Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 3GS στην Ελλάδα

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
745 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#646   Kaloutsikos

Kaloutsikos

iPH Member

• 291 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 28/07/2009 - 19:49

το θέμα μας είναι iPhone 3gs στην Ελλάδα αν δεν κάνω λάθος

αν είναι να λέμε ο καθένας ότι θέλουμε ας κάνουμε ένα topic - <<καφενείο - iphone 3gs στην ελλάδα>>

Δεν συμφωνώ μαζι σου. Αμα ειναι ας κλειδωθει το topic και ας ανοιξει πάλι Πέμπτη βράδυ..
Ο καθένας λέει αυτά που του λέει ο κάθε παπ...ς στις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, δέν θα τον καταδικάσουμε κιώλας επειδή μας λέει τι του συμβαίνει.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#647   Tsopanos

Tsopanos

iPH Honoured Member

• 595 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 28/07/2009 - 20:19

Δηλαδή ΤSOPANOS εσύ λές οτι εάν πάμε Παρασκευή πρωί -πρωί θα το βρούμε εκεί να μας περιμένει; :rolleyes:

Δεδομένης της ιστορίας με το iPhone 3G (εκεί τελευταία στιγμή μάθαμε ότι θα το φέρει η Vodafone), είχαν πει 22/08/2008 (να θυμούνται οι παλαιότεροι), και αυτό ίσχυσε. Προσωπικά το αγόρασα την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας, που συνέπεσε με την μέρα που είχαν ανακοινώσει.

Γι αυτό το λόγο πιστεύω ότι 31/07 θα είναι διαθέσιμο προς πώληση.

Τώρα αν συμβούν κοσμοσυντελειακές καταστάσεις δεν ευθύνομαι :)

Επίσης δεν έχω καμία σχέση με τον τσοπάνο <<είμαι παντρεμένος σε δικό μου μαντρί >>

Τώρα τι να σχολιάσω... :) :)

#648   Kostantis

Kostantis

iPH newbie

• 96 μηνύματα

Δημοσίευση 28/07/2009 - 22:05

Καλησπερα παιδια.Το iphone 3GS θα εχει στανταρ πανω απο 600 ευρω οπως και να το κανουμε,οπως προαναφερθηκε απο καποιον αλλο εδω.
Βρηκα αγγελια σε γνωστο φορουμ και μαλιστα απο εμπιστο πωλητη ο οποιος πουλαει το 3GS 600 ευρω ολοκαινουριο ελληνικο.
Οποτε 3GS 16GB=619 ευρω!

Ελπιζω να μην διαψευσθω την Παρασκευη αλλα πλεον συμφωνα με οσα λεγονται και οσα εχουνε αναφερθει στο ιντερνετ πιστευω οτι 600 μεσα στο νερο.. :blink:

Τελευταία επεξεργασία από: Kostantis, 28/07/2009 - 22:06

#649   pabou13

pabou13

iPH Member

• 257 μηνύματα

Δημοσίευση 28/07/2009 - 23:31

Καλησπερα παιδια.Το iphone 3GS θα εχει στανταρ πανω απο 600 ευρω οπως και να το κανουμε,οπως προαναφερθηκε απο καποιον αλλο εδω.
Βρηκα αγγελια σε γνωστο φορουμ και μαλιστα απο εμπιστο πωλητη ο οποιος πουλαει το 3GS 600 ευρω ολοκαινουριο ελληνικο.
Οποτε 3GS 16GB=619 ευρω!

Ελπιζω να μην διαψευσθω την Παρασκευη αλλα πλεον συμφωνα με οσα λεγονται και οσα εχουνε αναφερθει στο ιντερνετ πιστευω οτι 600 μεσα στο νερο.. :blink:

Διοτι και εγω βρηκα την συγγεκριμενη αγγελια στο net δεν βλεπω πουθενα τον πωλητη να διευκρινιζει εαν το iPhone ειναι απο Ελλαδα εκτος και εαν εποικινωνησες μαζι του με pm

Φιλικα

#650   Kaloutsikos

Kaloutsikos

iPH Member

• 291 μηνύματα

Δημοσίευση 29/07/2009 - 00:04

Λοιπον παιδιά ένας φίλος μου ο οποίος έχει κατάστημα της VODAFONE μου είπε πως το 3gs έχει πάει στο κατάστημά του μόνο που δέν τον εχουνε ενημερώσει ποία θα είναι η τιμή του. Την Παρασκευή το πρωί κανονικά και με το νόμο θα το έχουμε στα χέρια μας. Οπότε όσα έχουν υποθεί για την παρασκευή πως θα το έχουμε στα χέρια μας είναι αλήθεια :D

#651   Tillter

Tillter

iPH Contributor

• 1.271 μηνύματα
  • Twitter:@Till773
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:Kajuku

Δημοσίευση 29/07/2009 - 05:45

Εμένα πάντως αυτό που με προβληματίζει είναι, μαύρο ή λευκό; Γιατί η θήκη της Proporta που έχω πάρει είναι μαύρο δερμα απο έξω, και λευκό απο μέσα, και ταιριάζουν και τα δύο... Χώρια του ότι σκέφτομαι σοβαρά να παραγγείλω και μια Vaja Ivolution SP μαύρη με λευκή ρίγα και ονοματεπώνυμο στο πίσω μέρος...

#652   macgalileo

macgalileo

iPH Member

• 310 μηνύματα

Δημοσίευση 29/07/2009 - 09:09

νεώτερα στοιχεία

μέχρι αύριο βράδυ, σύμφωνα με την εσωτερική ενημέρωση των καταστημάτων vodafone, όλα τα κατασ΄τηματα θα έχουν παραλάβει από ένα demo

κανένα κατάστημα δεν έχει ενημέρωση για το πότε θα έχουν συσκευές προς διάθεση.

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα σε καταστήματα, κυρίως περιφέρειας, να μην έχουν κομμάτια προς διάθεση.
Αν έχει γίνει παραγγελεία σε κατάστημα επαρχίας και θέλετε να το έχετε παρασκευή θεωρώ πως πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί τους να κινήσουν το θέμα, γιατί παρουσιάζετε χαλαρότητα υπαλλήλων

Με άλλα λόγια και με κάθε επιφύλαξη μέχρι αυτή τη στιγμή, και μόνο για vodafone, δεν θα υπάρχουν συσκευές προς διάθεση σε πολλά καταστήματα περιφέρειας, κυρίως λόγω αδρανοποίησης των καταστημάτων.

Χαρακτηριστικά σας αναφέρω ότι σε κατάστημα πόλης με 90000 κατοίκους έχει γίνει μόνο μια προ παραγγελία και το κινητό δεν έχει δοθεί για παραγγελία στη vodafone με αποτέλεσμα να μην είναι διαθέσιμο τη Παρασκευή.

#653   Kaloutsikos

Kaloutsikos

iPH Member

• 291 μηνύματα

Δημοσίευση 29/07/2009 - 09:16

Πάλι καλά που τα έχουν φέρει σε καταστήματα τισ θεσσαλονίκης :D

#654   Tillter

Tillter

iPH Contributor

• 1.271 μηνύματα

Δημοσίευση 29/07/2009 - 09:37

Εντάξει, αυτό το πράγμα καταντάει εκνευριστικό. Μίλαγα τώρα με υπάλληλο του Γερμανού στην περιοχή μου. Φυσικά δεν έχουν κάνει ακόμα παραλαβή, και δεν τους έχει ενημερώσει και κανείς για το αν θα κάνουν παραλαβή την Παρασκευή. Καλά, για τιμές ούτε λόγος...

#655   koumbouni

koumbouni

iPH Contributor

• 1.803 μηνύματα
  • Twitter:@koumbouni
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 29/07/2009 - 09:40

Πάντως αν διαβάζουν το φόρουμ από Vodafon και Cosmote θα μας το κάτσουν το τηλέφωνο 699 ευρώ σίγουρα αφού σχεδόν όλοι λένε ότι όσο και να έχει θα το πάρουν. Αν μας ακούτε να το δώσετε 619 το πολύ για να το πάρουμε όλοι... μας ακούτε;;; :P

#656   RIOTSHIELD

RIOTSHIELD

iPH Member

• 344 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 29/07/2009 - 09:49

για να ξεκαθαρίζουμε κάποια πράγματα πάντως, όντως θεωρώ ότι δεν είναι και τόσο σημαντικό το πότε ακριβώς θα έρθει, αλλά από την άλλη καταλαβαίνω γιατί οι καταναλωτές που θέλουν να το αγοράσουν έχουν εκνευριστεί.
Ο λόγος είναι η κατάσταση/αντιμετώπιση της vodafone όσον αφορά το θέμα.
θα μπορούσαν πολύ απλά να πουν το iphone θα είναι διαθέσιμο για παραγγελία μόνο μετά τις 31/7 και η τιμή του θα ανακοινωθεί μόνο αφού κυκλοφορίσει, όμορφα απλά και ωραία. έτσι κανείς δεν θα έλπιζε οτι θα μάθει κατι νωρίτερα κτλ. κανείς από τη vodafone δεν ήταν (και δεν είναι ούτε και τώρα) σε θέση να δώσει μια σαφή απάντηση και αυτό είναι που εκνευρίζει τον κόσμο.

#657   Tillter

Tillter

iPH Contributor

• 1.271 μηνύματα

Δημοσίευση 29/07/2009 - 09:51

Άλλο κουφό: πήρα τηλέφωνο την γραμμή καταναλωτή του Γερμανού, και μου είπαν πως η τελευταία ενημέρωση που έχουν είναι ότι την Παρασκευή ο Γερμανός θα παραλάβει στις κεντρικές του αποθήκες συσκευές απο τον παροχό, και πως λογικά θα αρχίσει την διανομή στα καταστήματα απο εβδομάδα. Κοινώς άρμεγε και κούρευε...

#658   Kaloutsikos

Kaloutsikos

iPH Member

• 291 μηνύματα

Δημοσίευση 29/07/2009 - 09:51

Πάντως αν διαβάζουν το φόρουμ από Vodafon και Cosmote θα μας το κάτσουν το τηλέφωνο 699 ευρώ σίγουρα αφού σχεδόν όλοι λένε ότι όσο και να έχει θα το πάρουν. Αν μας ακούτε να το δώσετε 619 το πολύ για να το πάρουμε όλοι... μας ακούτε;;; :P

Δέν παίζει να δωσω πάνω απο 620. Ετσι και έχει πάνω απο αυτά τα λεφτά, τότε χάσαν ένα πελάτη...

#659   macgalileo

macgalileo

iPH Member

• 310 μηνύματα

Δημοσίευση 29/07/2009 - 09:53

Εντάξει, αυτό το πράγμα καταντάει εκνευριστικό. Μίλαγα τώρα με υπάλληλο του Γερμανού στην περιοχή μου. Φυσικά δεν έχουν κάνει ακόμα παραλαβή, και δεν τους έχει ενημερώσει και κανείς για το αν θα κάνουν παραλαβή την Παρασκευή. Καλά, για τιμές ούτε λόγος...

επιβεβαιώνω και εγώ για καταστήματα του Γερμανού της περιφέρειας
μάλιστα σε πολλά δεν αναμένονται παραλαβές σήμερα και επειδή δεν παραλαμβάνουν αύριο και μεθαύριο, άρα σε πολλά καταστήματα και Γερμανού
τελικά δεν θα είναι άμεσα διαθέσιμο τη Παρασκευή

Φυσικά το πρόβλημα δεν είναι και κάτι σπουδαίο για τις εταιρείες, μιας και το θέμα απασχολή μόνο εμάς εδώ μέσα

άρα όσοι φίλοι και απο κοσμοτέ της περιφέρειας καίγονται να το έχουν παρασκευή καλό είναι να επιβεβαιώσουν τη κράτηση με κατάστημα.
γενικώς η σημερινή μου εκτίμηση είναι ότι η παρασκευή θα είναι μια συνηθισμένη ημέρα για τα καταστήματα χωρίς να υπάρχει κάποια σπουδαία κίνηση για το Iphone (σε αντίθεση με την περσινή κινητικότητα )

#660   Kaloutsikos

Kaloutsikos

iPH Member

• 291 μηνύματα

Δημοσίευση 29/07/2009 - 09:58

Εγώ πηστέυω άδικος κόπος το να πάρετε τηλέφωνο, άμα είναι να μήν το φέρουν την Παρασκευή δεν θα το φέρουν.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες