και εγώ το σκέφτομαι φίλε.. θέλω να δω τι τιμή θα έχω με την ανανέωση του συμβολαίου.. αν σκεφτείς το κόστος παραγωγής ενος iphone...φίλε, κάποιοι γίνονται εκατομμυριούχοι και εμείς στον κόσμο μας... Οι παππούδες μας ήταν ευτυχισμένοι με τα γίδια και τις κατσίκες τους.. εμείς πήξαμε στα γκάτζετς! Τέλος πάντων, θα δούμε την Παρασκευή...αν προλάβουμε να το πάρουμε..χαχαχα...
Να σου πω ειλικρινα το οτι καποιοι γινονται εκατομμυριουχοι δεν το εχω σκεφτει ουτε θα το σκεφτω στην συγκεκριμενη περιπτωση..Εδω μας τα περνουνε απο χιλιες μεριες και εμεις τα δινουνε απλοχερα,ενα κινητο θα μας πειραξει.Οντως οι παππουδες μας τοτε μια χαρα ητανε ετσι πως ζουσανε,απλα ελα που ο κοσμος προχωραει,παει μπροστα,θελει να εξελισετε.
Αν εχει πανω απο 600 εγω δεν θα το σκεφτω καν...απλα δεν θα το αγορασω εφοσον βρισκω με τοσα λεφτα και με λιγοτερα,συσκευη που μου προσφερει περισσοτερα ΚΑΤ'ΕΜΕ...ναι ειναι αντικειμενο ποθου αλλα....αλλα...
Να φανταστεις κιολας οτι το 3GS θελουν να μου το κανουν δωρο ανεξαρτητως τιμης,αλλα παρολα αυτα ΑΡΝΟΥΜΑΙ να επιτρεψω στους γονεις μου να δωσουν τοσα λεφτα για το 3GS...
Τελευταία επεξεργασία από: Kostantis, 28/07/2009 - 09:58