Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 3GS στην Ελλάδα

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
745 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#226   Poseidonas

Poseidonas

iPH Member

• 310 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:gvasiliades

Δημοσίευση 03/07/2009 - 09:45

Καλημέρα!
Απο το στόμα σου και στου θεού τ'αυτί γιατί είμαι σε αναμονή να το πάρω.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#227   AnKi

AnKi

iPH Member

• 243 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 03/07/2009 - 15:11

H Apple έχει ανακοινώσει διάθεση για Ελλάδα Ιούλιο 09 και δεν υπάρχει περίπτωση αυτό να ξεφύγει και να πάει Αύγουστο. Προς το τέλος του μήνα θα έρθει σε Voda και Cosmote ταυτόχρονα. Μην περιμένετε να μαθευτεί καιρό πριν, τελευταία στιγμή θα ανακοινωθεί ημερομηνία διάθεσης, όπως είχε γίνει και με το 3G απο τη Vodafone.

Δεν αμφιβάλλω ότι θα έρθει στην Ελλάδα τον Ιούλιο απλά μη ξεχνάς και την περσινή λίστα με τις χώρες στις οποίες θα κυκλοφορούσε μέσα στο 2008 και έχουμε 2009 και έιναι ακόμα στο "Coming soon".

#228   eLikon

eLikon

iPH Member

• 318 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 03/07/2009 - 15:30

Αύγουστο σίγουρα ίσως και τέλη Ιουλίου… Διακοπές με 3G 8) και έπεται συνέχεια με 3G [S]επτέμβριος :)

#229   Kostas75

Kostas75

iPH Addict

• 735 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 03/07/2009 - 16:58

Το ένστικτό μου λέει ότι αν δεν έρθει 9-15 Ιούλιου, τότε πάμε για Αύγουστο.. Μας έχει και η Apple γραμμένους, αλλά είμαστε και εμείς με τις παραγγελίες και τις διανομές!...

#230   iKostas

iKostas

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 03/07/2009 - 18:36

Εγω μενω Θεσσαλονικη και η Vodafone δινει την ευκαιρια να παραγγηλεις το iphone 3GS. Παντως αμα ειναι 400+ οι τιμες , τσουζει γτ σημερα ειδα στο site της apple τιμες τον iphone 3G: 99$ και 3GS :199$ (Εαν δεν κανω λαθος ...)
Μια ερωτηση : Εαν το παραγγειλω απο την Vodafone θα μπορεσω να χρησημοποιησω Cosmote Sim ?

Τελευταία επεξεργασία από: iKostas, 03/07/2009 - 18:45

#231   iPhoneHellas

iPhoneHellas

iPH Admin

• 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 03/07/2009 - 18:52

Εγω μενω Θεσσαλονικη και η Vodafone δινει την ευκαιρια να παραγγηλεις το iphone 3GS. Παντως αμα ειναι 400+ οι τιμες , τσουζει γτ σημερα ειδα στο site της apple τιμες τον iphone 3G: 99$ και 3GS :199$ (Εαν δεν κανω λαθος ...)
Μια ερωτηση : Εαν το παραγγειλω απο την Vodafone θα μπορεσω να χρησημοποιησω Cosmote Sim ?

1. Οι τιμές τις οποίες είδες στο site της Apple αναφέρονται σε προγράμματα συμβολαίου 2 ετών!
2. Ναι θα μπορείς. Το iPhone 3GS όπως και το iPhone 3G θα πωλείται unlocked στην Ελλάδα (λόγω νομοθεσίας)
Behind the Scenes...

#232   iKostas

iKostas

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 03/07/2009 - 19:15

1. Οι τιμές τις οποίες είδες στο site της Apple αναφέρονται σε προγράμματα συμβολαίου 2 ετών!
2. Ναι θα μπορείς. Το iPhone 3GS όπως και το iPhone 3G θα πωλείται unlocked στην Ελλάδα (λόγω νομοθεσίας)

Ευχαριστω για τις πληροφοριες το 2 το καταλαβα οταν το διαβασα στην σελιδα αλλα οχι ακριβως . Ευχρατιστω και παλι !
Λεω να το παραγγειλω,οποτε να υπολογισω 550-600 για 16GB ?

#233   iPhoneHellas

iPhoneHellas

iPH Admin

• 640.961 μηνύματα

Δημοσίευση 03/07/2009 - 19:27

Ευχαριστω για τις πληροφοριες το 2ο το καταλαβα οταν το διαβασα στην σελιδα αλλα οχι ακριβως. Ευχαριστω και παλι !
Λεω να το παραγγειλω,οποτε να υπολογισω 550-600 για 16GB ?

Δεν γνωρίζουμε επίσημα τις τιμές που διατεθεί στην Ελληνική αγορά. Μόλις έχουμε κάποιο νεότερο θα ενημερωθείτε...
Behind the Scenes...

#234   kws25mi

kws25mi

iPH Member

• 262 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 03/07/2009 - 20:34

Το 3Gs θα ειναι εδω την επομενη εβδομαδα...Απο κολλητη μου σε καταστημα Vodafone αυτο....μενει να δουμε αν ειναι αληθεια....παντως Ιουλιος ειναι 100 % σιγουρο

Τελευταία επεξεργασία από: kws25mi, 03/07/2009 - 20:34

#235   Xribabis

Xribabis

iPH newbie

• 4 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 04/07/2009 - 01:06

Όσον αφορά το θεμα της παραγγελίας γίνεται να δώσω και μπροστά ένα χ ποσό ώστε να είμαι σίγουρος;

#236   iPhoneHellas

iPhoneHellas

iPH Admin

• 640.961 μηνύματα

Δημοσίευση 04/07/2009 - 01:12

Όσον αφορά το θεμα της παραγγελίας γίνεται να δώσω και μπροστά ένα χ ποσό ώστε να είμαι σίγουρος;

Όχι. Επί της ουσίας δεν πρόκειται για παραγγελία αλλά για προ-παραγγελία. Ούτε εσύ αλλά ούτε και αυτοί (Vodafone-Cosmote) δεσμεύεστε για την αγοροπωλησία της συσκευής.
Behind the Scenes...

#237   LeBo

LeBo

iPH newbie

• 70 μηνύματα

Δημοσίευση 04/07/2009 - 08:01

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και απο την Cosmote.
http://www.cosmote.g...el=iphoneS_form
Ακριβώς ίδια με της Vodafone!
Αργήσαν λίγο αλλά τα καταφέρανε.

#238   mithra

mithra

iPH Addict

• 801 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 04/07/2009 - 14:49

Το 3Gs θα ειναι εδω την επομενη εβδομαδα...Απο κολλητη μου σε καταστημα Vodafone αυτο....μενει να δουμε αν ειναι αληθεια....παντως Ιουλιος ειναι 100 % σιγουρο

μάθε αν γίνεται από τη φίλη σου κ άλλες πληροφορίες :)

#239   Poseidonas

Poseidonas

iPH Member

• 310 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:gvasiliades

Δημοσίευση 04/07/2009 - 15:17

Φτάσανε πικρά χαμπέρια στο κουτούκι του iPhoneHellas... :P
Λοιπόν, σχετικά με όσα γράφτηκαν περί Vodafone δεν ξέρω. Το βέβαιο είναι ότι μίλησα χθες βράδυ με τον υπεύθυνο της Cosmote στην περιοχή μου και ήταν πολύ αβέβαιος για όλα. Τόσο μάλιστα που κάποια στιγμή μου είπε ότι δεν αποκλείεται να φτάσει και στα τέλη του 09'. Ναι λέει γνωρίζει τι ανακοίνωσε η Apple αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εκείνη την ημερομηνία θα φτάσει και στην διάθεση του Ελληνικού κοινού. Υπάρχουν ενδιάμεσοι παράγοντες, ανεξάρτητοι με την Apple. Οπότε παλικάρια όπως προείπε κι ένας φίλος ποιο πάνω φέτος πάμε διακοπές με τα ήδη μηλαράκια μας. ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΚΑΙ ΑΚΤΕΣ. ΤΑ 3G ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ :lol:

#240   jojosrbd

jojosrbd

iPH Member

• 201 μηνύματα

Δημοσίευση 04/07/2009 - 16:20

Εάν όντως αργήσει να έρθει τόσο πολύ Θα είναι χόντρό!! Οπως και να έχει πάντως για να πέσεις μέσα δες ημερομηνία για Ουγγάντα, βαλε και κανα μήνα ακόμα και το βρήκες... είμαστε πίσω... πολύ πίσω...πραγματικά κουράστηκα να περιμένω...!! Πότε θα το ανακοινώσει η Apple (μήνες rumors....), και πότε θα βγεί να στη αγορά εκέι... .και πότε θα ερθει εδω... περιμένοντας καποιο post με κάποια σοβαρή πληροφόρια (χωρίς παρεξήγηση στους διάφορους κουμπάρους κλπ...)
Μεχρι τότε λοιπόν... Ας ελπίσουμε οτι θα γίνει κατί μαγικό και πως το 3gs θα κανεί την έκπληξη και οτι θα έρθει συντομότερα απο σύντομα..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες