Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 3GS στην Ελλάδα

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
745 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#586   Smaug

Smaug

iPH Contributor

• 1.771 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:smaug.gr

Δημοσίευση 27/07/2009 - 19:01

Είδα μολις μιά διαφήμηση της wind για αγορά κινητών τηλεφώνων σε τιμή κόστους λόγω προσφοράς. Μετά σκέφτηκα πόσο καθυστερημένοι είναι που το διαφημίζουν αφού η Vodafone και η cosmote θα πουλήσουν το iphone σε τιμή κόστους γλυτώνοντας και τα περιττά έξοδα, ε τσοπάνος;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#587   Tsopanos

Tsopanos

iPH Honoured Member

• 595 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 27/07/2009 - 19:20

Είδα μολις μιά διαφήμηση της wind για αγορά κινητών τηλεφώνων σε τιμή κόστους λόγω προσφοράς. Μετά σκέφτηκα πόσο καθυστερημένοι είναι που το διαφημίζουν αφού η Vodafone και η cosmote θα πουλήσουν το iphone σε τιμή κόστους γλυτώνοντας και τα περιττά έξοδα, ε τσοπάνος;

Ακριβώς.

#588   Kostantis

Kostantis

iPH newbie

• 96 μηνύματα

Δημοσίευση 27/07/2009 - 19:21

Χαχαχαχα κορυφαιοι ε! :lol:

#589   Tsopanos

Tsopanos

iPH Honoured Member

• 595 μηνύματα

Δημοσίευση 27/07/2009 - 19:23

Χαχαχαχα κορυφαιοι ε! :lol:

Ο Κος Smaug έχει υποπέσει σε σφάλμα, του να αμφισβητήσει τις πηγές του iPhoneHellas.gr.

Το σφάλμα αυτό είναι τάξης μεγέθους προπατορικού αμαρτήματος.

:rolleyes:

#590   Smaug

Smaug

iPH Contributor

• 1.771 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:smaug.gr

Δημοσίευση 27/07/2009 - 20:18

Ο Κος Smaug έχει υποπέσει σε σφάλμα, του να αμφισβητήσει τις πηγές του iPhoneHellas.gr.

Το σφάλμα αυτό είναι τάξης μεγέθους προπατορικού αμαρτήματος.

:rolleyes:

Εκτός απο 2 εταιρίες που δρουν λοιπόν ως κοινοφελή ιδρύματα κ μια τρίτη που καίει τα χρήματά της στα κανάλια. Μαστα!! Το δικό μου το αμάρτημα είναι προπατορικό, το δικό σου που δηλώνεις ως τηλ ένα nokia εδώ τι είναι;; :P :P

#591   Tsopanos

Tsopanos

iPH Honoured Member

• 595 μηνύματα

Δημοσίευση 27/07/2009 - 20:38

Το δικό μου το αμάρτημα είναι προπατορικό, το δικό σου που δηλώνεις ως τηλ ένα nokia εδώ τι είναι;; :P :P

Χωρίς να λέω ότι έχεις άδικο, η ιστορία μου έχει ως εξής. Κάποια στιγμή ήμουν 99% βέβαιος (κάπου τον Μάρτιο) ότι θα εμφανιστεί καινούριο iPhone, βασιζόμενος στις έγκυρες πηγές μας. Θεωρώντας ότι όσο διαδιδόταν οι φήμες η τιμή του κινητού μου (iPhone 3G 16GB) θα έβαινε συνεχώς μειούμενη, αποφάσισα ότι οι συνθήκες ήταν ώριμες για να το πουλήσω (ως οικογενειάρχης δεν μπορώ να δικαιολογήσω iPhone 3GS αν δεν έχω πουλήσει το iPhone 3G). Έλα ντε όμως που όσο δίκιο είχα στην έλευση μιας καινούριας συσκευής, τόσο έπεσα έξω στην αρχική μου εκτίμηση σχετικά με την ημερομηνία διάθεσης του iPhone 3GS που αρχικά νόμιζα για το WWDC09 στις αρχές Ιουνίου.

Έτσι λοιπόν, έχω κολλήσει με μια συσκευή προσωρινή, μέχρι να πιάσω στα χέρια μου το αντικείμενο του πόθου μου.

Έχοντας πει αυτά, να δηλώσω επίσης ότι το γεγονός ότι δεν έχω iPhone αποτελεί αχίλλειο πτέρνα της ψυχικής μου ηρεμίας. Όποιος το ξανααναφέρει, θα γίνει banned.

:D :D

#592   Avrohis

Avrohis

iPH newbie

• 97 μηνύματα

Δημοσίευση 27/07/2009 - 21:18

(ως οικογενειάρχης δεν μπορώ να δικαιολογήσω iPhone 3GS αν δεν έχω πουλήσει το iPhone 3G). Έτσι λοιπόν, έχω κολλήσει με μια συσκευή προσωρινή, μέχρι να πιάσω στα χέρια μου το αντικείμενο του πόθου μου.

Έχοντας πει αυτά, να δηλώσω επίσης ότι το γεγονός ότι δεν έχω iPhone αποτελεί αχίλλειο πτέρνα της ψυχικής μου ηρεμίας. Όποιος το ξανααναφέρει, θα γίνει banned.

Επί του πιεστηρίου έκτακτη πληροφορία.
Η συντεχνία των υποδηματοπωλών της τέως διοικήσεως πρωτευούσης με σημερινή της ανακοίνωση , δήλωσε , ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο (προς πώλησην), ούτε ένα ζευγάρι παντόφλες.
* Οι πληροφορίες μου αναφέρουν ότι έχουν εξαφανιστεί και τα τσόκαρα επίσης.
(Είναι ηλίου φαεινότερο ότι η έλευση του νέου Iphone έχει οδηγήσει –ήδη- τις συζύγους , ντουγρού στα παπουτσάδικα.
Φυλαχτείτε κύριοι

Τελευταία επεξεργασία από: Avrohis, 27/07/2009 - 21:25

#593   Kostantis

Kostantis

iPH newbie

• 96 μηνύματα

Δημοσίευση 27/07/2009 - 21:23

Χαχαχαχαχαχαχα...Εδωσες ρεστα :lol: :lol:

Τελευταία επεξεργασία από: Kostantis, 27/07/2009 - 21:23

#594   Kostantis

Kostantis

iPH newbie

• 96 μηνύματα

Δημοσίευση 27/07/2009 - 23:25

Παιδες τι λεει?Την παλευετε?Θα αντεξουμε μεχρι Παρασκευη? :P

#595   Tsopanos

Tsopanos

iPH Honoured Member

• 595 μηνύματα

Δημοσίευση 27/07/2009 - 23:28

Παιδες τι λεει?Την παλευετε?Θα αντεξουμε μεχρι Παρασκευη? :P

Η απάντηση (όχι) βρίσκεται στα αμέσως προηγούμενα posts. Είμαι χαρακτηριστικό παράδειγμα καμμένου Moderator.

#596   sevarton

sevarton

iPH Enthousiast

• 574 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 27/07/2009 - 23:30

ΟΧΙ,μιας και έχω ξεμείνει με ενα samsung D600 ΜΕ ΡΑΓΙΣΜΕΝΗ μαλιστα οθόνη και μισο σπασμένο φορτιστή :P

Τελευταία επεξεργασία από: sevarton, 27/07/2009 - 23:31

#597   Kostantis

Kostantis

iPH newbie

• 96 μηνύματα

Δημοσίευση 27/07/2009 - 23:31

Η απάντηση (όχι) βρίσκεται στα αμέσως προηγούμενα posts. Είμαι χαρακτηριστικό παράδειγμα καμμένου Moderator.

Οντως η απαντηση οχι ειναι προφανης στα παραπανω ποστ απλα προσπαθω και γω να παρηγορηθω καπως..Οι ωρες περνανε βασανιστηκα..Ο δεικτης του ρολογιου κολλημενος :lol:

Τελευταία επεξεργασία από: Kostantis, 27/07/2009 - 23:31

#598   sevarton

sevarton

iPH Enthousiast

• 574 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 27/07/2009 - 23:36

mια απο τα ιδια..με την δικη μου αριθμητικη μένουν μόνο 2 μέρες μέχρι να μπω σε iphone 3GS mode :P

#599   macgalileo

macgalileo

iPH Member

• 310 μηνύματα

Δημοσίευση 28/07/2009 - 00:50

Λοιπόν οι νέες τιμές του Iphone 3GS 16GB και 32GB είναι

639 ευρω
&
739 ευρω

οι τιμές αυτές είναι ίδιες για vodafone και cosmote

Διαθεσιμότητα

Το κινητό από αύριο θα είναι στις αποθήκες κεντρικών καταστημάτων Αθήνας και Θεσσαλονίκης τόσο σε Vodafone όσο και σε Cosmote

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΜΟΛΓΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΑΛΟΙΛΟΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΕΛΤΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 10:30 ΤΟ ΠΡΩΙ

ΟΠΟΙΟΣ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

να κλέψει κάποιο κατάστημα ή να πεταχτεί στη ρώμη και να το πάρει από το αεροδρόμιο και να γυρίσει πίσω, κάνει 619 ευρω και σήμερα το αεροδρόμιο ήταν full στην αποθήκη της TIM από iphone, να μην πάει στη vodafone ιταλίας γιατί το δίνουν μόνο με προκράτηση

Τιμή εισιτήρίου ΑΘΗΝΑ ΡΩΜΗ ΑΘΗΝΑ με web προσφορά από ALITALIA.GR 179 ΕΥΡΩ

(ζητώ συγνώμη από το modarator - tsopano και τους φίλους του iphonehellas αλλά είμουν εξωτερικό 9 ημέρες και γύρισα να διαβάσω τα νέα του iphoenhellas και έχασα 1 ώρα διαβάζοντας μπ$%$#@#δες αρκετών που γράφουν χωρίς ευθύνη ότι τους κατέβει για φίλους θειές μπαρμπάδες κουνιαδες vodafonades συμμοριες βισμάτων cosmotadon και ότι άλλου του κατέβε του καθενός, και για να το πω ποιο καθαρά, ο τσοπάνος θα έχει πρωτος επίσημα τις τιμές και θα μας τις πει όταν θα πρέπει....φυσικά οι παραπάνω τιμές δεν έχουν καμία σχέση με τη πραγματικότητα)

Τελευταία επεξεργασία από: macgalileo, 28/07/2009 - 00:52

#600   Kaloutsikos

Kaloutsikos

iPH Member

• 291 μηνύματα

Δημοσίευση 28/07/2009 - 01:04

Λοιπόν οι νέες τιμές του Iphone 3GS 16GB και 32GB είναι

639 ευρω
&
739 ευρω

Πές σε παρακαλώ οτι μας κανεις πλακα......

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες