iPhone 3GS στην Ελλάδα
Δημοσίευση 06/07/2009 - 19:28
Καμία εσωτερική πληροφόρηση και το κρατούσαν μέχρι την τελευταία ημέρα ως επτασφράγιστο μυστικό!
Ad
Δημοσίευση 06/07/2009 - 19:47
Δημοσίευση 06/07/2009 - 21:46
Έτσι λέγανε και πέρυσι!
Καμία εσωτερική πληροφόρηση και το κρατούσαν μέχρι την τελευταία ημέρα ως επτασφράγιστο μυστικό!
Δεν υπάρχει θέμα επτασφράγιστου μυστικού. Η Apple λίγο πολύ καθορίζει την ημερομηνία. Όταν οι εταιρείες το μάθουν (γενικά είναι πολύ σφιχτά τα όρια), τρέχουν και δε φτάνουν: Marketing, πωλήσεις, promotions, καινούρια προγράμματα, billing systems...
Δημοσίευση 07/07/2009 - 14:05
http://www.iphonehel...dpost__p__46000
Αφίσες, manuals... όλα είναι πλέον έτοιμα!
Λέτε να το δούμε αυτή την Παρασκευή;
ΥΓ: Τις αφίσες πέρυσι η vodafone θυμάστε πότε τις κολλησαν στα τζάμια;
Δημοσίευση 07/07/2009 - 14:24
Η apple σήμερα κυκλοφόρησε τα Ελληνικά εγχειρίδια χρήσης!
http://www.iphonehel...dpost__p__46000
Αφίσες, manuals... όλα είναι πλέον έτοιμα!
Λέτε να το δούμε αυτή την Παρασκευή;
ΥΓ: Τις αφίσες πέρυσι η vodafone θυμάστε πότε τις κολλησαν στα τζάμια;
Oh yes...θα ειναι εδω κατα την γνωμη μου...Αντε παμε Παρασκευη για αναβαθμιση...
Δημοσίευση 07/07/2009 - 17:22
Αφού με παρέπεμπαν από τον Άννα στον Καϊάφα , μετά από πολλά , με ενημέρωσαν ότι η ημερομηνία διαθέσεώς του είναι η 17η Ιουλίου , ημέρα Παρασκευή.
Άπιστος Θωμάς εγώ , πήρα καπάκι τηλέφωνο 2 κεντρικά καταστήματα ένα στην Αθήνα και ένα στον Πειραιά , στα οποία μου επιβεβαίωσαν το αυτό.
Ως εκ τούτου , σας το μεταφέρω...
Δημοσίευση 07/07/2009 - 17:48
Θα σε απογοητεύσω, αλλά δυστυχώς 99% δεν θα είναι αυτή η ημερομηνία.....Έκανα τον κόπο και κάλεσα την Vodafone.
Αφού με παρέπεμπαν από τον Άννα στον Καϊάφα , μετά από πολλά , με ενημέρωσαν ότι η ημερομηνία διαθέσεώς του είναι η 17η Ιουλίου , ημέρα Παρασκευή.
Άπιστος Θωμάς εγώ , πήρα καπάκι τηλέφωνο 2 κεντρικά καταστήματα ένα στην Αθήνα και ένα στον Πειραιά , στα οποία μου επιβεβαίωσαν το αυτό.
τα Logistics δεν έχουν παραλάβει ακόμη συσκευές προς διάθεση στο κοινό.
Τελευταία επεξεργασία από: macgalileo, 07/07/2009 - 17:50
Δημοσίευση 07/07/2009 - 17:50
Θα σε απογοητεύσω, αλλά δυστυχώς 99% δεν θα είναι αυτή η ημερομηνία.....
Συμφωνώ. Επαυξάνω το ποσοστό σε 99.5%. Απορώ με ποιούς φωστήρες μίλησες.
Δημοσίευση 07/07/2009 - 17:52
Είμαι σίγουρος οτι περίμενες μεγάλο ενθουσιασμό και σχόλια για αυτο το post άμεσα... χεχε...Έκανα τον κόπο και κάλεσα την Vodafone.
Η αλήθεια είναι οτι αν είναι έτσι τα πραγματα (που όπως έχει χιλιο-ειπωθεί παίζει να ναι) μας φέρνεις τρελά νεα!!!
Απλά έχουμε όλοι ακούσει τοοοοσα πολλά και δεν μας επιτρέπεται να χάρούμε έτσι αβίαστα...
οπώς και να χει thanx for the heads up!
και εύχομαι προσωπικά να 'κάνεις άδικο και να έρθει ακόμα νωρίτερα..
Δημοσίευση 07/07/2009 - 18:00
η συσκευή θα είναι διαθέσιμη ή στις 31/07 ή στις 07/08 εκτός απροόπτου
κάποιοι όμως ακόμη και από κάποια καταστήματα Αθήνας κυρίως θα την έχουν περίπου 2 ημέρες νωρίτερα αν τους επιτρέψει το σύστημα να τιμολογήσουν.
ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ 13830
είναι απλώς η εκτίμησή μου, όποιος κατάλαβε κατάλαβε
Δημοσίευση 07/07/2009 - 19:24
Έχω κρατήσει τα ονόματα. Να τα βγάλω δημόσια ?
@jojosrbd
όχι για το ποστ , για Όνομα , για την είδηση αυτή καθ΄ αυτή.
- Παρακαλώ.
@macgalileo
Πράγματι με απογοήτευσες.
Πόσες μέρες χρειάζονται για τιμολόγηση / διάθεση στα καταστήματα από την ημέρα παραλαβής ? 2 ? 4 ? 10 ?
Δημοσίευση 07/07/2009 - 23:52
Από την ώρα που η μηχανογράφηση δώσει το οκ που έχει πάρει από το οικονομικό τμήμα που τους έχει δώσει το οκ το εμπορικό τμήμα που συμφώνησαν σε meeting όλοι μαζί.....@macgalileo
Πράγματι με απογοήτευσες.
Πόσες μέρες χρειάζονται για τιμολόγηση / διάθεση στα καταστήματα από την ημέρα παραλαβής ? 2 ? 4 ? 10 ?
προσωπικά πιστέυω πως από τη στιγμή που το 3gs δεν έχει βγει τηλεόραση ότι ερχεται οι μόνοι σχεδόν που ασχολούνται με αυτό είμαστε εμείς οι 10-15 εδώ μέσα και άλλοι τόσοι έξω απο εδώ
οπότε όσο έχουν stock 3g και δινουν αβέρτα κουβέρτα ειδικά στους εταιρικούς πελάτες δεν έγχουν κάποιο άγχος
όταν είναι έτοιμοι θα το κάνουν,
δεν υπάρχει κανένας λόγως να βιαστούν και να έχουν πελάτες στα κατασ΄τηματα και να λένε τους επλάτες ότι μας τελείωσαν και ελάτε ξανά από δευτέρα
από τη στγμή που δεν υπάρχει λόγως να βιάζονται δεν υπάρχει και λόγως να δυσαρεστίσουν πελάτες.
και μην ξεχνάς ότι ξέρουν σε ποοσοστό 99% πόσα θα πουλήσουν τη πρώτη ευδομάδα από τη φόρμα επικοινωνίας και τη δυναμική που έχει παρουσιάση η ζήτη από το φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντως
ασ ε΄ρθει με το καλό η καραβιά και ασ εκτελωνιστεί και μετά θα έρθει και στα χέρια μας.
προς το παρόν το 3GS αρμενίζει.....
Τελευταία επεξεργασία από: macgalileo, 07/07/2009 - 23:57
Δημοσίευση 07/07/2009 - 23:58
Δηλαδή πάει Εμπορικό -> Οικονομικό -> Μηχανογράφηση;
Παρασκευή κοντή γιορτή...
Δημοσίευση 08/07/2009 - 00:53
Δημοσίευση 08/07/2009 - 05:44
Καλά. Συζήτηση ηλεκτρονικού καφενείου κάνουμε άλλωστε.
Πάντως , εάν οι δικοί μας ξεφύγουν από την ανακοίνωση της apple για Ιούλιο , έχουν μπροστά τους τα μπάνια του λαού (Αύγουστος) όπου τα πάντα υπολειτουργούν (ιδιώτες / επαγγελματίες / καπι , μα ειδικά το δημόσιο) και τον Σεπτέμβριο όπου όχι μόνον έχουν άπαντες επιστρέψει –άφραγκοι - από τις διακοπές τους και έχουν βρει να τους περιμένουν προς πληρωμή σωροί από απλήρωτους λογαριασμούς , αλλά και να επικρέμεται πάνω από τα κεφάλια τους ο μπαμπούλας των επερχομένων νέων φορολογικών μέτρων.
Θέλω να πω , ότι εάν δεν διαθέσουν το προϊόν εντός Ιουλίου , η φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος , θα αποδειχθεί (το λέω κομψά) ‘’αναποτελεσματική’’.
Τώρα , για το στοκ τους στο παλαιότερο μοντέλο , δεν υπάρχει κάποιου είδους ανησυχία , διότι μια ψιλο- προσφορά να ανακοινώσουν , θα πουληθεί εν μία νυκτί.
Σου θυμίζω το τι έγινε με τα αυτοκίνητα , όταν ανακοίνωσαν προ μηνών την μείωση (sic) της τιμής τους . Άδειασαν τα τελωνεία σε 3 ημέρες από ΟΛΟ το στοκ των αυτοκινήτων ΟΛΩΝ των εταιρειών.
Ελλάς , η χώρα εις την οποίαν ανθεί η φαιδρά πορτοκαλαία και λάμπουν τα πάντα απίθανα , και ωραία…
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες