Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 3GS στην Ελλάδα

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
745 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#121   AnKi

AnKi

iPH Member

• 243 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 16/06/2009 - 22:42

Και γιατί τώρα για τη διπλάσια χωριτηκότητα να πληρώνουμε €100 παραπάνω απ' ότι €70 που ήταν με το 3G;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#122   Tsopanos

Tsopanos

iPH Honoured Member

• 595 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 16/06/2009 - 22:43

Tsopanos δε νομίζω να ευθύνεται η apple γι' αυτό. Τώρα είναι θέμα της Vodafone, της Tim, της T-Mobile και λοιπά. Η apple ότι ήταν να κάνει το έκανε!

Κάνεις λάθος.

Όπως πολύ σωστά σημείωσε και ο φίλος μας o apmos, η Apple ορίζει τις τιμές (αν όχι ακόμη και το περιθώριο κέρδους των OpCos). Από την συσκευή δεν θα βγάλουν σχεδόν τίποτα και γι αυτό θα πριμοδοτηθούν τα καινούρια συμβόλαια.

#123   AnKi

AnKi

iPH Member

• 243 μηνύματα

Δημοσίευση 16/06/2009 - 22:44

Tsopanos δε νομίζω να ευθύνεται η apple γι' αυτό. Τώρα είναι θέμα της Vodafone, της Tim, της T-Mobile και λοιπά. Η apple ότι ήταν να κάνει το έκανε!

Κάνεις λάθος.

Όπως πολύ σωστά σημείωσε και ο φίλος μας o apmos, η Apple ορίζει τις τιμές (αν όχι ακόμη και το περιθώριο κέρδους των OpCos). Από την συσκευή δεν θα βγάλουν σχεδόν τίποτα και γι αυτό θα πριμοδοτηθούν τα καινούρια συμβόλαια.
Τότε δες πίσω το ερώτημά μου για την AT&T.

#124   sepsis

sepsis

iPH Hero

• 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 16/06/2009 - 22:49

Ναι αλλά αν δεν κάνω λάθος στο forum έχω διαβάσει πατέντες για το πώς να κάνεις unlock το κινιτό..Δεν γίνεται να το αγοράσεις και να ακολουθήσεις τις οδηγίες?

Το unlock υπάρχει για τα iPhone edge και 3G.
Για το iPhone 3G S δεν υπάρχει κάτι αφού δεν έχει κυκλοφορήσει κιόλας. Είναι και θέμα hardware το jailbreak/unlock γι'αυτό. Μπορεί να βγει σε 5 μέρες, μπορεί σε 5 μήνες...το ρισκάρεις?

#125   Tsopanos

Tsopanos

iPH Honoured Member

• 595 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 16/06/2009 - 22:49

Η απάντηση είναι: Η ΑΤ&Τ δεν το πουλάει σκέτο οπότε κάθε σύγκριση είναι αδύνατη. Μπορεί να έχει μεταβαλλει όρους συμβολαίων ή διάρκειες.

#126   steve85grrr

steve85grrr

iPH newbie

• 36 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 16/06/2009 - 22:54

Λάθος είσαι tsopanos το πουλάει σκέτο και μάλιστα στις παλιές τιμές.Να σοθ πώ κατι τα επιπλέον 150ε σε ποιανου τσέπη πάνε?Η η apple το πουλάει ακριβότερα στη καημένη vdafone απ' ότι στην AT&T?

#127   AnKi

AnKi

iPH Member

• 243 μηνύματα

Δημοσίευση 16/06/2009 - 22:58

Η απάντηση είναι: Η ΑΤ&Τ δεν το πουλάει σκέτο οπότε κάθε σύγκριση είναι αδύνατη. Μπορεί να έχει μεταβαλλει όρους συμβολαίων ή διάρκειες.
Two-year contract required (όπως και το 3G) και τα Individual και Family plans είναι τα ίδια με του 3G.

#128   AnKi

AnKi

iPH Member

• 243 μηνύματα

Δημοσίευση 16/06/2009 - 23:00

Λάθος είσαι tsopanos το πουλάει σκέτο και μάλιστα στις παλιές τιμές.Να σοθ πώ κατι τα επιπλέον 150ε σε ποιανου τσέπη πάνε?Η η apple το πουλάει ακριβότερα στη καημένη vdafone απ' ότι στην AT&T?
$199 δύο χρόνια συμβόλαιο!

#129   s17billsp

s17billsp

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 16/06/2009 - 23:08

???Τώρα εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι...

Θέλω αύριο να παω να πάρω το iPhone 3G...

Αν δεν κάνω λάθος, είχα δει την παρουσίαση του νέου iPhone firmware v3.0 και έλεγε οτι θα μπορούμε να κάνουμε update τα iPhone 3G δωρεάν ώστε να έχουν όλες τις νέες λειτουργίες. Δε μιλάω για jailbreak αλλά κανονικό απείραχτο iPhone 3G.

Τώρα η απορία μου. Τι διαφορά έχει το iPhone 3G με το νέο firmware από το νέο iPhone 3GS

Έχουν καμία αξιόλογη διαφορά? Έχει νόημα να περιμένω να βγει το καινούριο στην Ελλάδα? και να πληρώσω παραπάνω ή να το πάρω τώρα που δίνουν και οι εταιρίες δωρεάν 1.5 GB δεδομένα κάθε μήνα, για κάθε ενεργοποίηση μέχρι τέλος του μήνα?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

#130   iPhoneHellas

iPhoneHellas

iPH Admin

• 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 16/06/2009 - 23:10

- Ο Tsopanos δεν κάνει λάθος... δεν υπάρχει σκέτη συσκευή στην AT&T και μάλιστα αναφέρεται σε 2 χρόνια συμβόλαιο!

- Για τις διαφορές iPhone 3G και iPhone 3GS μπορείς να δεις το αντίστοιχο θέμα: iPhone 3GS vs iPhone 3G

#131   AnKi

AnKi

iPH Member

• 243 μηνύματα

Δημοσίευση 16/06/2009 - 23:14

Να και οι αποδείξεις: Τα plans του 3Gs - http://www.wireless....kage=sku3790236 και του 3G - http://www.wireless....CipK1ipc00jtl3l
Είναι ίδια. Άρα;

p.s. Tsopanos δεν έχω τίποτα μαζί σου (γιατί τώρα που ξαναβλέπω τα post μου βγάζουν μία νευρικότητα! :P), με την Vodafone τα έχω! :)

#132   AnKi

AnKi

iPH Member

• 243 μηνύματα

Δημοσίευση 16/06/2009 - 23:32

s17billsp αν αποφασίσεις να πάρεις το 3G μη ψαρώσεις κ τρέξεις να το πάρεις μέχρι τέλος του μήνα. Περίμενε να βγεί το 3Gs μήπως κ πέσει η τιμή του 3G κ τότε παρ' το. Η προσφορά θα ισχύει κ τον άλλο μήνα κ τον παράλλο. Θέμα marketing είναι αυτά τα "μέχρι τέλος του μήνα".

#133   s17billsp

s17billsp

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 16/06/2009 - 23:35

Δηλαδή αν κατάλαβα σωστά... ότι έχει το καινούριο θα το έχω και εγώ με το iPhone firmware v3.0
και απλά το καινούριο θα βγαίνει σε 32 GB και θα έχει λίγο καλύτερη μπαταρία,κάμερα,επεξεργαστή (δεν με πολυενδιαφέρουν)
τώρα η μαγνητική πυξίδα και το "resistant" σε νερό δε με απασχολεί... ούτε στα βουνά θα χαθώ, ούτε θα το βάλω στο νερό...

Τώρα για το 7.2Mbps δε νομίζω να δούμε διαφορά στην Ελλάδα  :-\

Επειδή όμως δεν ξέρω και πολλά για το iPhone (αφού αύριο θέλω να παω να το πάρω) θα ήθελα τη γνώμη σας... αξίζει το καινούριο η όχι...
Με λίγα λόγια για μένα οι βελτιώσεις αυτές δεν είναι ιδιαίτερης σημασίας αφού τα βασικά (βίντεο,bluetooth) μου τα παρέχει το νέο firmware v3.0

Αν τυχόν μου απαντήσετε ας είναι και σε pm αφού το topic δεν είναι ακριβώς για τις διαφορές των δύο αλλά για την κυκλοφορία τους...

Σας ευχαριστώ και πάλι και συγνώμη αν δεν έπρεπε να το ποστάρω εδώ... (είμαι και καινούριος στο φόρουμ)

#134   sepsis

sepsis

iPH Hero

• 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 16/06/2009 - 23:41

βίντεο δεν θα χει το 3G, μόνο το 3gs

#135   s17billsp

s17billsp

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 16/06/2009 - 23:55

Ναι όντως... για αυτό έχετε δίκιο, τώρα το πρόσεξα...
συγνώμη

edit: για το βίντεο μιλάω.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;