Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 3GS στην Ελλάδα

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
745 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#616   Kostantis

Kostantis

iPH newbie

• 96 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 28/07/2009 - 09:55

και εγώ το σκέφτομαι φίλε.. θέλω να δω τι τιμή θα έχω με την ανανέωση του συμβολαίου.. αν σκεφτείς το κόστος παραγωγής ενος iphone...φίλε, κάποιοι γίνονται εκατομμυριούχοι και εμείς στον κόσμο μας... Οι παππούδες μας ήταν ευτυχισμένοι με τα γίδια και τις κατσίκες τους.. εμείς πήξαμε στα γκάτζετς! Τέλος πάντων, θα δούμε την Παρασκευή...αν προλάβουμε να το πάρουμε..χαχαχα...

Να σου πω ειλικρινα το οτι καποιοι γινονται εκατομμυριουχοι δεν το εχω σκεφτει ουτε θα το σκεφτω στην συγκεκριμενη περιπτωση..Εδω μας τα περνουνε απο χιλιες μεριες και εμεις τα δινουνε απλοχερα,ενα κινητο θα μας πειραξει.Οντως οι παππουδες μας τοτε μια χαρα ητανε ετσι πως ζουσανε,απλα ελα που ο κοσμος προχωραει,παει μπροστα,θελει να εξελισετε.
Αν εχει πανω απο 600 εγω δεν θα το σκεφτω καν...απλα δεν θα το αγορασω εφοσον βρισκω με τοσα λεφτα και με λιγοτερα,συσκευη που μου προσφερει περισσοτερα ΚΑΤ'ΕΜΕ...ναι ειναι αντικειμενο ποθου αλλα....αλλα...
Να φανταστεις κιολας οτι το 3GS θελουν να μου το κανουν δωρο ανεξαρτητως τιμης,αλλα παρολα αυτα ΑΡΝΟΥΜΑΙ να επιτρεψω στους γονεις μου να δωσουν τοσα λεφτα για το 3GS...

Τελευταία επεξεργασία από: Kostantis, 28/07/2009 - 09:58

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#617   Smaug

Smaug

iPH Contributor

• 1.771 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:smaug.gr

Δημοσίευση 28/07/2009 - 09:57

Κάποια στιγμή ήμουν 99% βέβαιος (κάπου τον Μάρτιο) ότι θα εμφανιστεί καινούριο iPhone, βασιζόμενος στις έγκυρες πηγές μας. Θεωρώντας ότι όσο διαδιδόταν οι φήμες η τιμή του κινητού μου (iPhone 3G 16GB) θα έβαινε συνεχώς μειούμενη, αποφάσισα ότι οι συνθήκες ήταν ώριμες για να το πουλήσω (ως οικογενειάρχης δεν μπορώ να δικαιολογήσω iPhone 3GS αν δεν έχω πουλήσει το iPhone 3G). Έλα ντε όμως που όσο δίκιο είχα στην έλευση μιας καινούριας συσκευής, τόσο έπεσα έξω στην αρχική μου εκτίμηση σχετικά με την ημερομηνία διάθεσης του iPhone 3GS που αρχικά νόμιζα για το WWDC09 στις αρχές Ιουνίου.

Μόνος σου τα λές αχαχαχα!! :P

#618   DSOdysseas

DSOdysseas

iPH Enthousiast

• 470 μηνύματα

Δημοσίευση 28/07/2009 - 10:10

Να σου πω ειλικρινα το οτι καποιοι γινονται εκατομμυριουχοι δεν το εχω σκεφτει ουτε θα το σκεφτω στην συγκεκριμενη περιπτωση..Εδω μας τα περνουνε απο χιλιες μεριες και εμεις τα δινουνε απλοχερα,ενα κινητο θα μας πειραξει.Οντως οι παππουδες μας τοτε μια χαρα ητανε ετσι πως ζουσανε,απλα ελα που ο κοσμος προχωραει,παει μπροστα,θελει να εξελισετε.
Αν εχει πανω απο 600 εγω δεν θα το σκεφτω καν...απλα δεν θα το αγορασω εφοσον βρισκω με τοσα λεφτα και με λιγοτερα,συσκευη που μου προσφερει περισσοτερα ΚΑΤ'ΕΜΕ...ναι ειναι αντικειμενο ποθου αλλα....αλλα...
Να φανταστεις κιολας οτι το 3GS θελουν να μου το κανουν δωρο ανεξαρτητως τιμης,αλλα παρολα αυτα ΑΡΝΟΥΜΑΙ να επιτρεψω στους γονεις μου να δωσουν τοσα λεφτα για το 3GS...

έχεις δίκιο φίλε μου.. εγώ θα το πάρω δώρο στον εαυτό μου, μιας και φέτος δεν θα πάω διακοπές, καθώς γεννάει η γυναίκα μου, οπότε να έχω τι να κάνω όσην ώρα περιμένω τα γεννητούρια! (άκου δικαιολογία που βρήκα, χαχα, ε, είναι και τα γενέθλιά μου τον άλλον μήνα, το συνδυάζω κάπως, χαχα) Άλλωστε κρατήθηκα για το 3G οπότε ας πάρω αυτό..

Άσχετο: οι κουκκίδες κάτω από το όνομά μας τι συμβολίζουν???

#619   spyridon4s

spyridon4s

iPH User

• 123 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 28/07/2009 - 10:39

έχεις δίκιο φίλε μου.. εγώ θα το πάρω δώρο στον εαυτό μου, μιας και φέτος δεν θα πάω διακοπές, καθώς γεννάει η γυναίκα μου, οπότε να έχω τι να κάνω όσην ώρα περιμένω τα γεννητούρια! (άκου δικαιολογία που βρήκα, χαχα, ε, είναι και τα γενέθλιά μου τον άλλον μήνα, το συνδυάζω κάπως, χαχα) Άλλωστε κρατήθηκα για το 3G οπότε ας πάρω αυτό..

Άσχετο: οι κουκκίδες κάτω από το όνομά μας τι συμβολίζουν ???

μαλλον οσα ποιο πολλα post κανεις τοσο περισσοτερες κουκιδες εχεις οπως και αλλαζει αυτο που γραφει απο κατω απο την φωτογραφια με το IPH κατι(π.χ. IPH junior ή IPH user)

#620   arcsar

arcsar

iPH newbie

• 23 μηνύματα

Δημοσίευση 28/07/2009 - 11:35

(ζητώ συγνώμη από το modarator - tsopano και τους φίλους του iphonehellas αλλά είμουν εξωτερικό 9 ημέρες και γύρισα να διαβάσω τα νέα του iphoenhellas και έχασα 1 ώρα διαβάζοντας μπ$%$#@#δες αρκετών που γράφουν χωρίς ευθύνη ότι τους κατέβει για φίλους θειές μπαρμπάδες κουνιαδες vodafonades συμμοριες βισμάτων cosmotadon και ότι άλλου του κατέβε του καθενός, και για να το πω ποιο καθαρά, ο τσοπάνος θα έχει πρωτος επίσημα τις τιμές και θα μας τις πει όταν θα πρέπει....φυσικά οι παραπάνω τιμές δεν έχουν καμία σχέση με τη πραγματικότητα)
[/quote]

Απαντώντας στο φίλο,πού μάλλον δείχνει οτι ξέρει κάτι παραπάνω απο όλους εμάς εδώ που απλά είπαμε την άποψη μας ( έχοντας την ευθύνη τών λεγόμενών μας) θα ήθελα να επισημάνω οτι αύριο το πολύ μεθαύριο για να γίνω και πιό πειστικός, θα σας παραθέσω φωτογραφία με το καινούργιο iphone 3gs. Φίλος μου το παράγγειλε απο κατάστημα cosmote....κοντά στο Ηράκλειο Κρήτης, και θα του το έχουν αύριο ή μεθάυριο, η τιμή του είναι 550ευρώ. Αν κάνω λάθος, έχω την ευθύνη πάλι των όσα είπα.

#621   sevarton

sevarton

iPH Enthousiast

• 574 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 28/07/2009 - 12:05

ρε παιδιά,χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν,αλλά ΔΕ γίνεται να τιμολογήσει κάποιος υπάλληλος μια συσκευή πριν αυτή έρθει...πόσο μάλλον σε αυτή την τιμή,λογικά μιλάς για το 16αρι..αν σκεφτείς οτι το 16αρι 3G ήταν ακριβότερο,δε μου πάει πολύ καλά αυτό...

βέβαια και πάλι,χωρις να θέλω να σε θίξω,ΜΑΚΑΡΙ να έχεις δίκιο

#622   arcsar

arcsar

iPH newbie

• 23 μηνύματα

Δημοσίευση 28/07/2009 - 12:18

ρε παιδιά,χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν,αλλά ΔΕ γίνεται να τιμολογήσει κάποιος υπάλληλος μια συσκευή πριν αυτή έρθει...πόσο μάλλον σε αυτή την τιμή,λογικά μιλάς για το 16αρι..αν σκεφτείς οτι το 16αρι 3G ήταν ακριβότερο,δε μου πάει πολύ καλά αυτό...

βέβαια και πάλι,χωρις να θέλω να σε θίξω,ΜΑΚΑΡΙ να έχεις δίκιο

Συμφωνώ μαζί σου σε ότι αφορά την τιμή, και μένα λίγο φτηνό μου φαίνεται το 16άρι αν το συγκρίνεις πάντα με το παλιό. Αλλά όσο για τις τιμολογήσεις πιστεύω - κατα την δική μου άποψη πάντα - πολλά μπορεί να γίνουν μιάς και πλησιάζει και η ημέρα παράδοσης στο κοινό.

#623   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9.488 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 28/07/2009 - 12:21

ρε παιδιά,χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν,αλλά ΔΕ γίνεται να τιμολογήσει κάποιος υπάλληλος μια συσκευή πριν αυτή έρθει...

το θεμα δεν ειναι υπαλληλου γιατι ο καθε υπαλληλος παιρνει 600 euros και δεν τον νοιαζει τι γινεται απο εκι και περα οτι του λενε λεει.το θεμα ολο ξεκηναει κατα την γνωμη μου απο της εταιριες με πρωτη και καλυτερη την apple που δεν εχει δωσει τιμες.οστοσο αν η apple εχει δωσει τιμες τοτε η ευθινη παει παει στην εκαστοτε διευθινση των εταιριων που προμιθευουν το iphone στην ελληνικη αγορα.

ezgif_com_crop_2.gif

#624   sevarton

sevarton

iPH Enthousiast

• 574 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 28/07/2009 - 12:25

η apple έδωσε τιμές για αμερική όπου έχει μια πιο άμεση" συνεργασία με την ΑΤ..για ευρώπη πολλά παίζουν και δε μπορεί να δώσει ενιαία τιμή (βλ. κλειδωμένες συσκευές,βλέπε τιμή ξεκλείδωτης σε βέλγιο,σε ιταλία)

#625   Kaloutsikos

Kaloutsikos

iPH Member

• 291 μηνύματα

Δημοσίευση 28/07/2009 - 13:02

η τιμή του είναι 550ευρώ. Αν κάνω λάθος, έχω την ευθύνη πάλι των όσα είπα.

Μπα ούτε εγώ το κόβω να είναι αυτή η τιμή παιδιά.

#626   SkyNet

SkyNet

iPH Member

• 224 μηνύματα

Δημοσίευση 28/07/2009 - 13:29

Τρεις μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία και δεν γνωρίζουμε ακόμη τιμή... WTF??

#627   SkyNet

SkyNet

iPH Member

• 224 μηνύματα

Δημοσίευση 28/07/2009 - 13:34

χαίρετε ! είμαι και γω απ' αυτούς που δώσανε , με πόνο καρδιάς , το 3g τους , προκειμένου να συλέξουν τους απαραίτητους πόρους δια την αγορά του 3gs . Ένα μήνα τώρα που το αποχωρίστικα , τη θέση του στη τσέπη μου αλλά και στη παλάμη (στη παλάμη όχι και τόσο συχνά) έχει καταλάβει ένα προπολεμικό , μικρό θαύμα της τεχνολογίας για τους τότε ανθρώπους - ένας λόγος οδύνης για μένα σήμερα , Taksun TS-8803 , λίγοι το ξέρουν λιγότεροι θα το είχαν. Μη μακρυγορώντας.. αν υπήρχε διαγωνισμός με θέμα απ το Ζενίθ (Ipgone) στο Ναδίρ (προσωρινή συσκευή μέχρι την έλευση του νέου 3gs)ίσως.. λέω ίσως να ήμουν ο νικητής..

παραθέτω και φότο.

Nokia 8210.. Από τα καλύτερα..
Εγώ πάντως κυκλοφορώ με ένα ιστορικό Nokia 6510.. που για όσους θυμούνται έμπαινε μέσω GPRS στο internet και συνδέοταν αντίστοιχα με υπέρυθρες στο PC!

#628   vterm

vterm

iPH newbie

• 10 μηνύματα

Δημοσίευση 28/07/2009 - 16:25

Πηγα και ηρθα λεμεεε!! :lol:
Σοβαρα παντως αν εχει πανω απο 600 δεν θα τους κανω την χαρη...Noway!

Κανένας μας κανονικά, δε θα έπρεπε να τους κάνει τη χάρη...
Αν είναι να στοιχίζει 700€, τότε μαζέψτε και άλλα 300 και πάρτε ένα MacBook 13"
Δηλαδή να σοβαρευτούμε ρε παιδιά...
Δεν είναι ο υπερκαταναλωτισμός στην προκειμένη, είναι η αέανη ανάγκη του Έλληνα για φιγούρα...
Να το κρατάει επιδεικτικά στο χέρι του, να τον δει ο διπλανός του...

#629   jojosrbd

jojosrbd

iPH Member

• 201 μηνύματα

Δημοσίευση 28/07/2009 - 16:25

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν κυρίες και κύριοι...

Έλαβα σήμερα τηλεφώνημα απο Vodafone (για άλλη μια φορά) για την ακρίβεια απο άτομο που δουλεύει σε εταιρία στην όποια εχει κάνει η Voda outscource κάποια κομμάτια.
Ο λόγος που με πήρανε ήταν για να αξιοποιήσω την επιδότηση μου σε μόρφη έκτπωσης παγίου αφού δεν έχω κάνει ανανέωση ακόμα.
'Οταν με είχαν πάρει πριν κανένα 3βδομαδο τους είχα πει οτι περιμένω να βγεί το iphone 3gs και ότι δεν ενδιαφέρομαι κλπ.... (τότε η ημερομηνία δεν είχε ανακοινωθεί ακόμα)
Σήμερα πάλι το ίδιο πράγμα... με αποκορήφωμα την εξής ατάκα απο την κοπέλα..
"Επέιδή το Iphone θα άργήσει να έρθει... μήπως θα θέλατε αξιοποιήσετε την έκτωση μέχρι τότε;"
Τι θα αργήσει τη ρωτάω;
"Ε, να για μέσα Αυγούστου έχουμε ενημέρωση εμείς. Για να καταλάβετε, ακόμα δεν έχουν ανακοινώσει τιμή και είναι Τρίτη..."
Η συνέχεια δεν έχει ενδιαφέρον...
Αυτό που έχει είναι το εξής:
Ή είναι καλά ενημερωμένοι αυτοι (και την πατήσαμε....)
Ή για να πιάσει στόχο είναι διαθετιμένη να πεί τι να 'ναι έτσι απλά...
Δεν ξέρω τι άλλο να πιστέψω...

Υγ1)ΔΕΝ ασπάζομαι τη γνώμη της κυρίας για την ημερομηνία άφιξης... απλά μεταφέρω τι μου είπε...
Υγ2)Sorry για το μακροσκελές...

#630   kdula

kdula

iPH newbie

• 72 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 28/07/2009 - 16:46

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν κυρίες και κύριοι...

Έλαβα σήμερα τηλεφώνημα απο Vodafone (για άλλη μια φορά) για την ακρίβεια απο άτομο που δουλεύει σε εταιρία στην όποια εχει κάνει η Voda outscource κάποια κομμάτια.
Ο λόγος που με πήρανε ήταν για να αξιοποιήσω την επιδότηση μου σε μόρφη έκτπωσης παγίου αφού δεν έχω κάνει ανανέωση ακόμα.
'Οταν με είχαν πάρει πριν κανένα 3βδομαδο τους είχα πει οτι περιμένω να βγεί το iphone 3gs και ότι δεν ενδιαφέρομαι κλπ.... (τότε η ημερομηνία δεν είχε ανακοινωθεί ακόμα)
Σήμερα πάλι το ίδιο πράγμα... με αποκορήφωμα την εξής ατάκα απο την κοπέλα..
"Επέιδή το Iphone θα άργήσει να έρθει... μήπως θα θέλατε αξιοποιήσετε την έκτωση μέχρι τότε;"
Τι θα αργήσει τη ρωτάω;
"Ε, να για μέσα Αυγούστου έχουμε ενημέρωση εμείς. Για να καταλάβετε, ακόμα δεν έχουν ανακοινώσει τιμή και είναι Τρίτη..."
Η συνέχεια δεν έχει ενδιαφέρον...
Αυτό που έχει είναι το εξής:
Ή είναι καλά ενημερωμένοι αυτοι (και την πατήσαμε....)
Ή για να πιάσει στόχο είναι διαθετιμένη να πεί τι να 'ναι έτσι απλά...
Δεν ξέρω τι άλλο να πιστέψω...

Υγ1)ΔΕΝ ασπάζομαι τη γνώμη της κυρίας για την ημερομηνία άφιξης... απλά μεταφέρω τι μου είπε...
Υγ2)Sorry για το μακροσκελές...

εγώ την ασπάζομαι την γνώμη αυτή. Ολα δείχνουν ότι το iphone θ αργήσει κιάλλο.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες