iPhone 3GS στην Ελλάδα
Δημοσίευση 10/06/2009 - 15:19
Ad
Δημοσίευση 10/06/2009 - 16:21
Πάντως τις τιμές για σκέτη συσκευή δεν είδα κάπου να αναγράφονται. Από εσένα τις ακούω 1η φορα.. που τις είδες?
Edit: Greeklish to Greek
Δημοσίευση 10/06/2009 - 16:26
Eίναι εδώ <a href='http://www.apple.com/iphone/buy/' class='bbc_url' title='External link' rel='nofollow'>http://www.apple.com...iphone/buy/</a> στα αστεράκια κάτω κάτω
Δημοσίευση 10/06/2009 - 17:01
Δηλαδή πάλι μιλάει για συμβόλαιο 2ετίας απλά αναφέρεται σε "non-qualified" πελάτες που δεν ξέρω ποιοι είναι ακριβώς.. πάντως πάλι αναφέρεται για συμβόλαιο και όχι για σκέτη συσκευή.
Όταν κυκλοφορήσει στην Αμερική δες ποσο θα πουλάνε την σκέτη συσκευή στο e-bay οι σμερικανοι, και θα δεις ότι και εδώ στην ελλάδα με την ίδια τιμή την πουλάνε οι εταιρίες σε αντιστοιχία euro δολαρίου.. ας περιμένουμε μέχρι τις 19 Ιουνίου να δούμε ποσο θα το έχουν εκεί..
Δημοσίευση 10/06/2009 - 18:19
Στην μεν Αμερική η ΑΤ&Τ θέλει να επιβάλλει υψηλές τιμές για το κινητό εν είδει "ποινής" ενώ η Αγγλία έχει παράδοση στα ακριβά κινητά Pay As You Go - ελπίζω να θυμάστε τις αστρονομικές τιμές που ξεκίνησε να πουλάει σκέτο το iPhone 3G.
Οι τιμές στην Ελλάδα θα είναι χαμηλότερες. Η προσωπική που εκτίμηση είναι ότι το 32GΒ θα κινηθεί κάτω από το ψυχολογικό όριο των 600€ ενώ το 16GB θα είναι στα 500€.
Δημοσίευση 10/06/2009 - 18:30
Δημοσίευση 10/06/2009 - 18:36
+1111
Παιδιά εγώ πάντως 8α παρω το νέο iPhone,έχω ψηλοβαρε8εί το iPhone πρώτης γενιάς!
Δημοσίευση 10/06/2009 - 19:15
Δημοσίευση 10/06/2009 - 19:15
+1111
Παιδιά εγώ πάντως 8α παρω το νέο iPhone,έχω ψηλοβαρε8εί το iPhone πρώτης γενιάς!</div></div>
ενταξει εσυ εχεις το 1st gen λογικο ειναι. ..
Δημοσίευση 10/06/2009 - 19:58
Δημοσίευση 10/06/2009 - 20:39
Αφενός στη rainbow είναι χωρίς ΦΠΑ (αν και σε οποιοδήποτε άλλο κατάστημα κοιτάξεις είναι ακριβώς οι τιμές σε δολάριο) και αφετέρου δεν μπορείς να συγκρίνεις ΠΛΕΟΝ άμεσα καθώς αναβαθμίστηκε όλη η σειρά macbook και τα ελληνικά καταστήματα δεν έχουν περάσει αυτές τις αλλαγές. Το μόνο συγκρίσιμο προϊόν πλέον είναι το macbook το πλαστικό στα 999$ = 999ευρώ
Και στο iPhone στο ebay πουλιούνταν πιο φθηνά δεν ξέρω για πιο λόγο. Ίσως γιατί τα πέρνουν με συμβόλαιο, ίσως γιατί ήταν από αναβάθμιση από το 2G, ίσως επειδή είναι κλειδωμένα, ίσως μπλα μπλα
Δημοσίευση 10/06/2009 - 21:55
Αφενός στη rainbow είναι χωρίς ΦΠΑ (αν και σε οποιοδήποτε άλλο κατάστημα κοιτάξεις είναι ακριβώς οι τιμές σε δολάριο) και αφετέρου δεν μπορείς να συγκρίνεις ΠΛΕΟΝ άμεσα καθώς αναβαθμίστηκε όλη η σειρά macbook και τα ελληνικά καταστήματα δεν έχουν περάσει αυτές τις αλλαγές. Το μόνο συγκρίσιμο προϊόν πλέον είναι το macbook το πλαστικό στα 999$ = 999ευρώ
Και στο iPhone στο ebay πουλιούνταν πιο φθηνά δεν ξέρω για πιο λόγο. Ίσως γιατί τα πέρνουν με συμβόλαιο, ίσως γιατί ήταν από αναβάθμιση από το 2G, ίσως επειδή είναι κλειδωμένα, ίσως μπλα μπλα
Sepsis έχεις δίκιο, αυτό ισχύει για τα προϊόντα της Apple, εκτός όμως του iPhone.
Δημοσίευση 10/06/2009 - 23:01
Αναφέρει χαρακτηριστικά ότι:
- Στις 19 Ιουνίου θα κυκλοφορήσει σε United States, Canada, France, Germany, Italy, Spain, Switzerland και United Kingdom.
- Μία εβδομάδα αργότερα, στις 26 Ιουνίου, θα κυκλοφορήσει σε άλλες έξι χώρες: Austria, Australia, Belgium, Ireland, Japan, Netherlands.
- Και μία ή δύο εβδομάδες πιό μετά, τον Ιούλιο του '09, σε Bulgaria, Colombia, Croatia, Czech Republic, Denmark, Dom. Republic, El Salvador, Estonia, Finland, FYROM, Greece, Guatemala, Hong Kong, Hungary, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Malaysia, Malta, Mexico, Moldova, Montenegro, New Zealand, Norway, Philippines, Poland, Portugal, Romania, Singapore, Slovenia, South Africa, Sweden, Uruguay
ενώ οι υπόλοιπες χώρες τον Αύγουστο!
Παρακολουθήστε το βίντεο και δείτε πώς το λέει!
Οι ημέρες κυκλοφορίας, τόσο του πρώτου iPhone όσο και του 3G, ήταν όλες Παρασκευή!
(γενικά σε κυκλοφορία hardware η Apple προτιμά Τρίτες και Παρασκευές).
Ενδεικτικά αναφέρω ότι το 3G κυκλοφόρησε πέρυσι Παρασκευή 11 Ιουλίου 2008 ενώ στην Ελλάδα ήρθε Παρασκευή 22 Αυγούστου 2008!
Την ίδια πολιτική ακολουθούν και φέτος! Στις 19 Ιουνίου κυκλοφορεί Β. Αμερική και Δυτική Ευρώπη. Μία εβδομάδα αργότερα πηγαίνει σε Κεντρική Ευρώπη και Άπω Ανατολή, ενώ 3 και 10 Ιουλίου πιάνουν Ανατολική Ευρώπη, Βαλκάνια και Αφρική.
Προσέξτε την πορεία! Κι επίσης ο Schiller τονίζει ιδιαίτερα πως το κουτί του καινούριου το έκαναν 25% πιό μικρό σε σχέση με πέρυσι, για να κάνουν λιγότερα δρομολόγια τα φορτηγά κατά τη διανομή (και συνεπώς να παράγονται λιγότεροι ατμοσφαιρικοί ρύποι όπως αναφέρει χαρακτηριστικά)!!!
Και μιας που τα κανάλια διανομής είναι έτοιμα πλέον από πέρυσι, και από εμάς θα συνεχίσουν προς Βόρεια Αφρική και Τουρκία, αναλαμβάνω το ρίσκο και προβλέπω ότι στην Ελλάδα θα το δούμε σε 3 εβδομάδες, δηλαδή Παρασκευή 3 Ιουλίου!
Κι αυτό για έναν ακόμη επίσης λόγο, γιατί αρκετά μας ταλαιπώρησαν τόσο καιρό χωρίς επίσημα ελληνικά!
Δημοσίευση 10/06/2009 - 23:15
Και εννοειτε οτι θα το παρω ολακαινουργιο.. (χαλαλι.. τα 600 ευρο)
Ηθελα να ρωτησω κατι ..... εχω γνωστο στην αγγλια που μπορει να μου το αγορασει εσεις τι λετε? Να το παρω απο αγγλια η να περιμενω να ερθει εδω??
Δημοσίευση 11/06/2009 - 00:29
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες