Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Τα 5 νέα χαρακτηριστικά του iPad 2 (?)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
24 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   DaKnOb

DaKnOb

iPH Contributor

• 1.336 μηνύματα
  • Twitter:@DaKnObCS
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:DaKnObCS

Δημοσίευση 26/11/2010 - 21:38

30 Pin Connector to HDMI καλώδιο υπάρχει και το χρησιμοποιεί o Steve στα Keynotes! :D

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   Agnwristos

Agnwristos

iPH Contributor

• 926 μηνύματα
  • GameCenter:Agnwristos

Δημοσίευση 26/11/2010 - 21:40

γιατι ρε φιλαρακι τι θα ηταν μια θυρα hdmi να εβαζαν?εδω το acer το κινητο το καινουριο εχει θυρα hdmi laptop ειναι και αυτο?

Και τί θα ήταν μια θύρα USB ή μια θύρα esata?.. Δέν είπα ποτέ οτι είναι κακή ιδέα το HDMI..
Στα ίδια λεφτά είναι laptops, καλά και με hdmi και όλα.. ;)

#18   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 26/11/2010 - 21:44

Και τί θα ήταν μια θύρα USB ή μια θύρα esata?.. Δέν είπα ποτέ οτι είναι κακή ιδέα το HDMI..
Στα ίδια λεφτά είναι laptops, καλά και με hdmi και όλα.. ;)

σιγουρα ειναι ακριβο για τα λεφτα του και θα μπορουσα να παρω λαπτοπ αλλα εχω δυο και για να μην μου τα διαλυσουν τα τεκνα πηρα και το ipad και με εχει βολεψει πολυ τους βαζω βιντεακια και βλεπουν και παιχνιδια και παιζουν χιχιχι 8) .

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#19   Agnwristos

Agnwristos

iPH Contributor

• 926 μηνύματα
  • GameCenter:Agnwristos

Δημοσίευση 26/11/2010 - 21:48

σιγουρα ειναι ακριβο για τα λεφτα του και θα μπορουσα να παρω λαπτοπ αλλα εχω δυο και για να μην μου τα διαλυσουν τα τεκνα πηρα και το ipad και με εχει βολεψει πολυ τους βαζω βιντεακια και βλεπουν και παιχνιδια και παιζουν χιχιχι 8) .

Χαχαχαχα Σωστός ;)

#20   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3.615 μηνύματα

Δημοσίευση 26/11/2010 - 22:10

Άρθρο στο macrumors, ενός οικονομικού αναλυτή, λέγοντας πως ΣΙΓΟΥΡΑ το επόμενο iPad θα είναι λεπτότερο. Έπρεπε να έχει αναφερθεί στο αρχικό ποστ...

#21   BAUHAUS

BAUHAUS

iPH Addict

• 822 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:BAUHAUSCK

Δημοσίευση 26/11/2010 - 22:21

Παιδιά μέχρι να ανακοινωθεί το ipad "2" (μπορεί και να έχει και άλλο όνομα εκτός Απο 2 maybe) έχουμε πολύ ψωμί ακόμα... Δεν αλαζεις τόσο γρήγορα μια συσκευή μέχρι τότε βλέπουμε. Πάντως και εγώ θεωρώ σχεδόν απίθανο να ενσωματωθεί και USB port. Κατα πάσα πιθανότητα θα μειωθεί το πάχος του και θα έχει και κάμερα όπου το πρώτο δεν έχει επίτηδες για να πάρουμε μετά το δεύτερο. :)

#22   sirdiman

sirdiman

iPH newbie

• 94 μηνύματα
  • GameCenter:Sir Diman

Δημοσίευση 27/11/2010 - 01:22

Συμφωνα με τα αγγλικα που ξερω better mobility= καλύτερη φορητοτητα =8 ιντσών ipad
Καμιασχεση με SIM modules

#23   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3.615 μηνύματα

Δημοσίευση 27/11/2010 - 01:24

Άρθρο στο macrumors, ενός οικονομικού αναλυτή, λέγοντας πως ΣΙΓΟΥΡΑ το επόμενο iPad θα είναι λεπτότερο. Έπρεπε να έχει αναφερθεί στο αρχικό ποστ...

Το οποίο και σημαίνει better mobility.

#24   sepsis

sepsis

iPH Hero

• 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 27/11/2010 - 01:58

Λοιπόν, για να μην λέμε ότι να'ναι:

Καταρχάς, ο όρος "better mobility" είναι πολύ γενικός και επιδέχεται πολλών ερμηνειών. iPad μικρότερων ιντσών δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε. Το είπε ο ίδιος ο Jobs. Αντιθέτως, η ύπαρξη ενσωματωμένης SIM, η οποία ναι μεν «αφαιρέθηκε» από το iPhone αλλά από το iPad όχι σύμφωνα πάντα με τις φήμες, έχει νόημα. Όπως έχει νόημα και το world mode iPad που θα διευκολύνει στη φορητότητα αρκετούς business travellers αλλά και Αμερικανούς που έχουν δύο μεγάλα GSM και CDMA δίκτυα.

Επίσης, ο όρος φορητότητα φυσικά έχει και σχέση κ με το μέγεθος της συσκευής. Δηλαδή, σίγουρα θα είναι ελαφρύτερο και ίσως και λεπτότερο σύμφωνα με άλλες πληροφορίες. Μπορεί και να μην είναι. Εκτιμήσεις οικονομικών αναλυτών έχουν την ίδια βαρύτητα με τη δικιά μου. Σπάνια πέφτουν μέσα. Για παράδειγμα, το CDMA iPhone κάθε λίγο και λιγάκι λένε ότι έρχεται από το 2007 αλλά ακόμα τίποτα.

Follow me on twitter

#25   djibril13

djibril13

iPH Contributor

• 963 μηνύματα

Δημοσίευση 27/11/2010 - 02:06

εγω πιστευω οτι οι αλλαγες θα ειναι λιγες. καμερα για facetime,πιο εργονομικος σχεδιασμος (βαζω μεσα και το βαρος),μεγαλυτερη μνημη και το πολυ πολυ retina display. για usb δεν το βλεπω. πιο πιθανο ειναι να εχει 2 υποδοχες για να ειναι σε landscape οταν συνδεεται με το πληκτρολογιο...

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες