Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 3GS στην Ελλάδα

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
745 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#136   eLikon

eLikon

iPH Member

• 318 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 17/06/2009 - 01:27

βίντεο δεν θα χει το 3G, μόνο το 3gs

Και για αυτό πιστεύω οτι πολλοί θα το επιλέξουν.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#137   tsak4

tsak4

iPH Member

• 332 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:tsak4

Δημοσίευση 17/06/2009 - 01:42

πιστευω πως ολοι εδω μεσα εχουν βιντεο στο iPhone 3G τους. τους ασχετους που το εχουν παρει μονο για μοστρα μπορει να τους κοροιδεψουν.
Εγω παντως αν βρω να δωσω το 3G μου σε καλη τιμη μπορει να παρω το 3GS. Θα δειξει..

#138   hexblot

hexblot

iPH newbie

• 92 μηνύματα

Δημοσίευση 17/06/2009 - 07:26

όπως και άλλοι φαντάζομαι, με βλέπω να πουλάω το iPhone που έχω τώρα. Έτσι, μαζί με την επιδότηση που έχω, το κόστος θα είναι περίπου στα επίπεδα που διαφημίζει η Apple ( <150EUR για τα 16Gb ). Με αυτές τις προϋποθέσεις, πάμε για αναβάθμιση  ;D

#139   _Crazy!_

_Crazy!_

iPH newbie

• 1 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 17/06/2009 - 19:42

Καταρχήν καλησπέρα σας,

Μόλις έκανα εγγραφή στο φόρουμ σας.

Σήμερα τηλεφώνησα στην εξυπηρέτηση εταιρικών πελατών της Cosmote και μου είπαν οτι αύριο 17-Ιουνίου θα υπάρχει πληροφόρηση για το αν θα διαθέσει μέσα Ιουλίου η Cosmote το iPhone 3G-S και εφόσον το διαθέσει σε τι τιμές. Οπότε υπομονή μέχρι τότε.

Καλησπέρα Σε Όλους !

Μόλις τώρα έκανα register, γιατί είναι πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά που μαθαίνω για το καινούργιο iphone 3GS, και για τα iphone γενικά.Και να φανταστείτε ότι το σνόμπαρα αυτό το τηλέφωνο πριν έναμησι χρόνο ο βλάκας, και έκανα την μαμακία και πήγα και αγόρασα το Omnia 16GB της Samsung.....το σκυλο-μετάνιωσα γιατί τα windows mobile κολλανε συνεχώς και τα προγράμματα για αυτό το λειτουργικό αν θέλεις να τα αγοράσεις, κοστίζουν μια περιουσία !!! Χώρια όλων των άλλων προβλημάτων που έχουν τα windows mobile.....

Κάλεσα σε cosmote shop πριν από 2 ώρες περίπου και μου είπαν ότι το iphone 3GS θα είναι διαθέσιμο στις αρχές Ιουλίου !!! Τιμές δεν ξέρουν όμως ακόμα...Θα ξέρουν σίγουρα όμως στις αρχές του Ιούλιου, μου είπαν.

Παιδιά, αυτό ήταν.

Μόλις μπορώ θα το χτυπήσω αμέσως, χωρίς σύνδεση.Έχω εταιρικό πρόγραμμα και έχω ήδη φροντίσει για 5GB δωρεάν όγκου δεδομένων από την cosmote, με 16 Ευρώ + Φ.Π.Α.......

Εγώ και τα windows mobile τελειώσαμε.Ζήτω το iphone !!! ;D ;D ;D

#140   eLikon

eLikon

iPH Member

• 318 μηνύματα

Δημοσίευση 18/06/2009 - 07:12

Πιστεύω οτι στο μέλλον θα σε ενθουσιάσει ακόμα περισσότερο...  :)

#141   tgaitatzis

tgaitatzis

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 19/06/2009 - 10:30

Ξεκινησε η διαφημιστικη καμπανια απο vodafone για το 3gs . http://www.vodafone....ion?pageId=6981
Αντε και συντομα στα χερια μας !!!!!!!!!!

#142   menta

menta

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 19/06/2009 - 13:30

οι τιμες επαληθευτικα, απο apple store ιταλιας

16GB -->599 ευρω και 32GB -->699 ευρω

εγω τωρα προσπαθω να καταλαβω πως θα α ανεβασει τις πωλησεις τις με ακομα υψηλοτερες τιμες ???

γιατι αυτο ειχαν σαν στοχο, κρατωντας το 3G σε χαμηλοτερη τιμη(που ειναι αυτη η τιμη ?οεο??γιατι 499 ευρω κανει παλι) και υποτιθεται κρατωνατς τις τιμες οπως πριν.

#143   mixail

mixail

iPH User

• 177 μηνύματα

Δημοσίευση 19/06/2009 - 16:12

Το παλιό 16αρι είχε αν δεν κάνω λαθος 570 οπότε η διαφορα αν το καλοσκεφτει κανεις δεν ειναι και τεράστια.Σίγουρα βέβαια ειναι ακριβό κινητό..δεν αντιλέγω. Απλά σαν μια μικρή παρατηρηση :)

#144   tsip

tsip

iPH newbie

• 21 μηνύματα

Δημοσίευση 19/06/2009 - 18:41

μαζευα 1 χρονο λεφτα για να παρω το ιphone3g και οταν ακουσα οτι θα βγει το 3gs ειπα να παρω αυτο αφου οι διαφορες στιν ταχυτητα ειναι σημαντικες(το 3Gs ειναι 2 φορες πιο γρηγορο απο το 3G)..........μετα ομως ακουσα για τιν τιμη και αλλαξα γνωμη.......... :(

ρωτησα στην cosmote ενα υπαλληλο και μου ειπε πως οι τιμες θα ειναι πιθανοτατα 599 και 699 αν και ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ακομα...........βεβαια και καπου αλλου διαβασα πως θα πεσει η τιμη στο 3G 8g και πως το 16 και 32 3Gs  θα εχουν τις τιμες που εχουν το 8 και 16 3G τωρα....................πραγμα που ευχομαι να γινει ωστε να μπορεσω να το παρω γιατι 600 και 700 δεν εχω.....................

αν καποιος μαθει κατι για την τιμη ας το στειλει.................pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :-\

#145   spyridon4s

spyridon4s

iPH User

• 123 μηνύματα

Δημοσίευση 20/06/2009 - 00:22

http://iphone.vodafo...caricabile.html

οι τιμες στο site της  vodafone στην ιταλια επαλυθεουνε οτι iphone 3G S 16GB-->619 ευρω
                                                                                              iphone 3G S 32GB-->719 ευρω
                                                                                              iphone 3G 8GB------>499 ευρω
δηλαδη αυτες οι τιμες ειναι απο το official site tis vodafone italia και οχι απο φημες

οποτε ετσι θα ειναι και εδω.Μεγαλη μεγαλη απογοητευση και +100 ευρω το καινουργιο και μηδεμινη αυξηση στο παλιο.

κριμα και ηθελα να το αγορασω   :'( :'(

#146   AnKi

AnKi

iPH Member

• 243 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 21/06/2009 - 13:46

Μόλις διάβασα στο περιοδικό "Big Fish" της εφημερίδας "Πρώτο θέμα" για την επίσημη κυκλοφορία, του πανάκριβου και χαμηλού ενδιαφέροντος κινητού για τους κατόχους της προηγούμενης γενιάς, iPhone 3G S όπου έλεγε τα χαρακτηριστικά του και τα λοιπά και επίσης έλεγε ότι η συσκευή θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα 3 - 10 Ιουλίου! Δεν ξέρω αν έχουν κάποια έγκυρη η πηγή ή απλά είδαν τα στατιστικά απο τη δημοσκόπηση που κάναμε εδώ στο forum :P απλά το αναφέρω!

#147   kws25mi

kws25mi

iPH Member

• 262 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 21/06/2009 - 14:42

Εχοντας ως βαση τα παρακατω...
1.Το 90% των υπαλληλων της Voda ειναι απλοι πωλητες και οχι οι SUPER εξειδικευμενοι
2.ΛΙΓΟΙ ειναι αυτοι που το ψαχνουν πραγματικα για τα κινητα και το γουσταρουν(υπαλληλους εννοω)
3.Η πραγματικη αληθεια βγαινει 1-2 μερες πριν την κυκλοφορια του κινητου

Λεω το εξης...
Εχθες μου ειπαν σε ενα καταστημα που ρωτησα οτι το Iphone θα ειναι διαθεσιμο απο 27/6 - 3/7 ....για κανονικες πωλησεις στο κοινο,και οτι μεχρι τις 25 θα το εχουν οι ιδιοι στις αποθηκες τους...

Δεν λεω οτι το πιστευω βεβαια...ουτε οτι ειναι εγκυρο...αλλα απο την αλλη δεν με καιει και καθολου σε σχεση με περσι που περιμενα και ωρα κυκλοφοριας....
Και Αυγουστο να ερθει μια χαρα ειναι.....Ειδωμεν λοιπον....

#148   PrisonBreak-7-

PrisonBreak-7-

iPH Contributor

• 1.650 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 22/06/2009 - 19:08

Το βάζεις π.χ Cycorder τώρα με την 3.0 δεν ξέρω αν δουλεύει

#149   AnKi

AnKi

iPH Member

• 243 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 22/06/2009 - 21:25

Το βάζεις π.χ Cycorder τώρα με την 3.0 δεν ξέρω αν δουλεύει
Δουλεύει τέλεια! ;)

#150   sepsis

sepsis

iPH Hero

• 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 22/06/2009 - 21:34

Ναι οκ, cycorder αλλά με 15fps vs 30fps, χωρίς video edit και upload.

Ξενέρωμα η Apple στους iPhone 3G users

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 19