@Tillter +1
Δεν εχω παρα να συμφωνησω μαζι σου.Πρεπει να σκεφτουμε και τη περιπτωση πως ο μικρος θα αγορασει την συσκευη για να πουλησει μουρη στην παρεα του.
Διαφορετικα απλα λεει οτι θα την αγορασει για να πει απλα...
Δεν μπορω να καταλαβω τον λογο αγορας μιας τετοιας συσκευης και οποιασδηποτε αλλης παρομοιας συσκευης(smartphone,ppc κλπ) απο ενα παιδι της ηλικιας του εφοσον δεν προκειτε στην ουσια να το εκμεταλλευτει(gps,mails,push notifications αχρησιμοποιητα ετσι απλα)
Απο την αλλη αν το καλοσκεφτεις..θα διαπιστωσεις πως εχουνε αλλαξει και οι εποχες...
Μια χαρα την εβγαζα και ημουνα και τρισευτυχισμενος στα 13 μου με το GX25
Να πουλησω μουρη? Εδω αγορασα το Omnia και δεν το ειπα σε κανενα φιλο μου.
Επισης, θα παω 3 γυμνασιου και οχι πρωτη. Δεν λεω πολλα ειναι τα λεφτα. Επισης, δεν ξερεις ποσο επριξα τους γονεις μου για το Iphone... Και το Omnia με δικες μου οικονομιες το αγορασα. Τωρα ηρθα και ειδα ολααα αυτα τα ποστς αλλα δεν προλαβαινω να τα διαβασω, θα λειπω μεχρι Κυριακη και απο Δευτερα μεχρι Τεταρτ... Οσο για τους λογους που θελω το Iphone να σου τους πει καποιος αλλος. Και εγω εχω πολλους φιλους που εχουν Iphone και αλλα Smartphones, ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος ειμαι. Και αν δεις στο youtube, review και πραγματα, να δεις ποσοι απο αυτους ειναι ανηλικοι...
Τελευταία επεξεργασία από: ApoelAndreas, 24/07/2009 - 10:34