Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 3GS στην Ελλάδα

• Το θέμα είναι κλειδωμένο This topic is locked
745 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#571   ApoelAndreas

ApoelAndreas

iPH Enthousiast

• 469 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 27/07/2009 - 12:34

και όλα αυτά που ακούμε και βλέπουμε στο you tube είναι μούφες? Πως έχουν γίνει? Ούτε γω το πιστεύω, αλλά πως τα εξηγείς?

Μπορεις να μου στειλεις λινκ για καποιο βιντεο? Το μονο που εχω δει εγω ειναι μια εικονα, που ειναι ακριβως η ιδια και το εβαλαν παντου στο ιντερνετ... Αυτο μπορει να εγινε με προθεση και οχι επειδη υπερθερμανθηκε ή ακομα και για σκοπους προπαγανδας. Μπορει να εγινε και απο αντιπαλη εταιρια. Βεβαια, ενα Iphone στα χιλιαδες που πουληθηκαν μπορει να υπερθερμανηκε, αλλα εγω δεν ειδα καποια αλλη τετοια περιπτωση...

Edit: Επισης, γι'αυτο υπαρχει η εγγυηση. Δεν ξερω αν υπαρχει περιπτωση να τους το παρεις και να σου πουν οτι οντως προκληθηκε απο προβλημα στο κινητο, αλλα η εγγυηση γι'αυτο υπαρχει, επειδη πολλες φορες τα κινητα παρουσιαζουν προβληματα...

Τελευταία επεξεργασία από: ApoelAndreas, 27/07/2009 - 12:35.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#572   sepsis

sepsis

iPH Hero

• 8,236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 27/07/2009 - 12:37

αυτό περί του κιτρινίσματος έχει ξεκαθαριστεί εδώ και πολλές μέρες. Οφειλόταν στη χρήση "φτηνών" θηκών στο iPhone και όχι στην υπερθέρμανση του ίδιου του iPhone

Follow me on twitter

#573   eliasp

eliasp

iPH newbie

• 6 μηνύματα

Δημοσίευση 27/07/2009 - 13:12

Καλημερα σε ολους, ειμαι προσφατο μελος στην παρεα, εχω ΝΟΚΙΑ και προτιθεμαι να αγορασω επιτελους το 3GS οταν αυτο βγει σε λιγες μερες, ακομη κ αν χρειαστει να αλλαξω εταιρια αναλογα με πακετα που θα κυκλοφορησουν στην αγορα.
Ομως ρε παιδια ειλικρινα, 4 ημερες πριν κυκλοφορησει το νεο iPhone, δεν εχει δημοσιευτει ή μαθευτει απολυτως τιποτα αξιοπιστο για τις τιμολογιακες πολιτικες κ τα πακετα?
Εχω συμπληρωσει τη φορμα και στις δυο εταιριες, ομως καμια απολυτως επικοινωνια και απο εκει. Πρεπει ντε κ καλα να παω σε ενα καταστημα για να κανω κατι σαν "κρατηση" και απο εκει?
Ευχαριστω.

#574   vasilakis13

vasilakis13

iPH Member

• 277 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:mbp 13'', imac 24''

Δημοσίευση 27/07/2009 - 13:31

αυτό περί του κιτρινίσματος έχει ξεκαθαριστεί εδώ και πολλές μέρες. Οφειλόταν στη χρήση "φτηνών" θηκών στο iPhone και όχι στην υπερθέρμανση του ίδιου του iPhone

Συμφωνώ! έχω το 3GS περίπου 20 μέρες τώρα σε λευκό χρώμα και δεν εχει πάθει τπτ το κάλυμα. Αντίθετα, το κινητό είναι απλά ....ΑΠΙΣΤΕΤΟ!!!

#575   DSOdysseas

DSOdysseas

iPH Enthousiast

• 470 μηνύματα

Δημοσίευση 27/07/2009 - 13:44

Μπορεις να μου στειλεις λινκ για καποιο βιντεο? Το μονο που εχω δει εγω ειναι μια εικονα, που ειναι ακριβως η ιδια και το εβαλαν παντου στο ιντερνετ... Αυτο μπορει να εγινε με προθεση και οχι επειδη υπερθερμανθηκε ή ακομα και για σκοπους προπαγανδας. Μπορει να εγινε και απο αντιπαλη εταιρια. Βεβαια, ενα Iphone στα χιλιαδες που πουληθηκαν μπορει να υπερθερμανηκε, αλλα εγω δεν ειδα καποια αλλη τετοια περιπτωση...

Edit: Επισης, γι'αυτο υπαρχει η εγγυηση. Δεν ξερω αν υπαρχει περιπτωση να τους το παρεις και να σου πουν οτι οντως προκληθηκε απο προβλημα στο κινητο, αλλα η εγγυηση γι'αυτο υπαρχει, επειδη πολλες φορες τα κινητα παρουσιαζουν προβληματα...

κάτι τυπάκια που δείχνουν το iphone είδα, δεν το πιστεύω, απλά μου έκανε εντύπωση... τώρα για λινκ, δεν έχω χρόνο να ψάξω, δεν έχει νόημα άλλωστε. Και εγώ πιστεύω ότι θα είχαν θήκη 3ου ή το είχαν χύμα μαζί με κόκκινες κάλτσες..!
Πάντως ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θέλω λευκό ή μαύρο! γκρρ....

#576   Avrohis

Avrohis

iPH newbie

• 97 μηνύματα

Δημοσίευση 27/07/2009 - 13:46

Καλημερα σε ολους, ειμαι προσφατο μελος στην παρεα, εχω ΝΟΚΙΑ και προτιθεμαι να αγορασω επιτελους το 3GS οταν αυτο βγει σε λιγες μερες, ακομη κ αν χρειαστει να αλλαξω εταιρια αναλογα με πακετα που θα κυκλοφορησουν στην αγορα.
Ομως ρε παιδια ειλικρινα, 4 ημερες πριν κυκλοφορησει το νεο iPhone, δεν εχει δημοσιευτει ή μαθευτει απολυτως τιποτα αξιοπιστο για τις τιμολογιακες πολιτικες κ τα πακετα?
Εχω συμπληρωσει τη φορμα και στις δυο εταιριες, ομως καμια απολυτως επικοινωνια και απο εκει. Πρεπει ντε κ καλα να παω σε ενα καταστημα για να κανω κατι σαν "κρατηση" και απο εκει?
Ευχαριστω.

Ευκαιρίας δοθείσης , θα ήθελα να ενημερώσω όσους από τους ‘’αρμοδίους’’ της Vodafone και της cosmote δεν ευρίσκονται στην Μύκονο και τα πέριξ , για το ότι σήμερα είναι Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009 και η ώρα είναι 14.35.
Όσοι έχουν προβεί σε ‘’επίδειξη ενδιαφέροντος'' , ΔΕΝ είναι βελάζοντα πρόβατα και ΑΠΑΙΤΟΥΝ μια –τουλάχιστον- ευγενική συμπεριφορά από τους μονοπωλιακούς εμπόρους.
Δεν γνωρίζω εάν η μητρική apple είναι κοινωνός αυτής της (ας μη την χαρακτηρίσω) ‘’συμπεριφοράς’’ τους , εγώ όμως προτίθεμαι να την ενημερώσω γραπτά , σήμερα κιόλας.
Ευχαριστώ.

Τελευταία επεξεργασία από: Avrohis, 27/07/2009 - 13:48.

#577   Kaloutsikos

Kaloutsikos

iPH Member

• 291 μηνύματα

Δημοσίευση 27/07/2009 - 13:54

Ευκαιρίας δοθείσης , θα ήθελα να ενημερώσω όσους από τους ‘’αρμοδίους’’ της Vodafone και της cosmote δεν ευρίσκονται στην Μύκονο και τα πέριξ , για το ότι σήμερα είναι Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009 και η ώρα είναι 14.35.
Όσοι έχουν προβεί σε ‘’επίδειξη ενδιαφέροντος'' , ΔΕΝ είναι βελάζοντα πρόβατα και ΑΠΑΙΤΟΥΝ μια –τουλάχιστον- ευγενική συμπεριφορά από τους μονοπωλιακούς εμπόρους.
Δεν γνωρίζω εάν η μητρική apple είναι κοινωνός αυτής της (ας μη την χαρακτηρίσω) ‘’συμπεριφοράς’’ τους , εγώ όμως προτίθεμαι να την ενημερώσω γραπτά , σήμερα κιόλας.
Ευχαριστώ.

Θα περιμένουμε να μας πείς την απάντησή τους.

#578   Kostantis

Kostantis

iPH newbie

• 96 μηνύματα

Δημοσίευση 27/07/2009 - 14:02

θα με ενδιεφερε και εμενα η απαντηση τους...Ειδωμεν... :lol:

#579   harishadji

harishadji

iPH newbie

• 64 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 27/07/2009 - 14:02

Συνομιλία με εξυπηρέτηση πελατων σήμερα το μεσημέρι:

-Γεια σας ενδιαφέρομαι για το νέο iPhone μήπως θα μπορουσατε να μου πείτε κάποιες πληροφορίες σχετικά με τν τιμή του;
-Δεν γνωρίζουμε ακόμα τίποτα.
-Μα καλά δεν κυκλοφορεί την Παρασκευή;
-Η τελευταία μας ενημέρωση λέει τέλος του μήνα.
-Στη Vodafone εχετε παραλάβει το iPhone;
-Όχι ακομα!
-Δηλαδή θα μπορούμε να το πάρουμε στις 31;
-Πιθανον.

Μαύρα μεσάνυχτα!!!!

#580   Kostantis

Kostantis

iPH newbie

• 96 μηνύματα

Δημοσίευση 27/07/2009 - 14:04

-Γεια σας ενδιαφέρομαι για το νέο iPhone μήπως θα μπορουσατε να μου πείτε κάποιες πληροφορίες σχετικά με τν τιμή του;
-Όχι ακομα!
-Πιθανον.

Μαύρα μεσάνυχτα!!!!

Μολις γυρισανε απο το cavo paradiso τα παιδια..Μην τα κουραζετε!! Μην τα κουραζετε και μας ξαναφυγουν! :lol:
Φανταζεστε να ερθει 31 του μηνα την ημερα της κυκλοφοριας τους και να μην ξερουνε την τιμη ουτε την ημερα της κυκλοφοριας του..Γλεντια! :P

#581   Kaloutsikos

Kaloutsikos

iPH Member

• 291 μηνύματα

Δημοσίευση 27/07/2009 - 14:47

-Όχι ακομα!
-Πιθανον.

Μαύρα μεσάνυχτα!!!!

Να πάς εκεί και να κοπανάς τα κεφάλια τους. Αυτό θέλουν.

Τελευταία επεξεργασία από: Kaloutsikos, 27/07/2009 - 14:47.

#582   DSOdysseas

DSOdysseas

iPH Enthousiast

• 470 μηνύματα

Δημοσίευση 27/07/2009 - 14:55

Μολις γυρισανε απο το cavo paradiso τα παιδια..Μην τα κουραζετε!! Μην τα κουραζετε και μας ξαναφυγουν! :lol:
Φανταζεστε να ερθει 31 του μηνα την ημερα της κυκλοφοριας τους και να μην ξερουνε την τιμη ουτε την ημερα της κυκλοφοριας του..Γλεντια! :P

Δεν πειράζει, ας μπερδευτούν να το πάρουμε και πιο φθηνό! Βασικά είναι στρατηγική των εταιριών..περιμένουν ποιος θα δώσει πρώτος τιμή, για να κάνουν κάτι καλύτερο και να τον χτυπήσουν.. έτσι πιστεύω δηλαδή..

#583   sepsis

sepsis

iPH Hero

• 8,236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 27/07/2009 - 15:01

Παρασκευή πρωί θα τα μάθουμε όλα παίδες, όπως και πέρισυ. Άδικα ταλαιπωρήτε τον εαυτό σας με τέτοια πράγματα. Ότι είναι να γίνει θα γίνει.

Follow me on twitter

#584   Avrohis

Avrohis

iPH newbie

• 97 μηνύματα

Δημοσίευση 27/07/2009 - 17:26

Βασικά είναι στρατηγική των εταιριών..περιμένουν ποιος θα δώσει πρώτος τιμή, για να κάνουν κάτι καλύτερο και να τον χτυπήσουν.. έτσι πιστεύω δηλαδή..

Μπα.
Ο ΟΤΕ περιμένει να κάνει τα προγράμματα η Vodafone και να τα αντιγράψει αλλάζοντας τα χρώματα στην σελίδα…
Να είχε χρόνο κάποιος από την κοινότητα να έκανε μια λίστα με τις χώρες του γκρουπ Ιούλιος που να έδειχνε ημέρα διάθεσης , ημέρα ενημέρωσης και τιμή……
Γίνονται γνωστά τα ποσοστά πωλήσεως μεταξύ του 16 και του 32 ?
(Δηλαδή , το πόσα 16αρια και το πόσα 32ρια έχουν πουληθεί από το s).

#585   pinakas

pinakas

iPH newbie

• 13 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 27/07/2009 - 18:45

Ερώτηση σε κατάστημα cosmote:

Ξέρετε πότε θα έχουμε το iphone ?

ΑΠ: Ακόμα δεν ξέρουμε, αλλα σαν κατάστημα έχουμε παραγγείλει

Ποιά θα είναι η τιμή του ?

AΠ: Δεν ξέρουμε ακόμα, αυτά δεν ανακοινώνονται !!!!!!!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑ Α ρε ελλαδάρα με τους πωλητές σου.
APPLE δώσε τηλέφωνα στον λαό

** εχει κανένας γνωστό στην Ε.Υ.Π ?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;