να αποφασίσω.

#510   evripidis

evripidis

iPH newbie

• 21 μηνύματα

Δημοσίευση 24/07/2009 - 19:12

Πάντως εάν θέλει κάποιος μπορεί να δει εδώ (ή γενικότερα στο blog μου) κάποια πράγματα για το νέο iPhone 3GS, μιας και το έχω εδώ και κάποιες μέρες.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15

0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες