Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 3GS στην Ελλάδα

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
745 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#256   dmoud

dmoud

iPH newbie

• 18 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 05/07/2009 - 12:30

αν δεν κάνω λάθος είπε πως μια με δύο εβδομάδες μετά θα ξεκινήσει η Apple τη διάθεση σε περισσότερες χώρες (δείχνοντας το slide με την λίστα των χωρών του Ιουλίου), όχι ότι θα διαθέσει άμεσα. Γι'αυτό και το slide αναφέρει Ιούλιος '09 και όχι συγκεκριμένη ημερομηνία.

Θα επαναλάβω πως τέτοιες μεγάλες εταιρείες έχουν πάνττε υπόψη όλες τις απαραίτητες διαδικασίες πριν ανακοινώσουν κάτι. Το Ιούλιος '09 δεν το λένε τυχαία. Επίσης πέρσι διατέθηκε κανονικά 22 Αυγούστου στην Ελλάδα μαζί με όλο το δεύτερο group χωρών χωρίς καμία καθυστερηση όταν πιο πριν λέγαμε τα ίδια. Γιατι να καθυστερήσει φέτος που μάλιστα δεσμέυτηκαν και με επίσημη ανακοίνωση στο WWDC?

Τελευταία επεξεργασία από: IPH, 05/07/2009 - 12:57

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#257   LeBo

LeBo

iPH newbie

• 70 μηνύματα

Δημοσίευση 05/07/2009 - 12:48

Ας έρθει μέσα στον Ιούλιο και όλα καλά. Και η δικιά μου εκτίμηση είναι ότι θα το έχουμε μέσα στον Ιούλιο αλλά δεν βλέπω καθόλου διαφήμιση απο τις εταιρίες κινητής και αυτό με ανησυχεί λίγο.

Τελευταία επεξεργασία από: LeBo, 05/07/2009 - 12:48

#258   epaminos

epaminos

iPH Contributor

• 1.546 μηνύματα
  • Twitter:@epaminos
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:epaminos

Δημοσίευση 05/07/2009 - 13:00

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Philip Schiller το 3GS θα κυκλοφορούσε στο 3ο γκρουπ των χωρών όπου ήταν και η Ελλάδα, μια με δύο βδομάδες μετά απο την κυκλοφορία σε Βέλγιο κτλ. που ήταν το 2ο γκρουπ χωρών κυκλοφόρίας του 3GS. Αυτές οι 2 βδομάδες πέρασαν την Παρασκευή 3 Ιουλίου. Άρα πάντα σύμφωνα με τα λεγόμενα του Schiller ήδη έχουμε καθυστέρηση.

Αν τώρα δεν δώσουμε βάση σε αυτά που είπε στην παρουσίαση και δούμε μόνο το slide που έλεγε July '09 τότε ΟΚ, είμαστε ακόμα μέσα στο χρονοδιάγραμμα.

Η 2η ομάδα χωρών το πήρε στις 26/6. Δύο εβδομάδες μετά είναι η Παρασκευή 10/7.

Άρα είμαστε εντός χρονοδιαγράμματος! Και χωρίς καθυστερήσεις!!! :excl:

#259   LeBo

LeBo

iPH newbie

• 70 μηνύματα

Δημοσίευση 05/07/2009 - 13:45

Η 2η ομάδα χωρών το πήρε στις 26/6. Δύο εβδομάδες μετά είναι η Παρασκευή 10/7.

Άρα είμαστε εντός χρονοδιαγράμματος! Και χωρίς καθυστερήσεις!!! :excl:

Σωστός στις 10/7 είναι 2 βδομάδες. Αν και το θεωρώ απίθανο να το έχουμε την Παρασκευή μιάς και όπως προ-είπα δεν υπάρχει ούτε δείγμα προβολής του 3GS ακόμα.

#260   Tsopanos

Tsopanos

iPH Honoured Member

• 595 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 05/07/2009 - 13:48

Παίδες,

το iPhone 3GS θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα μέσα στον Ιούλιο και στην Vodafone και στην Cosmote, όπως δήλωσε η Apple. Τελεία. Ο Ιούλιος μόλις άρχισε, μέχρι να τελειώσει μην παραπονιέστε. Επίσης να μην ακούτε οτιδήποτε σας λένε υπάλληλοι καταστημάτων, όσο και αν επιμένουν ότι "ξέρουν", αυτά τα λένε μόνο για να σας κάνουν εντύπωση. Πιστέψτε με, το forum ξέρει καλύτερα. Όταν βγει η πρώτη πληροφορία, θα την έχετε.

#261   epaminos

epaminos

iPH Contributor

• 1.546 μηνύματα
  • Twitter:@epaminos
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:epaminos

Δημοσίευση 05/07/2009 - 14:40

Ακριβώς! Κι επίσης πέρυσι μέχρι και την τελευταία ημέρα πριν την κυκλοφορία του 3G πάλι δεν είχαμε καμία επίσημη ανακοίνωση!

Nα είστε σίγουροι πάντως ότι θα το μάθετε πολύ σύντομα πρώτοι! B)

#262   kws25mi

kws25mi

iPH Member

• 262 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 05/07/2009 - 14:48

Ακριβώς! Κι επίσης πέρυσι μέχρι και την τελευταία ημέρα πριν την κυκλοφορία του 3G πάλι δεν είχαμε καμία επίσημη ανακοίνωση!

Nα είστε σίγουροι πάντως ότι θα το μάθετε πολύ σύντομα πρώτοι! B)

Οι Mods εχουν δικιο,οπως καθε φορα θα το ξερουμε πρωτοι απο δω,και θα παμε στα καταστηματα οπως περσι και θα πουμε <<αυριο θα ειναι διαθεσιμο ε??κρατα μου ενα οπωσδηποτε και ασε τα σαπια....>>......Η αληθεια ειναι οτι και εγω που ζω σε επαρχιακη πολη πιστευα οτι αφου δουλευουν <δικα μου> ατομα μεσα κατι θα ελεγαν παραπανω,αλλα να ξερετε οτι τους δεσμευουν ΠΟΛΥ να μην λενε το παραμικρο....ακομα και η κολλητη μου περσι μου το ειπε μια μερα πριν κ αυτο εκτος του καταστηματος....φετος επειδη την επριξα μου ειπε για την αλλη εβδομαδα...ετσι τους ειπε ο επιθεωρητης ειπε...οπως και να εχει παντως δεν θα αργησει...ας ηρεμησουμε...το forum μας θα ειναι σιγουρα διπλα μας και το ξερουμε ολοι αυτο...

#263   Poseidonas

Poseidonas

iPH Member

• 310 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:gvasiliades

Δημοσίευση 05/07/2009 - 15:56

Πέρσι πάντως πολλοί λέγανε τα ίδια και τελικά το iPhone ήταν κανονικά στα καταστήματα 22 Αυγούστου, ταυτόχρονα με τη κυκλοφορία του και σε πολλές άλλες ευρωπαικές και όχι μόνο χώρες (δεύτερο παγκόσμιο launch). Κανένα δηλαδή πρόβλημα/καθυστέρηση. Επίσης έχε υπόψη ότι μια εταιρεία του μεγέθους της Apple λαμβανει υπόψη όλες αυτές τις διαδικασίες πριν προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις (ειδικά για αγορές της Ε.Ε).

Αυτό ακριβώς εξηγούσα. Πως η Apple δεν αποκλείεται να είναι ακόμα σε φάση διαδικαστικών

#264   dmoud

dmoud

iPH newbie

• 18 μηνύματα

Δημοσίευση 05/07/2009 - 17:08

Mόνο που οι διαδικασίες αυτές είναι δεδομένες και αν ήταν να έπαιρναν τόσο καιρό ώστε να μην έρθει η συσκευή εντός του μήνα δεν θα προέβαιναν σε επίσημη ανακοίνωση στο WWDC. Μην ξεχνάμε πως η Ελλάδα ανήκει στην Ε.Ε και οι όποιες διαδικασίες ακολουθούνται από την Apple για πολλές ακόμα χώρες.

#265   Tsopanos

Tsopanos

iPH Honoured Member

• 595 μηνύματα

Δημοσίευση 05/07/2009 - 18:11

ακομα και η κολλητη μου περσι μου το ειπε μια μερα πριν κ αυτο εκτος του καταστηματος....φετος επειδη την επριξα μου ειπε για την αλλη εβδομαδα...ετσι τους ειπε ο επιθεωρητης ειπε...οπως και να εχει παντως δεν θα αργησει...

Τα καταστήματα θα είναι σχεδόν οι τελευταίοι μέσα στις εταιρείες που θα το μάθουν. Αν σας λένε κάτι έγκαιρα, μάλλον δεν προέρχεται από εσωτερική ενημέρωση αλλά από ράδιο αρβύλα.

#266   BHacker

BHacker

iPH Enthousiast

• 580 μηνύματα

Δημοσίευση 05/07/2009 - 18:59

Εντάξει ρε παιδιά αν δεν βγεί την επόμενη εβδομάδα 8α βγει την με8επόμενη και τί έγινε?Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει τόσο σουσουρο για το συγκεκριμένο θέμα. ::)

#267   macgalileo

macgalileo

iPH Member

• 310 μηνύματα

Δημοσίευση 06/07/2009 - 18:44

σήμερα σε κατάστημα της vodafone είδα ότι έβαλαν και την αφίσα (έρχεται σύντομα το iphone 3GS)
τώρα τι μου είπε ο πωλητής που τον ρώτησα δεν έχει σημασία :):):)

με επιθεωρητή - συνεργάτη μου στη vodafone μου είπε πως ακόμη δεν υπάρχει καμία εσωτερική ενημέρωση
μάλλον ο product manager του Iphone στη Vodafone είναι πολύ ψωνισμένος!!! και δεν λέει κουβέντα ούτε στους συναδέλφους του :):):)

εγώ προσωπικά ο μόνος λόγος που καίγομαι είναι ότι πούλησα το 3g και έχω μείνει Α(Ι)ΦΩΝΟΣ !!!!

#268   Tsopanos

Tsopanos

iPH Honoured Member

• 595 μηνύματα

Δημοσίευση 06/07/2009 - 19:09

με επιθεωρητή - συνεργάτη μου στη vodafone μου είπε πως ακόμη δεν υπάρχει καμία εσωτερική ενημέρωση

Να ένας που δεν πουλάει μούρη!

#269   Poseidonas

Poseidonas

iPH Member

• 310 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:gvasiliades

Δημοσίευση 06/07/2009 - 19:13

Δεν κατάλαβα προσωπικά τι εννοείς όμως φίλε μου. Δουλεύεις στην Vodafone; Ρωτάω επειδή είπες συνεργάτης σου.

#270   Yannis

Yannis

Rebuilding

• 2.681 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:GC

Δημοσίευση 06/07/2009 - 19:14

^^^

Μάλλον εννοεί ότι γνωρίζει κάποιον προσωπικά που είναι επιθεωρητής στη Vodafone... αν δεν κάνω λάθος.

Good things come to those who wait...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10