Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 3GS στην Ελλάδα

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
745 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#601   Kostantis

Kostantis

iPH newbie

• 96 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 28/07/2009 - 01:08

639 ευρω ?
Ευχαριστω δεν θα παρω αν αληθευει αυτη η τιμη :mad:

Τελευταία επεξεργασία από: Kostantis, 28/07/2009 - 01:08

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#602   harishadji

harishadji

iPH newbie

• 64 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 28/07/2009 - 01:11

....φυσικά οι παραπάνω τιμές δεν έχουν καμία σχέση με τη πραγματικότητα)[/size]

:)

#603   Kostantis

Kostantis

iPH newbie

• 96 μηνύματα

Δημοσίευση 28/07/2009 - 01:14

Τωρα το ειδα..
Ουφ..Και πηγα να πατησω κεφαλια το μονιτορ του πισι :lol:

#604   Kaloutsikos

Kaloutsikos

iPH Member

• 291 μηνύματα

Δημοσίευση 28/07/2009 - 01:16

Κοσταντι ζεις? Γιατι εγώ παραλίγο να πέθαινα....

#605   Kostantis

Kostantis

iPH newbie

• 96 μηνύματα

Δημοσίευση 28/07/2009 - 01:18

Κοσταντι ζεις? Γιατι εγώ παραλίγο να πέθαινα....

Πηγα και ηρθα λεμεεε!! :lol:
Σοβαρα παντως αν εχει πανω απο 600 δεν θα τους κανω την χαρη...Noway!

Τελευταία επεξεργασία από: Kostantis, 28/07/2009 - 01:19

#606   Kaloutsikos

Kaloutsikos

iPH Member

• 291 μηνύματα

Δημοσίευση 28/07/2009 - 01:19

Σοβαρα παντως αν εχει πανω απο 600 δεν θα του κανω την χαρη...Noway!

Μια απο τα ίδια... :lol:

#607   LeBo

LeBo

iPH newbie

• 70 μηνύματα

Δημοσίευση 28/07/2009 - 06:43

Σοβαρα παντως αν εχει πανω απο 600 δεν θα τους κανω την χαρη...Noway!

Ακόμα και αυτή να είναι η τιμή, η διαφορά απο τα 599€ ή 619€ ή οποιαδήποτε άλλη τιμή έχει ειπωθεί μεταξύ σοβαρού και αστείου, δεν είναι ικάνη για να σταματήσει έναν συνειδητοποιημένο(άρρωστο- κολλημένο, κτλ) αγοραστή απο το να το πάρει. Και μπορεί να ζοριζόμαστε όλοι τώρα γιατί νιώθουμε ότι μας κλέβουνε για ακόμα μία φορά στο Ελλάντα αλλά είμαι σίγουρος ότι όλοι την Παρασκευή θα καμαρώνουμε το νεό μας μηλαράκι. :D

Εδώ έχει το N97 639,01€ γιατί να μην έχει και το 3GS την ίδια τιμή ?

Κοντός ψαλμός...αλληλούια. Με το που δείξουν οι δείκτες του ρολογιού 00:01, ημέρα Παρασκευή, 31 Ιουλίου του σωτήριου έτους 2009, ας ενημερώσει ο φίλος μας macgalileo, που φαίνεται να ξέρει τι λέει, τον σύντεκνο τσοπάνο για την τιμή ο οποίος με την σειρά του να αφήσει τα πρόβατα και να την ποστάρει μπάς και μπορέσουμε και κοιμηθούμε την Παρασκευή. :P

#608   Hellwrath

Hellwrath

iPH newbie

• 4 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 28/07/2009 - 08:27

χαίρετε ! είμαι και γω απ' αυτούς που δώσανε , με πόνο καρδιάς , το 3g τους , προκειμένου να συλέξουν τους απαραίτητους πόρους δια την αγορά του 3gs . Ένα μήνα τώρα που το αποχωρίστικα , τη θέση του στη τσέπη μου αλλά και στη παλάμη (στη παλάμη όχι και τόσο συχνά) έχει καταλάβει ένα προπολεμικό , μικρό θαύμα της τεχνολογίας για τους τότε ανθρώπους - ένας λόγος οδύνης για μένα σήμερα , Taksun TS-8803 , λίγοι το ξέρουν λιγότεροι θα το είχαν. Μη μακρυγορώντας.. αν υπήρχε διαγωνισμός με θέμα απ το Ζενίθ (Ipgone) στο Ναδίρ (προσωρινή συσκευή μέχρι την έλευση του νέου 3gs)ίσως.. λέω ίσως να ήμουν ο νικητής..

παραθέτω και φότο.

Συνημμένα αρχεία

• Συνημμένο αρχείο  1441.jpg   8,42KB   8 λήψεις

#609   DSOdysseas

DSOdysseas

iPH Enthousiast

• 470 μηνύματα

Δημοσίευση 28/07/2009 - 08:31

χαίρετε ! είμαι και γω απ' αυτούς που δώσανε , με πόνο καρδιάς , το 3g τους , προκειμένου να συλέξουν τους απαραίτητους πόρους δια την αγορά του 3gs . Ένα μήνα τώρα που το αποχωρίστικα , τη θέση του στη τσέπη μου αλλά και στη παλάμη (στη παλάμη όχι και τόσο συχνά) έχει καταλάβει ένα προπολεμικό , μικρό θαύμα της τεχνολογίας για τους τότε ανθρώπους - ένας λόγος οδύνης για μένα σήμερα , Taksun TS-8803 , λίγοι το ξέρουν λιγότεροι θα το είχαν. Μη μακρυγορώντας.. αν υπήρχε διαγωνισμός με θέμα απ το Ζενίθ (Ipgone) στο Ναδίρ (προσωρινή συσκευή μέχρι την έλευση του νέου 3gs)ίσως.. λέω ίσως να ήμουν ο νικητής..

παραθέτω και φότο.

Νιώθω τον πόνο σου... υπομονή... (μετράμε τις μέρες όπως στον στρατό! χαχαχαααα 3 και σήμερα! )

#610   Avrohis

Avrohis

iPH newbie

• 97 μηνύματα

Δημοσίευση 28/07/2009 - 08:54

Νιώθω τον πόνο σου... υπομονή... (μετράμε τις μέρες όπως στον στρατό! χαχαχαααα 3 και σήμερα! )

:D

Συνημμένα αρχεία

#611   ApoelAndreas

ApoelAndreas

iPH Enthousiast

• 469 μηνύματα

Δημοσίευση 28/07/2009 - 08:59

Να ρωτησω κατι. Μιας και ειμαι απο Κυπρο, το μονο που με ενδιαφερει ειναι το service, σε περιπτωση(κτυπα ξυλο) που παθει καποια βλαβη. Επισης, αν το παρω απο Βελγιο, θα μπορω να το επισκευασω και στην Ελλαδα? Μιλαω παντα για εγγυηση, οχι προβλημα που ισως παρουσιαστει απο καποια πτωση.

#612   Kostantis

Kostantis

iPH newbie

• 96 μηνύματα

Δημοσίευση 28/07/2009 - 09:00

Υπομονη παιδες!
Παντως σημερα που περασα απο την βοντα δεν ειχαν καν αφισες απο το 3GS ενω οταν ητανε να σκασει μυτη το 3G ειχανε γεμισει ολα τα τζαμια μπροστα με αφισες και λοιπα με το 3G.
Το βλεπω δεν ερχετε στις 31 :P

Τελευταία επεξεργασία από: Kostantis, 28/07/2009 - 09:00

#613   DSOdysseas

DSOdysseas

iPH Enthousiast

• 470 μηνύματα

Δημοσίευση 28/07/2009 - 09:18

Υπομονη παιδες!
Παντως σημερα που περασα απο την βοντα δεν ειχαν καν αφισες απο το 3GS ενω οταν ητανε να σκασει μυτη το 3G ειχανε γεμισει ολα τα τζαμια μπροστα με αφισες και λοιπα με το 3G.
Το βλεπω δεν ερχετε στις 31 :P

τώρα ξέρουν ότι είμαστε λιγούρια και 800 ευρώ να το βάλουν, θα το πάρουμε.. γιατί να ξοδεύουν για εκτυπώσεις? Έβαλαν την "φόρμα" και είδαν τις αιτήσεις.. Sold Out θα είναι και ας λέμε ότι με 739 δεν θα το πάρουμε... Τα λέμε την Παρασκευή! ΖΗΤΩ Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟΣ!!!

Αυτό μου αρέσει σ'αυτή την χώρα.. "Κρίση" έχουμε, αλλά καγιέν και iphone αγοράζουμε... Αλήθεια, το έχουμε τόσο ανάγκη? Ή απλά είμαστε θύματα του καταναλωτισμού και μιας ψεύτικης ιδέας ότι θα μας ολοκληρώσει ως προσωπικότητες ένα κινητό ενός μισθού?

#614   Kostantis

Kostantis

iPH newbie

• 96 μηνύματα

Δημοσίευση 28/07/2009 - 09:26

τώρα ξέρουν ότι είμαστε λιγούρια και 800 ευρώ να το βάλουν, θα το πάρουμε.. γιατί να ξοδεύουν για εκτυπώσεις? Έβαλαν την "φόρμα" και είδαν τις αιτήσεις.. Sold Out θα είναι και ας λέμε ότι με 739 δεν θα το πάρουμε... Τα λέμε την Παρασκευή! ΖΗΤΩ Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟΣ!!!

Αυτό μου αρέσει σ'αυτή την χώρα.. "Κρίση" έχουμε, αλλά καγιέν και iphone αγοράζουμε... Αλήθεια, το έχουμε τόσο ανάγκη? Ή απλά είμαστε θύματα του καταναλωτισμού και μιας ψεύτικης ιδέας ότι θα μας ολοκληρώσει ως προσωπικότητες ένα κινητό ενός μισθού?

Δεν ξερω αν τελικα εσυ θα το χτυπησεις αν εχει 739 ευρω,εγω παντως ΟΧΙ.
Για εμενα ΔΕΝ αξιζει τοσα λεφτα το iphone για τους δικους μου λογους.Για αλλους βεβαια μπορει να αξιζει...
Οσο για το λιγουρια που λες δεν εχεις αδικο..Καταραμενη φτωχεια απο την μια,υπερκαταναλωτισμος απο την αλλη...
Anyway ελπιζω ο κοσμος να ξεπερασει καποτε αυτη την αρρωστεια διοτι αυτα βλεπουνε οι εταιριες και μας πιανουνε τον κωλο κανονικα...

#615   DSOdysseas

DSOdysseas

iPH Enthousiast

• 470 μηνύματα

Δημοσίευση 28/07/2009 - 09:35

Δεν ξερω αν τελικα εσυ θα το χτυπησεις αν εχει 739 ευρω,εγω παντως ΟΧΙ.
Για εμενα ΔΕΝ αξιζει τοσα λεφτα το iphone για τους δικους μου λογους.Για αλλους βεβαια μπορει να αξιζει...
Οσο για το λιγουρια που λες δεν εχεις αδικο..Καταραμενη φτωχεια απο την μια,υπερκαταναλωτισμος απο την αλλη...
Anyway ελπιζω ο κοσμος να ξεπερασει καποτε αυτη την αρρωστεια διοτι αυτα βλεπουνε οι εταιριες και μας πιανουνε τον κωλο κανονικα...

και εγώ το σκέφτομαι φίλε.. θέλω να δω τι τιμή θα έχω με την ανανέωση του συμβολαίου.. αν σκεφτείς το κόστος παραγωγής ενος iphone...φίλε, κάποιοι γίνονται εκατομμυριούχοι και εμείς στον κόσμο μας... Οι παππούδες μας ήταν ευτυχισμένοι με τα γίδια και τις κατσίκες τους.. εμείς πήξαμε στα γκάτζετς! Τέλος πάντων, θα δούμε την Παρασκευή...αν προλάβουμε να το πάρουμε..χαχαχα...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες