για την ωρα το αφηνεις στο κουτι του και περιμενε κανενα μηνα τουλαχιστον μεχρι να βγει η 4.3 με το unlock γιατι δεν γινεται στην 4.2.1. επισης πρεπει να εχει κρατημενα ta shsh για jailbreak κατι που δεν εχεις γιατι το κινητο ειναι καινουργιο.σαν νέος στο forum,σας χαιρετώ όλους...και τώρα στο θέμα,μου φέρανε δώρο από την αμερική ένα iphone4 το οποιο είναι κλειδωμένο φυσικά στην at&t...θέλω να του κάνω τα jailbreak και τα unlock για να βάλει την ελληνική μου sim,για να δουλέψει σαν τηλέφωνο...χτες προσπάθησα να του κάνω downgrade στην 4.0.1 και πριν το τέλος,είχα σφάλμα 1004 (μετά το googlarisma είδα το πρόβλημα μου),αλλα ότι και να δόκιμαsa το κινητό παρέμενε σε dfu,οποτε και ξαναέβαλα την 4.2.1 η απορία μου είναι,με το jailbreak και το unlock αυτό του redsn0w μπορώ να καταφέρω κάτι,η τσάμπα ο χρόνος που θα φάω?
η γνωμη μου: να γιατι δεν πρεπει να αγοραζουμε κινητα απο το εξωτερικο. μπορει να ειναι πιο ακριβα στην Ελλαδα αλλα δεν αξιζει τον κοπο που κανεις περιμενοντας καθε φορα και unlock