Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 3GS στην Ελλάδα

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
745 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#631   sevarton

sevarton

iPH Enthousiast

• 574 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 28/07/2009 - 16:49

παιδιά,ας σοβαρευτούμε..ο εκτελωνισμός έχει ήδη γίνει,πρωτού ανακοινωθεί η ημερομηνία ή αν οχι εκτελωνισμός,παραγγελία και κοντέινερ να ταξιδέυουν προς ελλάδα υπήρχαν ηδη...μια μεγάλη εταιρία δεν αναιρεί έτσι τα λεγόμενα της..απλά θα`ναι σε περιορισμένη διαθεσιμότητα ΑΝ το αγοράσουν όσοι λένε

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#632   jojosrbd

jojosrbd

iPH Member

• 201 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 28/07/2009 - 16:50

λέτε να ζήσουμε τέτοια ξεφτίλα....;
Α ρε Ελλαδάρα!!!

παιδιά,ας σοβαρευτούμε..ο εκτελωνισμός έχει ήδη γίνει,πρωτού ανακοινωθεί η ημερομηνία ή αν οχι εκτελωνισμός,παραγγελία και κοντέινερ να ταξιδέυουν προς ελλάδα υπήρχαν ηδη...μια μεγάλη εταιρία δεν αναιρεί έτσι τα λεγόμενα της..απλά θα`ναι σε περιορισμένη διαθεσιμότητα ΑΝ το αγοράσουν όσοι λένε

Αυτό με τη διαθεσιμότητα είναι το πίο ανησυχητικό.....

Τελευταία επεξεργασία από: iPhoneHellas, 28/07/2009 - 17:52

#633   sevarton

sevarton

iPH Enthousiast

• 574 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 28/07/2009 - 17:30

ναι αυτό θα ειναι πρόβλημα..όπως πέρσι με το παλιό iphone..
αν και δε πιστευω οτι θα υπάρχει θεμα..οι παλιοι κατοχοι3G δε θα το αλλάξουν στη πλειονοτητά τους...η καθε εταιρία έχει 2 κοντέινερ 30αρια με κινητά..σιγά μην φύγουν όλα ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΙΜΗ

#634   macgalileo

macgalileo

iPH Member

• 310 μηνύματα

Δημοσίευση 28/07/2009 - 17:48

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν κυρίες και κύριοι...

Έλαβα σήμερα τηλεφώνημα απο Vodafone (για άλλη μια φορά) για την ακρίβεια απο άτομο που δουλεύει σε εταιρία στην όποια εχει κάνει η Voda outscource κάποια κομμάτια.
Ο λόγος που με πήρανε ήταν για να αξιοποιήσω την επιδότηση μου σε μόρφη έκτπωσης παγίου αφού δεν έχω κάνει ανανέωση ακόμα.
'...........

Είναι μπούρδες, δεν έχει ιδέα, και φυσικά μη δώσεις τον αριθμό ταυτότητας αν στο ζητήσει για να σε βάλει στην έκπτωση
εύχομαι να μην έχει μπελάδες η vodafone στο μέλλον με τη συγκεκριμένη εταιρεία και τους αριθμούς ταυτότητας που έχει μαζέψει

#635   Avrohis

Avrohis

iPH newbie

• 97 μηνύματα

Δημοσίευση 28/07/2009 - 17:49

εγώ την ασπάζομαι την γνώμη αυτή. Ολα δείχνουν ότι το iphone θ αργήσει κιάλλο.

Μπάαα.
Πόσο να πέσει πια το δολάριο ?
1,41370 έφτασε έναντι του ευρώ…
;)

#636   macgalileo

macgalileo

iPH Member

• 310 μηνύματα

Δημοσίευση 28/07/2009 - 17:57

μην αγχώνεστε χωρίς λόγω,

όλοι θα παρουμε 3gs τη παρασκευή

το κομμάτια είναι αύθονα για τη συγκεκριμένη περίοδο!!!!

οι τιμές δεν υπάρχει κανένας λόγως να ανακοινωθούν και δεν τις ξέρει κανένας, τουλάχιστον σε vodafone, κανένα κατάστημα και κανένας πωλητής η area  sales manager της vodafone

και σωστά πράτουν

μιλάμε για ανταγωνισμό

θα σας πω ένα απλό παράδειγμα

στην αυτοκινητοβιομηχανία στην ελλάδα

οι τιμές σε κάποια μεγάλη μάρκα πηγαίνουν πηγαίνουν στο δίκτυο με e-mail κάθε παρασκευή βράδυ μετά της 9 ενώ στις 20:00 ξεκινάει η καμπάνια στη τηλεόραση

είναι θέμα ανταγωνισμού, και το εφαρμόζουν σχεδόν όλες οι εταιρείες.

από τη στιγμή που το προιόν είναι σε αναμονή και δνε υπάρχει μονοπώλιο δεν υπάρχει κανένας λόγως να τις ανακοινώνσουν.

ασ περιμένουμε μέχρι τη παρασκευή και ας μην γράφουμε 50 σελίδες χωρίς καμία ουσία

σεβασμό στους αναγνώστες που προτιμούν να διαβάζουν παρά να γράφουν λόγια του αέρα.

and one more thing ( as Steve Job!!! )

η τιμή θα είναι πάνω από 600 και 700 αντίδτοιχα (ΟΡΙΣΤΙΚΟ) !!!

#637   Tsopanos

Tsopanos

iPH Honoured Member

• 595 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 28/07/2009 - 18:05

Να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα

1) Το iPhone 3GS θα έρθει την Παρασκευή 31 Ιουλίου στις προθήκες των καταστημάτων Cosmote και Vodafone. Ούτε μέρα νωρίτερα, ούτε μέρα αργότερα. Το αν ήδη βρίσκεται σε αποθήκες ή έχει εκτελωνιστεί είναι άσχετο. Επίσης, κανένας δεν θα μπορέσει να το πάρει νωρίτερα - τουλάχιστον χωρίς να βρει σοβαρά τον μπελά του ο αντίστοιχος πωλητής.
2) Οι τιμές παραμένουν άγνωστες (το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κυμανθούν μεταξύ 500-800€) και ό,τι και να ακούτε ή να διαβάζετε να ξέρετε ότι πρόκειται περί εικασιών (βάσιμων ή μη) να μην δίνετε βάση. Όταν τις διαβάσετε είτε στις σελίδες της Vodafone/Cosmote ή στην κεντρική σελίδα του iPhoneHellas.gr, τότε να τις πιστέψετε.

#638   Avrohis

Avrohis

iPH newbie

• 97 μηνύματα

Δημοσίευση 28/07/2009 - 18:24

ασ περιμένουμε μέχρι τη παρασκευή και ας μην γράφουμε 50 σελίδες χωρίς καμία ουσία

σεβασμό στους αναγνώστες που προτιμούν να διαβάζουν παρά να γράφουν λόγια του αέρα.

and one more thing ( as Steve Job!!! )

η τιμή θα είναι πάνω από 600 και 700 αντίδτοιχα (ΟΡΙΣΤΙΚΟ) !!!

Αν μου επιτρέπετε , το να χαρακτηρίζετε με αυτό τον τρόπο τις αγωνίες και τους προβληματισμούς πολλών εν δυνάμει αγοραστών του iphone και μελών της κοινότητας , δεν σας τιμά.
Νομίζω ότι τα φόρα , αυτό τον σκοπό έχουν. Να εξωτερικεύονται αυτά τα συναισθήματα των απλών ανθρώπων.
Αλλιώς , να το βουλώσουμε όλοι μας , αναμένοντας το πότε θα γράψει κάποιος ο οποίος θα διαθέτει την βούλα του ειδικού (όπως εσείς ?), την γνώμη του οποίου θα πρέπει να υιοθετούμε , ακαριαία , αγελαία και αβλεπεί.

#639   mixail

mixail

iPH User

• 177 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 28/07/2009 - 18:30

Σωστος..Σωστότατος :) Ειμαι από τους άτυχους που δεν εβγαλα σχολη Iphonολογίας :P

#640   Tsopanos

Tsopanos

iPH Honoured Member

• 595 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 28/07/2009 - 18:44

Αν μου επιτρέπετε , το να χαρακτηρίζετε με αυτό τον τρόπο τις αγωνίες και τους προβληματισμούς πολλών εν δυνάμει αγοραστών του iphone και μελών της κοινότητας , δεν σας τιμά.
Νομίζω ότι τα φόρα , αυτό τον σκοπό έχουν. Να εξωτερικεύονται αυτά τα συναισθήματα των απλών ανθρώπων.
Αλλιώς , να το βουλώσουμε όλοι μας , αναμένοντας το πότε θα γράψει κάποιος ο οποίος θα διαθέτει την βούλα του ειδικού (όπως εσείς ?), την γνώμη του οποίου θα πρέπει να υιοθετούμε , ακαριαία , αγελαία και αβλεπεί.

Γενικά συμφωνώ μαζί σου, πρέπει να διεξάγεται υγιής συζήτηση για οποιοδήποτε θέμα, συμπεριλαμβανομένης και της ημερομηνίας έλευσης αλλά και των τιμών.

Άλλο αυτό όμως, και άλλο το να γράφουμε μια τιμή την οποία είτε βγάλαμε από το μυαλό μας ή μας την είπε η γιαγιά στο καφενείο και να την παρουσιάζουμε ως "βέβαιη" και "οριστική", το οποίο γίνεται αφορμή για άλλα 10-20 posts αγωνίας και προβληματισμών χωρίς ουσία. Το τελευταίο βέβαια παραμένει μια ευχή μου και μια προτροπή προς όλους με στόχο να διατηρήσουμε ψηλό το επίπεδο σε αυτό, αλλά και σε κάθε άλλο νήμα του iPhoneHellas.gr.

Ο καθένας είναι πάντα ελεύθερος
α) να εκφράσει την προσωπική του άποψη και εκτίμηση, και ως τέτοιες να τις γράφει και
β) να σέβεται και σε καμία περίπτωση να κατακρίνει τις εκτιμήσεις και τις πληροφορίες όλων των άλλων (και των Moderators)

Tsopanos.

#641   prototype

prototype

iPH Member

• 225 μηνύματα

Δημοσίευση 28/07/2009 - 19:03

Ευτυχώς δηλαδή που το έχω πάρει ήδη από το εξωτερικό αλλιώς κι εμένα αυτή η αγωνία τόσο για τη μέρα διάθεσης όσο και για την τιμή θα με είχαν στείλει αδιάβαστο :P

#642   jojosrbd

jojosrbd

iPH Member

• 201 μηνύματα

Δημοσίευση 28/07/2009 - 19:10

Να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα

1) Το iPhone 3GS θα έρθει την Παρασκευή 31 Ιουλίου στις προθήκες των καταστημάτων Cosmote και Vodafone. Ούτε μέρα νωρίτερα, ούτε μέρα αργότερα. Το αν ήδη βρίσκεται σε αποθήκες ή έχει εκτελωνιστεί είναι άσχετο. Επίσης, κανένας δεν θα μπορέσει να το πάρει νωρίτερα - τουλάχιστον χωρίς να βρει σοβαρά τον μπελά του ο αντίστοιχος πωλητής.
2) Οι τιμές παραμένουν άγνωστες (το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κυμανθούν μεταξύ 500-800€) και ό,τι και να ακούτε ή να διαβάζετε να ξέρετε ότι πρόκειται περί εικασιών (βάσιμων ή μη) να μην δίνετε βάση. Όταν τις διαβάσετε είτε στις σελίδες της Vodafone/Cosmote ή στην κεντρική σελίδα του iPhoneHellas.gr, τότε να τις πιστέψετε.

Δηλαδή ΤSOPANOS εσύ λές οτι εάν πάμε Παρασκευή πρωί -πρωί θα το βρούμε εκεί να μας περιμένει; :rolleyes:
και πως έαν δεν ισχύσει αυτό θα βγούν να το πούν απο πριν...;
οχι τίποτα να ξέρουμε τι πρόγραμμα να κάνουμε για Παρασκευή

Τελευταία επεξεργασία από: jojosrbd, 28/07/2009 - 19:12

#643   arcsar

arcsar

iPH newbie

• 23 μηνύματα

Δημοσίευση 28/07/2009 - 19:19

Πολυ σωστός ο φίλος....Σκεφτόμουν να γράψω κάτι παραμφερές αλλά μιάς και είμαι νέος στο συγκεκριμένο φόρουμ είπα να μήν φανώ επιθετικός.
Σε λίγο θα μας καταδικάσουν επειδή εκφράσαμε την ανησυχία μας και κυρίως την ΄΄πληροφορία΄΄ μας...Παιδιά υποτίθεται οτι μιλάμε για ένα προιόν που, αν μη τι άλλο είναι ένα πανάκριβο gadget και τίποτα άλλο....Οι συζητήσεις γύρω απο αυτο το gadget λοιπόν είναι σε επίπεδο χαλάρωσης και ξεκούρασης απο την δουλειά ή το διάβασμα. Μην τρελλαθούμε κιόλας, και βέβαια θα γίνονται εικασίες, αβάσιμες και μή....Εκτός και αν φιλτράρετε τα ποστ μας και θέλετε να επιλέγετε ότι νομίζετε κατα την δική σας κρίση πιό έγκυρο....
Με όλο τον σεβασμό πάντα, sorry αν φαίνομε επιθετικός.

#644   Kaloutsikos

Kaloutsikos

iPH Member

• 291 μηνύματα

Δημοσίευση 28/07/2009 - 19:24

Aντε να έρθει η κολό παρασκευή γιατί ολοι μας θα τραλαθούμε. :blink:

#645   macgalileo

macgalileo

iPH Member

• 310 μηνύματα

Δημοσίευση 28/07/2009 - 19:38

το θέμα μας είναι iPhone 3gs στην Ελλάδα αν δεν κάνω λάθος

αν είναι να λέμε ο καθένας ότι θέλουμε ας κάνουμε ένα topic - <<καφενείο - iphone 3gs στην ελλάδα>>

το θέμα είναι ότι αν κάποιος που δεν έχει παρακολουθήσει τη συζήτηση μέχρι τώρα και θέλει να ενημερωθεί , η ανάγνωση του συγκεκριμένου topic για το πότε και αν θα έρθει και σε ποια τιμή
θα είναι για αυτόν κάτι σαν την επιστροφή του Οδυσσέα στην Ιθάκι.

επίσης είδα σε κάποιες απαντήσεις πως θεωρέιτε ότι είμαι κάποιος που ξέρω κάτι παραπάνω ή ότι έχω κάποια σχέση με τον τσοπανο και το IphoneHellas

Δηλωνω κατηγορηματικά ότι δνε έχω καμία <<άμεση>> σχέση με καμία εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στην ελλάδα
Επίσης δεν έχω καμία σχέση με τον τσοπάνο <<είμαι παντρεμένος σε δικό μου μαντρί :) :) :) >>
τέλος είμαι ένας απλος φίλος του IphoneHellas στο οποίο προσπαθώ να συμμετέχω μοιράζοντας ότι έχω χρήσιμο στο βαθμό που μπορώ

Ευχαριστώ

mac-galileo

Τελευταία επεξεργασία από: macgalileo, 28/07/2009 - 19:41

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια