Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 3GS στην Ελλάδα

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
745 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#541   arcsar

arcsar

iPH newbie

• 23 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 25/07/2009 - 20:22

Γνωστός σου ειναι αυτός προφανος ε?

Πιο πολύ γνωστός παρά φίλος.... Οπως και να έχει πάντως ο άνθρωπος ήταν πρόθυμος να με εξυπηρετήσει και πιστεύω το ίδιο θα έκανε στον καθένα.
Μάλλον οι πιό πολλοί (υπαλλήλοι) στερούνται ειλικρίνειας, κατ' εμέ πάντα, όταν τους ρωτάς και δεν σου λένε έστω σε τι πλαίσια κινείται η τιμή, λές και είναι μέγα θέμα και φοβούνται μήπως πέσουν έξω στην πρόβλεψη. Εν πάση περιπτώση, κοντεύουν οι μέρες και ολά θα ξεκαθαριστούν.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#542   Kostantis

Kostantis

iPH newbie

• 96 μηνύματα

Δημοσίευση 25/07/2009 - 20:25

Θα αντεξουμε αραγε μεχρι την παρασκευη? :P

#543   Kaloutsikos

Kaloutsikos

iPH Member

• 291 μηνύματα

Δημοσίευση 25/07/2009 - 20:33

Θα αντεξουμε αραγε μεχρι την παρασκευη? :P

Μπα πολύ δύσκολο το κόβω.
Να δούμε πώς θα κοιμηθούμε την Πεμπτη :lol:

#544   Kostantis

Kostantis

iPH newbie

• 96 μηνύματα

Δημοσίευση 25/07/2009 - 20:36

Μπα πολύ δύσκολο το κόβω.
Να δούμε πώς θα κοιμηθούμε την Πεμπτη :lol:

Τα αντι-iphone χαπια μου παρακαλω :P

#545   Kostas75

Kostas75

iPH Addict

• 735 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 25/07/2009 - 21:08

Να ρωτήσω κάτι εδω στο forum που με απασχολεί, καθώς πλησιάζει η μέρα που θα πάρω το καινούριο iPhone 3GS στα χέρια μου και εγώ:
Υπάρχει τρόπος να περάσω τις επαφές μου και ίσως και τα μηνύματά μου από το "παλιό" μου iPhone 3G στο iPhone 3GS, είτε μέσω iTunes ή με κάποιο άλλο τρόπο;;;
Πιστεύω πολλοί από εμάς θα θέλουν να το κάνουν αυτό, οπότε όποιος ξέρει ας μας πει, είναι πολύ πολύ χρήσιμο!!
Thanks! :)

#546   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 25/07/2009 - 21:15

Να ρωτήσω κάτι εδω στο forum που με απασχολεί, καθώς πλησιάζει η μέρα που θα πάρω το καινούριο iPhone 3GS στα χέρια μου και εγώ:
Υπάρχει τρόπος να περάσω τις επαφές μου και ίσως και τα μηνύματά μου από το "παλιό" μου iPhone 3G στο iPhone 3GS, είτε μέσω iTunes ή με κάποιο άλλο τρόπο;;;
Πιστεύω πολλοί από εμάς θα θέλουν να το κάνουν αυτό, οπότε όποιος ξέρει ας μας πει, είναι πολύ πολύ χρήσιμο!!
Thanks! :)

οσοι εχουμε mobile me δεν υπαρχει κανενα προβλημα ;)

#547   Kostas75

Kostas75

iPH Addict

• 735 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 25/07/2009 - 21:26

Το έχω αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει καθόλου ακόμη! Είναι δύσκολο να γίνει;; Μπορείς να δώσεις μερικές σύτνομες οδηγίες;; Thanks!

#548   vterm

vterm

iPH newbie

• 10 μηνύματα

Δημοσίευση 25/07/2009 - 22:01

οσοι εχουμε mobile me δεν υπαρχει κανενα προβλημα ;)

Αυτό που ζητάς, είναι πανεύκολο, τελείως ανώδυνο και όχι, δεν είναι απαραίτητη η ύπαρξη MobileMe συνδρομής.
Συνδέεις το κινητό σου με το mac σου ή το pc σου εν πάσει περιπτώσει
Πατάς sync στην εφαρμογή itunes.
Το τηλέφωνο κάφε φορά που κάνει sync δημιουργεί και ένα αρχείο backup.
(καλά, αυτό δεν είναι ακριβές 100%, αλλά κάθε φορά που υπάρχουν "σοβαρές" αλλαγές το itunes παίρνει backup συνήθως κάνοντας overwrite το υπάρχον
και ανά κάποιο χρονικό διάστημα 3-4 μήνες δημιουργεί καινούργιο)

Όταν θα συνδέσεις το καινούργιο...είτε είναι 2g/3g/3gs θα σου ζητήσει η εφαρμογή αν θέλεις να το σετάρεις ως καινούργιο τηλέφωνο,
ή αν θέλεις να κάνεις restore από κάποιο backup.
Θα επιλέξεις το δεύτερο και αν έχεις πάνω από ένα backup θα σου βγάλει λίστα, όπου θα επιλέξεις το πιο πρόσφατο φυσικά.
Θα το περιμένεις να τελειώσει, και όταν τελειώσει, δε θα καταλάβεις καν ότι άλλαξες συσκευή. (εκτός από κάποια general settings Που θα τα ξαναβάλεις χεράτα)
Τα μηνύματα σου θα είναι εκεί, οι κλήσεις σου (placed/received/missed) θα είναι εκεί, φωτογραφίες, μουσική, videos, ακόμη και τα σωσμένα data στα παιχνίδια σου...
Τώρα αν είσαι computer freak και θες να το ψάξεις παραπάνω...
Τα backups το itunes τα κρατάει /Users/Το όνομα σου/Library/Application Support/MobileSync/Backup
(αυτό σε mac, σε pc μη με ρωτήσεις, δεν ασχολούμαι)
Και μπορείς να "παίξεις" ή με το iphone backup extractor
http://supercrazyawesome.com
ή αν είσαι τρελός με την SQL, να κάνεις browse το database απευθείας με το SQLite Database Browser
http://sourceforge.n...tebrowser/files

Και οι δύο εφαρμογές είναι δωρεάν, και δεν απαιτείται jailbreak/unlock για να πραγματοποιήσεις όλα τα παραπάνω.

Good Luck.

#549   KonstantinosCY

KonstantinosCY

iPH newbie

• 7 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 25/07/2009 - 23:48

Ξερει κανεις αν τις 31 θα κυκλοφορησει το 3gs και Ρεθυμνο?

#550   Tsopanos

Tsopanos

iPH Honoured Member

• 595 μηνύματα

Δημοσίευση 26/07/2009 - 00:23

Φίλος απο Cosmote μου είπε εχθές οτί μπορούσε να μου το φέρει το 3gs και εχθές Παρασκευή... Η τιμή που θα έκανε σε μένα ήταν 550ευρώ ή μπορούσε να μου το περάσει στον λογαριασμό του τηλ. σε 12 άτοκες δώσεις... Δεν μπορεί να μην αληθέυει και αυτό μιας και μπορούσα να το πάρω ήδη απο εχθές. Ο μόνος λόγος που δεν το πήρα ήταν οτι θέλω σύνδεση με vodafone..
Δεν ξέρω τι παραπάνω έχει αυτός απο τους άλλους υπαλλήλους των εκάστοτε εταιρειών, ή είναι καθαρά πολιτική των καταστημάτων να φτάσουν μέχρι την ημερομηνία που έχουν εξαγγείλει καιρό τώρα...Πέρα απο εμένα σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλοι που γνωρίζουν αντίστοιχα άτομα και μάλλον έχουν εξυπηρετηθεί ήδη.

Πολύ δύσκολο το βλέπω αυτό.

#551   Kaloutsikos

Kaloutsikos

iPH Member

• 291 μηνύματα

Δημοσίευση 26/07/2009 - 00:55

Ξερει κανεις αν τις 31 θα κυκλοφορησει το 3gs και Ρεθυμνο?

Aν απο Δευτέρα έρθει σε κεντρικά καταστήματα όπως έχει υποθεί τοτε πολύ πιθανό να ερθει και στο Ρεθυμνο.
Αμα σε κεντρικά καταστήματα παει καμοια Τετάρτη η Πεμπτη τότε το βλέπω χλωμο.

#552   trisk

trisk

iPH Elite Poster

• 2.395 μηνύματα
  • GameCenter:online Μονο fifa στο PS3

Δημοσίευση 26/07/2009 - 01:38

εμενα παλι χλωμο μου φενεται

#553   Kostantis

Kostantis

iPH newbie

• 96 μηνύματα

Δημοσίευση 26/07/2009 - 02:14

Μολις γυρισα απ'εξω.Το μυαλο μου στο 3GS συνεχεια για αυτο το εριξα στο ποτο για να ξεχαστω.. :lol:

#554   R@fti$

R@fti$

iPH newbie

• 4 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 26/07/2009 - 13:27

γεια σας παιδεία και από εμενα!!!!

αναμένω το "πολουποθετο" από ότι βλέπω 3GS 2-3 ερωτήσεις θα ήθελα να κάνω όσων αφορά το "iphone".
θα είναι το πρώτο μου "iphone" και θα ήθελα να με κατατοπίσετε στα εξής:

1)το κινητό μου τώρα είναι ένα nokia E65 μπορω να μεταφερω τα μηνυματα μου και τις επαφες στο phone?και πως?

2)μπορω τωρα να κανω κρατισει το iphone στη vodafone η στη cosmote?

ευχαριστω παιδεια να εισται καλα!!!

#555   Tsopanos

Tsopanos

iPH Honoured Member

• 595 μηνύματα

Δημοσίευση 26/07/2009 - 13:35

Καταρχήν φίλε R@fti να σου πω ότι μπορείς να θέσεις τις ερωτήσεις σου στις ανάλογες συζητήσεις, και να διαβάσιες τους οδηγούς, είναι κατατοπιστικόττατοι.

Σύντομα:

1)το κινητό μου τώρα είναι ένα nokia E65 μπορω να μεταφερω τα μηνυματα μου και τις επαφες στο phone?και πως?

Απλό. Συχγρονίζεις τις επαφές σου με Outlook(PC)/iSync(Mac) και μετά όταν πρωτοσυνδέσεις το iPhone πραγματοποιείς συγχρονισμό.

Εναλλακτικά, θα σου πρότεινα να κοιτάξεις υπηρεσίες που κρατάνε επαφές και ημερολόγια online ώστε να μην ξαναχρειαστεί να ασχοληθείς με συγχρονισμούς, όπως
α) Google Mobile Sync - δουλεύει με ένα πλήθος συμβατών κινητών, μεταξύ των οποίων Nokia και iPhone.
β) MobileMe - δουλεύει μόνο με iPhone και συγχρονίζει μεταξύ iPhone-Mac-PC, συν ένα πλήθος άλλων υπηρεσιών με μικρό ετήσιο αντίτιμο.

2)μπορω τωρα να κανω κρατισει το iphone στη vodafone η στη cosmote?

Στην Vodafone, στην Cosmote ή ... και στις δύο.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13

0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες