Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 3GS στην Ελλάδα

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
745 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#526   Kaloutsikos

Kaloutsikos

iPH Member

• 291 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 25/07/2009 - 15:59

Αμα μου λέγανε και εμενα θα σας έλεγα και εσάς ....
Το μόνο που μου είπαν είναι πως θα ενοιμερωθούμε στις 31 :(

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#527   Kostantis

Kostantis

iPH newbie

• 96 μηνύματα

Δημοσίευση 25/07/2009 - 16:02

Αμα μου λέγανε και εμενα θα σας έλεγα και εσάς ....
Το μόνο που μου είπαν είναι πως θα ενοιμερωθούμε στις 31 :(

Ειναι δυνατον να κοστολογησουν την συσκευη την πρωτη μερα της κυκλοφοριας της...δηλαδη τελευταια στιγμη...
Δεν μπορουν να την κοστολογησουν νωριτερα..ελεος δηλαδη με την παρτυ τους... :huh:

Τελευταία επεξεργασία από: Kostantis, 25/07/2009 - 16:03

#528   Kaloutsikos

Kaloutsikos

iPH Member

• 291 μηνύματα

Δημοσίευση 25/07/2009 - 16:10

Στην αρχή εγω της μιλούσα για το 3gs και αυτη η ηληθ. μου έλεγε για το 3g,
και να αρχίζει να μου λέει πως για να το πάρω θέλω αλλα 88ε. και εγω ο λακαμάς χάρηκα στην αρχεί,
μετά την ψιλιάστικα οτι μου έλεγε για το 3g και εκεί έφαγα την απόλιτη ξενέρα... >:(

#529   Kostantis

Kostantis

iPH newbie

• 96 μηνύματα

Δημοσίευση 25/07/2009 - 16:12

Στην αρχή εγω της μιλούσα για το 3gs και αυτη η ηληθ. μου έλεγε για το 3g,
και να αρχίζει να μου λέει πως για να το πάρω θέλω αλλα 88ε. και εγω ο λακαμάς χάρηκα στην αρχεί,
μετά την ψιλιάστικα οτι μου έλεγε για το 3g και εκεί έφαγα την απόλιτη ξενέρα... >:(

Καλα οι υπαλληλοι συνηθως τετοιων καταστηματων(cosmote/voda/wind/γερμανος κλπ) εχουνε περασει ολοι απο επιτροπη..παρατραγουδα...
Δεν γνωριζουν τι τους γινετε...

Τελος παντων ελπιζω ολοι να προλαβουμε να τσιμπησουμε την συσκευη μας την πρωτη ημερα της κυκλοφοριας της...
Α και φυσικα να μην μας απογοητευσει η τιμη.. :D

Τελευταία επεξεργασία από: Kostantis, 25/07/2009 - 16:16

#530   Kaloutsikos

Kaloutsikos

iPH Member

• 291 μηνύματα

Δημοσίευση 25/07/2009 - 16:24

Καλα οι υπαλληλοι συνηθως τετοιων καταστηματων(cosmote/voda/wind/γερμανος κλπ) εχουνε περασει ολοι απο επιτροπη..παρατραγουδα...
Δεν γνωριζουν τι τους γινετε...

Τελος παντων ελπιζω ολοι να προλαβουμε να τσιμπησουμε την συσκευη μας την πρωτη ημερα της κυκλοφοριας της...
Α και φυσικα να μην μας απογοητευσει η τιμη.. :D

Kαλά τα λές....

#531   Kostantis

Kostantis

iPH newbie

• 96 μηνύματα

Δημοσίευση 25/07/2009 - 16:32

Kαλά τα λές....

Αραγε η προσφορα -50ευρω που δινει η βοντα για νεο συμβολαιο να ισχυει και για το 3GS?
χεχε να ξερουμε..δεν θα μας χαλασει γιατι να γλυτωσουμε και 50 ευρουλακια :D

#532   reg

reg

iPH Member

• 317 μηνύματα

Δημοσίευση 25/07/2009 - 16:36

Λογικά θα ισχύει.

#533   Kaloutsikos

Kaloutsikos

iPH Member

• 291 μηνύματα

Δημοσίευση 25/07/2009 - 16:39

Λογικά θα ισχύει.

+1

#534   Kostantis

Kostantis

iPH newbie

• 96 μηνύματα

Δημοσίευση 25/07/2009 - 16:41

+1

Η προσφορα ισχυει μονο αν γινει η παραγγελια απο την ιστοσελιδα της βοντα η ισχυει και αν κανεις το συμβολαιο και παρεις συσκευη απο το μαγαζι?

#535   Kaloutsikos

Kaloutsikos

iPH Member

• 291 μηνύματα

Δημοσίευση 25/07/2009 - 16:45

Η προσφορα ισχυει μονο αν γινει η παραγγελια απο την ιστοσελιδα της βοντα η ισχυει και αν κανεις το συμβολαιο και παρεις συσκευη απο το μαγαζι?

Θα σε γελάσω και δέν το θέλω.

#536   Kostantis

Kostantis

iPH newbie

• 96 μηνύματα

Δημοσίευση 25/07/2009 - 16:51

Αν γνωριζει καποιος αν ισχυει και για αγορες απο την ιστοσελιδα αλλα και επι τοπου απο το καταστημα..ας πει για να γνωριζουμε και μεις B)

#537   prototype

prototype

iPH Member

• 225 μηνύματα

Δημοσίευση 25/07/2009 - 17:04

Από ότι γράφει η ιστοσελίδα τους ισχύει μόνο για αγορά μέσα από αυτήν.

#538   arcsar

arcsar

iPH newbie

• 23 μηνύματα

Δημοσίευση 25/07/2009 - 18:40

Φίλος απο Cosmote μου είπε εχθές οτί μπορούσε να μου το φέρει το 3gs και εχθές Παρασκευή... Η τιμή που θα έκανε σε μένα ήταν 550ευρώ ή μπορούσε να μου το περάσει στον λογαριασμό του τηλ. σε 12 άτοκες δώσεις... Δεν μπορεί να μην αληθέυει και αυτό μιας και μπορούσα να το πάρω ήδη απο εχθές. Ο μόνος λόγος που δεν το πήρα ήταν οτι θέλω σύνδεση με vodafone..
Δεν ξέρω τι παραπάνω έχει αυτός απο τους άλλους υπαλλήλους των εκάστοτε εταιρειών, ή είναι καθαρά πολιτική των καταστημάτων να φτάσουν μέχρι την ημερομηνία που έχουν εξαγγείλει καιρό τώρα...Πέρα απο εμένα σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλοι που γνωρίζουν αντίστοιχα άτομα και μάλλον έχουν εξυπηρετηθεί ήδη.

#539   Kostantis

Kostantis

iPH newbie

• 96 μηνύματα

Δημοσίευση 25/07/2009 - 18:55

Φίλος απο Cosmote μου είπε εχθές οτί μπορούσε να μου το φέρει το 3gs και εχθές Παρασκευή... Η τιμή που θα έκανε σε μένα ήταν 550ευρώ ή μπορούσε να μου το περάσει στον λογαριασμό του τηλ. σε 12 άτοκες δώσεις... Δεν μπορεί να μην αληθέυει και αυτό μιας και μπορούσα να το πάρω ήδη απο εχθές. Ο μόνος λόγος που δεν το πήρα ήταν οτι θέλω σύνδεση με vodafone..
Δεν ξέρω τι παραπάνω έχει αυτός απο τους άλλους υπαλλήλους των εκάστοτε εταιρειών, ή είναι καθαρά πολιτική των καταστημάτων να φτάσουν μέχρι την ημερομηνία που έχουν εξαγγείλει καιρό τώρα...Πέρα απο εμένα σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλοι που γνωρίζουν αντίστοιχα άτομα και μάλλον έχουν εξυπηρετηθεί ήδη.

Και στην αγορα των κινητων κυριαρχει το μεσον?
Ελλαδαρα δεν σταματας ποτε να με εκπλησεις :lol:

#540   Kaloutsikos

Kaloutsikos

iPH Member

• 291 μηνύματα

Δημοσίευση 25/07/2009 - 19:24

Γνωστός σου ειναι αυτός προφανος ε?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9