Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 3GS στην Ελλάδα

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
745 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#196   sepsis

sepsis

iPH Hero

• 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 30/06/2009 - 14:32

820? Γιατί έτσι? Στα 720 είναι η επισημη τιμή του.

Τυπογραφικό?

Follow me on twitter

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#197   djmanosv

djmanosv

iPH Addict

• 615 μηνύματα
  • Twitter:@m_vogiatzis
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini +4G
  • GameCenter:djmanosv

Δημοσίευση 30/06/2009 - 14:33

Καμια πατέντα για να το πάρουμε και εμείς της wind ?? έστω και ανεπίσημα, δε θα κάνει μια επιδότηση για να μη χάσει πελάτες ?

#198   aC3

aC3

iPH Contributor

• 1.199 μηνύματα
  • GameCenter:_aC3_

Δημοσίευση 30/06/2009 - 14:35

Η Wind αν δεν κανω λαθος δεν το εχει φερει ποτε...

#199   djmanosv

djmanosv

iPH Addict

• 615 μηνύματα
  • Twitter:@m_vogiatzis
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini +4G
  • GameCenter:djmanosv

Δημοσίευση 30/06/2009 - 14:38

Η Wind αν δεν κανω λαθος δεν το εχει φερει ποτε...

Το γνωρίζω, απλά έχω ακούσει πως σου έδινε κάποια επιδότηση αν πήγαινες να το πάρεις απο τη vodafone,
και σου έδινε τη διαφορά .. ή κάτι τέτοιο τελοςπαντων

#200   MaRNeLiOuS

MaRNeLiOuS

iPH newbie

• 7 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 30/06/2009 - 15:20

Παιδιά δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί πιο πάνω αλλα λίγο που διάβασα δεν γραφει κάνει ακριβή ημερομηνία για το νέο iphone. Κι όμως υπάρχει και είναι 17 του ιουλίου και επισήμως!

Στέλεχος στο κομμάτι των πωλήσεων μου είπε ότι έρχεται στις 17 και θα είναι διαθέσιμο αρχικά σε εταιρικούς πελάτες όπου και αναζητούν ήδη τις παραγγελιες τους και μετά στο ευρύ κοινό!

Αυτά είχα νά πω...περαιτέρω πληροφορίες αν έχω θα γράψω και πάλι! 17 μέρες...τι είναι 17 μέρες???

Τελευταία επεξεργασία από: iPhoneHellas, 01/07/2009 - 06:41
Greeklish to Greek

#201   aC3

aC3

iPH Contributor

• 1.199 μηνύματα

Δημοσίευση 30/06/2009 - 15:21

Ποσο εγκυρη ειναι η πηγη?

#202   voulgeor

voulgeor

iPH newbie

• 5 μηνύματα

Δημοσίευση 30/06/2009 - 15:52

820? Γιατί έτσι? Στα 720 είναι η επισημη τιμή του.

Τυπογραφικό?

oxi ebay-κό
:D

#203   LeBo

LeBo

iPH newbie

• 70 μηνύματα

Δημοσίευση 30/06/2009 - 16:33

Το γνωρίζω, απλά έχω ακούσει πως σου έδινε κάποια επιδότηση αν πήγαινες να το πάρεις απο τη vodafone,
και σου έδινε τη διαφορά .. ή κάτι τέτοιο τελοςπαντων

Αποκλείεται αυτό που λές. Δηλαδή και απο αυτούς να μήν ψωνίσεις και στον ανταγωνιστή λεφτά να δώσεις και να σε πληρώσουν για αυτό. :o
Ε δεν μένει τίποτα αλλο απο 2 δύδιμες δώρο για ένα ΣΚ. :D
Και εγώ στην WIND είμαι φίλε μου και θα πάρω το 3GS απο την Vodafone που θα είναι και η πρώτη που θα το φέρει. Τώρα με την επιδότηση σου απο την WIND πάρε ένα εμπορικό κινητό (Nokia - SE) και σκότωσε το.

#204   lester

lester

iPH newbie

• 6 μηνύματα

Δημοσίευση 30/06/2009 - 17:17

καλησπερα παιδια και απο μενα!λοιπον επειδη το θεμα εχει συζητηθει πολυ και αλλου,θα το ξαναπω για μια ακομα φορα και εδω..
εφοσον η αγορα του iphone eg & iphone 3gs ειναι ανοιχτη πλεον(δηλαδη το τηλεφωνο ειναι ξεκλειδωτο για να παιξει με οπιοδηποτε ελληνικο δυκτιο και δεν εχει καποια εταιρια κινητης το μονοπωλειο και να σε υποχρεωνει να κανεις συνδεση σε αυτην για να αποκτησεις την συσκευη..)μπορει να το παρει οποιος θελει και απο οπου θελει!!τι θελω να πω με αυτο..
εχω μιλησει με αρκετους υπαλληλους σε πολλα και διαφορα καταστηματα της wind και το ερωτημα μου ηταν: εχω επιδοτηση απο την wind και θελω να παρω το iphone 3gs..γινεται??
μερικων η απαντηση ηταν οχι..οι περισσοτεροι ομως μου ειπαν οτι γινεται..και ειναι και πολυ ευκολο μαλιστα..αυτο βεβαια εξαρταται απο το κατα ποσο θελει να σε εξυπηρετησει ο υπαλληλος του εκαστοτε καταστηματος και αυτο μου το ειπαν και οι ιδιοι..αυτη τη στιγμη ενα μελλος της οικογενιας μου εχει iphone 3g απο την επιδοτηση της δικης του WIND συνδεσης και μολις βγει το 3gs σκοπευω να το αγορασω και εγω με την δικη μου επιδοτηση.. :)

#205   aC3

aC3

iPH Contributor

• 1.199 μηνύματα

Δημοσίευση 30/06/2009 - 17:26

Ναι οκ, δεν ειναι κλειδωμενο, αλλα γιατι να σου δωσει η Wind επιδοτηση για να πας να παρεις κατι απο την Vodafone? Αφου δεν εχουν καμια συνεργασια, και οι πελατες της Vodafone εννοειται οτι προηγουνται. Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι ο συγγενης σου πηρε πολυ προσφατα το 16GB που θελει να αποσυρθει απο την αγορα η Apple Και εκανε καμια πατεντα καποιος απο την Wind που ειχε γνωστο σε καταστημα Vodafone...

#206   lester

lester

iPH newbie

• 6 μηνύματα

Δημοσίευση 30/06/2009 - 17:35

οπως ειπα εξαρταται απο το κατα ποσο θελει να σε εξυπηρετησει ο υπαλληλος...το κινητο αγοραστηκε τον μαρτιο τοτε δεν υπηρχε λογοσ να ξεφορτοθουν τα 16αρια...και επισης στα καταστηματα ειναι υπαλληλοι δεν ειναι μετοχοι της wind..δεν ξερω κατα ποσο ξερετε πως λειτουργει το συστημα τησ αναβαθμησης συσκευης..τον τροπο που εγινε η ολη δουλεια μου την εξηγησε το παλικαρι και τον ευχαριστω πολυ..δεν μπορω βεβαια να το αναλυσω εδω...αλλα καντε εναν κοπο πηγαιντε σε ενα καταστημα της wind(που να εχει κατα προτιμηση αντρα και νεαρο υπαλληλο-γιατι ως συνηθως οι γυναικες δεν ειναι και τοσο εξυπηρετικες και οι πιο μεγαλης ηλικιας υπαλληλοι δεν το πολυκατεχουν...χωρις παρεξηγηση κιολας...)και ρωτηστε-δε θα χασετε... ;)

#207   desolatorgr

desolatorgr

iPH newbie

• 21 μηνύματα

Δημοσίευση 01/07/2009 - 11:28

Παιδιά δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί πιο πάνω αλλα λίγο που διάβασα δεν γραφει κάνει ακριβή ημερομηνία για το νέο iphone. Κι όμως υπάρχει και είναι 17 του ιουλίου και επισήμως!

Στέλεχος στο κομμάτι των πωλήσεων μου είπε ότι έρχεται στις 17 και θα είναι διαθέσιμο αρχικά σε εταιρικούς πελάτες όπου και αναζητούν ήδη τις παραγγελιες τους και μετά στο ευρύ κοινό!

Αυτά είχα νά πω...περαιτέρω πληροφορίες αν έχω θα γράψω και πάλι! 17 μέρες...τι είναι 17 μέρες ???

Τελικά αυτό το έχει επιβεβαιώσει κανείς άλλος?

#208   LeBo

LeBo

iPH newbie

• 70 μηνύματα

Δημοσίευση 01/07/2009 - 12:40

Αυτά είχα νά πω...περαιτέρω πληροφορίες αν έχω θα γράψω και πάλι! 17 μέρες...τι είναι 17 μέρες ???

Στέλεχος πωλήσεων της Vodafone φαντάζομαι. Η ημερομηνία πάντως κάπου εκεί κοντά θα είναι.

#209   gkok

gkok

iPH Enthousiast

• 566 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 01/07/2009 - 17:12

Έχει ο κουμπάρος μου κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και τους ήρθε ενημέρωση για 20 ΙΟΥΛΙΟΥ(εννοείται ότι έχω κάνει κράτηση :P ).

#210   manic

manic

iPH newbie

• 16 μηνύματα

Δημοσίευση 01/07/2009 - 18:04

Εγω σκεφτομαι να αγορασω το iphone 3g λετε να περιμενω μεχρι της 17 (μπας και πεσει η τιμη του 3g) ή να το παρω τωρα? (σκεφττομαι οτι αρκετοι θα πουλησουν τα 3g τους για να παρουν το 3gs) εσεις τι λετε να κανω?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10

0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες