σε καταλαβα γι αυτο σε ρωτησα .Εαν θες να ανέβεις μην κανεις το λαθος θα το μετανιωσεις.Φιλικαειπα να κανω jailbreak
3 τρόποι για να βάλετε το iPhone σε DFU mode
Δημοσίευση 19/04/2011 - 00:16
Ad
Δημοσίευση 19/04/2011 - 00:18
σε καταλαβα γι αυτο σε ρωτησα .Εαν θες να ανέβεις μην κανεις το λαθος θα το μετανιωσεις.Φιλικα
τι εννοεις να "ανεβω"?
Δημοσίευση 19/04/2011 - 00:19
firmware φιλε μουτι εννοεις να "ανεβω"?
Δημοσίευση 19/04/2011 - 00:25
firmware φιλε μου
δεν ειχα αυτο στο μυαλο μου...
το 3G το εχω σαν δευτερο τηλεφωνο και ειπα να πειραματιστω λιγακι μιας και δεν εχω κανει ποε JB
τα νευρα μου
δεν παιζει να κανω κατι λαθος γατι σε αλλη i συσκευη που δοκιμασα γινεται
Δημοσίευση 19/04/2011 - 00:28
δεν ειχα αυτο στο μυαλο μου...
το 3G το εχω σαν δευτερο τηλεφωνο και ειπα να πειραματιστω λιγακι μιας και δεν εχω κανει ποε JB
τα νευρα μου
δεν παιζει να κανω κατι λαθος γατι σε αλλη i συσκευη που δοκιμασα γινεται
δες το πρωτα προετοιμάσου και ξεκινα .
Δημοσίευση 19/04/2011 - 00:33
δες το πρωτα προετοιμάσου και ξεκινα .
το ειδα και αυτο και αλλα παρομοια αλλα δεν γινεται τιποτα!
Δημοσίευση 19/04/2011 - 00:36
μηπως τα εχει παιξει η συσκευη σου ?το ειδα και αυτο και αλλα παρομοια αλλα δεν γινεται τιποτα!
κανε ενα hard reset και ξανα δοκιμασε
Τελευταία επεξεργασία από: hercules, 19/04/2011 - 00:36.
Δημοσίευση 19/04/2011 - 00:45
μηπως τα εχει παιξει η συσκευη σου ?
κανε ενα hard reset και ξανα δοκιμασε
πιθανον... αλλα το να μπει σε DFU mode ειναι ακριβως αυτο! για να βρει το δρομο της οταν τα εχει παιξει!
εχω κανει καμια 50αρια προσπαθειες και δεν γινεται τιποτα... ανοιγει κανονικα! σαν να μη δουλευει το home button!!! το οποιο ομως οταν ανοιγει η συσκευη δουλευει μια χαρα!
το τηλ ειναι καθαρο, δηλαδη εχω κανει restore as new
λεω να του "παιξω" μια σφυρια να ησυχασω
Δημοσίευση 19/04/2011 - 00:47
πιθανον... αλλα το να μπει σε DFU mode ειναι ακριβως αυτο! για να βρει το δρομο της οταν τα εχει παιξει!
εχω κανει καμια 50αρια προσπαθειες και δεν γινεται τιποτα... ανοιγει κανονικα! σαν να μη δουλευει το home button!!! το οποιο ομως οταν ανοιγει η συσκευη δουλευει μια χαρα!
το τηλ ειναι καθαρο, δηλαδη εχω κανει restore as new
λεω να του "παιξω" μια σφυρια να ησυχασω
δω στο να γλιτωνουμε ,πλακα κανω .Δεν μπορω να σε βοηθησω αλλο sorry αλλα το πιο πιθανο σεναριο ειναι το home button να μην λειτουργει σωστα
Δημοσίευση 20/05/2011 - 14:37
Δημοσίευση 07/08/2011 - 21:06
Καμια φορά είτε γιατί η συσκευή κολλήσει,είτε γιατί δεν εγινε σωστά το Jailbreak ειτε για οποιοδηποτε αλλο λογο χρειαζεται να βαλουμε το iPhone σε DFU mode ώστε να το αναγνωρισει το iTunes και να μπορεσουμε να κανουμε Restore. Παρακατω παραθετώ 3 τροπους με τους οποιους μπορουμε να το επιτυχουμε.
1oς τρόπος
1. Κλεινουμε το τηλεφωνο(αν δεν ειναι ήδη κολλημένο)
2. Κραταμε ταυτοχρονα πατημενα το Power και το Home Button
3. Oταν δούμε το logo της Apple, αφήνουμε το Power Button αλλά συνεχίζουμε να κρατάμε το Home Button.
4. Ανοίγουμε το iTunes και περιμενουμε να μας ενημερώσει ότι η συσκευή μας μπαίνει σε Restore Mode.
2ος τρόπος
1. Συνδέουμε το iPhone σε μια θύρα USB και ακουμε το χαρακτηριστικό ήχο που κάνει κατα τη σύνδεση και αποσύνδεση της συσκευής.
2. Κρατάμε το Power και το Home Button μεχρι να ακούσουμε το χαρακτηριστικό ήχο αποσύνδεσης και τότε αφήνουμε το Power Button (συνεχίζουμε να κραταμε το Home Button).
3. Περιμενουμε μέχρι να ακούσουμε έναν ακόμα χαρακτηριστικό ήχο και τότε αφήνουμε και το Home Button.
4. Ανοίγουμε το iTunes και περιμενουμε να μας ενημερώσει ότι η συσκευή μας μπαίνει σε Restore Mode.
3ος τρόπος (μόνο για Windows - χωρίς πάτημα κουμπιών!)
1. Kατεβάζουμε το παρακάτω αρχείο : http://www.mediafire...php?mdmymqntllo
2. Κανουμε extract το archive στο path C:/DFU
3. Συνδέουμε το iPhone σε μια θύρα USB και αγνοούμε το itunes.
4. Πήγαινουμε Start-->Run
5. Πληκτρολογούμε C:/dfu/dfu iBSS.m68ap.RELEASE.dfu
6. Περιμένουμε μέχρι η οθόνη του iPhone να γίνει "άσπρη".
7. Ανοίγουμε το iTunes και περιμενουμε να μας ενημερώσει ότι η συσκευή μας μπαίνει σε restore mode.
εμενα παλι δεν γινεται τιποτα... εχω δοκιμασει ολουσ τουσ τροπουσ και δεν μπορω να το κανω... =\ καμια ιδεα τι ν κανω?
Δημοσίευση 07/08/2011 - 21:11
Τελευταία επεξεργασία από: kostasrodos29, 07/08/2011 - 21:11.
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 07/12/2011 - 21:03
το περιεργοο ειναι οτι δεν το διαβαζει το itunes το iphone...
ειναι κολλημενο σε dfu και οποιον τροπο και να κανω δεν το βρισκει το κινητο!!!!!
σοσ τι κανω?
Δημοσίευση 07/12/2011 - 21:09
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες